|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
10.3.2012 11:42:16   
Caitlin
Evo mene doma (mene = močnejša polovica user posted image ;) )

Na kratko: Ob 6:31 se je rodila hčerka Taja, 3500g, 49cm velika, obseg glavice 34cm user posted image

Malo bolj na dolgo (iz moje strani):
Ko že nič ni kazalo da bi karkoli bilo me je ob cca. 2h zjutraj draga zbudila in govorila o enih popadkih. Moj odgovor je bil dokaj tipičen....to so lažni...se obrnem in spim naprej. No čez dobe pol urce oznani da so kar redni in začne spremljat potek. Po ugotovitvi, da so na dobrih 5 minut se pa nekako ni dalo spat (1. adrenalin je poskočil, 2. ni mogla bit pri miru in me je v postli brcala). No malo pred 4. uro se oblečeva in odpraviva proti Kranjski porodnišnici. Malo pred 5. naju sprejmeno (draga gre naprej, jaz čakam zunaj). Nekako sem še vedno imel občutek, da gre za lažne popadke nakar se po dobrih 30 minutah čakanja prikaže draga v halji in me šokira "Dobila sem klistir in sem že 6cm odprta". No nato se vse začne dokaj hitro odvijat. Malo hoje po hodnik, gre na WC nakar slišim da nekdo vpije "ALOOO". Vse sestre v zrak v vse sobe pogledat.....in spet "ALOOO", nakar dojamejo, da je nekdo v WCju. Letijo tja, jaz slišim eno sestro rečt "Pojdi vem po gospoda, naj se obleče in pride sem". No nato par popadkov in Taja se nam je pridružila. Jaz sem nato s sestro odšel uredit hčerkico medtem pa so poštimalo novopečno mamico. Naj bi bilo par šivov drugače pa nič hujšega user posted image

No to je moj (novopečeni očka) pogled na tole ekspresno hitro dogajanje. Več pa bo napisala punca, ko bo našla čas.

No sedaj so v Kranju skupaj Jada, caelia in caitlin :)

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.3.2012 11:45:51   
Caitlin
user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image Žan (3010 g, 50 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

kaminek, 8. 3. 2012, user posted image Oskar user posted image

Jada82, 9.3.2012, user posted image Emilija ( 3400g, 53cm )user posted image

Caitlin, 10.3.2012, user posted image Taja ( 3500g, 49cm )user posted image

Št. user posted image 9
Št.user posted image 6

Skupajuser posted image 15

< Sporočilo je popravil Caitlin -- 10.3.2012 11:46:18 >

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.3.2012 13:18:21   
patella
Jeee, čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!user posted image user posted image user posted image Same fajn porodne zgodbiceuser posted image . Pr nas vse po starem in računam, da bo še kar tako. NO, razn ponoči me je krč v mečauser posted image - kar je daleč stran od trebuhauser posted image user posted image user posted image . TKo, da .....bomo očitno še čakaliuser posted image .

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.3.2012 13:22:12   
Jassika
Čestitke Cukr za user posted image in Caitlin za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim lažje okrevanje in veliko veselja ob novopečenih izkušnjah z user posted image
ursanok koliko časa pa ti bodo sploh še dali? Mogoče pridobiš še par dni? Srčno ti želim, da se čimprej začne dogajat - kaj pa veš, mogoče bi pa probala 1 dan samo ležat pa bi blo kej user posted image šok za telo. No če se pa res ne začne, pa držim pesti, da bi okrevala drugače kot prvič (če sem si prav zapomnila) in da sploh "ne bi vedela" da si mela CR.
No, za tabo pa želim, da grem rodit tut jest user posted image Evo čepek po odlomkih odpada (vsakič malo sluzi in malo krvi ko grem na WC), tako da upam, da je šlo že vse in se porod kmalu začne. Zdej je pa res že vse vse naštiman, edino še voda ni odtekla user posted image Upam, da če ne prej, da se vsaj v ponedeljek po pregedu začne akcija user posted image Sem se sprijaznila, da če ne bo popadkov, bom pač vzela ultivo in naj gre počasi s tistimi umetnimi user posted image Vseeno pa raje vidim, da mi sprožijo porod, kot pa da čakam in čakam, pa se sekiram, da ne bo kej narobe. Ker G v P sploh ni naredila UZ, da bi vidla kolk je plodovnice, ampak je pri amnioskopiji to določila - kao da jo je še dost zato ni potrebe po sprožitvi. Ker kolikor sem razbrala, ob mlečni plodovnici, otroku vsidranem v porodnem kanalu in malo plodovnice ni več kaj čakat (če še Pušenjak tko reče, mu kar verjamem user posted image ), zato pa sem za to, da mi kar sprožijo - raje kot da čakajo.
Evo, navijam za vse, da greste čimprej v Rim in ste express tam user posted image user posted image - čakam še lepih novičk...

