|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
16.1.2012 0:32:46   
Jean P.
O, lepo, da boš toliko stvari dobila.
A že kaj obiskujete šolo za starše? Počasi bo treba a neuser posted image

Jaz jo bom obiskovala v Lj porodnišnici - se je treba prijavit ali kar prideš tja?

No zdej pa lepo pod tuš pa spat, spet ponočujem, ajajaj...

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.1.2012 7:35:53   
ursap
glede šole za starše: jaz sem poklicala v začetku januarja in so me naročile za 6.2.; spodaj pa je link in telefonska številka. user posted image  moraš pa se naročit po telefonu.

http://www4.kclj.si/admin/organigram/0001ed-0002b8.pdf

< Sporočilo je popravil ursap -- 16.1.2012 7:37:33 >

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.1.2012 7:57:25   
Kurumba
Tudi jaz začnem 6.2. v Lj ob 18h.

Niso pa po telefonu preveč prijazni, takoj te odpravijo, urnik bomo dobili šele 6.2.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.1.2012 8:02:35   
Arabella1
pozdravljene souser posted image kako ste kaj?
jaz uredu, samo noge so me včeraj bolele,.... poleg rednega pranja in likanja cot, sem dala prat še 4 x pajacke, bodije, plenice za našega user posted image tetra plenice user posted image bom morala obvezno likat... so prišle iz sušilnega stroja prava zmečkanka user posted image

Šola za starše, midva greva danes na porod, jutri nega dojenčka, za ostalo naprej pa ne vem na pamet.. vse ne bom šla..

Kar se tiče vozičkov, eni prisegajo na 4 kolesnike, eni na 3, maxi cosi mura 3 je nekaj vmes, ima 4 kolesa, ampak sta prvi dve skupaj, če boš vozila bolj offroad glej da so kolesa večja, pa napihljiva...
kar se tiče previjalne je fajn če je višine kuhinjskega pulta, za predale je fajn, kakor je že ena napisala, da jih komot odpreš z eno roko, torej večji ročaj na sredini, ne kakšni mini ročaji ob straneh, če nimaš ravno prostorske stiske je fajn, da imaš odlagalno površino pri previjalni (voda, plenice, robčki, .......) moja želja je še bila mehko zapiranje predalov.

Kar se tiče posteljice, mi bomo najprej imeli zibko, smo jo ravno v soboto dobili user posted image potem bo pa posteljica 120*60.

Midva sva v petek sestavila dve omari za v otroško sobo (no jaz sem gledala, moj user posted image pa je sestavljal), so take nekaj čez meter visoke, program gorenje metro, ena omara je manj kot 60 eur user posted image , sva se odločila, da zdaj ne bova ne vem kakih omar kupovala, ker ko bo user posted image večji bo itak sam povedal kaj bi rad... torej omare so, zibka je z enim kompletom posteljnine, enega bova še naročila, voziček je komplet, lupinica tudi, ležalnik tudi, pa kup cunjic smo tudi že dobili, sem se lotila kar prat, dokler imam še voljo, pa dokler nisem preveč nerodna.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.1.2012 8:46:11   
ursap

IZVIRNO SPOROČILO: Kurumba

Tudi jaz začnem 6.2. v Lj ob 18h.

Niso pa po telefonu preveč prijazni, takoj te odpravijo, urnik bomo dobili šele 6.2.

jaz pa imam ob 10h zjutraj. da pa niso prijazni, je povsem res. mene so tudi na hitro odpravili.

