|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
20.3.2012 20:54:05   
Jessy82
Issa user posted image za selitev!

Hehe, jaznoseca in touch, res to taki mali ptički user posted image . Tudi naš in se prav tako začne trest, ko mu žličko pokažem, pa AD3 kapljice. Sva mu jih vedno dajala na žličko in jih zgleda zdej povezuje s hrano user posted image . Naš Domen bo naslednji teden star 7 mesecev, pri šestih je bil velik 74cm in težek 8kg. Je že skoraj vse, od sadja mu pripravim čežano (jabolka ali jabolka + hruška), kompot (jabolka, hruške, suhe slive in marelice), naribala sem mu tudi svežo jabolko, potem banano in malce kivija sva zadnjič poskusila. Občasno mu dam zraven še malce baby keksa. In pa skuto pasirano sem mu tudi že dala s sadjem. Drugače kupim tudi Frutek ali Hipp kašice, samo sadne, ker je bolj malo izbire svežega sadja.

Zelenjavo pa že kar vse po vrsti, danes sva melancan poskusila, seveda z brokolijem in korenčkom, pa bučke, brstični ohrovt,.... Zraven mu skuham polento ali krompir. Si pa te kašice naredim naprej in jih shranim v zamrzovalnik. Naredila sem tudi piščančjo jušno osnovo in mu med zelenjavo vmešala piščančje meso. Te dni bomo poskusili testenine.

24julij, mi smo tudi imeli kar nekaj časa težave s flaško, pa nas zadnje čase preseneča, ker pridno pije čaj iz nje. Pa še en večer sem si stisnila mleko in mu dala pa je pridno spil. Sem mu pa prej vsak dan nekajkrat poskušala dat, potem je pa naenkrat začel sam piti.

Kaj so vsem vzeli kri pri 6. mesecih? Pri nas so pregledali samo urin user posted image

Tudi mene zanima kje vas najdem na Fb?

Lep večeruser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.3.2012 20:49:16   
Tinca28
Oj, mamice!

Tudi moj sine je septembra privekal na svet.
Že v nosečnosti sem vas brala, a ste bile tako aktivne, da sem komaj dohaja, kaj šele, da bi se vam priključila. No, zdej je pa malo bolj mirno, pa lahko tudi jaz kaj napišem - če me seveda sprejmete medseuser posted image

Sicer je moj sine zdrav in živahen fantič, ki ne mara mleka. Tako že dva meseca pridno in z apetitom papa čez dan v glavem le gosto hrano, ponoči pa v snu spije še 2-3 flaške mleka. Ja, noči imamo kar pestre, sploh zadnje dneve, bi se me rad kar naprej tiščal.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.3.2012 22:31:19   
medika12
Tok tok,

Tinca dobrodošla. Tut js sem med nosečnostjo sam brala :-)

24julij - mi mamo tut težave s flaško.Mala noče pit na flaško. Je navajena dojenja in bolj ko ji tiščim flaško s čajem ali vodo od kompota, bolj ona z jezikom potiska cucelj od flaške ven. Ampak se vztrajnost splača. Se zgodi tu in tam, da že kaj spije. Ji večkrat ponudim in upam, da se bo navadla. No če je pa v flaški mleko, potem se pa veselo stran obrneuser posted image

Začeli smo že z mesom. Mali košček piščančjega skuham v zelenjavnih kašicah.Veselo poje:-) Imava že zajterk, kosilo in večerjo.Vmes pa dojenje seveda.

Obračanje iz hrbta na trebuh je osvojila, se pa zelo jezi, ko je enkrat na trebuhu, ker se ne zna obrniti nazaj.

A se vaši že kaj plazijo oz stojijo na vseh štirih? Mi smo še daleč od tega.

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Tinca28)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.3.2012 9:21:26   
rainbow
Jutro!

Koliko ste naklofale tuleuser posted image user posted image

dobrodošle vse nove, finouser posted image user posted image

jaz tudi raje tu klepetam, na fb je vse tak razdrobljeno.