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.3.2012 13:29:57   
ovnica8
Vav no pa se je zacelo dogajat,ena za drugo...cestitke vsem ki ze drzite svoje male prince in princeske v svojem narocju. Pa cimprej se javite,kako je bilo.
lp in uzivajte v tem prelepwm vikendu

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.3.2012 16:23:10   
hrchy
mi smo tudi ze trije: mali Gabriel se je rodil vceraj ob 20:07. Ima dolge crne laske in je res en cuker.
Napisem malo vec kasneje...

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.3.2012 16:39:27   
Lešnica
Čestitke vsem, ki že pestujete svoje zakladke!user posted image user posted image . Pri nas je tudi še vse po starem, malo otrdevanja trebuha in nič drugegauser posted image ! Čakamo in čakamo na odhod v P... Vse ob svojem času, a ne?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.3.2012 17:05:46   
miska333
Čestitke punce user posted image za vse user posted image in user posted image !

Mi smo še doma, v enem kosu...počas bi pa tudi jst šla v P! user posted image

Lep dan in še kakšno lepo novičko prosim!

(odgovor članu Lešnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.3.2012 17:10:13   
tinčka3
Uuuauuu kok vas je ze pripotoval v Rim :) cestitke!
Lepo se cartejte!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.3.2012 17:20:33   
tanjusi
Kak vasje fajn malo na hitro pogledat:-) Bila sem marčevka 2011, sicer se je naša punca rodila februarja, ampak me kar ena nostalgija pograbi ko vas malo preberem:-))

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.3.2012 17:30:05   
Aleda
Cukr čestitke za sinčka!user posted image user posted image

Caitlin in močnejša polovica čestitke za Tajo (zelo lepo ime)user posted image user posted image in fajn za tako ekspresen poroduser posted image

Jassika kot kaže boš kmalu tudi ti na vrstiuser posted image čim lažji porod ti želim.

Hrchy čestitke za Gabriela-bravo za lepo imeuser posted image user posted image

Kar dobra bera je bila to luno, a neuser posted image

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.3.2012 17:37:54   
listek
Čestitke vsem svežim mamicam še od mene user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte.

No, pri nas zaenkrat vse mirno, se nič ne dogaja.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.3.2012 17:46:30   
pokalona1
Kako lepo je brat take vesele novičke!!!!

Bravo punce, čestitke vsem vam, očijem in seveda dobrodošli vsi marčki!!!!

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.3.2012 17:57:28   
Evita78
Uau, kolk vas je naenkrat odšlo v Rim... RES ISKRENE ČESTITKE VSEM!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se crkljajte s svojimi user posted image  in seveda user posted image ...

Ostale se vam pa slej ali prej pridružimo...in vsem, ki še čakamo želim, da nam to user posted image  čakanje mine čim hitreje in da bo naša "pot v Rim" čim krajša... user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
10.3.2012 17:57:56   
sirenetta

Čestitke vsem novopečenim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ma skoraj ne morem verjet, da je imela luna takšen vpliv na marčevke!!!! Kar šest novih ribic v teh dneh!!!

Kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za Oskarja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko boš lahko nam javi, kakšne dimenzije si tokrat spravila na svet in pa seveda kako si!

Jada čestitke za Emilijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da je tvoja Izabela res "napovedala" prihod sestrice, ko se je dan prej stiskala in cartala pri tebi! Lepo se cartajte vse 3!

Cukr čestitke za sinčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Caitlin & user posted image polovica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za rojstvo Taje!!! In super za taki ekspresen porod!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za Gabriela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Caelia user posted image super, da tvoj princek ne rabi več infuzije in da je dihanje ok! Držim pesti, da gre tako naprej in da tisti zmaj od sestre vzame kakšen dopust ali kaj, da bosta imela mir vsaj kak dan pred njo!

Se je pa ustvarila, kolikor berem, fajn ekipa v Kranju!!! Ste si kar tam organizirale srečanje, če že od planiranega srečanja marčevk ni bilo nič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
10.3.2012 18:04:15   
sirenetta
Sicer pri meni nič novega, zgleda da tokrat polna luna pri meni ni imela vpliva (za razliko od 4 let nazaj) ali pa sem vseeno še "predaleč" od roka...

