|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
8.3.2012 11:42:51   
touch
24julij začni mu dajati še večerjo, pa bo spet spal. user posted image moj je tudi nehal spat, pa mi je patronažna svetovala riževo kašico za večerjo in je zdaj bolje. zdaj ne potrebuje več toliko nočenga dojenja.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.3.2012 11:45:33   
touch
ups, sem nameravala še kaj napisati, ker sem tukaj nova. user posted image pozdravljene!
imam tudi jaz septembrčka, čeprav bi moral biti oktobrček. fantek, 30.9.2011.

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.3.2012 11:02:22   
rainbow
Ojla!

Me veseli, da se še javljate tule!!

issa, super za preselitevuser posted image user posted image si se nadelala, a.. mene je kar groza, ko bo pri nas tako daleč; čeprav pa že komaj čakamuser posted image

touch, dobrodošlauser posted image

naš fantič raste z veliko hitrostjo, mislim, da gre s kilažo proti 9-tki; seveda, ker se ponoči dojimo, lumpek. Gosto hrano kar rad je, na začetku bolj kot zdaj, ker je zaprt in težko aka. Sem mu neke kapljice kupila, pa čajček, pa zdaj sem zvedla na FB za masleno svečko, bom poskusila. Ampak do zdaj sem mu dala samo različno zelenjavo, na meso še čakam domačega zajčka, sadje bo zdaj počasi popoldan, ostalo pa še čaka. Še nismo niti 6 mesecev, tako da se ne mudi.

nič, moram it, lepo nedeljo vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.3.2012 14:53:32   
issa_
pozdravljene!!!

touch dobrooodooošla user posted image

evo nas,..vse pospravljeno (tak kot more bit), smo se že ustalili, navadli... uživamo v novem domeku user posted image user posted image
se srečna da je vse za mano,..ker je bla prava zmešnjava...skos nekaj iščeš, pa tolko škatel in krame je skos napoti,..jao to mi je šlo najbolj na živce... pol pa še zbolim, sem bla par dni cela boga...user posted image te mi je še bolj na živce šlo vse skup...user posted image
pa vredi zdaj se supercaaa...se že sprehajamo po limbušu in okolici user posted image user posted image še v mb sem šla peš hehehehe user posted image user posted image moj dedc je bil pol tak zamtran, da je reko da ziher nikoli več ne gre zmano na tako turo, pol popoldan pa na šiht..hehehe user posted image user posted image
danes smo bli v ZD pa smo dali kri in vodo...v prvi rudni ratalo lulanje ulovit,..samo rali smo pol ure da je lulo.. user posted image user posted image pikeca pa se ni nič ustrašo..takod a bil priden...
jemo mi tudi lepo, počasi za zdaj eno do dva obroka na dan...zdaj včasih poje par žličk samo, včasih celo porcijo kako mu pač je...
joj ja rastejo pa ko šus, toti naši lumpeki...user posted image user posted image še malo pa bodo že bežali,.. user posted image

tak zdaj pa imam alarm..user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte!!!!!!!!!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.3.2012 14:54:59   
issa_
ajaa htela sem še napisat: Babeeeeeeeeeeeee ki steeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
12.3.2012 15:22:52   
issa_
ajaa htela sem še napisat: Babeeeeeeeeeeeee ki steeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.3.2012 20:45:28   
jaznoseca
o, pa saj še obstaja ta tema user posted image user posted image user posted image . Nič ne klepetamo več tukaj user posted image , pa sem kar nehala iskat to temo.....

issa super, da ste preseljeni in bravo, da si uspela vse porihtat in si zadovoljna. A prišetaš tud do Pekrske? Na katerem koncu Lilbuša si?

nove dobrodošle user posted image .

Mi se malo borimo z boleznimi, a hvala bogu že lezemo čez. Smo že dopolnili 6 mesecev in tudi že preizkušamo po en obrok goste hrane na dan. Nam gre kar fino. Kdaj bom pa začela dajat dva,  pa nimam pojma. Lepo se še dojiva in tud redi se lepo, tako da bom še malo počakala.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.3.2012 21:09:41   
touch
hvala za dobrodošlico user posted image

mi smo šele pred enim tednom začeli z GH in sem pričakovala, da gre to počasi žlička po žlička, me je pa čisto presenetil. za kosilo poje dobrih 200g zelenjavne kašice in nič se ne zmrduje. in že po treh dneh sem mu začela dajati tudi večerjo, ker je bil siten. tako da poje zvečer še 150 ml rižolinota, pa še to se mi zdi, da če bi mu več pripravila, bi več pojedel. user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.3.2012 22:34:11   
medika12

Dober večer punce.

issa a ni fajn občutek ko ste na novem. Sem vesela za vas.

touch dobrodošla.

