sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta 6. Mihael se malenkost bolj nagiba k sestrici...sem ga vprašala, kaj pa če bo fantek? Pa ni vedel, kaj hočem, pa sem mu rekla: Kaj pa če bo imel luleka in bo fantek? In on: Če bo imel luleka, potem bo tata Mislim, da se ne sekira preveč, on je samo ves raznežen, da ima mama v trebušču kot on pravi "dujenčka" in mi objame trebušček in da ljubčka dojenčku, moj mali koki 7. Ti kar pridi k nam po kakije, tu jih je za jih izvažat! Če pridete kaj na izletek na obalo, se javi in jih dobiš gratis kolikor hočeš! Joj, kok lušen ta tvoj Mihael!!! Mora res bit prav cort .. naša tud že boža trebušček pa kakšnega lubčka da, ampak pomoje še ne ve čisto kako in kaj ... pravi pa da Mija notri aja (Emilija, hehe, upam, da bo res deklica!). Kakiji - tud pri nas na Bledu jih imamo, heheh, ob hiši en drevešček ... lani je bilo noro, za 3 gajbice ... letos bo manj, ampak nekaj bo ... so pa pri nas zreli šele nek sredi decembra ... njami! Ja, Mihael je meni taki luštkan, dobro to itak da mi je, saj sem mama, .Samo je res taki nežni pa ljubeznivi otrok, mi vsaj po petkrat na dan pravi: "mama, te mam lad", pa "mama, bi te lad objel", sicer je tudi večkrat nagajivko, naravnost uživa, ko kaj ponagaja...recimo, vsako toliko ga je treba spomnit, da si mora obut copatke, če gre s tepiha..in on pa priteče v nogavicah za mano v sobo in mi navihano dvigne nogico, da vidim, da je brez copatk in se smejka zraven in zbeži hitro nazaj na tepih. Zadnjič pa mi je izjavil:"dej dej, ne njuri, mama", ko sem mu zatežila, ker je dajal flaško v skledico z mačjimi briketi. Ja, no, je pestro, .
|