|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
8.3.2012 9:50:36   
miska333
ursonok in jada se sumljivo nč ne oglasita user posted image

Nas je polna luna na polno zdrmala...nič v porodni smeri sicer. Tamala že dve noči prebedi po ene dve uri skupaj...in ko končno zaspi jaz ne morem spat...GROZA! Kdah se grem odpočit v porodnišnico? user posted image

Danes imam pregled pri mojem G. SPloh ne vem kaj mi bo delal...lih tolk, da vidm spet moje kile in da padem v depresijo user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.3.2012 10:00:03   
Jada82
Jutro!!!

Evo, jaz sem pa upala, da bo tale luna kaj sprožila ... no, nič se ne dogaja ... mal me trebuh boli, ampak enakomerno user posted image user posted image user posted image

Ursonok - ful vesela zate, upam, da se čim prej kaj zgodi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaminek - tudi ti si res že na vrsti, tako da ... hop, čas je, naj se tudi pri tebi začne!!!!

No, moj čep še ni šel .... pa vsako jutro čakam na to ... user posted image No ja, saj bo ...slej ko prej - se tolažim.

V 1. user posted image mi je čep šel zjutraj, potem nekje dopoldne oz. okol poldne so se začeli popadki, tako na pol ure ... in potem vedno bolj skupaj ... no, okol 10h zvečer so bili na 5 minut in sem se šla počasi stuširat in sva šla v P. V avtu so se spet mal zreducirali, pa potem v P tud ... včasih na 7 minut, pa spet na 5 itd. Samo sem bila pa že 4 prste odprta in so me dali kar v porodno. Tja sva prišla ob pol polnoči, rodila sem pa ob 5:08. Saj nisem tako dolgo rojevala, če zdaj pogledam, samo meni se je zdela cela večnost .. user posted image user posted image user posted image

Jah nič, mi čakamo, pa bomo videli.
Zdej gremo v trgovino, pa tamalo vpisat v vrtec ... pol pa mal ven tud, user posted image bo nekaj delal v garaži, s tamalo bova pa pač mal zunaj. Sej je tako super vreme .... moram izkoristit ane, potem ne bom mogla čisto takoj ven, hehehe user posted image user posted image user posted image

NIč, lepo se imejte, pa upam, da bo danes vseeno kaj novičk še, heheheh. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.3.2012 10:01:29   
pokalona1
Dan!

Torej:

ko in če se odlušči čep ni nobene potrebe po pregledu v P. Meni se je prvič 14 dni pred porodom in potem še dan prej.Torej sam čep ne pomeni skorjašnjega začetka poroda.Drugo je,če so zraven redni popadki.Potem pač greš,ko so na 5 minut.

Če ti odteče voda je najbolje, da se uležeš in pokličeš rešilca.Zakaj-ker ne moreš vedeti, če ni prišlo do izpada popkovine in če mirno hodiš naprej, lahko otročku prekine dotok kisika,ker se prekrvavitev preko popkovine ustavi.Torej naj bi poklical rešilca, ga počakal v leže in šel v P. Zdej ne vem pa, koliko žensk se dejansko tega drži.
Če ti voda odteka počasi se greš pokazat v P in tam tudi ostaneš, glede na to da smo ob terminu.
Vsekakor pa ne dobiš antibiotika takoj, če ti odteče voda, ampak v primeru, da v 12 urah od razpoka mehurja še nisi rodila.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.3.2012 10:04:14   
hrchy
Vse se nekaj odčepljate! Pa se polna luna je danes, a ni? Evo, cakamo na naslednjo mamico (kaminek, ursonok?) - jaz ne bom, ker je se vse po starem. Mali se ima kaj fajn.

