Jada82
|
Dan! Evo, mi tukaj v Radencih imamo tudi takoooo megleno, da je kar turobno .... bili smo malo v M. Soboti...nič pametnega, zdaj tamala spi, smo v sobi, potem pa malo kopat. Včer nisem šla v vodo ... danes pa bom šla! Mah kaj pa naj, drugač mi je toook dolgčas. Bom šla pa takoj pod tuš, pa preoblečt. Drugač pa te službe ... ma ja, ne splača se biti priden pretirano, ker te samo izkoriščajo. Žal, čista resnica. Jaz sem bila tudi pred 1. zelo pridna, naredila še pa još, za 2 človeka dela skor, pa nadure delala pa svega i svašta ... no, ko sem prišla s porodniške, pa so me gladko prestavili na drugo delovno mesto - degradirali. Sicer plača je ostala ista, ampak delo pa ne. Takrat sem se odločila, da bom delala, tolk kot je treba in pikico ne več, pa še sekirala se ne bom. No, potem so me hotli ven vržt, pa sem jim sporočila, da sem noseča in me niso mogli. Zdaj itak delam po 4 ure in mi je prav fajn ... pa še mal pokofetkam - prej to nisem, ker nisem niti imela časa. Zdaj sem sicer na starem delovnem mestu ... sam nas je več, tako da je bolje. Ampak dobro, naša firma je itak adijo ... že te nove sodelavce so mi spet vzeli .... jih odpustili, tako da zdaj,ko pridem z dopusta, bom spet imela nove ... al pa bodo že mene spet kam prestavili???? Adijo. Skratka, ne sekiram se več, upam, da po 2. porodniški dobim drugo službo, če pa ne, grem pa nazaj za 4 ure. Če me bodo pa ven vrgli, pa pač za pol leta na zavod, vmes pa že kaj dobim, hudiča!!! Ma ni se vredno zarad služb sekirat ... itak da rabimo denar, samo da bi se pa obremenjeval kaj več, kot je treba, pa ni vredno ....!!! Familija je definitivno na 1. mestu!!! Nič, grem malo brat ... berem knjigo Modrost rojevanja ... mah,mal bolj se hočem pripravit, predvsem psihično, kot pa prvič! Imejte se, jest relaksiram, pa vam moram povedat, da kar nisem navajena .... hehehe. Mi je kar dolgčas ... ma smo smotani!!!
|