Sicer že par noči čutim rahlo boleče otrdevanje trebuha, nekaj podobnega popadkom, ampak nič kaj intenzivnega.

Komaj čakam ponedeljek in pregled pri G, da malo vidim kako je stanje...zdaj bo že skoraj en mesec in pol brez pregleda (od 2. februarja) tako da res že komaj čakam!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.3.2012 20:18:06   
Polzi
user posted image user posted image uaaaaaaaaaaau, punce user posted image user posted image user posted image  čestitke za vse vaše nove zakladeuser posted image  hrcy, kaminek, jada, caitlinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole ste jih pa res zdejle ekspresno spravle na svet. Upam, da ni bilo preveč boleče in seveda čakamo še nekatere vaše porodne zgodbe.

sedaj sem tudi jaz v fazi, ko komaj čakam kdaj bo . v primerjavi s par dni nazaj,ko sem se skor razjokala, ko sem se spomnala, da bo treba it rodit.
V ponedeljek imam pregled, ampak me spodaj itak nič ne gleda, samo na hitro naredi UZ, da vidi če je mala žabica OK in če je dost plodovnice, to je pa tud vse. Tud na CTG me še ni nič dala, mam pa 10 dni do roka.

Trenutno se celo počutim OK, živec v riti mal popušča, tko da tud lažje hodim, sam dans žal ni blo časa za sprehod.....pa ju3 mogoče, če nas kaj prej ne preseneti.....

Imejte se lepo in upam, da ju3 berem, da imamo kakšno novo user posted image  user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.3.2012 20:33:01   
sneguljka1
No da se še jaz oglasim, najprej čestitke vsem ki že držijo v roki svoje bivše stanovalce!

Caitlin in Bossek, me veseli da se je zgodilo tako hitro, upam da bo tudi meni uspelo hitro in ne čez rok!

pri nas še nič novega, do roka imam še 13 dni. počutim se pa enako kot pred mesecem, le da veliko bolje ker ni tako vroče kot v Argentini, je res veliko lažje prenašati mraz oziroma ravno pravšnjo temperaturo not v hiši.
Glede prijaznosti ljudi do nosečnic je v Argentini super, se pozna da je veliko nosečnic (rodnost je enkrat višja kot v Sloveniji) in imajo v vseh trgovinah posebna parkirna mesta prav za nosečnice in tudi posebne blagajne. Ko sem šla v eno majhno trgovino z bižuterijo sem enih 15 minut okoli hodila in izbirala uhančke, potem ko sem šla pa na blagajno sta bili pa dve pred menoj in sta me spustili naprej. Tudi na avtobusu in vlaku ti baje takoj odstopijo sedež (se nisem podajala nanje). Ko sva šla v lekarno in je bilo veliko ljudi pred menoj se je takoj en starejši gospod dvignil in mi odstopil sedež za čakanje (je treba vzet številko in počakat da prideš na vrsto), čeprav je bil 4 sedeže naprej še eden frej ampak sploh ni pogledal okoli, kar avtomatsko je vstal. To je bilo res lepo in kar nisi navajen na kaj takega.

Danes mi je soseda prinesla še nekaj cunjic od njenega tamalega in še košek da bo noter spal tako da zdaj pa samo še sestavit in oprat in bomo pripravljeni! Še torbe za P nisem pripravila ampak jo bom res kmalu, zdaj smo pa že dost blizu user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.3.2012 23:05:48   
zmajcy_
user posted image

zuza, 27. 12. 2011, user posted image Patrik user posted image

Pattyka, 30. 12. 2011, user posted image Neja user posted image

desire, 24.1.2012, user posted image Tia user posted image (1580 g, 41 cm) in user posted image Elin user posted image (1800 g, 43 cm)