Sem že misla,da se nobena več ne bo oglasla. Je blo kr mal zatišja:-(

Mi smo pa danes dopolnali 6 mesecev.Rubi je že prava babnca.
Sva začeli z zelenjavnimi kosili pred 14timi dnevi. Najprej korenček.Katastrofa user posted image
Dve žlički in se začela stran obračat in usta skupaj držati. sem mal pomislila, kdo bi to jedel.Sam korenček, brez okusa. Pa sem nasednjič z obaro zalila.Sva jo z možem imela za kosilo.Je pojedla za kake tri do štiri velike žlice user posted image Potem sem si nalila v kocke za led goveje župce in zdej veselo jemo. jupiiii. korenček,cvetača,por,bučke,brokuli, blitva je bilo že na jedilniku v različnih kombinacijah. Danes sem h korenčku primešala jabolčni kompot in ji je šlo kar na smeh.očitno ji je bilo všeč user posted image user posted image

Večerjava pa riževe kašice že kakšen mesec. Drugač pa še vedno dojiva. Zaspi med osmo in pol deveto.Zbudi okrog enih ponoči, hiter mal na joško in zopet spanje do šestih. No potem morva pa tako al tako vstat da naša mulca spraviva v šolo.

Ko vozičkava spi, drugač pa po kosilu ena mal daljša runda spanja. ura in pol do dveh in pol. Velikokrat še mene zraven zmanjka. Prav paše:-))) pa še ob kake petih jo za pol urce zmanjka.navadno na rokah po dojenju.

Jutri imava posvetovalnico. Me zanima, kolk je zrasla in se zredia.

Mirno noč vam želim

user posted image

nočko

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.3.2012 8:19:54   
issa_
jutro!!

ja je fajn, prav uživamo vsi skupaj, user posted image ni primerjave s tem kako e bilo v tistem stanovanju.. ufff..... edino pogrešam to, da imaš vse pri roki, kot sem imela pač v mestu,..hehehe eh te pač grem na en daljši sprehod do qulandije... user posted image
Do pekerske sem šla ja zadnjič malo,..samo morem videt kje najbolje da grem, ker pločnika ni glih skos, pa tista cesta je kar pretočna...user posted image
drugače pa če se pelješ proti gostilni vnukec, greš mimo mene,..no v tem delu sem doma...user posted image
user posted image nekak sem mogla dat gostilno za oprno točko, ker to nekak vsipoznajo, če napišem kaj drugega (trgovina, lekarna) me čudno gledajo.. (kiii teeee je toooo) user posted image user posted image user posted image

vsem pikecom ki imajo danes 6. 5. (ali pa kero drugo) mini svečko, čestitaaam, pa vse naj naj user posted image
mi jo tudi imamo ampak šele čez 6 dni....user posted image user posted image

ja tu je res malo zatišje,..ampak je sem še vseeno zato da se tudi tu malo kaj dogaja...user posted image
tako zdaj pa še grem na fb pogledat..user posted image

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.3.2012 10:06:54   
jaznoseca
halo!! spet jaz user posted image .

issa jaz sem pred kratkim hodila v vaši bližini. Imam zdaj po novem tam zobarja - čisto pri lekarni user posted image , pa jaz prej tud nisem vedela, kje je lekarna v Limbušu user posted image . Cesta je pa zoprna od tam do pekrce ja, pa tud ni tako blizu. Imam tam blizu eno znanko, pa se že lep čas meniva za srečanje - ima julijko in tud vozička.

medika vi pa pridno spite - mi se trudimo čez dan, a če ni zunaj, spimo max 30 minut user posted image .

Se nekaj sonce kaže, bo treba ven..... jaz pa toliko doma za ponardit..... eh, dete, dete. Že jamra... šibam.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.3.2012 13:16:17   
issa_
jaznoseca.. kje pa je ta zobar,..to oni zasebni al prav tu v zd? ahh morem si drugega zobarja dobit,..že takooo dolgo odlašam user posted image če me je pa tak strah ko hudič križa (slabe izkušnje....) aja pa nisem tak hudo škrbasta da bi me vsakič matrali, samo ena tetka je v otroštvu pri meni zaburala...user posted image
ja res ni tako blizu, kot se zdi ko se pelješ s avtom...ampak ko bo lepo toplo, bodo pa tudi take ture padale...sploh do vzpenjače s vmesnim postankom v pohorski....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
13.3.2012 20:06:34   
jaznoseca
issa dr. Prelog je v isti stavbi kot lekarna. Sem klicarila naokrog, ker sem jaz tud nekaj hodila samoplačniško in potem med nosečnostmi nič.... Zdaj je pa treba porihtat - pa tud pr meni ni škrbin, samo občutek, da nekdo pogleda in reče ok user posted image  - aja pa osmice so me ornk zdelale in grejo ven. No, pri njemu sem prišla najhitreje na vrsto, pa še ful prijazni so user posted image .

