|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
1.2.2012 12:42:07   
anchy_
Pozdravljene!

Evo, pri nas je pa tako: čaj: ni hotela piti komarčka, tudi za eno žličko ne in to cele prve 3 mesece, potem sem ji pa pri treh mesecih dala hippov čaj malina in šipek (sicer je od četrtega meseca naprej) in ga pije kot za stavo, včasih tudi 300 ml na dan :) je pravi kronik ratala user posted image . Pa tudi gh že počasi od 3,5 mesecev uvajam, sedaj pri štirih že zajtrkuje mlečno kašico z banano (brez banane ji ni najboljša), za kosilo pa dobi ali korenček s krompirčkom ali potem popoldne kašico banana in jabolko. Noče pa jesti kupljenih kašic, ji moram obvezno sama narediti. Tako da kak dan zamenja že dva obroka, drugič enega, kot pač hoče. Mleka pa spije čez dan zelo malo, očitno že ni lačna user posted image

Ima pa že 7000 g in 62 cm user posted image

Kar se pa spanja tiče pa čez dan spi trikrat po 25 minut (če ima dober dan po 35 min), zvečer je pa pridna in gre spat med 18.20 in 19.00 in potem spi skoraj do petih zjutraj, ko jo podojim in še zadrema tam nekje do sedmih, pol osmih.

Je pa čist faca ko se naglas smeji, pa sedet hoče v naročju, pa totalni mali firbec je.

Košara bo pa tudi Zari kmalu premajhna, bo treba kmalu v športni del prešaltat, samo zimske vreče nimamo, pa razmišljam, če naj jo sploh kupim? Kaj svetujete? Mnenja za in proti?

Vsem želim lep dan še naprej in da bodo temperature kmalu višje, čeprav pravijo, da bo v soboto do -20 user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.2.2012 14:51:03   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_
Ima pa že 7000 g in 62 cm user posted image

Košara bo pa tudi Zari kmalu premajhna, bo treba kmalu v športni del prešaltat, samo zimske vreče nimamo, pa razmišljam, če naj jo sploh kupim? Kaj svetujete? Mnenja za in proti?

Vsem želim lep dan še naprej in da bodo temperature kmalu višje, čeprav pravijo, da bo v soboto do -20 user posted image

Pri teh temperaturah probaj s košaro čimdalj zdržat! Mi imamo voziček Jane Slalom pro in zgleda, da nam bo ratal zimo pregurat s košaro, pol pa veselo v športni del ...

Drugač smo še vedno bolni - na ventolinu, jutri spet kontrola - skoraj vsak dan sem v ZD, imam že rahlo dost tega ...

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.2.2012 9:58:07   
issa_
dan!!

no pa se tudi prinas javljamo v klub bolanih...user posted image naš starejši ma vento uho, in imamo popestrene noči zarad tega, najbolj ga boli ponoči...user posted image hmm,.. tamali pa spi, ga nič ne moti, pač tisto kar se ponoči enkrat zbudi zaradi hranjenja, in to je to... edino zdaj je še on postal dva tni prava tečka,čez dan..se mi zdi da je spet skos lačen...prej se je pa kak teden ,dva tako šparal...user posted image ahh...spala bi...user posted image
jaz sem našemu dala korenček za poskusit..in z jezičkom vse še ven porine,.tako da se pri nas še ne mudi z GH...user posted image
em zdaj ko je tak fuuuul mrzlo zunaj, mi ne gremo, ne morem že zarad večjega ne...

24julij, dobrodošla user posted image

Vintage kako si?