(odgovor članu Kurumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.1.2012 8:51:46   
ursap

IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

pa kup cunjic smo tudi že dobili, sem se lotila kar prat, dokler imam še voljo, pa dokler nisem preveč nerodna.

jaz nisem še nič prala in sploh ne vem kdaj naj začnem. naj še mal počakam al kr operem, pa bo v omari počakalo, sej umazalo se ne bo. imam pa vse po velikosti zloženo, ker sva dobila za fantka in punčko od 0 pa do 3 let starosti. tisto kar bomo najprej rabili, imam spredaj, ostalo pa je zadaj. spola pa še vedno ne vemo. grrrrr, sm firbčna. user posted image  se z možem trenutno odločava ali bi šla na 3D/4D ultrazvok ali ne. bi bla ful vesela slikic in filmčkov, ampak cene so pa navite. user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.1.2012 9:47:09   
nusi
ohoj

jaz sem iz cukertesta, pa moram rečt, da ni blo tko grozn, definitivno jemljem vse bolj z levo roko kot prvič user posted image . Je pa trajal 1 uro, ker triurnega zavarovalnica ne krije več, pa 4 dl vode je blo treba spit, prejšnjič, se pravi 2 leti nazaj pa samo 2 dl, tko da je bila konv+centracija sladkobe zdej manjša user posted image .

Voziček in vso ostalo opremo imam od taprvič, razen cotk tamalih ne, ker so bile sposojene in jih mam samo enepar, ostalo še čakam, prala bom pa na porodniški in likala ker prej nimam cajta.

Na MŠ ne grem, ker sem komaj dobro ven iz tega in se še vsega spomnim.

Voziček imam marelo in tavelzga mutsya pa se je mutsy bolš obnesel za po terenu.

4D - taprvič sem bila in je res luštno, zdej smo pa na tesnem z denarjem in mi je 100 € preveč user posted image , vem mam kr slabo vest, k taprvega smo pa šli gledat, ampak bomo šli pa s tem denarjem večkrat kam na izlets tamalim, pa bom notri prinesla na račun svežega zraka user posted image

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.1.2012 15:08:22   
1.april
IZVIRNO SPOROČILO: Jean P.

...

Moj user posted image pa ful brca po pomarančah user posted image

..

moj tudi user posted image user posted image
pa po mandarinah, kislem zelju, kisli papriki,...pravzprav vsem, kar je kislega (in ful sladkega) okusa.

Še dobro, da ste načele temo s MŠ. Morm res tja poklicat (P LJ za MŠ), čeprav bom šla rodit na Jesenice.

Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.1.2012 16:25:17   
ovnica8
Ojla jaz bom pa kmalu koncala s predavanji MS v lj. Meniso predavanja ok,tudi predavatelji so ok. Je pa res da po teledonu so pa kr mal sitni. Tam na predavanju pa ti vse povedo,pokazejo in pdgovorijo na vsa vprasanja. moj moz je sel na predavanje za moze in je bil tudi zadovokjen s predavanji (v cca 3 urah je dobil vse inforamcije,ce pa kaj ne ve mu pa jaz lahko povem). Predavanja potekajo 3x na teden 3 tedne zapored,vcasih so kaksna tudi popoldan(ta so neobvezna-14.30). Jaz hodim na dopoldanska ob 9 zjutraj in nam so jih tako razporedili,tiste ki pa boste hodile popoldne pa boste imela lahk cisto drugacen urnik od nas.
Midva bova tudi pocasi narocila sobico,oblekce in potrebne stvari(banca,glavnicek,skarjice,plenice,...) sem tudi nakupila,ko bova imela sobico sestavljeno bom pa vse preprala in pospravila(prej itak nimam kam postravit teh stvari. Aja pa na zacetku bo spal pri nama v kosku ki sem ga pa ze dobila.
Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.1.2012 16:31:55   
caelia
ooj..

"jaz sem iz cukertesta, pa moram rečt, da ni blo tko grozn, definitivno jemljem vse bolj z levo roko kot prvič user posted image . Je pa trajal 1 uro, ker triurnega zavarovalnica ne krije več,"

kako zavarovalnica ne krije več triurnega? jaz sem bla 23. decembra na tem triurnem, pa nisem nič plačala?
sicer pa sploh vsi ginek. ne pošiljajo na ta cuker test... jaz sem bla pod mejami, pa nič na urinu, vse ok.. pa me je vseeno poslala.. in zdaj mam dieto.. kljub temu, da nimam čez meje ( na testu je bla sam ena vrednost minimalno čez), pa zredila sem se 1 kg zdj do 29. tedna :)