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 538
13.3.2012 21:37:53   
medika12
No pa smo dali črez posvetovalnico pr šestih mesecih. So jo kar namatrali in napikali. Najprej cepljenje tretja doza, pa vrečko za urin ji je sestra naštimvala.Jo je že tam razkurila.Pa še tako krivo je bila prilepljena,da ni nič not ostalo ko se je polulala.Morva jutri spet poskusit. Na koncu pa še kri iz prstka user posted image in par velikih solzic.

Drugače je pa lepo sodelovala. Naredla izpit pr šestih m user posted image
Velika 70 cm in težka 6510g. Teža pod spodnjo mejo, višina pa nad zgornjo.

Zdej so neki novi trendi pri prehrani kot pred leti ko sta bila fanta dojenčka. Lahko že kar z glutenom začnemo.Pa menda četrt rumenjaka kake 3 krat na teden.Tudi meso že priporočajo. Sadje pa po sedmem m. Pa bomo,če tako pravijouser posted image

kako se kaj vaši sončki hranijo? Kaj jim kuhate? Jutri bova začeli še zajtrk uvajati.

Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 539
15.3.2012 9:39:46   
jaznoseca
hej hej

medika mis mo imeli pri 6 m 68,5 cm in 8250 g user posted image user posted image user posted image . Si kar predstavljam najina otročka skupaj - naš je pravi bajsko hi hi. Pa kaj češ, je bil do 6m samo dojen in je pač tako ratalo.

A da sadje po 7m?? Prvič slišim. Eh, mi smo začeli z zelenjavo in nadaljevali s sadjem. Pač korenček, krompir, cvetača, brokoli, bučke. Od sadja jabolka, hurška, slive in tud že banana. Meso pa tud že; piščančje in teletina. Do sedaj je imel en obrok gh na dan - v času kosila. Včasih zelenjavo, včasih sadje. Danes je pa prvič že za dopoldansko malico dobil MU skutko s sadjem - oh jo je pojedel v šusu user posted image . Je jokal, ker je bil lačen, pa sem probala.

Drugače pa otroka gledat in itak sam pokaže - našega hrana ful zanim in bi vse jedel user posted image .

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.3.2012 13:16:03   
Krysia
Že celo večnost me ni bilo na tej temi .. vidim, da so vse na fb pobegnile, men je pa tukaj bolj domače čvekat ...

issa[super za selitev!

Tudi mi smo dopolnili 6m in začeli uvajati še kaj drugega kot moje mleko ... in rezultati? Nad riževo kašico za večerjo je navdušena, bučke tudi poje, korenček ji ni bil všeč, ko sem ji pa dala tistega kupljenega (iz kozarčka), je pa še kar pojedla ... jabolko mi je pljunila ven in naredila tako faco kot da sem ji dala kis za pit ... če pa jaz jem jabolko in ji dam k ustom, ga pa ful navdušeno oblizuje in sesa ... Eh, bomo že ...

zobkov še nimamo in nič ne kaže, da bodo kmalu. vse, kar je na dosegu roke, tlači v usta, ful se pogovarja, ... skratka, fajn se imamo ... tud mi smo bolj pri ta suhih ... pri 6 m imamo 67,8 cm in 6855g. Ampak naši Klarici nič ne fali ... tud ta prvi je ime podobne mere, tako da se ne sekiram ... Spimo celo noč že nekaj časa.... in sem prav vesela - zaspi okrog 21h, budnica je ob 5:30. potem mi odspi še dopoldan 2 uri, in če gremo na sprehod, spi še v vozičku ... res se ne smem pritoževat ...

