|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
9.11.2011 12:06:52   
Hov hov
O kakšnem cukr testu to govorite?

< Sporočilo je popravil Hov hov -- 9.11.2011 12:09:42 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
9.11.2011 12:09:00   
Hov hov
Tosja,

Obvezno si nabavi koprivov čaj od Fratra Bernarda- imajo ga v Mercatorju in stane dober evro. je pa v primerjavi z drugimi koprivinimi časi prava premija.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
9.11.2011 12:38:14   
bučka28
Živjo user posted image !

Upam da ste fino. Jaz sem danes totalno podrta, sem tako slabo spala...
Se prav čudim kako je lahko mali danes tako živahen, jaz pa komaj gledam user posted image user posted image
[b]
Koprivin čaj- se strinjam z vsem napisanim, dodajam pa samo še to, da ima koprivin čaj poleg odvajalnega učinka tudi ogromno kalcija in železa, tako da ga vsem priporočam.. jaz kar pomladi naberem sveže liste in jih posušim, ter imam tako za celo leto. Je pa res, da hodiš po koprivinem čaju stalno na wc user posted image user posted image

Slišala pa sem tudi da proti zastajanju vode v telesu pomaga tudi ananasov sok.

lep dan vsem!

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
9.11.2011 13:26:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Sem začela opažat da mi včasih spodnji del trebuha otrdi, tako čudno je. A je mogoče to zaradi pomankanja magnezija. Sem začela pit donat, pa si bom šla kupit še magnesol. Pa danes ko sem bla v trgovini, me je začelo tako bolet desno spodaj da mi je kar slabo in vroče ratalo, sem že gledala ka se bom vsedla. To se mi je prvič zdej nardilo. Še dobro da mam G čez dva dni.

Svetujem ti FidiMag 300 plus  C, jaz Magnesola tud pogoltnit ne morem mi je tolk ogaben. V Fidi Magu imaš enkrat več magnezija pa še vitamin C-edini vitamin, ki ga ne moremo predozirat.
Pri bolečinah pa ležat...saj vem, da v trgovini se nisi moglauser posted image

Mah jaz pa kar DM-ov magnezij jemljem ... na čase ... pa ma tud vitamin C user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
9.11.2011 13:33:23   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

6. Mihael se malenkost bolj nagiba k sestrici...sem ga vprašala, kaj pa če bo fantek? Pa ni vedel, kaj hočem, pa sem mu rekla: Kaj pa če bo imel luleka in bo fantek? In on: Če bo imel luleka, potem bo tata user posted image user posted image user posted image
Mislim, da se ne sekira preveč, on je samo ves raznežen, da ima mama v trebušču kot on pravi "dujenčka" in mi objame trebušček in da ljubčka dojenčku, moj mali koki user posted image user posted image user posted image
7. Ti kar pridi k nam po kakije, tu jih je za jih izvažat! Če pridete kaj na izletek na obalo, se javi in jih dobiš gratis kolikor hočeš! user posted image

Joj, kok lušen ta tvoj Mihael!!! user posted image user posted image user posted image Mora res bit prav cort .. naša tud že boža trebušček pa kakšnega lubčka da, ampak pomoje še ne ve čisto kako in kaj ... pravi pa da Mija notri aja (Emilija, hehe, upam, da bo res deklica!).

Kakiji - tud pri nas na Bledu jih imamo, heheh, ob hiši en drevešček ... lani je bilo noro, za 3 gajbice ... letos bo manj, ampak nekaj bo ... so pa pri nas zreli šele nek sredi decembra ... njami!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
9.11.2011 14:16:19   
tosja

user posted image

Čaj Sonnentor kopriva 50g
Sestavine: kopriva 100% Iz biološke pridelave. Čaj iz koprive vzpodbuja presnovo, odvaja vodo, čisti kri in ledvice, priporočajo ga tudi pri artritisu, revmatičnih boleznih sklepov in mišic. Rastlinski hormoni spodbujajo delovanje želodca, jeter, trebušne slinavke in žolčnika. S koprivnim čajem hitro odpravimo utrujenost in pobitost, kar ugodno vpliva na razmnoževanje rdečih krvnih telesc.
Koprivni čaj znižuje količino sladkorja v krvi. Zelo uporaben je tudi za grgranje pri vneti ustni votlini ali pri anginah. Ublaži tudi alergene bolezni, še posebej seneni nahod.