Osmega marca pri nas nikoli nismo praznovali, tako da presenecenja sigurno ne bo - ampak itak je moj dragi tako prijazen vsak dan, da cesa ekstra ne potrebujem user posted image

Hov Hov, meni je sestra rekla, da so stirje primeri, ko nujno poklices v bolnico, ce se prides pokazat:
- krvavenje
- da gre voda
- redni popadki
- da ne cutis dojencka

Lesnica, kaksna pa je varuska? Za kengurujcka mi je jasno, ampak a varuska je kot pouch (storklja?). Saj je akr nekaj tem na RR o tem, tako da lahko malo pobrskas. Jaz nekje intuitivno ne zaupam kengurujckom za novorojencke, ker se mi zdi, da prevec obremeni njihovo hrbtenico, pa nogice imajo ful razkrecene. Medtem ko so v storklji bolj zviti v 'naravni' drzi. Jaz sem si zaenkrat naredila sling z obroci. Sem pa slisala, da je kengurujcek super potem za malo vecje otroke (recimo od 3 mesecev naprej), tako da ce ga bomo rabili, ga kupimo kasneje.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.3.2012 10:36:53   
ursonok
Dober dan!

Jaz še tukaj ... Po zajtrku.
Moram pa reči, da sem popolnoma sesuta, boli me medenica, čutim, kako se mi vse širi, boli me križ, noge, vse kosti. Upam, da se ne razpadem user posted image . Ponoči imela par bolečih popadkov, ampak nič regularnega. user posted image ni bilo, ker smo bili preveč utrujeni. Bo danes bolje user posted image

Polna luna
ja, naša tamala je tudi cel odklop, včeraj je bila sitna ko zmajček. Sicer mirna, po večerji je sedela ob mizi, si nadela plavalno kapo in očala in risala. user posted image user posted image Vsakič, ko gre lulat v kopalnico, tam nekaj najde, si natakne in potem taka okoli straši user posted image . No, zvečer pa čista koma in valda ne spat. Drla se je ko jesihar, besna totalno. No, morali smo jo pustiti, 5 minut huronskega dretja, potem je pa zaspala. Na luno res reagira.
Upam, da bo tamali tud - in se recimo danes izstrelil v kozmos user posted image

Meso in alergije (sirenetta)
Svinjina je najbolj alergeno meso (poleg nekaterih vrst rib, recimo polenovke). Zato naj je otrokom ne bi dajali, sploh če imajo že kakšno drugo alergijo. (Jaz in tamala sva obe alergični na svinjino, ampak je ne jemo sploh, mi je od nekdaj user posted image , tako da z "odrekanjem" nimamo problemov). Poleg tega je zadnja leta čedalje bolj alergen tudi piščanec - pa ne zaradi samega mesa kot takega, ampak zaradi antibiotikov in drugih zdravil/hormonov, s katerimi faširajo piščance. Zdaj se oglašuje recimo piščanec, ki ima dodane neke omega-3 maščobe, kao dobre za zdravje. No, to je totalna umetna svinjarija, ki v telesu naredi čisto štalo in sproža alergije (za omega-3 jej ribe in olja ali kaj drugega, kjer gre za naravno sestavino, ne dodano). Tako da so za otroke z alergijami od mesa najboljši kunec, raca in puran (za razliko od piščanca puran baje noče jest hrane, ki ima vmešana zdravila/hormone, če pa jo že je, pa kmalu pogine, zato se rejcem nekako "ne splača" filati puranov s to svinjarijo).

Hvala za vse, ki mislite name in se veselite za moje "uspehe" user posted image . Res upam, da nam uspe naravno in to čim prej user posted image

Zdaj grem peš v mesto, ura in pol hitre hoje. Na en čajček, pa pogledat še eno Natur trgovino, v kateri še nisem bila. Da vidim, ali imajo kaj slastnega.user posted image Drugače nam je pa spet zmanjkalo kolača - bo treba kaj spečt user posted image . Aja, sem bila pa včeraj pridna in sem malo pomila kopalnico user posted image .