Smo imeli pa februarja ta velikega 3 dni v bolnici in je blo prav grozno ... pa doma je bil več kot en mesec, ker je blo skoz nekaj ... tako da sem bila prav vesela, ko je šel spet v vrtec ...

tako, zdaj greva pa na sprehod ... lepo se imejte pa napišite še kaj

Neposredna povezava do sporočila: 541
15.3.2012 20:18:51   
Dorianna
Hej, hej mamice septembrčkov!
Vas čisto redno berem, a časa za tipkanje zmeraj premalo user posted image Naš septembrček zavzame ves čas.
Vidim, da vse lepo že uvajate gosto hrano. Pri nas pa imamo strašne težave. Jaša noče odpreti ust! Če mi že uspe, da mu dam kakšno mini žličko kašice ali zelenjave se ful strese in sploh ne ve, kaj delati s hrano v ustih. Sama se sicer tolažim, da pač še ni pripravljen, a vseeno me že malo skrbi.
Napolnil je že 6 mes in ima 9kg (torej mu nič ne manjka user posted image )
Kaj ve mislite? Še počakati, da bo sam pokazal interes ali vseeno vztrajati pri ponujanju hrane? A ima še kakšna takega nezainteresiranca?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.3.2012 22:03:43   
medika12
hi,

jaznoseca - tut jaz ne cakam s sadjem. Skuhala sem ze kompot iz jabolk.Počasi pa pride na vrsto še drugo sadje. Bom po občutku. Vsake par let si neke nove trende zmislijo. Je pa velik od naših sončkov odvisno kako in kaj. Če ji nebi bla všeč zelenjava, bi pa sadje dobila :-))))

Se mi zdi da naša kar dosti poje in tudi dojiva se še velik.Zgleda, da ji prebava ful dela in gre vse hitro ven.Ko sva se sam dojili je bla vsaka plenica pokakana.Sem se že kar mal zasekirala. Pa je rekla med.sestra , da bi bla sicer lahko težja glede na višino, ampak da še ni panike. Zgleda pa ne taka suhica.Čist fajna je :-)))

Dorianna - jaz bi vstrajala. Daj mu tisto,kar je tudi tebi dobro. Nekaj mu bo že všeč. user posted image

Žal nimam fb zato se oglašam sam tukaj. Sem v službi 8 in več ur na računalniku in se mi navadno ne da še doma bit. No razen ko je treba račune plačat .Nujno zlo ha ha ha

Pozdravček
user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.3.2012 22:16:00   
jaznoseca
oh medika si me spomnila, da moram jaz tud še danes račune plačat user posted image . Eh jooooj, nujno zlo pač....

dorianna jaz bi tud vztrajala z gh. Mi2 sva imela cela 2 tedna bitke - nič mu ni bilo všeč, pa sem mu dala žličko ali dve in ko ni hotel več, sva se podojila. Sem že mislila, da obupam, pa sem po 2 tednih vsakodnevnega vztrajanja naletela na uspeh user posted image . Mu je zapasala domača kurja juhca s krompirčkom, bučkami in korenjem - to je pa zmazal user posted image . Pa je tud pred tem enako zadevščino ven pljuval.... Tako da, bo počasi.

krysia groza za bolnico -  jaz si sploh nočem predstavljat, da bi kateri od malčkov moral not ostat user posted image . Pa fino, da ste porihtali in naj ostane zdrav! Zobkov mi tud še nimamo in nič ne kaže, da bodo kmalu user posted image . Čebljamo tud še ne, zato pa zelo radi vozimo avto in preizkušamo visoke tone in smeh.

Bodite lepo in seveda zdrave!

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.3.2012 22:22:54   
touch
no, moj sonček pa je 66 cm in 6600 g. neke hudičeve številke. user posted image

vas je kar veliko iz maribora, al kak? jaz sem drugače tudi mariborčanka, tudi iz tistega konca, iz peker, ampak sem se pred kratkim preselila v ljubljano.

glede uvajanja GH se mi zdi, da ni dobro siliti otroka. bo že sam pokazal in odrl usta. sploh če ima otrok ok težo ali celo nadpoprečjem, res ni potrebe, da bi mazal hrano. poskušal, ja.
imam doma eno fajno knjigo o negi dojenčka iz leta 1965 in že tam omenjajo rumenjak in to celo v tretjem mesecu. potem se pa nekdo spomni, da to ni vredu, čez nekaj časa pa pol spet je. ne vem, jaz načeloma raje upoštevam kako staro priporočilo, danes se mi zdi, da se malce pretirava. pa seveda zdrava pamet. user posted image

pri nas papamo na veliko, ni problema ali je korenček iz kozarčka ali skuhan. oranžna buča je še posebej dobra. zdaj ko vidi njegov zelen krožnik se kar trest začne in odpira usta kot mali ptiček. je pa začel lepo spati ponoči, ne zbuja se več, tako da sem posledično tudi jaz dobre volje. spi od 20.00 do 7.00 ali celo 7.30. ful mi je lepo, ko se zjutraj zbudim in on še spi in potem ga gledam. hihi user posted image