Jaz pijem tegaleuser posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 9.11.2011 14:18:31 >

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
9.11.2011 15:08:13   
pokalona1
Pozdravljene!

Da še jaz kaj napišem-skratka, ponovno ne hodim na wc in posledično sem šla od petka do danes gor 1,6 kile. Zdej imam 5 kil plusa.Vem sicer, da ni realno, ker pač še vedno oblečem vse nenosečniške hlače ampak me živcira to, da je ta moja prebava totalno v razsulu. Razmišljam, da bi si počasi omislila en mini klistir, ker tole res ni več za zdržat. Včer sm kokr malo šla, je bilo itak več krvi kot česarkoli drugega potem.

Sicer pa sem okej. Energije imam dovolj, tudi v službi mi je kul. Edino nabavit si moram kompresijske nogavice, ker mi noge otekajo, pa žile imam, tko da to je zdej v planu.

Kaki-ne vem kakšen ima GI, vem pa da ima srednje velik okrog 70 kalorij. Je pa zelo zdrav, jaz ga tudi rada jem. Sploh z jogurtom.Pa vanilija sorta mi je ful dober.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
9.11.2011 15:13:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

O kakšnem cukr testu to govorite?

Glukozni test, ki se ga dela v user posted image  Več o tem - tveganje...ti piše v Materinski knjižici.
user posted image  sladkorna, ki ni zdravljena (dieta ali inzulin) lahko kasneje pelje v sladkorno bolezen tipa II.
Tveganje je povečano pri: user posted image  starih čez 30 let, pretežkih, sladkorna v rodu, preveliko pridobivanje teže, prevelik user posted image ....

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
9.11.2011 15:24:21   
cokolino
Pozdravček punce, sej vas redno berem, ma sem lena za pisat...uglavnem jst mam v petek pregled (morfologijo), komaj čakam in upam, da bo vse tako, kot mora bit. Sem pa kar mal fouš vam, ki mate že take bušije. No sej meni je tudi zrastel, ma ni tako velik. Sem pa se zredila do sedaj 3kg, se mi zdi malo, glede na to, da samo ležim in res ne delam nič, razen leežžžiiim. Sej kakega groznega apetitita pa tudi nimam no.
Drugače pa brcike čutim zelo pogosto, zdaj že pri popku, in je prav smešno, ko mi ga včasih kar noter povleče...me trebuh takrat spominja na žuco (če veste, kaj to je user posted image user posted image user posted image )
Drugače pa sem na začetku oz. tam okoli 15t imela tudi jst fuuul probleme s prebavo, zdj se je uredila (trkam).
Glede otrdevanja trebuha, tudi meni včasih otrdne, pa jst samo ležim, torej nobenega fizičnega dela...sem pa opazila, da mi otrduje, ko se za kaj sekiram. Pijem pa magnezij (magnesol in v dm sem kupila neke praške magnezija, mislim, da so športnikom namenjeni). No po pravici jst kakega izboljšanja ne vidim zaradi tega. Se pa probam ne sekirat.
Tako, to bi bilo to od mene, zdj pa komaj čama ta petek, da vidim to malo ribico.
Sončen pozdravček

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
9.11.2011 19:54:49   
Anonimen
Pokalona - če je pa kri, bi pa jaz na tvojem mestu k zdravniku šla. Pa še vprašaj, če je klistir res OK, ker sem si jaz s tem še poslabšala stanje (še nisem bila noseča). Preveri, preden karkoli vzameš oz. narediš, da ne dobiš kakšnih trebušnih krčev, ki lahko tudi splav sprožijo.
Trenutno sem tud jaz totalno zaprta in seveda mi grejo kg hitro gor, če pa ne gre nič ven. Pa nisem nič spremenila pri prehrani, razen količine. Homeopatinja je rekla, da so očitno hormoni spet malo ponoreli in verjetno sem zato tud skoz lačna. Zdaj sem povečala dozo homeopatskih kapljic, pa moram malo potrpet in počakat, da primejo. Ampak zadnje dni imam občutek, da mi bo trebuh razneslo. Skoz me tišči na WC, pol pa sedim pa sedim, pa nič, razen neznosno bolečih hemeroidov. Res je zoprno.
Držim pesti, da si čimprej urediš prebavo.