Vsi bolančki, čimprej se pozdravite!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.2.2012 14:28:13   
anschk
OJla!
Da se malo oglasim...Kristi_30- tudi mi smo bolje. Zelo sem vesela, ker rad je gosto hrano (smo že zamenjali en obrok dojenja za gh) in je ne poliva! Tako da sem optimistična in bom kar hitro začela menjat še dopoldnaski obrok. Kako pa gre vam z uvajanjem goste hrane?
Drugeča je pa brrrrrrr. Ni za ven it sploh! Sem prav slabe volje ker smo se zmenili za krst za to nedeljo, nas bo čisto premrazilo....:/ eh ja, nimam kaj, se bomo pa bolj toplo oblekli. :)
Kako pa so vaši čmrlji kaj z dnevnim spanjem? Meni spi 4krat po pol ure! Sploh ne vem kako ga pripravit do tega da bi spal malo dalj časa v kosu...Upam da bo sam pogruntal...A imate kakšen nasvet? Kaj pa nočno spanje? A še vedno jejo ponoči? Moj prvi je pri taki starosti že prespal noč, tale pa še kar mljaska ponoči...Saj vem da so si različni, samo vseeno bi blo že lepo spet enkrat prespati noč. :)
Je pa smeško naš falot- je ostal brez vseh las! Same učke so ga. Pa take črne je mel. Upam da kmalu zrastejo novi.
No, grem še malo zabušavat dokler oba drnjohata,
pozdravček in lep dan

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.2.2012 18:45:49   
anchy_
Vidim, da imate tudi druge težave s spanjem čez dan :) spet druge srečnice pa ne user posted image

Krysia: tudi mi imamo Jane slalom pro, pa ji je košara v vseh oblačilih (zimski pajac) že skoraj malo majhna, ne vem ali pa se meni tako zdi user posted image sicer pa pri teh temperaturah itak ne gremo ven, mogoče pa bo vendarle košara še malo zdržala.

Sicer pa vsem tistim, katerih user posted image so prehlajeni, naj se čimprej pozdravijo user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.2.2012 23:14:12   
medika12
Zdravo mamice.Po dolgem času se spet malo javljam.Berem vas pa vsak danuser posted image
Vidim da imamo vse približno enake probleme.
Ne morem verjeti da bo naša Rubi čez deset dni že pet mesecev stara. Mi smo do pred 14imi dnevi spali cele noči.Čez dan pa več, če sva se sprehajali zunaj in malo manj, če je bilo grdo vreme in sva ostali doma.Takrat je tudi bolj tečna, ker manj spi seveda.
Začela se je zbujati med drugo in tretjo zjutraj. Zato sem včeraj kupila eno kašico za zvečer.Mogoče je pa lačna in ima premalo samo mleko. Do sedaj sva se samo dojili. Včeraj sva naredili probo in ji je bila zelo všeč .Danes pa jo je dobila zvečer pred zadjim podojem. Usta na široko odpira in nič ne pljuva ven user posted image Kot mali ptiček je. Bomo vidli.

Večkrat jo dam na hrbet.Se poskuša obrniti, pa ji je roka še napoti. Paseva tudi kravice,kar pa ne zdrži dolgo in začne protestirati user posted image .Tudi starejša bratca nista marala biti na trebuščku.Zelo s oglaša in spušča različne zvoke.Pravi srčki so,ko se nasmejijo.

Košara je tut nam že skoraj malo kratka.Je kar velika naša punca.Pri štirih mesecih imela že 64,5cm.
Ampak bomo vsaj še en mesec nekako pregurali, da mine tale mraz.

Tudi pri nas je zdravje tako tako.Mene že pet tedov lovi prehlad.Od kašla se mi je vnela mrena pri rebrih.Boli kot hudič.Ne upaš kašlat,kihat,smrkar.Dobila tablete proti bolečiam in voltaren kremo.že štirinajst dni se tolo vleče.Končno začelo mal popuščat.Rubi pa smrka.Zaenkrat hvala bogu sam to.

Želim vam čim več prespanih noči in zdravih dni:-)

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.2.2012 13:31:21   
karin82
Živjo, mamice.

