hrchy
|
Bom pa verjetno tokrat probala z temi krpami iz muslina za "povijanje otrok Populis, to bom tudi jaz poskusila... sem prebrala ze ful pozitivnih mnenj o tem... pa tudi logicno je, a ne? Ko peče zgaga, rastejo lasje Vraža...pa morda kaj resnice Hja, nas naj bo kar plesast Mi ni cisto nic do zgage! Ursonok, sicer nisem nek ekspert glede prehrane in teh zadev, ampak, a ni to tako, da železo se pri nad 40 stopinj uniči. Sirenetta, to ne drzi. Zelezo je element, ki se s kuhanjem ne unici. Unicijo se organske spojine - vitamini etc... Zdaj pa se o nas - polhek se kar premetava - kot kaze mu ni do zimskega spanja No, danes malo manj amapk vceraj je bilo pa pestro. Se vam pa najlepse zahvaljujem za vse linke in info o opremi - sem celo ze nasla nekaj stvari v supermarketu (kupila pa se ne, je se prezgodaj, seveda), ampak zdaj vsaj vem, kaj je kaj Sicer me je pa moj vceraj razveselil z novico, da nama bo svakinja lahko dala kosaro za na vozicek Pride decembra na obisk, pa se nekaj oblekic bo prinesla! Juhu, to bo ze kar za bozicka. Glede na to, da Peebla ze imava, rabiva samo se ogrodje s sportnim delom kupit, pa bo. Jaz tudi cakam , da bojo nove barve Mure v trgovinah. Midva sva ze kar odlocena, da bo to to. Jaz tudi trkam na les, da nimam z zatekanjem, zaprtostjo in prevec kilami se nic tezav... Upam, da tako ostane. Glede testa za sladkorno pa sploh ne vem, ce ga bom imela (verjetno mi bojo na naslednjem pregledu pri zdravniku povedali), ampak glede na to, koliko sladkarij pojem... BTW, tisti polnjeni cokoladni bonboni zadnjic so res uspeli. Alna, posebej zate (in za vse ljubiteljske 'preizkusevalke'): So pa tudi v mojem albumu... Jaz bi jih z veseljem zamenjala za kakije... Tiste sladke, mehke... Pa kaj ko smo predalec! Dobrodosle vse nove in cestitke vsem za odlicne morfologije! Za tiste, ki vas pa pregledi se cakajo, pa .
|