Železo
- jaz sem pred nekaj leti popolnoma nehala jesti meso in vse živalske izdelke (beri: bila sem veganka) in se mi je hemoglobin prvič v življenju povzpel nad 120. Jaz sklepam, da je vseeno kar dosti železa tudi v rastlinski hrani. Veliko ga je v suhih slivah, če pa ješ zraven še kaj z vitaminom C, se pa še bolje absorbira.

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
9.11.2011 20:00:01   
pokalona1
alna če ti pomagajo homeopatska zdravila, bi te prosila za kontakt od nje, da jo še jaz obiščem. Pa lahko kar na ZS,da ne bo reklame.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
9.11.2011 20:17:47   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Pozdravček punce, sej vas redno berem, ma sem lena za pisat...uglavnem jst mam v petek pregled (morfologijo), komaj čakam in upam, da bo vse tako, kot mora bit. Sem pa kar mal fouš vam, ki mate že take bušije. No sej meni je tudi zrastel, ma ni tako velik. Sem pa se zredila do sedaj 3kg, se mi zdi malo, glede na to, da samo ležim in res ne delam nič, razen leežžžiiim. Sej kakega groznega apetitita pa tudi nimam no.
Drugače pa brcike čutim zelo pogosto, zdaj že pri popku, in je prav smešno, ko mi ga včasih kar noter povleče...me trebuh takrat spominja na žuco (če veste, kaj to je user posted image user posted image user posted image )
Drugače pa sem na začetku oz. tam okoli 15t imela tudi jst fuuul probleme s prebavo, zdj se je uredila (trkam).
Glede otrdevanja trebuha, tudi meni včasih otrdne, pa jst samo ležim, torej nobenega fizičnega dela...sem pa opazila, da mi otrduje, ko se za kaj sekiram. Pijem pa magnezij (magnesol in v dm sem kupila neke praške magnezija, mislim, da so športnikom namenjeni). No po pravici jst kakega izboljšanja ne vidim zaradi tega. Se pa probam ne sekirat.
Tako, to bi bilo to od mene, zdj pa komaj čama ta petek, da vidim to malo ribico.
Sončen pozdravček

Čokolino, zakaj moraš že ti ležat?

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
9.11.2011 20:19:34   
Jada82
Aja, še neki sem se spomnila glede opreme: ni sicer nujno ... ampak men je fajn - koš za plenice. Jaz sem vzela takrat tistega brezkaset_nega iz Pikapolonice (sicer je začetni vložek malo dražji, samo ti potem ni treba kupovati kaset_, daješ navadne vrečke notri, pa tud bolj ekološko je). Men je bil super. Zdaj, ko tamala res kaka na veliko in smrdeče, ga imamo sicer na balkonu, prej pa je bil kamot v sobi, ko je bila še dojenček, pa ni čisto nič smrdelo. Men je res super no.Kot pravim, ni pa to nek nujni nakup ... že skor mal bolj luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, jutri imam pa tist pregled za maternični vrat ... držite pesti, da je vse ok in da je še doooolg in lepo zaprt!!!! Me kar mal stisne, če pomislim. Čeprav se zadnje čase prav super počutim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Jada82 -- 9.11.2011 20:20:36 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
9.11.2011 21:32:17   
ursonok
Alna - jaz jem ribe, drugače pa nič mesa in živalskosti (tj. mleka itd). Pa mi je Pušenjak na sosednjem forumu zabrusil, češ da železo ljudje dobimo SAMO iz mlečnih izdelkov in rdečega mesa, da vse ostalo (zelenjava, suho sadje, pesa) je lari fari. Včasih sem tako jezna na te "medicince" - čisto imajo oprane možgane, ne verjamejo v moč prehrane, naravne sokove, da ne govorim o homeopatiji in zeliščih. Če bi bilo to, kar on pravi, res, bi ne vem koliko ljudi že zdavnaj crknilo. user posted image