Medika, zakaj pa na flaško?? jaz sem mojemukupila oni lonček s cucljem za po 6-tem mesecu, pa še ne potegne, potem pa sem ugotovila, da najraje pije kar iz kozarčka, štamperčka. Sicer poliva, tako da krpo držim, ampak spije pa. Mogoče to poskusišuser posted image

Naš že tudi lepo je gosto hrano, vendar ne hitim z glutenom, mlečnih izdelkov tudi še ne bova nekaj časa.

Issa, super, da ste se ustalili v nivem stanovanjuuser posted image mi še kar ostajamo v istem, hiša napreduje, financ pa zmanjkujeuser posted image še rimati znam hahauser posted image

Kristi30, kaj pa slive pa suhe marelice? Jaz mu dam jabolko, pa malo banane, ne celo, pa slivo zraven, vse pokuham, nič še svežega.
Moj je bil nekaj časa tudi ful zaprt, celo jokal je, ko je kakal, pa sem mu kupila Bio gaia kapljice v lekarni in mu jih dam pred zelenjavnim obrokom vsak dan, pa je bolje.

Ok, falotek že buden, borno spimo miuser posted image tako da je na vrsti igranjeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.3.2012 15:04:53   
Kristi_30
O, hvala za idejo. Zdej ji kuham slive tak da je sam sokec pila. Bom še sadeže mal noter dala, pa marelce tud. Zdej pač več pije, pa slivovo vodiko, pa mal frutkovga sokca ji dam ... in kaka tud redko. Ja, se je pa začelo z zaprtjem potem, ko sva probale surovo sadje. Jabolko zato zdej spet veselo kuham, banano pa bomo dali samo malo vmes.

Ma ja, sadja ni zdej, pa ni kej dost za probat.

Naša zelo rada pije po flaški. Ko jemo na žlico, ji dajem jaz za pit poleg po žlički, al pa kar en plastičen lonček, pa ga veselo sama nagne in dejansko kej tud spije. Tiste flaške, k ma nastavk za pit, pa sploh noče. Morm spet poskusit, če bi šlo.

Pozdravljene nove.

Mi smo le dobli tud zobek - je blo kar napeto kakšen dan ...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.3.2012 8:44:20   
Kristi_30
Oj,

Anschk - kako ste kaj? Zdravila še jemljete in kako je kaj z gh?

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.3.2012 9:07:32   
Balerina
Pozdravljene mi imamo tudi septembrčka. Večkrat vas preberem napisati pa kar ni časa.
A viši že vsi tako lepo jejo GH? Pri nas je s tem kar malo težav, kakšen dan gre en obrok potem pa spet par dni samo dojenje. Po flaši ne popije nič smo mu pa kupili tisto za po 6. mesecu tam pa pije vodo.
Mlečnih kašic pa sploh ne je če že je kakšno zelenjavo ali sadje. Mu pa več vrst zelenjave skupaj skuham potem pa zanj dam nastran pa v miksar, tako da ima ze dva dni za nas pa še malo soli in imamo vsi enako. To poje sploh če damo malo kisle smetane. Pa čežano iz jabolk in hrušk pa z riževim mlekom.
je pa tak dobrovolček se vsakemu smeji. Aktivem pa je tudi ful zato ga bo potrebno kar hitro navaditi na GH saj bo samo mleko premalo. Sedi se plazi, nekaj časa je šlo samo vzvratno sedaj pa tudi naprej je tako vesel ko pride do cilja. Samo kaj ko mu potem ponavadi umaknemo, ker njegov cilj so ponavadi kakšni copati, ki bi jih dajal v usta. Zobkov pa še nimamo

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.3.2012 12:14:56   
issa_
tak evooo meeee!! spet nazaj v civilizacijo..user posted image user posted image user posted image
jej končno imamo internet doma,..komaj sem ga dočakala,..sem bla skor mesec brez neta in tv-ja,..ko je bil sonček je bilo lepo,smo bli zunaj, pol zvečer pa mi je manjkalo nekaj, sploh pa takrat ko je deževalo in starejšemu so risanke ob vikendih manjkale...jojj...tak da ijaaa, nisem več v starem veku...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm GH no tak, mi tudi še ne jemo tako gladko,..čisto kako mu je,..včasih več, včasih manj,.. sploh kadar je samo zelenjava,..te ga malo štopa.ko je pa sadje s čem takim nevtralnim (recimo prosena kaša, al kaj podobnega) pa gre...pa tudi to ne vedno na veliko,..hehehe..flaša še vedno zakon,... uvajam pa počasi dva obroka, kosilo in popoldanka malica....
hmm, smo pa malo prehlajeni,..user posted image to vreme full toplo pol pa tak hladen veter potegne, da se neveš no na čase kak bi ga obleko, tisto pravo sredino treba najt...ahh tak da mamo pestro,..danes mu nič ne paše,..pa zraven še zobki nastopijo tako da imamo popolno kombinacijo, za rahljanje in utrujevanje maminih živcev.......user posted image