katka*, 25. 1. 2012, user posted image Aleksej (2540 g, 47 cm) user posted image

ircomp, 9. 2. 2012, user posted image Žan (3010 g, 50 cm) user posted image

čebela1, 21. 2. 2012, user posted image Jan (3570 g, 53 cm) user posted image

majcis, 28.2.2012, user posted image Tanja ( 2890g, 50cm ) user posted image

alna, 29.2.2012, user posted image Živa ( 3050, 50cm ) user posted image

kimsy, 4.3.2012, user posted image  Kim user posted image

caelia, 5. 3. 2012, user posted image Rožle (2420 g, 48 cm) user posted image

populis, 5.3.2012, user posted image Eva user posted image

kaminek, 8. 3. 2012, user posted image Oskar user posted image

Jada82, 9.3.2012, user posted image Emilija ( 3400g, 53cm )user posted image

hrchy, 9. 3. 2012, user posted image Gabriel user posted image

Caitlin, 10.3.2012, user posted image Taja ( 3500g, 49cm )user posted image

Št. user posted image 9
Št.user posted image 7

Skupajuser posted image 16

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 10.3.2012 23:08:31 >

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.3.2012 8:22:49   
Aleda
Jutro marčevke,
kako ste? Jaz sem ok, razen spanec ni bil lih najboljši. Še 5 dni imam do roka, uf. Me prav zanima kdaj me bo presenetilo, upam da ne ravno danes čez dan ker grem k sestri v lj. pa moj ne gre zraven. Kovček bom vseeno vzela s sabo, za vsak slučaj. A ima še katera namen rodit v Postojni in ima ta teden rok?

sem se spomnla kaj sem hotela zadnjič prašat. A ima še katera težave z medeničnimi mišicami? Meni so kar precej oslabele in še v genih je to zgleda (imamo vse tri mama in sestra probleme).  Malo delam vaje pa ne zadosti, kar pozabim in še nepravilno sem jih nekaj časa delala. Sem vidla da se prodajajo neke uteži za krepitev, mogoče jih bom kupila. Jih ima katera? Po porodu bo verjetn kar problem s temi mišicami.
Lep danuser posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
11.3.2012 8:37:08   
Jassika

Hrcy user posted image user posted image user posted image čestitke za sinkota Gabirela user posted image Upam, da nisi perveč trpela, pa srečno še naprej!

Aleda hvala za lepe misli, ampak sem še vedno 2v1 user posted image Ne bi pa mela čisto nič proti, ker me počasi začenja skrbeti, da ne bo šlo kaj narobe. Zato bom v pon kar vztrajala, da mi umetno sprožijo. Sicer ene par bolečih popadkov ponoči je bilo, kot že prej 2 dni, ampak to dopoldne izzveni in sem kot rožca (fizično).pa še glede mišic medeničnega dna - za tele uteži sem slišala, ampak jih sama nisem kupila. Sem mela pa težave že od sinetove user posted image naprej. In je blo po porodu kar več kot pol leta še tako, da mi je ob močnem kihanju, kašljanju "ušlo" par kapljic (predvsem, kadar je šlo za presenečenje). Pa že vsaj 10-15 let delam keglove vaje. Še v P mi je fizioterapevtka povedala, da delam prav, tako da sploh ne vem, v čem je fora user posted image Vsekakor pa zoprno, sploh v službi ipd - da si skoz na "allways"No, skratka potem se mi je izboljšalo, sedaj v user posted image spet poslabšalo, ampak z veliko vaje po porodu bo sigurno bolje. Isto kot je bilo, pa po mojem ne bo nikoli več. Je pa veliko odvisno tudi od načina poroda - težji kot je porod, več je možnosti da se vse povesi (ni pa nujno, enim se zgodi tudi brez tega).

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.3.2012 9:26:04   
patella
Aleda: Jaz mam v sredo rok, pa nameravam rodit v Postojni! Sam še nič ne kažeuser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
11.3.2012 10:56:45   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

mi smo tudi ze trije: mali Gabriel se je rodil vceraj ob 20:07. Ima dolge crne laske in je res en cuker.
Napisem malo vec kasneje...

Čestitke user posted image  Jada je pa rodila ob 20.24 user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
11.3.2012 12:45:22   
Polzi
kje je naša ursonok danes?

Imam občutek, da se ji nekaj dogaja. Upam, da ali pridno predihava popadke al pa že ima v objemu svoj zakladek.

Joj, kako je fino tistim, ki že imate porod za sabo. Jz, če se mal slabše počutim si mislim . joj sam naj me ne zagrabi zdejle, ker res ne bom zmogla. Dans me amreč neki dihanje matra, tko me v pljučih tišči. Pa ne vem kaj bi to bilo. Mogoč se mi je naša žabica naguzila nanje user posted image

Tko, pico sem spekla, se najedla. Zdej pa grem mal domov pogledat kako se kaj imajo. Čeprav se mi ne da, bi se najraj na sedežno vrgla in gledala TV. Ampak moram it mal ven, čeprav je kr neki oblačno.

Lepo nedeljo želim vsem.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
11.3.2012 13:07:37   
miska333
aleda in patella: jaz bom rodila v psootjni in imam rok 13.. KDaj se dobimo user posted image ?

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?