Jaz sem danes bolj čudno - zdaj ko je tamala na počitnicah pri dedkih, več spim in lahko res vsak dan telovadim. To pa me kar malo sesuva. Ampak paše user posted image
Jutri imam zagovor (ob 15h), pa danes kličejo ljudje iz komisije in recenzenti, da zbolevajo in jih ne bo. Pa ravno tisti, ki so čisto navdušeni nad mojo nalogo user posted image Sem res žalostna. Zdaj bodo ostali samo stari profesorji moškega spola, ki me bodo gnjavili vsak s svojimi vprašanji. Vsaj ve držite pesti!!! user posted image

Pa ful mi otrdeva trebuh zadnje dva dni. Pomoje zaradi stresa. Bomo videli, kako bo po zagovoru. Pa danes me je v bazenu prijel krč v prste na nogi. Boli za znoret! user posted image

Zaprtje - jaz sem zdaj ok. Drugače pa jaz osebno zelo priporočam klistir - ko sem se "čistila" po provi nosečnosti, sem imela dvotedensko kuro klistiranja (liter in pol do dva vode plus bazični prašek) zjutraj in zvečer. Koža se mi je nenormalno izboljšala, prebava tudi, glavoboli so prenehali, pa še shujšala sem malo. Vam povem, si ne morete niti predstavljati, kakšno svinjarijo nosimo v sebi!! Mislim, da bi vsak človek enkrat na pol leta recimo rabil tako kuro. Jaz se tega zagotovo spet lotim po porodu. Če bom pa v nosečnosti spet hudo zaprta, pa že prej.
Krči v prebavnem traktu baje niso NIČ nevarni za otroka in nikakor ne povzročajo poroda/splava. Ta dva trakta sta popolnoma ločena in ne vplivata eden na drugega. Vsaj tako pravijo "medicinci". V tem primeru jim kar verjamem user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
9.11.2011 22:36:49   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

6. Mihael se malenkost bolj nagiba k sestrici...sem ga vprašala, kaj pa če bo fantek? Pa ni vedel, kaj hočem, pa sem mu rekla: Kaj pa če bo imel luleka in bo fantek? In on: Če bo imel luleka, potem bo tata user posted image user posted image user posted image
Mislim, da se ne sekira preveč, on je samo ves raznežen, da ima mama v trebušču kot on pravi "dujenčka" in mi objame trebušček in da ljubčka dojenčku, moj mali koki user posted image user posted image user posted image
7. Ti kar pridi k nam po kakije, tu jih je za jih izvažat! Če pridete kaj na izletek na obalo, se javi in jih dobiš gratis kolikor hočeš! user posted image

Joj, kok lušen ta tvoj Mihael!!! user posted image user posted image user posted image Mora res bit prav cort .. naša tud že boža trebušček pa kakšnega lubčka da, ampak pomoje še ne ve čisto kako in kaj ... pravi pa da Mija notri aja (Emilija, hehe, upam, da bo res deklica!).

Kakiji - tud pri nas na Bledu jih imamo, heheh, ob hiši en drevešček ... lani je bilo noro, za 3 gajbice ... letos bo manj, ampak nekaj bo ... so pa pri nas zreli šele nek sredi decembra ... njami!

Ja, Mihael je meni taki luštkan, dobro to itak da mi je, saj sem mama,user posted image .Samo je res taki nežni pa ljubeznivi otrok, mi vsaj po petkrat na dan pravi: "mama, te mam lad", pa "mama, bi te lad objel", sicer je tudi večkrat nagajivko, naravnost uživa, ko kaj ponagaja...recimo, vsako toliko ga je treba spomnit, da si mora obut copatke, če gre s tepiha..in on pa priteče v nogavicah za mano v sobo in mi navihano dvigne nogico, da vidim, da je brez copatk in se smejka zraven in zbeži hitro nazaj na tepih. Zadnjič pa mi je izjavil:"dej dej, ne njuri, mama", ko sem mu zatežila, ker je dajal flaško v skledico z mačjimi briketi. Ja, no, je pestro,user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
9.11.2011 22:48:21   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image

Čaj Sonnentor kopriva 50g
Sestavine: kopriva 100% Iz biološke pridelave. Čaj iz koprive vzpodbuja presnovo, odvaja vodo, čisti kri in ledvice, priporočajo ga tudi pri artritisu, revmatičnih boleznih sklepov in mišic. Rastlinski hormoni spodbujajo delovanje želodca, jeter, trebušne slinavke in žolčnika. S koprivnim čajem hitro odpravimo utrujenost in pobitost, kar ugodno vpliva na razmnoževanje rdečih krvnih telesc.
Koprivni čaj znižuje količino sladkorja v krvi. Zelo uporaben je tudi za grgranje pri vneti ustni votlini ali pri anginah. Ublaži tudi alergene bolezni, še posebej seneni nahod.

