caelia
|
ojla! DRŽIM PESTI ZA VSE, KI SE VAM JE ZAČELO DOGAJAT!!! no, midva z rožletom sva še vedno v P, danes so ga odklopili z aparata za nadzor dihanja in z infuzije.. nadzirajo mu še saturacijo, ki jo ma skoz čez 95%, kar je super, danes sva se prviš podojila.. mleka mam za izvoz .. ponoči mora spet pod lučko, ker je zaradi nedonošenosti še kar zaspanček in mu jetra še ne delujejo čist 100% zgleda.. ampak bo tudi to jutri ok kkkk tebe tudi ne spustijo domov? no, jaz sem prišla v porodnišnico prejšnji torek, danes je četrtel.. pa sem še tu.. pred vikedom še ziher ne grem domov... kar se tiče čakanja... no, pri meni so čakali, da se začne naravno, tudi ko mi je odtekla voda, mi niso dali umetnih.. sicer sem po manj kot eni uri dobila svoje, ki so šli od 10 minut kar eden za drugim na 9, 8,...- in potem na 5. 4. 3..... tko, res hitro :) vam pa moran neki povedat.. sliši se sicer obupno smešno in z mojim sva se med porodom res smejala na ta račun.. ko zaradi epiduralne čist na koncu nisem ravno najbolj čutla pritisska, mi je babica rekla: no, dajva malo srajčko dvignit, pa se podražite po bradavicah.. in jaz začnem "štelat frekvence" in.. kakšni popadki!!!!! ne moreš verjet.. čutiš pritisk, da te kar mine , pritisneš, in je če bi mi to rekel nekdo kar tam nekje- al pa da bi npr. prebrala na forumu (brez zamere ) bi se smejala in si mislila svoje.. ampak tkole.. reeeeeeeees deluje :) no, ma pa danes ena od sester na intenzivni slab dan oziroma jo daje luna... mislim, mene je že dvakrat na obrate spravla danes... ena sestra jih je slišala, ker sem jaz svojga malega slikala, ker se tam baje ne sme fotkat (s tem, da me je prejšnji dan zdravnica SAMA slikala, ko sva se certala), da bo cel halo, kaj si jaz mislim pa take.. ampak ne meni- drugo sestro je nap... potem ji je pa ona rekla da naj me pusti, ker sem že tako malo z njim... je pa rekla, da je nič en zanima. zdravnica je rekla, naj danes poskusimo dojit prvič.. pridem tja,ko mi je blo naročeno (s tem, da mi je najprej rekla po peti uri, da prej ne bo, potem je pa težila, naj grejo moji obiski domov, da bom lahko, pa pol 5h je bla ura) in vprašam kako zdaj.. ja, pripravte se je rekla.. a vas bomo čakali?? jaz pa, da še nikoli nisemm,da ne vem.. in ona meni: gospa, dojko ven, pa pistavte, mi da malega v naročje, zapre vrata in gre ven.. hako???!! mi je potem zdravnica pomagala, je pršla notr in bla full prjazna.. s tem, da so res vse sestre zakon, pravi cukri so.. sem jim danes dala bombonjere za 8.marec, ampak tale zmaj pa ne vem od kod se je vzel.. potem ko je mali jokal po pol ure, je prišla, ga mi vzela.. noče več, ane.. mu dala dudo in ga pokakanega dala nazaj v toplo posteljico... pejte si izčrpat pridem čez pou ure nazaj, ga je mela v naročju, previtega in mu dajala moje mleko po flaški.. ni mogla počakat, da bi jaz.. obup!! no, potem vprašam, kdaj lahko pridem za nasledni podoj, je rekla.. kar pustite ga, mora bit pod lučko...(pa ob 10h gre nazaj pod lučko), jedel bo pa ob 8h spet...boste jutr dojila.. mislim...pa zdravnica je naoročila, naj se dojiva... ker ssva "zgubla" že par dni.. tak da zdaj do konca izmene ne grem več tja.. koza.. ob 8h se menjajo, pa bom škla takrat k malemu, preden ga dajo pod lučko no, upam, da vas nisem prestrašila.. ostale sestre so super, tko da tiste, ki pridete v KR.. ne se bat :) kkkk v kateri sobi si? jaz sem v 21.. pridi kaj naokoli, od danes naprej sem spet sama. no, napisala cel roman.. grem zdaj nazaj v sobo... bom morala kmalu spet črpat! držim pesti za vse, da se vam čimprejk začne!!
|