oo superca dobrodošle noveee!!!! več nasje tem lepše nam bo user posted image user posted image user posted image zdaj pa kar pogumno pisat!!!

jaz tudi razmišljam da bi mu za pitje vode in čaja kupila kar oni lonček s ducljem, pa ročaji da lahko lepo prime in nagne...mu je tak fensi ko lahko žličko sam drži, se frajerja dela in mi kaže kako gre žlička v usta ali pa mi žuga z njo..hahhaah... cukerčki naši user posted image user posted image user posted image
tak zdaj mam pa hudi alarmmm..user posted image
lepo bodite!!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.3.2012 22:21:12   
medika12
Rainbow-Ne vem, zakaj se že nisem prej spomnila, da bi poskusla z lončkom. Ga morem kupit. Mogoče ji bo pa bolj všeč, kot pa tale flaška. Čeprav je zadnje dni kar nekaj spila. Očitno je dojela user posted image .
Ampak bom vseeno poskusla še z nastavkom na flaški. Hvala, da si me spomnila user posted image

Naša češpla pa ful rada je. Če je okusno seveda. Je ne morem nič nahecat. Če je dobro, odpira usta kot ptiček, če pa ni, potem pa ni variante. Danes sem ji dala prvič malo govedine v kašico s korenčkom in porom. Je šlo kot za med user posted image
Par dni nazaj sem poskusila z banano. Sem misla, da bo šlo brez problemov, pa jo je treslo, kot da bi limono jedlauser posted image . Pa je bila zelo zrela banana.
No jutri morem pa kakšne testenine kupit. Kakšne mini zvezdice ali kaj podobnega. Baje že lahko. Vsaj tako mi je ta teden rekla patronažna. Bila na obisku pr šestih mesecih.
A ostale ste že imele obisk patronažne? Sem ji povedla kaj jeva in delava in to je bilo vse. Rekla, da pr tretjem že itak imam izkušnje in kar tako naprej user posted image . Smo imeli srečo, da ni kakšna tečna, starokopitna.

Danes imam mirn večer. Fanta sta šla spat k nečaku, mož je v službi, naša princeska spi, naš user posted image in user posted image pa tudi. No se jim grem še jaz pridružit.

Nočko user posted image

A ja , dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
25.3.2012 22:23:57   
medika12
Drage Mamice,

Vse najlepše ob materinskem dnevu user posted image user posted image

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.3.2012 9:19:51   
rainbow
Jutro!

Kak fino, da smo spet oživeleuser posted image user posted image

Pri nas pa sem jaz zbolelauser posted image , sem najprej mislila, da imam seneni nahod, pa zgleda, da je pravi kombiniran še s slabim počutjem, tak da sem prav krasnauser posted image krivim pa vreme. Ali pa se jaz ne znam oblečt. Saj bo mimo.

Sem se odločila, da našemu korenjaku uvedem tri obroke, ker ga je tak sviral ponoči, da je joj. Tak da bo zdaj dopoldan jedel sadno kašico, potem okoli dveh zelenjavno mesno in okoli šeste, sedme žitno. Včeraj sem mu kar v vodi z malo jabolka prosene kosmiče zmešala. In je za kanček bolje spal, tako da bomo poskusili tako. Bom videla, če se obnese. Itak je ful velik, preveč pa mu tudi ne dam na obrok.

A da kapic ne rabijo več? Moram poiskat kaj bolj poletnega. Tudi njega ne vem, kako oblečt. Dopoldan še ni tak fuul tople, potem opoldan, do dveh treh pa res zahica.