Jaz pijem tegaleuser posted image

Kje se dobi tale zadeva?

Glede kakijev, javi ko pridete na naš konec!
Ja, tudi jaz priporočam Primorskega,user posted image . Čeprav verjamem, da se najdejo tudi kje drugje prav tako dobri. Je pa potem odvisno, če imaš raje trdega ali pa bolj mehke sorte. user posted image Še dobro, da sem napisala, da gre za kakije, si kar mislim, kako bi pogledala kakšna, ki uleti brat našo temo.
user posted image

Sem vprašala mojega očeta, če se kdaj tudi špricajo kakiji, pa pravi da ne...da nima nobenega škodljivca...razen človeka, ki jih vse poje,user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.11.2011 22:56:40   
sirenetta
Ursonok, sicer nisem nek ekspert glede prehrane in teh zadev, ampak, a ni to tako, da železo se pri nad 40 stopinj uniči. Potem je vse meso in vsi mlečni izdelki zastonj, no, ker meso itak kuhaš, jogurti in mleko so vsi pasterizirani (torej toplotno obdelani), no, razen surovega mleka iz avtomata, ki pa ga je itak v nosečnosti potrebno prekuhati zaradi nevarnosti listerioze ali kako je že ime tisti bakteriji, ki živi v toplotno neobdelanih živilih živalskega izvora. Dej ti ti vprašaj Pušenjaka, saj mogoče se motim, pa naj on pove, ali se ali ne železo uniči pri termični obdelavi živil.

Bom držala pesti za tvoj zagovor, pa ja valjda, ko te bojo videli tam s trebuščkom pa ja ne bojo imeli srca te nekaj po nepotrebnem gnjavit! V vsakem primeru user posted image za srečo! Pa javi, ko (itak da uspešno) opraviš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.11.2011 9:01:29   
Tinchie
Dobro jutro,
mene še ne poznate, a vas spremljam že kar nekaj časa. Rok imam 24.03., (1. user posted image , 0user posted image ).

Včeraj sem imela morfologijo. Vse super, kaže da bomo imeli punčko, ki tehta že 422g user posted image . Kakšnih posebnih težav nimam, saj me le rastoči trebušček opozarja na to, da sem noseča. In pa seveda lakota user posted image . Kaže da bo moja nosečnost potekala mirno, za razliko od same zanositve.

Čestitke tudi vsem za opravljene morfologije, drugim pa seveda še držim pesti!

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1618
10.11.2011 10:24:19   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Tinchie

Dobro jutro,
mene še ne poznate, a vas spremljam že kar nekaj časa. Rok imam 24.03., (1. user posted image , 0user posted image ).

Včeraj sem imela morfologijo. Vse super, kaže da bomo imeli punčko, ki tehta že 422g user posted image . Kakšnih posebnih težav nimam, saj me le rastoči trebušček opozarja na to, da sem noseča. In pa seveda lakota user posted image . Kaže da bo moja nosečnost potekala mirno, za razliko od same zanositve.

Čestitke tudi vsem za opravljene morfologije, drugim pa seveda še držim pesti!

Lep dan

Tinchie, dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se nam pridružila! Heheh, torej bo tudi pri vas punčka ... no, jaz itak z rezervo jemljem user posted image user posted image user posted image Lepo, da se fajn počutiš ...