jaz tudi še nisem začela MŠ, sem v škofji loki prijavljena, pa baje pridem enkrat februarja al pa marca na vrsto.. čeprav upam, da frebruarja, ker marec zna bit mal pozno že :)

a gre katera v KR rodit? user posted image

jaz tudi še nisem nič prala.. sem pa dobila precej stvari od sestre in kolegice, tak da počasi bo treba začet tudi to :)
kje ste kuple (če ste že) flaške in dudike pa tetra plenice?

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.1.2012 20:04:06   
tassha
Pozdravljene, aprilčice!

Pridružuje se vam še ena aprilčica 2012. PDP imam 28.4.

Je med vami kakšns dolenjka?

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.1.2012 8:51:11   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: caelia

ooj..

"jaz sem iz cukertesta, pa moram rečt, da ni blo tko grozn, definitivno jemljem vse bolj z levo roko kot prvič user posted image . Je pa trajal 1 uro, ker triurnega zavarovalnica ne krije več,"

kako zavarovalnica ne krije več triurnega? jaz sem bla 23. decembra na tem triurnem, pa nisem nič plačala?

ja sej vem, da ene hodite na 3 urne teste, ne vem pa kako to g potem prikaže, da dobi krito od zavarovalnice? Meni sicer čisto ustreza, da sem bila v eni uri konec.

Ah prehlad me je napadel user posted image , pomoje sem se od tamalga nalezla. Zdej spet jem lekadole ampak razmišljam, da bi šla rajš na bolniško, ko pa da bogo dete z zdravili filam? kako ste pa k ve okol zdravil? Jih jemljete?

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.1.2012 9:45:59   
Gorga
Ojla souser posted image

Včeraj sem šla po injekcijo, ker sem Rh negativna. Spotoma mi je sestra zmerila še pritisk in poslušala srčka. Ta desnega je kar neki cajta lovila. Mala/i se ni hotel nastaviti user posted image . Končno sva se z možekom tudi zmenila za vsa 4 imena in vrstni red. Upam, da se ne bova spet kaj premišljevala user posted image   Na CSD nismo uredili nič, ker se pri nas striktno držijo tistih 60 dni pred PDP. Uf, pa sem hotla tole dat iz glave. Zdej pa še cel mesec ne morem nič user posted image  

tulpek pri nas je CSD v eni stari zgradbi in ni dvigala. Če ne moreš gor, je zvonec v pritličju user posted image
akva super nasvet za označevanje sposojenega user posted image
vanillija a hodiš v MŠ v NG oz. Šempeter? Ker sem slišala, da je tam res bolj bogo in da polno parov hodi na predavanja raje k nam v Ajdovščino. 
Tinkara držim pesti, da bodo izvidi ok!
caelia če si poročena, naredi fotokopijo poročnega lista in si ga kar spravi v materinsko knjižico, da ga boš imela s sabo v porodnišnici. Drugega za priznanje očetovstva ne rabiš.
Jean ne se sekirat zaradi kg. Nobena se ne bi smela, če res ni ful preveč. Pa da bi zdaj hujšala user posted image ... Jaz sem šla v prvi nosečnosti 17kg gor. Ker sem videla, da se mi vizuelno kg sploh ne poznajo in G mi ni težila, ker je šlo enakomerno gor, se nisem s tem prav nič obremenjevala. V glavnem vse ženske, ki že od prej niso imele težav s težo, vse nosečniške kg po porodu postopoma izgubijo.

Jutri pa najin sinko praznuje 2. rd user posted image user posted image . Sicer bomo imeli praznovanje v soboto in jutri na obisku le noni in nonota. Samo sem se vseeno odločila, da mu tudi letos spečem torto. Za soboto pa jo grem danes naročit.