Balerina, dobrodošla!! In user posted image za plazenje, super. Naš je tudi zelo aktiven, se nazaj že kar premakne, dejansko plazi pa še ne. Ampak mu še malo manjka. Mi pa je luštno, ker že zelo lepo sedi.. rastejo ti naši pobalini/keuser posted image

issa, a ni hudo bit brez interneta, kot da nam nekaj manjka, hec.

Vprašanje: kako vam zaspijo vaši, tiste, ki dojite, moram dodat, sami v posteljici ali na zizi?? Moj seveda na zizi, posledično se tudi po moje pogosto zbuja, in pol jovo na novo. Tudi čez dan, ko sva doma, se mi ga ne da nosit, v postelji pa tudi ni navajen. Moja mama me že opozarja, da ga moram navadit, da bo sam zaspal, kaj bo pa potem v jaslih. Jaz pa nekam nimam energije za to, vsaj trenutno ne. kak nasvet??

lepo bodite, lep dan!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.3.2012 10:36:07   
touch
ojla!!

včeraj sem mojemu bajsiju dala za zajtrk sadno kašico z marelico in je pikice dobil. torej ne bo šlo. user posted image od zelenjave ni nič problem pojesti, počasi mu bom dala kak kos mesa. čez dan se skoraj nič več ne dojiva, samo za kako cartanje, mogoče da kaj več za malice, ki mu jih zaenkrat še ne dajem z GH. pa ponoči seveda ne gre brez dojenja. ampak me ne moti, malo popije in zaspi.

nekateri tukaj bodo kmalu stari že 7 mesecev, moj pa ni še niti 6. user posted image sedi še ne čisto sam. sicer ful hoče sedet, ampak se prekucne. obrača se s trebuha na hrbet, obratno pa ne prav pogosto. in seveda noge tlači v usta. user posted image plazi se ne, se pa na nek čuden način premika, če je na trebuhu. vglavnem, mu je že uspelo, da je s postelje padel. user posted image zobkov še ni.

lončki so meni tudi všeč in super se obnesejo. še posebej tisti iz dm-a, ki ima silikonski nastavek za pitje in je mehkejši od plastike. pa še ugoden je ta lonček.

ko grema ven, ga probam oblečt po plasteh. bodi, majčka, flis, brezrokavnik. tanko bombažno kapo pa imam zraven in mu jo skoz dajem gor in dol. jaooo.... načeloma mi je ljubše, če je brez, ker eni otroci, ki imajo skoz kape na glavah, imajo razvajena ušesa in čim so malo brez kape, hitro zbolijo. tega nočem.

rainbow, pri nas točno tako jemo. user posted image okrog 9h dobi jabolko, banano ipd. ponavadi zmešam s kako žlico žitne kašice, da je bolj kremasto, okusno, hranljivo. potem ob 13h je kosilo (zelenjava) in ob 18.30 večerjo (rižolino). od kar tako je, prespi celo noč.

glede uspavanja: načeloma ga je od rojstva dajem spat v posteljo in nikoli ni bilo problemov. včasih pač malo joka, ampak ga tolažim brez da ga dvignem, božam ali kaj podobnega. nikoli še ni zaspal v naročju. čez dan vedno lepo zaspi takoj, ko ga odložim. zvečer pa je nekaj časa zaspal samo ob dojenju in sem ga spečega potem premikala v posteljo. sem potem ugotovila, da je tako zaspal zato, ker je bil že ful utrujen, zato sem ga začela prej spat dajat in zdaj spet zaspi sam v postelji. pa tudi zato ker se zvečer skoraj ne doji več, ker se tako naje večerje. mene glede vrtca ne skrbi, itak ne gre, bo še doma nekaj časa, samo nisem pa želela, da bom 8 ali več kilskega otroka uspavala na rokah. user posted image lahko grem kr po kozmodisk. user posted image

mene pa zanima, kako boste kaj organizirale dnevno spanje zdaj, ko bo vroče čez dan? moj ponavadi dopoldne spi doma kaki dve uri. potem pa gremo po kosilu ven (okrog 14h) in smo cel dan zunaj, vmes potem še zaspi za kake 45 min. problem je to, da potem zvečer zaspi že ob 19h. no, to zdaj še ni problem. user posted image rada bi, da bi popoldne več spal in bil zvečer dlje pokonci, ker ob večerih (17h-20h) bo poleti vsaj znosno za bit zunaj. kaj ve mislite? user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.3.2012 13:14:31   
medika12
Hi,

