caelia
|
helou, punce! sm se razpisala pri marčevkah, ker zdaj nekako spadam k obojim... vanilija: full lep trebušček maš!!! ada in frinina: upam, da se vama čimprej začne to najlepše potovanje do rojstva otročka.. in mamice ada- pomoje je to tudi čep.. vsaj pri meni je blo tako.. krvava sluz.. no, sicer sem emla potem še cel teden vsak dan popadke, ampak. so mi ustavljali, ker je bilo prezgodaj.. pri tebi najbrž ne bodo.. ker si dovolj daleč.. jaz sm dans tok polna energije, da ne vem od kod jo še jemljem.. .. spala sem vsega skupi 6 ur (kar ni tok malo, če maš dojenčka, pomoje?).. vstala sem malo čez 5 zjutraj, dala malemu za jest,načrpala dva deci , priparavila za kosilo, se stuširala, pojedla svoj zakjtrk in ga pripravila še Žanu, k je ravno se zbudu.. no, možek je bil doma, pa sem ga pustila spat, ker je tak cuker.. je ponoči enkrat ustal, da je dal Rožletu flaško, da sem jaz "samo" načrpala in nisem bla pokonci celo uro.. no, potem sem se pa odpravila na faks sem malo kaskaderka, sej vem,. samo.. mi je pasalo malo it ven.. ampak ko sem prišla domov ob pol1h.. joooooj, sem takoj morala vzet Rožleta v naročje.. mi je blo kar tak čudno bit od doma.. pa samo 4 urce ga nisem vidla.. no, potem sm do konca pripravila kosilo, možek je dal že prej pečt perutničke in krompir, sem samo zrihtala še do konca in smo pojedli, dala starejšega spat in pospravla stanovnje, obesla dva stroja cunj... potem je bla ura pol 3h... in sem nahranla Rožleta in si načrpala dva deci in pol... se mi zdi, da se vse vrti okol tega črpanja in mleka in... ampak, ok.. hvala bogu za mojega moža in črpalko... v tem vrstnem redu :) sem zjutraj pustila mleko lepo v hladilniku in ga je vmes dvakrat nahranu po flaški, ko me ni blo doma no, zdj pa se je zbudu starejši, pomalca in gre na rojstni dan k bratrancu... jaz in Rožle bova pa mogoče šla malo na sprehod, čeprav ni več sončka, ma je prav toplo... možek in en kolega pa razbijata že tri ure... sta podrla dimnik, da bomo lahko zgornje nadstropje preuredili za otroške sobice, tak da sta mala dva kar carja, da sta sploh spala... sploh starejši evo, dost sm se načvekala... moram zrihtat Žana in ga pelat na praznovanje..
|