Naš David je star že skoraj 5 mesecev, par dni manj.Zaenkrat se še samo dojiva ima 71 cm in 8580g, tako da mislim da mu nič ne manjka. :) Sem mu pa poskusila dati zvečer eno riževo kašico, da bi videla, če bo kaj dlje spal pa ni, zbujal se je po enakem vzorcu kot ponavadi. Šele v zdanjem tednu ma se mi ponoči malomanj zbuja. Zaspi okrog 19.30 - 20, pa se zbodi med 1.00 in 2.00, pa potem okrog šestih, kar je odlično proti tistemu prej. Čez dan pa kokr je. Če sva doma in ima mir, da ni starejšega bratca zrave in si tudi jaz vzamem čas za počitek takrat mi spi tudi po 2 uri skupaj, namreč ko ga po 20 min spanja slišim da se začne prebujati se lepo k njemu stisnem pa zaspi nazaj in takrat ponavadi potem dolgo spi, jaz sem zraven samo toliko časa, da zaspi nazaj. Drugače patudi David spi ene 5 krat na dan po 20-30 min.

Z GH bova začela čez kakšen mesec, ker se mi enostavno še ne da kuhat, ker se tako lepo doji in je to edino enostavno in praktično. Pri prvem sem začela že zelo zgodaj ker se ni redil in se ni maral dojiti, še zdej ne mara jesti, tako da bom sedaj izkoristila in ga čim dlje samo dojila.

Drugače se še nič ne obrača, ubistvu sploh ne mara bit tok na tleh. Na hrbtu še, na trebuščku pa se začne hitro pritoževati.

Košaro je že zdavnja prerastu, sploh če ga želim imeti še v kombinezončku, ga sploh ne spravm notr, se skoz pritožuje, ker se z nogicami odriva od košare in se potem na drugi strani z glavo buta v vrh košare. Tako, da ko bo vreme, za zdaj še ne kaže da bo, bomo presedlali na športni del. Imam pa tudi zimsko vrečo, pa še ovčko, tako da mislim, damu tudi v športnem delu ne bi smelo biti mrzlo.

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.2.2012 16:39:40   
issa_
daaaannnn!!

kaj si nor, danes je pa res čisto pravlično zimsko obarvan...user posted image user posted image user posted image tak zdaj pa je res malo zims prišla k nam pogledat,..user posted image snega je tolko nasulo, da je kar veselje...naš pubec pa mora vse to spremljat skozi okno,.. tako da je prav jezen, da mora ravno zdaj imet ventje srednjega ušesa..user posted image no upamo da bo hitro zdrav, da se bo letos lahko kaj sankal ali lopatkal ..user posted image

no pa ravno včeraj smo našli eno luškano vrstno hišo v limbušu,.. tako da se verjetno še ta mesec selimo,..user posted image user posted image sem par vesela, da smo kaj našli,.. da se rešim tega problema s parkplacom... user posted image hehe, tak da če bo tak metalo, bomo mogli prosit božička da nam posodi svoje ogromne sanke....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan pa mi ima že dva dni fajn rdeča lička,..pa mlo bolj razdražljive sorte je..verjetno je kak zobek na pohodu.. no upam da nebo tako kot je bilo pri Aneju..user posted image

lep dan!!!

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.2.2012 21:37:13   
jaznoseca
hej hoj, da vas še tukaj malo pozdravim. Malo preberem kdaj pa kdaj, ker včasih skoraj nobene ni gor, zdaj ste pa dosti napisale....

Mi se še samo dojimo. Anchy vi ste pa že pravi šefi okol GH user posted image . Zanimivo, da ste tako zgodaj začeli z uvajanjem; mi bomo začeli čez kak mesec. Smo že nekaj probali in ga ful zanima, dokler ne dobi kaj v usta. Takrat se paći in trese in noče več odpret ust user posted image . Očitno še ni pripravljen. Pa tud ni pri suhih, tako da se nič ne sekiram.

issa bravo za nakup hišice user posted image . Kdaj se selite, bomo bližje za vozčkanje??

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.2.2012 23:59:45   
vintage
Weila user posted image

Issa_ jaz sem še kar vredu, pač sem sprejela določene stvari in sem sedaj dosti boljše.
oprosti ker nisem več nič pisala, sam mi noče in noče odpret te pošte, zato ti raje tu napišem.
če pa imaš kako drugo možnost da bi ti lahko pisala pa mi prosim kar povej ker vsakič ko probam prit do
pošte moram it ven iz neta in se na novo logirat itd. skratka sami blemi, ali pa samo klikam in klikam in nič
se ne zgodi..
Sem pa ugotovila, da to kar čutim okoli otroka je normalen pojav, nisem čudakinja hvalabogu!user posted image
Zaradi živcev sem sicer zbolela na želodcu in jem zelo malo oz skoraj nič ker me ful boli
ampak bomo tudi to rešli, opazila sem da ni problem v otročku ampak nekje drugje. Pustimo času možnost
da pokaže pot in sebi da se lotim čistke na tej poti. (če razumeš kar želim povedat).