No naš ritem je pa takle:
Zbudi se okrog petih. Se podojiva in zaspiva še do sedmih. Moremo vstati, da fanta spravimo v šolo. Mal čez osem, ko se vrneva domov naredim zajtrk s sadjem, mal grisa zraven.
Potem, če je le lepo greva ven in navadno spi v vozičku od ene ure do ure in pol. Če pa sva doma, pa je dopoldansko spanje malo krajše. Nekje pol ure.

Kosilo naredim zanjo med pol dvanajsto in dvanajsto. Zelenjava z mesom. Jo navajam, ker gre septembra v vrtec in tudi tam imajo dojenčki kosilo ob pol dvanajstih. Potem še bediva kakšne pol urce in greva v posteljo na popoldansko spanje. (pravkar je zaspala:-))user posted image
To spanje lahko traja od ure pa do dve in pol. Velikokrat še mene zraven potegne. Ko se seveda še jaz nakosilam.

Popoldne spet malica z dojenjem. Pa sprehod. Tudi proti večeru mal zadrema okrog pol šestih. Ampak to je kratko. Do pol ure ali ša še manj.

Okrog sedmih večerja. In od osme do pol devete uspavanje. Najprej še malo dojenja, potem podreva kupčka in jo dam še budno v kinderpet. Malo gode in v roku 10 min že spi. Včasih, zelo redko se buni. Medtem grem iz sobe in sem nekje blizu, če me potrebuje.

Danes je prespala po dolgem času celo noč. Sicer se zbuja okrog enih ponoči. Hitro mal na joško in že dremlje.

So pa otroci ful različni. Ta večji je zvečer zaspal na joški. No in da ga nebi prebudila, sem ga položla naravnost v kinderpet. Pa je vragec čez dve uri že jokal in to je trajalo celo noč do enega leta, ko sem obupala in ga dala v mojo posteljo. Od takrat je spal celo noč. Do tretjega leta spal pr nama.
Pr ta srednjem pa sem rekla, da tako ne bo šlo. Ko sva se zvečer podojila, sem ga namensko zbudila in sva podrla kupčka. Nato sem ga položila v kinderpet. Od starosti 10 dni je zaspal sam. In tudi kasneje ni bilo težav. No to prakticiram tudi pri Rubi. Zaenkrat se je obneslo.

To je naš recept. So pa seveda naši sončki različni in se mogoče pri komu drugemu to nebi obneslo. >Že moji trije so čist različni user posted image

Grem kosilat. Mož glih iz službe user posted image

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 563
26.3.2012 21:08:07   
rainbow
Čer!

touch in medika, se vama moram zahvalit za nasvete; res je, da če zaspijo z dojenjem, pol je samo zbujanje; in bom res poskusila tako, da ne zaspi čisto na dojki, ampak da še podereva kupček, pol pa dudo in v posteljo;

je pa hec, da je nekje do tretjega meseca zelo lepo spal, tudi se sam uspaval v postelji z dudo, pol pa okrog božiča pa se je začel vedno bolj zbujat, a zdaj zadnji mesec zvečer po trikrat v roku dveh ur. Spimo pa v spalnici; svojo sobo bo imel v hiši, kjer pa še nismo in še nekaj časa ne bomo.

medika, ti imaš tudi tri user posted image ; pri nas pa ravno obratno, dve punci in zdaj fantuser posted image pestro, ni kaj!