Držim pesti za vse, ki se vam že kaj dogaja. Ostale pa uživajte zadnje tedne! user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.3.2012 10:51:16   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Ja pri meni ni neke telovadbe, lihk tok da se mal premakne.. ampak je to že 2 tedna.. rok imam šele 29.3. ( glede na morfologijo ) glede na zadnjo menstruacijo je pa 21.3. tko da ubistvu se mi zdi to full kmal... bomo vidl v četrtke kaj bo rekla na pregledu kako kaže...

Zmajcy to imava pa čisto podobno rok...en dan razlike imava, gleda na menstruacijo imam 20.3. glede na NS in morfologijo pa 30.3....tudi pri meni že ziher dober teden ni telovadbe.

A ta četrtek imaš pregled, torej jutri? Javi kaj pravi tvoja G....
Jaz imam komaj v ponedeljek, bi morala imeti ta petek, pa mi je prestavila, ker je ta petek ni user posted image .

Ja danes sem imela. Je vse ok... mali ni ravno mali user posted image  trenutno je približno tok velik kot starejša, ko se je rodila, tko da ne bi imela nič proti če kr rodimuser posted image  ima cca. 3077g in obseg glave 34cmuser posted image  naslednji pregled pa čez 1 teden pa upam, da se bo že kej dogajal user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.3.2012 11:15:44   
Hov hov
Čao punce!

Hvala za nasvete ;-)

Malo off-topic:

Polenovka - ne morem verjet, da pogosto povzroča alergije. Kakor vem, je to prva riba, s katero se spozna otrok, ker nima kosti in tipičnega okusa po ribah. Je pa res, da sem to vzela za dano in se nisem poglabljala, kot Ursonok. Tako, da sem vzela na znanje!

Purani - Tast ima piščančjo farmo in večkrat sem mu predlagala naj ima še purane, pa jih kar noče - namreč: puran je dosti bolj občutljiv kot piščanci (zlasti na nihanje temperatur), zato hitreje zboli in pogine. Zato jih za nekateri filajo s 3x tok dodatki kot piščance. Če pa gojiš purane brez dodatkov,kot bi jih želel tast, pa zelo težko prideš na pozitivno nulo - torej so dodatki skoraj neizogibni.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.3.2012 11:22:17   
divjana
Zmajcy, tvoj mali niti ni tako velik, moje dete je imelo ocenjeno 3 kg že v 35. tednu, zdaj sem pa že 1 teden čez rok in me prav skrbi, kako bo ta velikan prišel ven (pa jaz nisem ravno velika), plus tega je še to moj prvi otrok.
Tudi jaz upam, da bo danes tale luna malo potrkala name, ker bi res že rada rodila... ma katera kakšen recept kako pospešiti zadeve? Namreč že 2x sem imela poskus amnioskopije, pa sem preveč zaprta, da bi jo sploh lahko izvedli. Pa vsak dan spijem liter malinovega čaja, sedim na kopeli iz senenega drobirja, hodila sem na akupunkturo, kjer so me zadnjič tudi "zbodli" za pospešitev poroda, hodim na sprehode in tudi z dragim sva še vedno razposajena kot v začetku zveze user posted image user posted image
Datum je tudi baje 100% prav izračunan, ker je dete vseskozi ustrezalo velikosti. Po pravici povedano me že kar malo skrbi, ker se to vse takooo vleče.

Sicer pa vsem, ki vas bo današnja luna poslala v porodnišnico - veliko sreče in čim manj bolečin!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.3.2012 11:40:02   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: divjana

Zmajcy, tvoj mali niti ni tako velik, moje dete je imelo ocenjeno 3 kg že v 35. tednu, zdaj sem pa že 1 teden čez rok in me prav skrbi, kako bo ta velikan prišel ven (pa jaz nisem ravno velika), plus tega je še to moj prvi otrok.
Tudi jaz upam, da bo danes tale luna malo potrkala name, ker bi res že rada rodila... ma katera kakšen recept kako pospešiti zadeve? Namreč že 2x sem imela poskus amnioskopije, pa sem preveč zaprta, da bi jo sploh lahko izvedli. Pa vsak dan spijem liter malinovega čaja, sedim na kopeli iz senenega drobirja, hodila sem na akupunkturo, kjer so me zadnjič tudi "zbodli" za pospešitev poroda, hodim na sprehode in tudi z dragim sva še vedno razposajena kot v začetku zveze user posted image user posted image
Datum je tudi baje 100% prav izračunan, ker je dete vseskozi ustrezalo velikosti. Po pravici povedano me že kar malo skrbi, ker se to vse takooo vleče.