Drugače naša Gaiicauser posted image user posted image user posted image je zelo pridna pupica, veliko se smeji, pa skozi se neki oglaša in vadi govor (beri: dretje :P user posted image ) še vedno smo pri aptamilu1, z GH bom začela po 16.2. user posted image (takrat imam izpit)user posted image verjetno bom začela kar s korenčkom (mama mi sicer pravi da je meni dajala kar zelenjavno mineštro, kaj pa vi mislite? zrasla sem in nisem alergična na nič..mogoče ni slaba ideja) Po eni strani sem ful super mega vesela ker bomo prešaltali na gosto hrano ker se bom zraven navadila še kuhat po drugi strani pa me je strah ker kuhat pač ne znam in nočem nardit kaj narobe..) Naša se že sama obrne s hrbtna na trebušček. vedno se ji mora kaj dogajat, ne moreš je pustit same, tako da mi je res pestro. Dolga je okoli 68cm in tehta okoli 8kg :) Sem prav kontenta da ji nič ne fali (ave maria :P)user posted image user posted image user posted image

aja, mojo punco sem rodila 6.9.2011 in mi res ni jasno kako je ratalo da naj bi sedaj imela 8 mesecev?!?! če mi zna kdo svetovat kako se odstrani ta ticker al karkoli že je mu/ji bom zelo hvaležnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.2.2012 0:01:40   
vintage
pravkar sem še enkrat pogledala in sem vidla da s tickerjem ni čisto nič narobeuser posted image  ups
sem slabo vidlauser posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.2.2012 16:04:01   
Kristi_30
Pozdravljene,

anschk: super. Me veseli, da je ok. Naša tudi zdaj poje dobrih 100 ml zelenjave. Počasi bomo začeli dodajati še meso in ostalo, tako da jo bo malo bolj nasitilo. Zgleda, da ji paše. Še poliva, bolj popoldne - pa ni verjetno kriva hrana, pač pa verjetno tudi to, da je čedalje bolj aktivna ... upam, da bo z več obroki še bolje. Jo pa bolj na ravno podlago dajem dopoldne, popoldne manj. Ji tud ne paše tolko. Kaj pa vem ...
Jemo pa tudi mi še dvakrat ponoči. Že tako čez dan poje manjše obroke mleka, tako da ji potem z veseljem dam še ponoči. Tudi paše ji zgleda bolj. Eh, upam, da bo boljše ...

Vreme je le mal boljše, čeprav je pa mrzlo ful. Smo vseeno šli mal ven danes. Sej gre. Lp vsem

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 512
7.2.2012 8:07:58   
issa_
Jutro!!
Mi smo totalno zasneženi,..hehehe,.. kaj pa nam sneg ni avta zameto, so nam ga sosedi...user posted image ... eh še malo pa se rešimo tega..jee..
selimo pa se verjetno konec tega meseca ali pa v začetku marca,.. pa hb tokrat imamo zmenjeno da nam kolegi pridejo pomagat,..hehe se je že zgodilo eno leto da sma s sestro same selile,..user posted image zdaj pa tega nebi več... user posted image

vintage glavno da je zdaj vse ok..to je najvažneje, če je mami zadovoljna je otroček tudi...user posted image
no kar se tiče kuhanja gh,..eh ne se sekirat glede kuhanja, ko steče steče,..user posted image pa te mičekni še niso takooo zahtevni gurmani user posted image user posted image
no jaz ti bom prek zs (če bo šlo) poslala gmail. pa čeboš želelea lahko mi tam pišeš...user posted image

tako tudi mi smo začeli uvajat gh,.. pa ne zaradi drugega,ampak postal je takšen lakotnik,..se mi zdi da bi še mene pojedo če bi mel zobe (mislm dejansko,..user posted image ) user posted image user posted image pa tudi lepo je začel jest, nič z jetičkom ven ne tiši,..včasih kaka grimasa user posted image ampak poje,..včeri je 10 malih žličk korenčka pohrusto,.pa predvčerajšnjem tudi...user posted image user posted image tak da bo počasi...