Lepo noč user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.3.2012 9:54:57   
issa_
jutrooo...

evo me user posted image sem tak pohojena..nevem no ali je ta spomladanska utrujenost, ali čudno spim, ali me ura daje...ali pa res morem it s kurami spat...tak sem utrujena...groza res...mi je moj danes reko da me bo ob petih (ko se tamali zbudi) s posle vrgo pa laufat poslal..da me te nebo nič bolelo, pa še utrujena nem..(ahha kaka te bom prve dneve??)...user posted image

drugače pa tako...jaz bom tudi začela počasi tri obroke uvajat,..zdaj ob desetih bo sadna malica,..po 12 uri bo kosilo zanj...zvečer pa kaka kašica,..samo kaj ko moj mali bi z veseljem jedo jabolke ostalo pa ne...user posted image pri kosilu se tako pači,..hehehe.. se poje samo ne toliko kot bi malo jabolke....user posted image no bomo še videli kako bo to...samo da konkretno zalaufa...
na fb so se že menile da nekateri že jogurt papcajo,..mi še nismo tako daleč..ve?

plazenje..hehehe kaj te je to...user posted image naš se še s hrbta na trebuh ne obrne, kaj šele da bi se plazo ali sedel..user posted image user posted image pa dobro naj še kar počaka, da mami pridobi kondicijo da bo pol za njim laufala...user posted image user posted image

ja to vreme zdaj ,..res se nevem točno kako bi se oblekel..za malega skoraj doktoriraš, nase ponavadi pozabimo (hitro nekaj gor,se bo že vrei), pol pa je rezultat tu... mi smo tudi vsi sprehlajeni...ampak bo že...kmalu bo poletje...user posted image
kaj se tiče poleti sprehodi,..nevem no mi smo že zdaj tak da dopoldan gre mami ven z vozičkom pa pol popolodan okol petih spet (smo te vsi ponavadi).ok pozimi ni šlo tak, sem šla samo enkrat okol 12h ven.....
naš pa je itak takšen da ima svoje ure spanja in če ni njegova ura, pol tudi v vozičeku ne spi ampak veselo gleda naokoli user posted image

tak zdaj pa grem eno kavo spit, pa prebrat kaj sem napisala (upam da je vsaj nekak povezano user posted image )

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 565
27.3.2012 9:59:56   
issa_

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

issa, a ni hudo bit brez interneta, kot da nam nekaj manjka, hec.

hahaha,..ja res nekaj fali..pa ni tolko bo to da ni blo interneta, ampak niti tv-ja,, nekak sem mela občutek da sploh nevem kaj se dogaja ( ok priznam politike reeesss nisem pogrešala).... pa večji je pogrešal sobotne in nedeljske jutranje urice ob tv-ju user posted image
drugače pa ni blo take krize....user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.3.2012 13:28:49   
medika12
Hi,

Se vidi, da je popoldansko spanje user posted image . Lahko spet kaj natipkam.

Touch- sem kupla dm lonček. Upam, da ji bo všeč. Mal čudno ga gleda, ker je nastavek drugačen, kot pr flaški user posted image .

Rainbow - Ja, trije so user posted image . Včasih naporno. Nam ni nikoli dolgčas. Fanta sta 6 (2005) in 8 (2004) let (prvi in drugi razred). 23 mesecev narazen. Še sreča, da sta dopoldan v šoli. Imava z malo čas zase user posted image . Sta pa ful prjazna do Rubi in jo imata rada. Se vidi, da nista več tako majhna.
Kolk so pa tvoje češple stare?

Issa - tut pr nas ni ne duha ne sluha o kakem plazenju. Se obrne na trebuh in potem leži kot prbita na trebuhu, z glavico pokonci. Verjamem, da jo začne bolet vrat in po kratkem času se začne bunit user posted image .
Mogoč pa sploh ne bo plazla?

A ni fajn, ko imamo tak lep sonček. No z oblačenjem imamo pa tut mi probleme. Itak se dere takoj, ko ji začnem rokave oblačit user posted image . Ji ni všeč. Pa zadnje dni se v vozičku kar nekaj buni. Upam, da je sam začasno user posted image .

Pozdravček.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
27.3.2012 22:53:00   
takotako
ŽIVJO!

Tudi jaz imam septemberskega otročiča.. Se vam lahko pridužim-najraje bi na FB

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.3.2012 9:43:31   
issa_
dan!

user posted image kaki sonček,kaj si norr... kar vabi nas ven user posted image user posted image
danes sem že bolj enekrgična (verjetno 2 kava kriva)user posted image pa dobro pol nem več danes kave..user posted image user posted image

hm ja saj majo še naši smrkolini čass, tu smo res nekateri z 2 mesečno razliko, tako da eni že plazijo druge se še obračajo ne.tak da brez skrbi,..uživajte to da še ne rabite vsako sekundico takoj pogledat kaj delajo, pa da ni treba jih nekam zadelat, da ti ne pobegnejo...user posted image
ker ko začnejo enkrat šibat po stanovanju, te zna bit lušna ja...user posted image user posted image user posted image user posted image

živjo takotako.. za fb pa nas poišči, pa napiši da si z ringaraje pa te bo že administratorka vključla med debate...user posted image

in drugače babike...kaj počnete cele dneve?