Sicer pa vsem, ki vas bo današnja luna poslala v porodnišnico - veliko sreče in čim manj bolečin!!

Sej vem, da ni.. ampak jaz primerjam s prvo in zame je velik user posted image  sploh, ker jaz nisem velika user posted image  je pa prva se rodila v 38 tednu z 3140g in 52 cm.. nič posebnega.. pri 14m je pa med največjimi in je velika kot od prijateljev 2 letniki user posted image  sam bi bila čist zadovoljna, da bi se rodil s tako težo in obsegom glave, kot ima sedaj, saj prva je imela obseg glave 34cm in je blo super.. nisem bila nič šivana, naslednji dan kot novauser posted image  zdej se tolažim s tem, da bo to drug porod in je že vse mal bl raztegnjen in bo šlo brez rezanjauser posted image

(odgovor članu divjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.3.2012 12:07:37   
Aleda
Hojla,
lep 8. marec vsem! Tut mene je zjutraj čakalo presenečenje, orhidejauser posted image Danes pa pazim nečaka, no sedaj sem ga dala spat in bo upam ene dve urce spal lahko še kaj več, je bil že kar zmatran in siten, ker sva kolovratila zunaj. Zdaj pa moram mal počakat da trdno zaspi preden začnem kaj ropotat.

Drugače pri meni ni nič novega, mislim da bo kar okoli roka sej skoraj ne more bit drugače.

Divjana-tut moj naj bi imel v 35. tednu 3 kg. G je rekla da je kar težak in malo krajši, da pa ni nujno da se bo še zelo zredil. No upam da res ne.

Ursonok-bravo da se je začelo nekaj dogajat, verjetno boš kmalu v porodnišnici če ti je že čep šel. Držim pesti

Hrana- mah jaz tem kupljenim bio zadevam sploh ne verjamem, mislim da goljufajo na vse sorte načine. Zelenjavo imamo na srečo doma na vrtu, meso tut nekaj domačega, mleko, sadje... Kupujeva pa večinoma slovenske proizvode, sam pomoje tut te uvažajo od vseepovsod. Ne maram pa tistih jogurtov, desertov, namazov,... ki imajo rok par mesecev.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.3.2012 13:03:18   
cukr07
Evo mene pravkar s CTG-ja. Zaenkrat ne kaže nič, da bi se začelo kaj dogajat. Očitno našemu user posted image  tudi polna luna ne more do živega user posted image .
Naslednji pregled imam v ponedeljek, ampak sem vseeno optimistična in upam, da bom do takrat že v porodnišnici.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.3.2012 13:26:43   
kaminek
joj punce, mene je kr orenk začel matrat. imam redne popadke na 15 min, so nekje blažje do srednji. in to se mi dogaja že od 1 ure zjutraj. popadki se lepo stopnjujejo po intenziteti in tud ko grem na WC, mi velik sluzi pride vn.

morm počakat svojga, da pride iz službe, tam do 18.ure. da bi me on peljal, če bo treba it. se mi pa niti sanja ne, kdaj bom res šla.

drgač sm pa bla zunej na sončku in me je malo opeklo, imam unikatni ovratnik in rokaveuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.3.2012 13:32:31   
hrchy

KAMINEK, KO BO 'ORENK ZAGRABLO' TI ZELIM CIMHITREJSI IN CIMLAZJI POROD!!!!!!

in potem enegea lepega in zdravega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
8.3.2012 13:40:29   
cmokica*
kaminek veliko sreče ti želim in da maš čimbolj hitro svojegauser posted image v naročju user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.3.2012 13:52:31   
Polzi
kaminek držim pesti, da zdržiš in počakaš svojega dragega. Želim da ti mine hitro in, da kmalu držiš v naročju svojo user posted image . Kolk časa te pa potem boli. A je huda bolečima že zdej?