evo malo od mene, zdaj pa že morem letet...gospodič kliče user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.2.2012 9:16:16   
anschk
Dobro jutro mamice!
No pa smo zasneženi! Je prav idilično. Ne morem si pomagat ampak meni je sneg takooooo romantičen. Naš tavelik pa tut tko uživa da je veselje. Malega pa tudi oblečem ko medveda in greva malo na zrak snegca gledat.
Včeraj smo imeli drugo cepljenje (malo smo v zaostanku) in je super prenesel, tudi reakcije ni bilo nobene. Pediatrinja je rekla da se lepo razvija, edino tak bol piščanček je- se je samo za 360g zredil v enem mesecu. :/ Je kriv refluks. Ampak dokler gre teža gor in otrok lepo napreduje ni za delat panike pravi P. Morava pa, glede na to da mleka ne pije preveč rad, čim hitreje uvesti čim več goste hrane. Tako da pri nas bo počasi konec luksuza hitro pripravljene hrane (beri-joška ven). :)
želim en lep sneženi dan

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 514
7.2.2012 12:01:00   
jaznoseca
anschk nič se sekirat zaradi  zaostanka s cepljenji. Tudi mi smo dobili šele enega. Žal smo bili bolančki in ni šlo prej. Drugo pikico dobimi šele čez dober mesec.

Ja, zunaj je res prava romantika user posted image . Se tudi meni dopade user posted image . Ta velik je sploh čisto navdušen, mali pa prav zadovoljen, ko uspeva ven. Zdaj ko piha in sneži, se žal malo skrivava.

gh mi še ne jemo nič razen joškauser posted image , bom počakala do polnih 6 mesecev. Pridno se redi, in to mi zadošča.

hranjenje ponoči ja, še jemo - nekje 2 do 3x na noč. Ampak takoj lepo zaspi nazaj.

vintage ne vem sicer točno, kaj si pisala prej, ampak iz napisanega sklepam, da greš skozi razmišljanja, ki so mučila skoraj vsako. Tudi mene. Ampak glede na to, kar si napisala, greš v pravo smer user posted image . In tako kot ti je napisala issa, zadovoljna mama, zadovoljen otrok! To je edino in najvažnejše pravilo!

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.2.2012 12:14:39   
rainbow
Hoj!
Se še jaz malo oglasim, ko sem ravno osamljena (vsi drugi člani družine trenutno prisotni spančkajouser posted image ) Nič se mi ne da počet, gledam E! in sem na netu, noge gor. Tudi v redu, ne?

jaz bom z gosto hrano počakala, da bo user posted image star 5 mesecev. za zdaj se je žitna kašica z mojim mlekom zvečer in je poje tudi do 70 g. Zelo navdušen, moram rečt, tako da bo počasi čas tudi za korenček.

Vprašanje: a ga skuhate v vodi in potem z malo vode zmiksate ali kako? Sem že pozabila od mojih punc, že preveč časa minilouser posted image

Vreme: a da bo kmalu konec mraza?? jeeeeuser posted image jaz ne upam ven z user posted image ; balkon pa ni slaba ideja. Bom videla.

Ok, čas samote miniluser posted image gremo kuhat, zabavat dojenčka in še kajuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.2.2012 16:00:38   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.2.2012 10:31:10   
anchy_
Pozdravček v tem ledenem dopoldnevu :)

Zakaj smo tako hitro začele z Gh-jah zdelo se mi je, da je lačna, pa vedno ko smo jedli nas je tako gledala pa kr goltala zraven, potem sem ji pa malo dala čist tako za probat in je takoj lepo začela jesti, usta odpira kot mali kosek, tako da zdej počasi kr jemo, en dan več, drugi dan spet manj, kot ji pač paše. Doji se pa samo še ponoči, čez dan protestira :)

Se je pa tudi Zara prehladila, revčka kašlja pa kiha, ampak je danes že malce bolje.