Lp vsem! user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.1.2012 10:10:58   
Gorga
Še to. Če katera rabi kak bon iz DM knjižice bonov za nosečnice, naj mi javi. Imam še skoraj vse.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.1.2012 12:07:14   
Adryanca
Pozdravček punce user posted image user posted image !

V glavnem, caelia jst bom šla rodit v KR porodnišnico, ker imam itak 10 min. do nje user posted image in imam tudi par kolegic, ki so pred kratkim tam rodile in so bile zelooooo zadovoljne user posted image . Tko da, kar se tiče P KR tud nimam več nekega straha, da so bav - bav, ker niso. Samo z njimi moraš sodelovati in bo vse ok user posted image . Iz katerega konca pa prihajaš?

Aja, mojemu malemu user posted image zadnjih 14 dni dogajaaaaaa na polnooooo!!! To ni res! Če ta ne bo nek športnik, pol pa res ne vem user posted image user posted image user posted image . Najbolj živahen je zjutraj od 9:30 do 11:00, čez dan ma mal pauze, pol mi pa spet začne mal nagajat proti večeru. Ti, ti lump! user posted image user posted image user posted image Vsaj vem, da je živ in da se počuti odlično user posted image user posted image user posted image .

Drugače sem se pa zdej tud že parkrat zbudila ponoči k je user posted image dogajalo. Mislim, da me hoče na vsak način že malo privadit na nočno življenje z njim user posted image user posted image . Ahhh, ti naši mali otročiči user posted image .

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.1.2012 12:12:19   
Adryanca
Aja, pa še to.

Nam se začne in konča jutri 2. del MŠ - Priprave na porod ob 18:15, tko da me iiiitak že tud zanima kaj in kako bo user posted image . Se mi pa zdi zanimivo, da drugod imajo MŠ po več delov, pri nas smo imeli 1. del enkrat septembra, zdaj imamo pa še zadnji 2. del in to je jutri in to je to. Res zanimivo.

Ok, letim mal ven na frišn luft user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.1.2012 12:14:53   
1.april
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Ah prehlad me je napadel user posted image , pomoje sem se od tamalga nalezla. Zdej spet jem lekadole ampak razmišljam, da bi šla rajš na bolniško, ko pa da bogo dete z zdravili filam? kako ste pa k ve okol zdravil? Jih jemljete?

k sm bla v dec. fejst prehlajena, sem od tablet požrla sam eno polovico Coldrexa takrt, k sm misla, da bom znorela od zamašenih sinusov in je blo treba spat it.
Drgač pa sem jedla otroške doze tablet iz ehinaceje (am.slamnik) dr. Vogela, Sinupret-a (proti zamašenim sinusom), parne inhalacije (vsakič druge kombinacije, ker se mi ni vohalo skos ena in isto) kamilic, majarona, timijana in Po-Ho kapljic (od dr.Vogela, dobiš v škatli pri nakupu inhalatorja).
Pa itak hektolitre čaja mešanice cvetov bezga, kamilic, lipe, žajblja, med (ampak ne preveč ker rad dela zgago, sam jst z zgago nisem imela težav).
Pa ukinila sem VSE iz mleka (mleč.zadeve), ker mleko zasluzi sinuse/telo in cukra. Jedla sem praktično juhice, mineštre, solate, sadje in meso; OH pa zelo zelo malo, predvsem pšenice (tudi sluzi telo).

sm klicala za MŠ v P LJ, sam se noben user posted image ne javi. Bi rada prišla na tečaj 6.2., pa zdej ne vem, a sem že prepozna user posted image
K marca bo že mal pozno no;
bom še mal na tel.visela, pa kar bo, pa bo user posted image
no, zdej se pa je ena "moja" (šarf) javla, pa sva se čist lepo zmenile user posted image , jaz sem jo lepo bombardirala z vprašanji in je lah sam še odgovarjala.
Sem pa dobla termin 6.2.ob 18h, tko kt drugih 700 parov, juhej user posted image user posted image

Gorga, a so za kej tile boni/kuponi za DM, al je večinoma "kr neky". Nekih naftnih derivatov ne bi nanašala na kožo

< Sporočilo je popravil 1.april -- 17.1.2012 12:22:12 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.1.2012 12:36:14   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Adryanca

V glavnem, caelia jst bom šla rodit v KR porodnišnico, ker imam itak 10 min. do nje user posted image in imam tudi par kolegic, ki so pred kratkim tam rodile in so bile zelooooo zadovoljne user posted image . Tko da, kar se tiče P KR tud nimam več nekega straha, da so bav - bav, ker niso. Samo z njimi moraš sodelovati in bo vse ok user posted image . Iz katerega konca pa prihajaš?

