caelia
|
Ojla! jaz sem ravno s sprehoda z malim. .sva bla zunaj malo na sončku, mamo res toplo, zdajle ga moram pa počasi zbudit, da bova jedla... moram potem še avto na tehničnega peljat, mi je že v petek poteklo... dobro, da imam zavarovanje že plačano in urejeno, da se bom malo izgovorila na porod in to, če bojo kaj težili... sem dopoldan sesala avto, pa sem mela malega zunaj pri sebi, lepo v vozičku... je kar spal.. tak cortek je.. ma dudo za čez pol obrazka IZVIRNO SPOROČILO: Sapin Cealia: Tudi jaz razmišljam o Kranju. morda veš, ali imajo možnost EA? Za -2 glede prednosečniške teže pa - a je to za čestitat? ja, EA imajo v kranju 24 ur na dan vse dni v tednu, stane 110 eur... jaz sem rodila z EA, hvaležna vsem v porodni sobi, babicam, anestezistu (res zakon človek, en mlad, z "afro čupo", samo je mel tisti dan edini dan dežurstvo, ga zdaj do konca marca ni več v KR, so pa drugi...)in sestram... super in za prehvalit... kar se porodnega bloka tiče mam same pohvale... česar pa ne morem rečt za vse sestre na oddelku otročnic.. preberi kakšen post nazaj, se mi ne da še enkrat jamrat aja, pa še zaradi kg.. ma ne vem, če je za čestitat.. pred nosečnostjo sem mela 53 kg, pa sem full majhna,,. zdaj jih mam 51, se vagam zjutraj, s tem, da celo noč jem.. no, kadar hranim rožleta, potem še jaz vedno kaj pojem, me čist izčrpa... saj mi je ok, ker zgubljam, bolje kot da nebi, sam se mi zdi, da grejo kg dol na račun tega "sekiranja" tudi, in nočem bit na koncu ena shiranka od živcev.. ampak, saj mislim, da ne bo krize, vsaj dokler mam apetit še.. a ste že kaj naveličane trebuščkov? mislim... v pozitivnem smislu? jaz sem bila na koncu že kot ena želvica... saj ne da sem imela ogromen trebuh, ker sem le rodila tolk prej, ampak na živce sem si šla... čevlje sem že težko zavezovala, v postelji sem se obračala kot kak penzionist... pa tiste, ki že mate otroke- kolk ste komplicirale s prehrano med dojenjem? in še.. je bla katera zaprta? jaz sem šla v lekarno po lactecon- k ga dajejo tud dojenčkom, tko da je varen za doječe matere.. pa me kr ne "odpre"... pomoje mam spet hemeroide, ker tudi zakrvavim... no, dost problemov zdj.. grem počasi budit malega, ker že nekaj jamra...
|