ČrnTulipan
|
po dolgem času spet nazaj :) Ovnica7, zakaj pa jemlješ aspirin? men so dali fragmin ker je bolj varen kot aspirin-obvezno. sicr se mi je pa zamalo zdelo, ker sm, ko sm rodila v prvo in sred noči, sestra sploh ni pogledala moje diagnoze in je delala vse na svojo roko- glede da sm mela fragmin-za rečenje krvi- bi mrala met zdravniški nadzor skoz z možnostjo carskega,sam takrat smo bile samo številke pri nesramni sestri... obup res, takrat ko potrebuješ nežnost, dobiš osornost, da sm bla potem še bolj jezna. ko sem sestri omenila epiduralno, je rekla naj kar pozabim nanjo in se mi smejala, ker kao v LJ ponoči ne dajejo epiduralne. komej sm se zmenila za tist plin, ki ga bom definitivno zahtevala tut v drugo- je potuha, sam, je lažje. Divina, glede otroškega dodatka: dobiš ga naslednji mesec od oddaje prošnje za otroški dodatek. vem ker sm jst pozabila dat prvi mesec in sm šele naslednga dobila- me je ful spomin hecal v prvo. Glede čajev, men ful paše od Liptona infusion Enchanting berries- šipek, maline, borovnice- ful dobra mešanica, pa lahko ga pijem brez da ga sladkam, paše pa notr za vzorec fruca -pomaranča-limona. da tak dobr okus, pa fruc ma mau vitaminov :) Vprašala bi nosečke, ki ste noseče v drugo, če ste se kej več zredile kot prvič? jst sm se definitivno. nemorm si pomagat, tako mi sladko paše, da sm kot obsedena- v prvo pa sploh ne. Danes sem imela pregled v 33.tednu, beba je ok, 1800g in lepo raste ter se premika. obvezno moram več počivat pa na levem boku ležat. sam sm ji povedala da z20 mesečnim sinom z ful energije glih neki nemorm počicat, pa je sam zmajala z glavo :) hja kaj čmo.bom probala heh. Pravijo da ima noč svojo moč, jst pa se sam prekladam iz enga pouštra na druzga, iz enga boka na druzga, mam filing da sm čist zaležana ku da 3 dni že ležim v eno, sam ni tko. ful težje prenašam vse kot v prvo, ko nism sploh mela občutka da mam trebuh :) Tut jst sm bla na CSD in dobila 2 obrazca, enga bom oddala v službo ta tedn najbrž, ker imam rok 23.5 mi bo upoštevala še marčevsko plačo, bo šlo pa na tesno. sam mi bo pa vsajj malo dvignilo povprečje. pa uradno mam konc dopusta in gre za par dni na bolniško- zdravnica vsa vesela da si nebi slučajno spomnla pa šla nazaj v službu ker mamo ful dela :))) Tko, sm se kr razpisala, malo se moram...mam kr slab feeling, ker nemorm s sinom vn na zrak pa na doooolge sprehode, ampak ko me začne tiščat dol, se pač uležem... ah sej še malo pa bo :) lepo se imejte pa se slišimo v kratkem
< Sporočilo je popravil ČrnTulipan -- 2.4.2012 18:10:28 >
|