Jaz sem zdaj iz okolice logatca, ker sem se poročila, prej sem bla pa z gorenjske :)
večina mojih kolegic je šla rodit v KR,, jaz mam pa sicer zdaj najbližje ljubljano... al pa postojno.. samo mi nekako LJ ne paše, ker so tako serijski in  je ena moja kolegica tam rodila oktobra, pa je bla full nezadovoljna, druga kolegica pa je novembra rodila v KR, pa nemore prehvalit :)

S tem, da smo ble jsz in moje tri setstre vse rojene v KR, pa bi jaz tudi šla tja.. pa še rok imam en dan po svojem rd :)

če so moji starši 27 let nazaj prišli tja po navadni cesti, ko so meli skoraj eno uro vožnje, pa da jaz zdaj nebi, ko mam dobrih 40 minut po avtocesti do tja... user posted image

kar se zdravil tiče... jaz se izogibam vsemu, sem do zdaj vzela samo dva lekadola.. pa še to res samo zato, ker sem mislila, da me bo konec od migrene in bruhanja in krvavitev... pa še ginekologinja mi je zatrdila, da lekadol pač lahko..
drugače pa za glavobole uporabljam kapljice 31 od justa in čez aktivno kremo (tudi just).. res pomaga.. se namažeš po čelu, ma tako močan vonj, da kr zaspiš user posted image user posted image

pa moj user posted image me vsak večer maže s sivkino kremo po predelu križa- res ublaži bolečine.. pa še čist naravno je.

še nekaj me zanima... se katera zanima za ultivo? jaz epiduralne nebi... se bojim, pa slabe izkušnje majo prjatlce... bi pa ultivo... samo mi je user posted image rekel, da potem bom pa zadeta, ko bom rojevala user posted image user posted image , bi raje videl, da mam epiduralno, da se ne matram... samo, jaz pa je nočem user posted image
veste kakšen je cenik- recimo v karnju?

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.1.2012 14:00:35   
ovnica8
Ojla jaz bom vzela ultivo. Jo je imela prijateljica pred kratkim na poridu in je bila ful zadovoljna,po njej nisi zadet,vsega se spomnis,baje zelo omeji bolece popadke. Po maski si pa baje cist pocen in se par ur ne prides k sebi,pa se spomin ti odreze,tako da jaz definitivno vzamem ultivo. Rodila bom v P Lj kjer je ultiva zastonj in je skos dostopna. Pa se gel za porod sem si sla kupit,baje da pomaga za lazji prehod dojencka in da je manjsa verjetnost pretrganja presredka.

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.1.2012 16:32:12   
Adryanca
Hej!

Caelia- Moja najboljša frendica je rodila 2x z Ultivo in je bla res zadovoljna, tko da se bom tud sama kr odločila za Ulitvo, seveda če bo vse ok in super user posted image . Tud sama nisem pristaš EA, ker enostavno že tko ne maram nekih igel in da mi jo še nabode v hrbtenjačo... I don't think so! Sem kr za Ultivo in me tud ne bojo za kej drugega prepričal, edino, če bodo komplikacije pri porodu, da drugače kot z EA ne bo šlo. Takrat bom mogla tud to vzet, ampak se bom raje ene 3x potrkala po glavi, da bo vse ok in to je to user posted image .

Je pa res: če so včasih naši starci hodil rojevat tud po 30 - 50km ali še dlje, mislim, da za nas to ne bi bil problem v tem času, glede na to, da imamo boljše cestne povezave user posted image .

