karin82
|
Živjo, mamice. Naš David je star že skoraj 5 mesecev, par dni manj.Zaenkrat se še samo dojiva ima 71 cm in 8580g, tako da mislim da mu nič ne manjka. :) Sem mu pa poskusila dati zvečer eno riževo kašico, da bi videla, če bo kaj dlje spal pa ni, zbujal se je po enakem vzorcu kot ponavadi. Šele v zdanjem tednu ma se mi ponoči malomanj zbuja. Zaspi okrog 19.30 - 20, pa se zbodi med 1.00 in 2.00, pa potem okrog šestih, kar je odlično proti tistemu prej. Čez dan pa kokr je. Če sva doma in ima mir, da ni starejšega bratca zrave in si tudi jaz vzamem čas za počitek takrat mi spi tudi po 2 uri skupaj, namreč ko ga po 20 min spanja slišim da se začne prebujati se lepo k njemu stisnem pa zaspi nazaj in takrat ponavadi potem dolgo spi, jaz sem zraven samo toliko časa, da zaspi nazaj. Drugače patudi David spi ene 5 krat na dan po 20-30 min. Z GH bova začela čez kakšen mesec, ker se mi enostavno še ne da kuhat, ker se tako lepo doji in je to edino enostavno in praktično. Pri prvem sem začela že zelo zgodaj ker se ni redil in se ni maral dojiti, še zdej ne mara jesti, tako da bom sedaj izkoristila in ga čim dlje samo dojila. Drugače se še nič ne obrača, ubistvu sploh ne mara bit tok na tleh. Na hrbtu še, na trebuščku pa se začne hitro pritoževati. Košaro je že zdavnja prerastu, sploh če ga želim imeti še v kombinezončku, ga sploh ne spravm notr, se skoz pritožuje, ker se z nogicami odriva od košare in se potem na drugi strani z glavo buta v vrh košare. Tako, da ko bo vreme, za zdaj še ne kaže da bo, bomo presedlali na športni del. Imam pa tudi zimsko vrečo, pa še ovčko, tako da mislim, damu tudi v športnem delu ne bi smelo biti mrzlo.
|