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.3.2012 9:09:48   
issa_
pozdravljene!!

no se na hiterco javljam....še kar nimamo interneta user posted image te pa uzkoristim malo obisk pri mojih user posted image
hehe,.. no tudi mi smo imeli ta preglet pri 6m... veliki 70 cm težki 7880g.. kri in voda ok....mu je pa dala ad3 kapljice...tak da moremo spet kapljice jemat...user posted image

jaznoseca superca, bom poklicala, kaj te jaz mam to zd..pet minutk..hihi tak da bomo poskusli...user posted image samo strah me je pa vseeno...hehehehe

midva pa tak, jemo oziroma poskušamo vse zelenjavo in sadje in tudi meseka smo začeli včeraj,..hmm samo kaj ko vse mu pa ne diši,..hahah sadje njami, pa korenček,..ostalo pa tak tak... tu pa tam kaka žlička ki mu rata v ustih ostat, brez da me na krega...user posted image

tako morem it,..upam da bom kmalu imela internet, da bom lahko bolj kaj čvekala..
lepo bodite!!!

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.3.2012 15:34:59   
Kristi_30
Pozdravljene,

pa ste le malo prišle nazaj :)

Lepo rastejo septemrčki, kar je tudi prav. Naša ima 66 cm in 7350g. Zaradi refluksa smo uvajati začele GH pri štirih mesecih. In rada je. Zdaj poje zjutraj mleko, potem kosilo (ali malico, kakor nanese), potem malico (ali kosilo) in popoldne mleko, zvečer pa rižek. Zdaj zvečer niti ne dobi več flaše, ker enostavno poje skoraj vse in je zaspana. Še vedno ustanemo dvakrat in poje vse, kar dobi :) Sem povedala na pregledu, pa je rekla naj ji še nekaj časa kar dajem ponoči za jest - očitno ne dobi dovolj čez dan, kar je najbrž res, ker ne je velikih porcij. No, malo bomo že še stisnili, samo da hoče jest. Upam pa, da enkrat le spimo malo dlje ...

Čez dan tak al tak po pol ure. Da je več, mora bit že poseben dan :) Samo gre pa spat do osmih zvečer, kar je pa tudi nekaj. Pač tako je. Vsak po svoje.

Če ne bi marala gh, bi ji kar še ponujala. Enkrat bo že. Naša ma rada zelenjavo - pa vedno naredim miks, da ni samo ena zadeva. Aja, pa jabolko ji tud ne gre - če ga jaz jem, takrat ja, drugače pa ga moram zelo skrivati v ostalo sadje. Potem gre.

Sadje smo pa tudi probale pred sedmim mesecem - to ne vem od kje spet ... vsakič nekaj novega. Res pa je, da jo sadje zapira - sej vse, kar je na voljo zapira. Hruške, banane ... zdaj ji dam kar melo kupljene sadne kašce vmes, upam, da bo kaj bolje. Po zelenjavi teh težav ni blo. Res pa je tudi, da riž zapira - pa ga tudi skoz nekaj je, ker zaenkrat še ne smemo drugega - je na dieti še tri mesece za kravje mleko, potem bomo poskusili tudi to. Upam, da ste in boste vsi zdravi, pa kaj se oglasite.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.3.2012 20:58:56   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: touch

. zdaj ko vidi njegov zelen krožnik se kar trest začne in odpira usta kot mali ptiček. 

Joj ja, točno tak občutek imam tud jaz user posted image  - kot majhen ptiček user posted image . Saj tako smo tud vedeli, da bi on že kaj druga jedel kot samo mleko. Smo ga posadili k nam za mizo in mi jedli, tamičkeni nas pa gleda z odprtimi usteci in obrača glavo od enega do drugega češ - kaj bo kdo opazil, da bi jaz tud user posted image user posted image user posted image . In zdaj jemo kot veliki - ma, imam prav strahe, da bo zeeeelo rad jedel hi hi.

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 548
20.3.2012 15:07:48   
24julij
pozdravcek.mi tudi ze veselo jemo gh,sicer pa ne vem kako bi se navadli na flasko .se se dojiva ampak bi rada da bi bil navajen tudi po flaski kaj spit ker ga ne morem nikoli doma pustit vsepovsord z mano hodi pa ne mara po flasi ne mleka niti vode ali caja.a ima se katera taksne tezave? evo sirrena sibam

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 549
20.3.2012 15:47:13   
24julij
aha pa se nekaj...kje na fb-ju vas najdem???

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?