Drgač pa kr rešilca klicat. Tak plan mam jz za drug teden, če me kaj zagrabi, ko bo moj na terenu. Pa še to gre kot zanalašč kr mal dje stran. Najprej v Radeče, pol v Loče.....jao jao. Sej to pokličeš kr na 112 in jim poveš al morš na ktero drugo cifro? Sej vem, mal bedasto vprašanje, ampak nisem še nikol bla v bolnci in glih ne vem najbolj.....

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.3.2012 14:58:55   
Aleda
Kaminek super da se je začelo, čim lažji porod ti želimuser posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.3.2012 15:01:41   
kaminek
se stopnjuje, drage moje. jih imam že na manj kot 10 min, sicer ne še čist redne.

se bom zrihtala in se grem še svoji G pokazat, ker dela popoldne in da vidimouser posted image . mislim, da grem od nje kr via P.

držte se tud ve, če se ne oglasim zvečer, vedite, da predihavam.

en prelep konec tedna vam kr zdej zaželim.

pozdravček

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.3.2012 15:23:06   
hrchy
Ahm punce...

Prejle sem napisala, da jaz danes se ne bom na vrsti, a ne... No in ker se zarecenga kruha najvec poje, mi je prejle v stacuni sla voda... Lepa prozorna, ob pol sedmih moram v porodnisnico. user posted image Se dobro, da imam se malo casa, je treba se nekaj stvari doma prej narest user posted image
Malemu pa kot kaze ni vsec, se premetava kot 'ribica na suhem'.

Tako da mislite tudi name, zaenkrat sem se prav fajn (popadkov, vsaj bolecih nimam)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.3.2012 15:47:15   
ursonok
Ooooo!

Hrchy,
držimo pesti, da dobiš popadke in da se človeček hitro preseli na našo stran! user posted image

kaminek
tebe pa itak že več kot teden čakamo! user posted image

Jaz sem šla peš v mesto in še tam malo kolovratila, vsega skupaj več kot dve uri hoje, zdaj sem totalno fuč, vse me boli, popadke imam, a nič kaj preveč boleče. Sploh ne znam zlokalizirat, kje me boli - malo križ, malo noge, medenica, hrbet, vse skratka!!!
Res bi se vam rada pridružila. user posted image
Moram pa priznat, da bi raje dobila popadke, kot pa da mi voda odteče. No, kar koli bo, bo ok user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.3.2012 15:49:23   
zmajcy_
kaminek.. no pa bo končno user posted image
hrchy.. ponavadi je tako ja user posted image

obema želim čim hitrejši porod in čim manj bolečinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
8.3.2012 16:36:09   
kkkkk
hej hej!
Vidim da se ar dogaja v marčevkah sam pr ns nč :( sem še ZMERI v P in grem menda šele v soboto lahko domov... sem tok žalostna za dol padt... v smeri poroda se razn nerednih bčasnih popadkov ne dogaja nič, odprta sem za prst MV je zmehčan tamala je spuščena čist dol... ampak ker mi u bolncah in pr dohtarjih VEDNO nagaja pritisk me nočjo spustit dam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jz bi raj doma počakala možka do četrtka in popadke :)

Srečno danes sem ki greste v P!!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.3.2012 16:40:33   
cokolino
Opa luna očitno neki deluje...ma ne pri meni

kaminek in hrcy srečnoooooo in čim lažji porod, pa da boste čimprej cartale vaše user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem dns mela ctg, ravna črta drage moje, pa sem prou upala, da bo že kej...no dva popadka sta bila in sicer okoli 60, kar pa itak ni nič...še vedno sem začepljena user posted image Uz mi ni naredil, ravno tko me ni nič pregledal...dns so meli ful gužvo, v čakalnici z mano so bile še 3 punce, vse 7dni čez rok.

