_vanilija_
|
Pozdravljene aprilčice!!!!! Tudi jst razmišljam kaj bom kupila za otročka... Pojma nimam Meni so rekli da bom verjetno mogla rodit čim prej, recimo v 37. tednu, da sigurno ne bojo čakali 40ti teden. Tko da pojma nimam kakšne številke kupit. Ja in še to... To bo potem marec, ne april, ampak dobro... Važno je samo da bo otrok živ i da bo sa srčkom vse ok. Tudi ne vem če bo otrok ostal v bolnici in koliko časa... Tudi v bolnici rabi nekaj za oblečt, a ne? Jutri spet gremo v Ljubljano na UZ (prej sem se pritoževala kolk malo UZ mamo v nosečnosti, zdej pa mam vsak teden... Ne reče se brez veze be careful what you wish for ). V soboto bo prišla moja mama in bo ostala 3-4 tedne pri nas. Po eni strani me veseli da bo malo pomagala, ma po drugi se bojim da me bo začelo nervirat, ker itak mamo mičkeno stanovanje, in sem navajena živet po svoje (že 4 leta ne živim s starši). Moja mama je takšna da hoče da je vse takoj narjeno, pospravljeno, ... Meni, če mi se ne da likat ali sesat dans, bom že likala ali sesala nasljednji dan... Recimo, zdej me je že 10x prašala če je mm kupil barve za pobarvat stanovanje in sem ji 10x povedala da ne more barvat če je ona tu, ker moramo delat sobo po sobo, tko da recimo iz spalnice damo vse ven (postelja je od stene do stene, ker je spalnica široka 2m), ostrugati stene (staro je stanovanje, žomet se lušči, ne more se samo pobarvat), poravnat stene, pobarvati in potem dati postljo nazaj. To itak ne moreš naredi v 1 dnevu, ker se ravnalna masa mora sušit najmanj 1 dan. Potem bomo mogli spati v dnevni, ampak nimamo placa da bi vsi 3 spali tam. In ona misli da nam se ne da delat... Grrrrrr Začeli smo iti v šolo za starše in moram povedat da sem ful razočarana.... Nič nisem slišala kar do zdej nisem prebrala na internetu. Sem mislila da nam bojo pokazali kako se otroka previja, kako se doji, da nam bojo povedali kako se lažje premagajo popadki.... Nič... Samo nekakšna teorija z nekakšnih slajdov.... Včeraj je bla ena ženska ki bi nam mogla povedat malo več o matičnih celicah, ampk nič pametnega ni rekla, razen da obstajajo javne i privat banke (sploh ni povedala katere so in kolk keša to stane), da se z celicami zdravi kakšnih 78 bolezni in da jih je dost za zdravit 40kg teško osebo. Tko da spet vse sami moramo prebrat na internetu.
|