Evo, jaz pa čez 1,5 ure štartam za Domžale za h Strahovi za tisti pregled. Joj, da bi ja blo vse ok! Ma si ne predstavljam, da mi reče, da moram zdaj ležat. Ni šans, mam še tolk dela opravkov ... pa tud zarad tamale ne morm no ... Pa sej bo ok! Evo, zdaj skuham še čežano (bomo kar knedlne in čežano danes), potem na hitro pojem, se zrihtam in pičim ... Mogoče gre še mami z mano, odvisno, a jo bodo prej iz službe spustili ... Jaz pa še brez vinjete na avtu, tako da moram čist okoli po stari cesti ... pa saj sem navajena, grem vedno ... no, do Domžal sicer je ene vožnje, ampak bomo že user posted image user posted image user posted image

Aha, glede buggy boarda za starejšega otroka sem se pa odločila, da vzamem kar od Fillikida, majo v nedeljo v BC spletno akcijo, je 30 % ceneje, tako da se že skor splača. Upam, da bo uporaben za našo Izabelo user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo še kaj popoldne ....

(odgovor članu Tinchie)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.11.2011 10:53:54   
pokalona1
Hej!

Imam malo pavze v službi, pa sem prišla mal počekirat.

ursonok tole glede svinjarije,ki jo nosimo, ti čist verjamem. Jaz prav čutim zdele, da sem vsa zapackana po domače povedano, ker že toliko časa nisem šla na wc. Mi je pa možek nabavil klistir, tako da me popoldan to čaka. Upam, da bom znala.

Sicer pa držim pesti za jutri, verjamem da si nervozna. Mene to še čaka. Trenutno sem v fazi nabiranja materialov za doktorat. Upam, da do porodniške vse naberem, da bom lahko vmes kaj analizirala, pa članek napisala, da potem samo še sfiniširam doktorat, ko se vrnem v službo. Iz česa pa boš doktorirala?

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.11.2011 11:40:46   
čebela1
hoj!
eno vprašanje.. kako je s savnami? nekje sem brala da sploh ne ker pregrevanje telesa ni dobro, nekje pa da je celo dobro za telo ker naj bi "spucalo" telo in da je priporočljivo.. ???
zdaj pa vediuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.11.2011 12:06:48   
kimsy
Po dolgem času se jst tud mal javljam. Ste full pridne za pisat, pa berem vas redno, pisat se mi pa ne da. V službi mam full gužvo, daoma pa zmanka baterij in hodim spat s tamalo! user posted image

V petek sm imela morfologijo in je vse ok, dete že več kot pol kile težko, ma vse kar more imet! :) Baje bomo imel user posted image . Sva full vesela, bom mal privarčevala.  Ker že tamali kupim cel kup neumnosti, pa bo zdaj treba mal manj... user posted image  No, nč bat, si bom vseeno dala duška!
ursonok - baje bi bilo dobro, da si vsak 2x na leto sčisti črevo s klizmo! Jst si enkratletno kar, pa si pol kot nov, ne vem pa, kako se s tem v nosečnosti!
jada - kako sfolgaš s tamalo? Naša bi bla zadnje čase skoz po rokah, pa skoz bi se nosila... user posted image   Jst pa ne morem več...
kg - so bili kar ok, le zdaj zadnji tedn sm šla gor 1,5 kg, pa opažam, da full mal na wc hodim, sm si po vašem nasvetu  nabavila čaj od kopriv, pa da vidmo. Sm opazila, da so mi popoldan že mal noge začele zatekat...
MA ne bi bla rada bunkica, ko bom šla rodit, ker imam še ene +4 od prve nosečnosti in sm ena tistih, ki se more fajn potrudit, da shujša

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.11.2011 12:26:22   
Pattyka
Pozdravljene user posted image

Mene pa zanima sledeče... Se je katera med nosečnostjo srečala z glivičnim vnetjem? Kako ste se zdravile, krema ali tablete? Vam jih je predpisan ginekolog ali ste šle kar v lekarno kupit?

Znakov ne prepoznam najbolje in me zanima kakšni so le ti. Hvala za odgovore!

Lep pozdravček!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.11.2011 12:49:27   
Caitlin
Evo mene spet po dolgem času. Sem se mislila že včeraj oglasit, pa zvečer res nisem mela nič energije. Zdajle sem pa ravno s sprehoda, nadihana svežega zraka in pripravljena za akcijouser posted image
Včeri sem mela morfologijouser posted image Vse poteka tako kot je treba, vse v pravem razmerju, tud maternični vrat popolnoma zaprt in dovolj dolg tako da mi je G rekel da brez problema športam (to pa je narisalo nasmeh na obrazu mojega user posted image ker res nisem nek športni navdušenec - razen sprehodi s user posted image ). Tudi za spol sva vprašala, nama je povedal a zaenkrat za ostale to ostaja skrivnost (dokler se ne zagovorim, kar pa bo gotovo hitrouser posted image ). Je pa potem moj dragi prašal kolk z zagotovostjo lahko trdi, da bo ta spol. Pa je rekel G: jah, če jaz tko rečem, potem tko bo. user posted image Je rekel da se sicer včasih zgodi drugače, ampak da se je tukaj res lepo videlo kaj bo. user posted image