No v soboto je kao moj prvi datum, glede na zadnjo m, drugače po nuhalni pa mi pride v torek...ma se mi kar zdi, da bo kaj okoli 20. Pa res upam, da bo kmalu že kaj začelo dogajati, sem prav nestrpna no.

Aja še neki, zadnjih par dni sem opazila, da mam spet povečan izcedek, sicer nič ne srbi, niti ne peče, mislim, da niso gljivice, ampak samo izcedek...a mislite, da je pametno da grem kupit canesten (vaginalete)...sem pozabla dns ginekologa vprašat user posted image

Pa lep dan vam želim in ko že dns slavimo, eko user posted image za vsako od nas

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
8.3.2012 17:03:11   
Jassika
kaminek in hrcy čim lažje porode vama želim, pa da bodo user posted image zdravi, vidve pa ne preveč zmatrani user posted image No, pa je le začelo dogajati. Ja, ja polna luna dela svoje user posted image
Evo tudi pri nas novega user posted image Odprta že 3 cm, glavica že spuščena čisto nizko, plodovnice skoraj več ni (sta 2 žepka že čisto prazna), tako da bi mogla že danes v P, ampak sem "zdilala" da grem najkasneje jutri zjutraj. Ma, smotano k mam G v Lj, pa avto sem aprikrala v garažni hiši, poleg tega sem pa tokrat nameravala rodit v KR, ker so tam obiski tamalih dovoljeni. Ne vem, če si predstavljam,d a me v P zadržijo za dan-dva, pa potem 3 dni po porodu, pa bog ne daj, da ima mala še kako zlatenico (kot prvi), pa je to še dodatne 3-4 dni v P... in če grem v Lj, se zna zgodit, da malega ne bi vidla 10 dni user posted image No, to pa pri meni ne pride v poštev, če pomislim na to, me kar stisne user posted image Tako, da grem raje v Kr, pa še tam je ultiva 24h /dan dosegljiva, če se slučajno zavleče. Edino, kar mi je smotano je, da mi bodo potem verjetno sprožili porod (že jutri verejtno), je moja G rekla, da v Kr kar neradi čakajo, medtem ko v Lj še čakajo, če bo kaj popadkov. Sicer nekaj se dogaja tudi že na tem področju, ampak je vse še neredno. Dons na CTG tamala cel zaspanc, da mi je sestra tresla trebuh, popadki pa ena sama ravna črta user posted image Pa sem vmes čutila neko zategovanje. Mah kaj pa vem, tale CTg je men tko čudn user posted image Je pa G rekla, da je samo še vprašanje časa, kdaj dobim popadke, da je že vse čist ready. Upam, da mi je dons še stripping naredila, da se odlušči čep, mogoče pa grem še pred jutrom v P, nikol se ne ve user posted image
No, mislim na vas, ve pa dajte name jutri, da se čimprej začne in konča user posted image Sporočim ko bo kaj novega user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
8.3.2012 17:12:27   
Jassika
Aja pa user posted image ementaler user posted image
Vse najboljše ob dnevu žena dečve user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
8.3.2012 18:05:52   
listek
Kaminek, hrchy, Jessika, držim pesti, da vse čim hitreje rodite in začnete cartat svoje zakladkeuser posted image !

Jaz sem tudi iz CTG. Mala se čisto dobro počuti in miga, kar se pa popadkov tiče, jih pa ni, enkrat je prišlo do 70. Maternični vrat sicer ne obstaja več, je pa še povsem zlepljen. Tako da čez en teden zopet CTG. Če morda le ne bo kaj vmesuser posted image . Sej vem, da imam še tri tedne do roka, ampak postajam neučakana, pa moj tudiuser posted image .

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?