Korenček pa jaz skuham in potem ga s tisto vodo v kateri se kuha malo razredčim in zmiksam s paličnjakom. Ampak ni nekaj navdušena, pa še zapira jo. Tako da mlečne kašice, sadje, pa fructal sokci zaenkrat :)

Lep sončen dan še naprej, mi smo ravno danes rezervirali dopust user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.2.2012 11:37:07   
24julij
pozdravcek.upam da mi uspe kaj napisat,mi frajer spi.Pa vedno kadar kej hocem narest zacne piskat.ej ne morem verjet kaksna je razlika med prvo k je puncka pa zdej ko je fant.taveliko ko da je ni blo,mali pa zdej samo k meni noben ni dober samo mami pa joska-jaz ne vem kaj mu je.tudi v trgovino ne morem sama.za zaspat mora met samo josko pa ko je bil mali je lepo zaspal zdej pa groza,malo je bil bolan umes in se je scrklal za znort.kaj naj naredim? imate kaksen predlog?drugace smo pa tudi mi ze probali z GH,pa tako lepo je,ne vem pa kako ga na flaso navadit se mu kat trga ko mu dam flaso.parkrat mi je uspel da mi je mal popil,ponavadi pa kr stran zlivam.noce ne mojga scrpanga ne adaptiranega.sploh ne vem kako bova to osvojila.bi rada da bi po flaski spil ce bi mogla kam it pa ni sans.

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.2.2012 8:55:20   
rainbow
Jutro!

Pri nas bolj slaba noč, ampak bom že kasneje nadoknadila - vsaj malo.

24julij
, ja, pri nas smo tudi vedno bolj na zizi; čez dan včasih tudi z dudo zaspi, zvečer ni šans in tudi ponoči ne. Ampak ne vem, jaz ga ne bi silila s flaško, imej jo, pa po moje, če tebe ne bo zraven, bo že pil, če bo lačen. Sicer pa bo kmalu jedel gosto hrano, pa mu kdo kakšno kašico da, pa bo tudi ok. Midva z user posted image vadiva jedenje z žličko, proti večeru žitno kašico in mu gre super, poje tudi do 80ml. Sicer samo z mojim mlekom, pa malo prekuhane vode zraven.

anchy, hvala za info, saj tak menda vsi delajo; naš je tudi malček prehlajen, danes pa vseeno morava ven, po punce v šolo; pa sneži. Ko bi vsaj sonček bil. Bom videla.

Vprašam tule, pa bom še na FB, s katerimi igračami se vaši sedaj zamotijo, imate kakšne posebne, ki so jim pri srcu??

lep dan, pri meni bo bolj zaspanuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 520
11.2.2012 5:56:56   
issa_
jutro!

hm nevem no, kaj je zaj s temi mojimi otroki,..moreta res bit obai zgodnje narave??? ta večji je bil isti,..ob petih auf pa ni šanse da bi mami še malo poležala, tud če ga prosim samo pet minut..neeeeeeeeeeeeeeee,......včasih tudi ob pol petih,..user posted image pol ko bo pa treba se vstajat, bo pa spal ,ne...pol pa mami nebo dalal, še pet minut...user posted image user posted image

no kar se igrač tiče, ima samo dve ropotuljici, krizalo, visečega konjička, pa plišasto miško in velikega kužka s katerim spi,.. kasneje ko bo več interesa pa bo podedoval od brateca večje igrače,..ki mu jih je bratec že pripravil in ga čakajo user posted image user posted image

