Arabella1
|
pozdravljene so kako ste kaj? jaz uredu, samo noge so me včeraj bolele,.... poleg rednega pranja in likanja cot, sem dala prat še 4 x pajacke, bodije, plenice za našega tetra plenice bom morala obvezno likat... so prišle iz sušilnega stroja prava zmečkanka Šola za starše, midva greva danes na porod, jutri nega dojenčka, za ostalo naprej pa ne vem na pamet.. vse ne bom šla.. Kar se tiče vozičkov, eni prisegajo na 4 kolesnike, eni na 3, maxi cosi mura 3 je nekaj vmes, ima 4 kolesa, ampak sta prvi dve skupaj, če boš vozila bolj offroad glej da so kolesa večja, pa napihljiva... kar se tiče previjalne je fajn če je višine kuhinjskega pulta, za predale je fajn, kakor je že ena napisala, da jih komot odpreš z eno roko, torej večji ročaj na sredini, ne kakšni mini ročaji ob straneh, če nimaš ravno prostorske stiske je fajn, da imaš odlagalno površino pri previjalni (voda, plenice, robčki, .......) moja želja je še bila mehko zapiranje predalov. Kar se tiče posteljice, mi bomo najprej imeli zibko, smo jo ravno v soboto dobili potem bo pa posteljica 120*60. Midva sva v petek sestavila dve omari za v otroško sobo (no jaz sem gledala, moj pa je sestavljal), so take nekaj čez meter visoke, program gorenje metro, ena omara je manj kot 60 eur , sva se odločila, da zdaj ne bova ne vem kakih omar kupovala, ker ko bo večji bo itak sam povedal kaj bi rad... torej omare so, zibka je z enim kompletom posteljnine, enega bova še naročila, voziček je komplet, lupinica tudi, ležalnik tudi, pa kup cunjic smo tudi že dobili, sem se lotila kar prat, dokler imam še voljo, pa dokler nisem preveč nerodna.
|