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.3.2012 10:28:54   
jaznoseca
hej hej

pozdravljen nove takotako in touch. Sonce je user posted image !! Ampak baje samo do aprila, potem bo pa dež user posted image .

plazenje no, me veseli, da smo nekje na istem. Mi se nič en preobračamo - 1x nam je uspelo iz trebuha na hrbetuser posted image . Na trbuščku ni rad in po 20 sek začne protestirat. O plazenju ni duha ne sluha. Rad pa sedi, kar mu celo uspe za dalj časa. Ko ne gre več, se pa prekucne na stran - ful je smešen user posted image .

hrana - jaz ga zaenkrat še držim na 2 obrokih gh - kar pa je vedno težje, ker bi jedel že kar sam z nami za mizo user posted image .

dojenje pomagajte mi -  čist je začel odklanjat jošk, če načrpam v flaško pa spije kolikor dam user posted image . Meni ni za črpatuser posted image .

trije otročki in več - dajte mi povedat, tiste ki imate več otrok: kdaj imate pa kaj časa zase (ne govorim o celem dnevu!! Ampak urca ali dve!)? Meni je že pri dveh problem - tud spim že bolj na malo, od 00 pa tam nekje do 5, ko je prvi zbujen. Spat pa prej ne morem, ker drugače nič ne nardim - likanje, pucanje, za PC itak mam po par minut, medtem ko mali spi.... Da bi pa z mojim kam šla, pa so tako ali tako samo še sanje..... Priznam, da to pa malo pogrešam (ne malo no, kar precej user posted image )

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.3.2012 12:42:29   
rainbow
Ojla!

Joj, kak sonček je, midva pa bubanauser posted image ; še user posted image danes ponoči dobil vročino in smrka in kašlja, sem ga nalezla, očitno; plus tega mu zobek ven rine; ampak nima visoke, nekje 37,8. Tak da upam, da bo hitro mimo. Sem pa jaz danes boljša, hb, sem že čistlauser posted image user posted image

Medika12, moji dve sta pa letnika 03 in 05, razlike 19 mesecev, ampak v šoli dve leti, torej 3. in 1. razreduser posted image
ti moram rečt, da mi je fuul všeč ime tvojeuser posted image res originalnouser posted image

jaznoseča, tole črpanje pa res ni prijetno, se spomnim še od prve; hmm, mogoče pa začasno noče, po moje mu še kar najprej dojko ponudiš. kaki hec, otroci so si res tako različni, kr nekaj človek doživi in sliši!
3 otroci - hmm, ja, ni kaj časa; bi ga bilo zvečer, če bi naš user posted image bolje spal, ker pa se zbuja kar nonstop, pa imam še večerni kšiht; pospravljam pa jaz zvečer ne, razen mogoče malo po kuhinji.

moram it, lep dan vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.3.2012 15:30:15   
issa_
jaznoseca- o jej...mogoče pa je to samo kako obdobje...pa bo pol začel čez par dni spet veselo za joško... mogoče pa več nebo hotel sploh,..no jaz upam da bo tak kot si ti želiš...eni se samo odstavijo al kak bi temu lahko rekli...user posted image
hmm pri nas je itak najbolj hektično v času kosila oz. priprave kosila med 12.30h pa do 15h, ostalo vse nekak gre...laho vse postorim, najbolj tečno je pa tak likanje,..če je pa sila pa rečem večjemu da se z njim malo poigra in dela bedarije mali pa se itak reži in je ves srečen,...pri obrokih pa nena neke kompliciram, ker se mi zdi da bolj kot kompliciram in pocam, bolj mi noče tega jest...naj raj ma kaj simpl,, sadje,..polenta...
tako da nekak gree,...imam zeelo dobro prijateljico, ki bo janu tudi botra, ki pride popazit otroka, kadar bi midva rada šla ven.....hb da imam nekoga takega.. user posted image
nimaš koga ki bi bil tako blizu otrokom da bi mu zaupala, da bi ju lahko kaki večer pustila pri njem/njej??? pa vsaj za dve urci?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.3.2012 21:59:09   
jaznoseca
dober večer!

