caelia
|
ooj! Evo men, s pregleda... sej ne vem, če je vredno razlagat, sam... Naš Rožle je res frajer, se je od petka do danes zredil za 130g!! kar je več kot povprečen donošen otrok v treh dneh :) Mami ma super mleko, čeprav ga morava črpat No, zdaj mava 2560g in v petek spet kontrolo. Ker mu je zlatenica minimalno upadla, mi je pediatrinja postregla s takimle nasvetom: "veste, zadnje čase se precej govori o tem, da materino mleko ne zbija zlatenice, posebej nedonošenčkom. a ga vi samo dojite? jst: no, črpam si in mu dajem po flaški, ne pije še dobro... enkrat na dan pristavljam, da ne pozabi" ona: "ok, dejte kupit eno škatlo aptamila za nedonošenčke in dva dni hranite izključno s tem. to naj bi znižalo zlatenico. potem pa naprej spet obvezno s svojim mlekom" ma jaz ne vem več, kdo je tu nor... saj lahko,da bo pomagalo res.. samo.. halo, a ni materino mleko najboljše za otroka???? jaz sem čist adijo... mleka mam tolk, da sem si pred pol ure načrpala 250, jaz naj pa zdaj otroka hranim z umetnim mlekom??? pa ravno tako bom morala vstajat sedi noči, prekuhavat tisto vodo, mešat mleko, nato pa še sebi črpat, čene mi bo razneslo joške!!? ma sem prav slabe volje... saj upam,da bo vsaj pomagalo.. upam. da se mu zniža zlatenica, ker tale vožnja v kranj vsake dva dni me kr utruja.. moj ne more dobit frej, niti očetovskega ni koristil, no, en dan... zoprn šef, .. v petek je šla z mano moja priča... pa je tud noseča in je bla revca cela boga, tko da sem šla danes kr sama z malim... zdaj mam popoldan še tavelikega zraven,... sem tak izmučena,.. pokonci pa že od ptirih zjutraj in pred tem sem spala dvakrat po dve uri od 10h zvečer no, dost sem jamrala, nimam nič od tega mam pa najlepšega sončka zdaj zato.. tud če me "malo" psihirajo vsi... nusi: upam, da se čimprej ozdraviš viroze... če maš možnost kje dobit justove kapljice 31 (olje), full pomaga, pa čist naravno je... gorga: zate si želim, da te čimprej pošljejo domov ker vem, da ni prijetno bit v bolnici.. obup.. in tile ctg-ji... sem jih mela po dvakrat na dan kala: ne, nisem rodila v lj, v kranju sem tam so dovoljeni obiski za kogarkoli, samo jaz sem že nekje na sredini nosečnosti vsem povedala, da nočem v porodnišnico nikogar razen moža in starejšega sina. pa so vsi lepo upoštevali mojo željo. sicer sta me moja starša klicala petkrat na dan, ampak.. telefon lahko pustiš zvonit, al pa vibrirat kar se pa kranjske porodnišnice tiče... babice in osebje na porodnem oddelku so zlata vredni, sestre na oddelku otročnic tudi.. full prijazne.. samo upam, da ne boste naletele na kakšno sestro na intenzivnem oddelku, ker ena je prav pasja. no, pa saj boste vse rodile zdrave in donošene otročke, pa vam ne bo treba bit na intenzivni, ane
|