24julij ja sa bo kamlu začej ghpapat, bo potem malo lažje,..eni pač sploh nočejo flaše oziroma šele zelo pozno,..no saj eni tudi ne želijo dude...
verjamem da je naporno,..user posted image sicer pa ja, če bi slučajno mogla kam it, bo pač dobil po flaški,.ko bi bil fejst lačen bi pojedo,..marsikateribi babici je na tak način ratalo..samo da ni mame zraven,..kej vejo da mame majo neke boljšega user posted image user posted image

tak zdaj pa grem malemu dat frišne gate,...se opravičujem če sem malo nepovezano pisala,..z eno ko še spim.user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.2.2012 9:15:39   
anschk
issa_ kako te razumem! Moja fanta sta tudi tako zgodnje narave...Starejši je imel obodbje ko je bil ob 5h pokonci ves naspidiran in ni šanse da naredimo kaj drugega kot da vsatnemo. No potem smo nekako prešaltali na 6h zjutraj in je to trajalo dolgo časa, no sedaj pa končno spančka do 7h, kar je zame pravi luksuz. Mali pa tudi ne kaže da bi bil prav velik zaspanec- med 6h in 6.30 je zihr auf! :/ Ma pa saj bo že, sem se navadila zvečer zgodaj hodit spat ke drugače je zjutraj res kot da bi me kdo z macolo po glavi... :)
Vesela sem ker je vikend in je možek doma. Res je dan lepši če nisem ves čas sama z otrokoma. Včasih se mi zdi da samo riti brišem in cunje perem. :/ Bo treba počasi se v rit nabrcat in počet tudi kaj zase...Saj vem, še prehitro bo minilo...samo trenutno se mi pa ne zdi tako.
Eno lepo zasneženo nedeljo želim.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.2.2012 10:06:55   
anchy_
jutro :)

igrače: ko je v stolčku ima na igralnem loku kravico, rožico in metuljčka, in vse tri lepo tlači v usta :) Potem se igra v igralnem centru in pa ko gre spat ima ovčko :) pa tiste pojoče svetleče igrače so ji zelo všeč (playskool), pa v posteljici ima un vrtiljak. Aja, pa tista mehka knjigica ji je zelo všeč ... povzetek: vse kar gre laho v usta in je na dosegu roke :)

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 523
20.2.2012 14:55:16   
24julij
issa ... ne jst ne morem nikamor sama it user posted image se hoce tamalmu zmesat ene pol ure je se uredu pol ko ga je treba pa uspavat je pa konec se pa tolk dere ko da bi ga rezal,tko je pa isto pri flaski,mleka nimam v izobilju pa bi ga rada na flasko navadla da bi ga lahko tud kdaj ati nahranu ce bi jst kam sla in ni sans. 3 flaske smo ze kupili pa ni in ni uspeha.tudi z mojim mlekom not. GH ze papava za kosilo,sem mu kar zacela dajat in tako uziva je tapravi jedec,me pa moti ker se mi je ponoci zacel zbujat je vcasih spal do 4 sedaj pa se ob 24 al pa 2 zbudi in se malokdaj uspava brez zize.

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.3.2012 8:58:57   
issa_
jutro!!

evo tak, mi smo preseljeni,..škatle so pospravljene.. tak da smo se že aklimatizirali user posted image user posted image user posted image
včeraj sem še staro stanocanje spucala, tako da sem rešla vsee... juhu..zdaj pa rabim 14 dni dopusta, da pridem k sebi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jan je pa začel lepo pridno pančkat,..zbudi se ponoči šele ob 4h..tako da za mene je to pravi luksuz, ker pol zaspi nazaj do sedmih...mami vesela.. zobkov še ni..so pa priplavljene prav jamice za obe enici, samo še belino čakamo..smo imeli tudi en teden tečke in druske,..tako da se verjetno res že najavljajo...user posted image
Gh je pa tak..da zdaj ko je bla ta norišnica, pa polno škatel (pa res nisem vedla kaj mam v kateri, kljub temu da sem napisala user posted image ) nisem kuhala za tamalega, pa je nekak pozabil jest...user posted image user posted image user posted image tak da zdaj se spet počasi navaja, na korenček, kropirček..bučke,.. in ostalo...user posted image
tak tolko za zdaj,..čakam da dobimo prav internet, da bom lahko kaj več napisala!!

lepo bodite!!!!!!!!!!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?