patella
|
Hoj! No, danes pa tut jaz nism mogla spat - pa tako sm se hvalila zadnjič, da s tem pa res nimam problemov. Jah, ob 4ih sm šla na wc, pol sm pa vsesorte tuhtala in valda pol ne morš zaspat. Najbolj me je spet grizlo to, kdaj me bo "prjel" za rodit, pa kako bi vse skupaj skoordinirala. HB, si je moja mami zrihtala, da bo pač odsotna v službi, kadar bo pač potrebno, da bo lahko tamala pri naših (misle na to, da bi bla pri tašči me kar zmrazi ). Uglavnem, mogoče sem res mal preveč sitna, sam tko je, če živiš s tastom in taščo v isti hiši, čeprav imamo čist svoje stanovanje. Sam ona se hoče kar nekako integrirati v našo familijo, jaz pa hočem, da smo čim bolj samostojni in neodvisni od njih - zato jih tut bolj poredko vprašava za varstvo, al karkoli v zvezi z otroki. Pa kuhat nam hočejo - da kao vsaj kosilo skupaj pojemo (jaz sm že 100x rekla, da bomo že sami, pa kar težijo in kar skuhajo - maja, očitno nismo dost odločni). Sej drgač smo v šekar uredu odnosih - no, čeprov včasih v meni kar kipi in verjetno to pokažem tut navzven, sam hočem vseeno bit prijazna, ker če se bomo začel kregat, pol ne bo konca. Uglavnem, še par let bo treba zdržat. Aleda: Jaz si tut želim konja!!! Ko sem bila gimnazijka, mi ga je ati kupu, ampak smo ga pol mogli prodat, ker sm šla študirat in ni blo več časa zanjga . Ne vem pa, kdaj se bo spet našel čas za konja (no, najprej se mormo preselt nekam, kjer bo taprav teren). Sej tuki smo tut na vasi, sam nekak ni placa. Ursonok : Uf, ti si pa kar kruta glede sladkarij. No, sej jst jih tut ne maram in jih tut kot otrok nisem jedla (mogoče kako čokolado), ampak vsak po svoje. Jaz pravim, da tisti, ki majo mero pa če jim vleče na sladko, nej si kar prvoščijo. Pregledi: Mene je naročala na 5 tednov. Zdej mam spet v ponedeljek pregled (kao CTG). Moje zdravnice itak ni, tko da bom spet verjetno le bolj od daleč povohana . No, sej od zdej naprej, me bojo pa verjetno na 1 teden naročal. Velikost ploda: Hm, jaz sem se rodila čez rok s kilažo 2775 g mami velki 172cm in fotru velkem 184cm - oba suhca, brat pa se je rodil 14 dni pred rokom s 3600 g (no, zdej je visok 195cm in tehta tam okol 100kg - fejst dec). No, jaz sem zrasla do 175 cm in sm rodila deklico 4 dni čez rok z isto porodno težo in velikostjo, kot je bila moja. Je pa mož tut čist droben. Uglavnem, naša žaba je še zmeraj bolj pr ta majhnih in drobnih, ampak je žilava kot hudič. Bolna ni skor nikoli (trkam!!!), živahna, ful poje, zlasti ma rada meso . No, bomo vidl, kok se bo potegnila v puberteti. Jaz in brat sva bla zmeraj pr tamalih, v puberteti sva se pa ornk potegnila (no, brat sploh). Zdej nam pa tut napovedujejo bolj enga drobnega čmrlja, čeprov trebuh mam pa ogromen - lohk, da je zdej ful pridobil, mulc. Upam, da bom mela še kak kontrolni UZ, da vidim, kje približno smo . : Mah, zdej pa že dolg nisva - kr ne najdem taprave poze in ne morm tko uživat. Za moje največje užitke rabim prazn trebuh . Nič, grem likat male cotkice . To mi je prov fajn opravilo, ker so tko mejhne, da ni treba vihtet tistega blaga čez celo mizo kot pri odraslih.
|