mamyce
|
živjo,sonosečke. dolgo se nisem oglasila, sem malo pohitela in bila zaposlena z pranjem, likanjem,... cotk za lona85: kdaj si pa vidle te brisačke s kapuco v sparu? ze dolgo nazaj? misliš, da jih še imajo, ker js bi pa imela eno. mišamašaa: lahko potrdim, da je včeraj bil nakazan denar (280 eur) - sm vidla na kliku, naj pa povem, da sem s celjskega območja, tak, da so menda vsem nakazal, da ni razporejeno po regijah. punce, zanima pa me tudi, katere plenice (za enkratno uporabo) boste uporabljale? Js sm zaenkrat kupila pampers new born, zdj pa slišim različne komentarje: ene jih kupujejo v hoferju, lidlu al pa mullerju pa pravijo, da so bolj kvalitetne od pampersk, druge pravijo, da tiste premočijo, da je pamperska še vedno zakon... zdj pa res ne vem, no. itak je pa najbolj pomembno, da ne premočijo za vsako figo, pa da so udobne za bejbija. cena tuki vsaj meni ne igra velike vloge. aja, pa še nekaj: kdaj boste začele dajati čaj (ali ste začele, če že imate kakšnega otročka doma)? tud dobivam zelo različna mnenja: eni pravijo, da otrok ne rabi še čaja če se doji, drugi pa da mora dobiti tudi čaj. Prosim za izkušnje in mnjenja. Zdj sm pa js tud že dolga kot ponedeljek, zato bo za danes dovolj vprašanj. Lepo in potrpežljivo čakajte na svoj dan d, js ga pričakujem čez 3 tedne, za prvomajske praznike :)
|