Drugače pa se počutim super zadnje čase. Mala žabica se premetava po trebuščku vedno bolj, sploh zvečer, ko se vležem v posteljo. Je pa to res eden najlepših trenutkov. Bi kar nekako posnela ko bi lahko user posted image . Drugače se bova pa morala lotiti nakupov. Sem včeraj kupila šele prvo stvar (žabice in jopico), opreme nimava pa še popolnoma nič! Se kar malo bojim, da naju bo čas povozil.

Sem pa tud jaz ljubiteljica mandarin, pomaranč. Kakijev pa žal ne maram, čeprav bi mi jih brat z Brd lahko pripeljal ogromno. Smo pa prejšni vikend zvedeli novico, da se bo naša družina povečala še za enega člana. Brat namreč pričakuje maja še drugega otročka user posted image To bo pestro. Edini problem je, kam se bomo dali ob skupnih kosilih. Nas je že zdaj 12, pa drugo leto še +2. Pomoje bo treba kar gasilske mize in klopi pripravt user posted image

Sem pa dobila navodila za cuker test. In mi je všeč, ker ti najprej kri vzamejo in če je dovolj glukoze, sploh ne izvajajo testa. Drugače pa popiješ "samo" 75g glukoze v 250-300 ml vode. Moraš biti pa 8 ur pred testom tešč in še potem med testom ne smeš uživati nobene hrane in pijače. To pa zna biti pri meni problem. user posted image

O sanjah pa ne bi zgubljala besed. Že prej sem fulll pogosto sanjala, zdaj pa sploh. In včasih moj kar z očmi zavije ko začnem s stavkom: veš kaj se mi je danes sanjalo ... user posted image user posted image

Tosja in čebela1: sem prebrala da bosta muro kupili. A pa imajo v baby centru že novo kolekcijo (2012)? Ker me res zanimajo kakšne izgledajo barve v živo.

Aja, pa da ne pozabim ... vaši trebuščki super zgledajo!!user posted image user posted image So pa res zelo različni. Sem prvo mislila, da je moj velik, a po teh slikah sodeč spada med manjšeuser posted image No, pa saj ga bom mela tja do marca zagotovo že dovolj, če manjšega bom hotela user posted image Bom dala tud kakšno slikco gor naslednjič.
Pa seveda dobrodošle vse nove!! Sirenetta, tosja in jada pa srečno danes na pregledih!!user posted image

Tako, pa sem nekaj napisala. Upam, da bom poleg pogoste bralke foruma postala tud pogosta komentatorkauser posted image Zdaj pa eno mandarino pojest (al pa 2, 3user posted image ) potem pa diplomo pisat! Alna, kako pa tebi gre? Jst še mar ne najdem motivacije. Ne vem kam se mi je skrilauser posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.11.2011 13:14:13   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Pattyka

Pozdravljene user posted image

Mene pa zanima sledeče... Se je katera med nosečnostjo srečala z glivičnim vnetjem? Kako ste se zdravile, krema ali tablete? Vam jih je predpisan ginekolog ali ste šle kar v lekarno kupit?

Znakov ne prepoznam najbolje in me zanima kakšni so le ti. Hvala za odgovore!

Lep pozdravček!

Jaz sem se v prvi nosečnosti kar nekajkrat srečala s tem, če jih imaš oz. ko jih boš imela(upam da ne), te bo peklo za znoretuser posted image . Jaz se spomnim da tud lulat nisem upala, tako da ko se začne neprijetno srbenje in sirast izcedek, ki smrdi po kislem pojdi takoj do ginekologa ali do svojega zdravnika. Ponavadi dobiš vaginalne svečke in tablete, ki jih ješ mislim da 5 dni in se ti vse lepo izloči, pa ni panike ne gre na otročka...

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.