Aja, za P PO sem pa tud sama slišala, da je ne morejo ženske prehvalit in da je tud ena izmed najboljših, za LJ pa slišim tako - tako user posted image . Na žalost.

Kar se pa tiče jemanja takšnih in drugačnih zdravil pa tud sama trenutno prisegam bolj na Lekadol (če je že res res nujno, drugače se tabletam čimbolj izogibam v velikem loku) in pa seveda od Justa 31 - super zadevščna in taka... naravna user posted image . Pa tud G in dohtarca sta mi obe rekli, da v nosečnosti izrecno samo Lekadol, razen če ni kaj hujšega in da je zato potrebno res kakšno drugo zdravilo, drugače pa izrecno NE.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.1.2012 16:33:40   
Adryanca
Aja, Ultiva mislim, da naj bi v P KR stala ene 70 - 80€.

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.1.2012 17:00:00   
_ada_
ojla!
ah sej ni velik 30-50km, men je ginekologinja rekla da če bom želela mam čas tud v ljubljano pridt, če imam željo pa sem iz velenjauser posted image am glede porodnišnic, pa sej vsak pove drugač,vsak ma svoje izkušnje in mnenja...
aja a mogoče ve katera, če kje prodajajo tetra plenice z motivi disneyevih junakov narisanih gor, bi jih mela ene 5-10 za ta lepšuser posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.1.2012 18:19:56   
klarcy
_ada_ te pleničke prodajajo v pikapolonici, tudi jaz sem jih že gledala po netu in sem rekla, da jih bom šla ene par iskat.

(odgovor članu _ada_)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.1.2012 20:32:27   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: Adryanca

Aja, Ultiva mislim, da naj bi v P KR stala ene 70 - 80€.

hvala :)
sej se ne gre tolk za ceno... sam da vem kok prčakvat :)

upam pa itak na vse najboljše... tak da upam, da bo šlo vse tko kt mora.. :)

za PO P jaz nisem ravno najbolj... zelo slabe osebne izkušnje namreč....

Kar se pa tiče teh kapljic 31... res so zakon.. za vse.... tud nos lahko z njimi odmašiš--user posted image  se namažeš po nosu (pač po površiniuser posted image ) zvečer, ko greš spat... in zjutraj maš prehoden nos user posted image

sam je pa nekaj.. da baje pospešujejo... (pospešujejo prenehanje bolečine, zdravljenje....) in tudi kaj drugega... mene je mojuser posted image  od začetka po križu mazal s temi kapljicami in aktivno kremo čez, kar je še bolj pomagalo proti bolečinam kot sivkina krema... pa je potem rekla sestra od moje tašče, ki ta just prodaja, da raje naj nehava, ker pospešuje... da nebi blo kaj narobe...

je pa baje priporočljivo se mazat po trebuhu zadnja dva tedna z aktivno kremo... to da svetujejo pri justu :)

ne vem.. mogoče bom poskuslauser posted image

aja.. jaz grem še 7krat v službo, potem pa dopust in porodniška user posted image user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.1.2012 7:17:57   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image

včeraj smo imeli prvo predavanje MŠ, tema porod, trajalo je 3 ure, to bi morali razdelit na dve predavanji, ker smo bili vsi po dobri uri že naveličani, z bolečimi ri... danes je drugo predavanje, nega dojenčka, to je baje krajše, naslednji teden je še dojenje, ostala predavanja pa so v februarju.

Tudi jaz sem uporabila tehniko fotografiranja izposojenih cunjic, drugače si res ne predstavljam, kako bi si zapomnila kaj je od koga.

Vidim, da imate že debate od poroda user posted image ojej kako hitro gre čas, tu imamo do porodnišnice 50 km navadne ceste, nič avtoceste, rečeno je bilo, da ko se začnejo popadki na 10 minut da je treba iti proti porodnišnici...

Ima katera kakšne ideje za imena fantkov?

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?