mislim, da smo odkrili razlog za odstavljenje od joška in ga že deloma tud sanirali user posted image . Moj miceni je imel zdaj 3 oz 4 dni vročino okol 38,5, danes je vročina padla in pojavili so se izpuščajčki... Moja lična diagnoza: 6. bolezen. Danes je že tud boljše volje in po kratkem upiranju, se je zadovoljil z dojenjem. Sem ga res pustila malo bolj lačnega (beri: ko je prišel čas za obrok, sem zavlekla pol urce) in očitno je bilo to dovolj.

issa ja, super je, če imaš koga, ki ti lahko popazi otročke. Pri nas je tako, da ena babica dela, druga je letošnje leto precej bolana. Saj drugače so babice zlate in rade pomagajo - le, ko gre en na počitnice, drugi še zmeraj ostane doma user posted image .  Bližnji prijatelji imajo sami majhne otročke, ostane še moja sestra, ki pa noče niti slišat, da bi pazila na moje, ker so njeni že veliki in je s tem delom zaključila, kot pravi user posted image . Pa saj ne bom jamrala - 1X sva pa le uspela v kino v teh 6 mesecih user posted image .

rainbow ja, saj mi je jasno. Dela pri treh otrocih nikoli ne zmanjka, ...

Bodite zdravi!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.3.2012 12:00:20   
issa_
daann!!

mi pa imamo zdaj lepotni spanec...user posted image tako da lahko mami skače po netu...user posted image in prečekiram kaj se dogaja..user posted image
jaznoseca....no upam da bote hitro zdravi!!
hmm, ja tudi to je nekaj user posted image , če druga ne, ko bodo naši malčki že vlki, bomo pa te meli dovolj časa, za uživanje user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.3.2012 12:58:34   
Krysia
Pozdravljene ... se pridružujem klubu bolnih - sem staknila gnojno angino. Vročina 39, grlo in glava bolita kot pri norcih. Še dobro, da je babica šla s Klaro ven.

Naš ritem: vstanemo okrog 6, pojemo in smo pokonci do devetih, takrat spet jemo - včasih sadno kašico včasih dojenje. Potem mi zaspi - če greva ven, kar v vozičku, drugače pa v posteljici. Kosilo okrog 12h - zelenjava/meso. Potem je pa akcija ... včasih mi popoldan zadrema za kakšno urico. Al pa če gremo z vozičkom ven, mi tud še eno odspi. Dojenje popoldan, okrog 18h riževa kašica, potem obvezno še dojenje za pocrkljat ... malo pred deveto še mal crkljanja in spanje do jutra! Zaspi mi ponavadi na jkošku ampka nima nekih travm, ko jo preložim v posteljo. Včasih se mal zbuni pa prst da v usta pa ji ga ven potegnem in ji uturim dudo - itak jo čez 15 minut pljune ven, prsta pa tud ne da nazaj v usta .... Je pa imel ta prvi ful bolj točen ritem - pri njem si točno vedel, kdaj je kaj na vrsti ...

Plazimo se še ne, smo bili pa v razvojni, so rekli, da ni panike, da je mal mehka in naju poslali na fizioterapijo ... začneva naslednji petek ... sedet še ne znamo čist dobro, ampak nam gre vedno boljše ... na trebuhu noče ležat, razen če jo res ful animiram in ji kažem vsakič nove igrače ... Z obračanjem pa menda ni panike - v razvojni so mi rekli, da je na bok čisto dovolj ...

oblačenje je pa itak zgodba zase ... tudi jaz jo oblačim v plasteh, ampak pri teh temperaturah ima samo bodi, pa majico s sabo vzameva ... kapo pa kakor kdaj ... ampak zadnje dni ne ... tako, grem počivat, ker sem čist uboga ... upam, da tale vročina kmalu mine ...

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?