caelia
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutro, kaj ste še vse pod kovtrom ?? Kaj sem že hotela napisat??? Kdo bi vedel Have a nice day! Dobro jutro!! nsimo vse pod kovtrom :) sam jst rabim eno uro, da zrihtam malega, se naje, gre v vrtec potem pridem domov in moram še jaz jest... sto enih stvari, predn pride računalnik na vrsto no, pa sej že tko se mi zdi, da sem postala kar malo odvisna od rač. odkar sem doma zwezdica: kako zdržiš en mesec brez svojega? no,saj najbrž se navadiš,samo meni je to tako mučno , ko pomislim, da ga nebi blo doma... saj že tako cele dneve dela, ampak spat greva pa vedno skupaj in mava vsaj nekaj drug od drugega... dobra si. glede vročine, tud jaz sem enkrat cviknila, ko je mali zakuhal, potem je sicer dobil še vodene koze (so meli v vrtcu epidemijo) ampak se mu še ni poznalo... in sem bla čist panična. sem mu pa dala tisti sirup- tak roza.. amm....sem šla prav pogledat Calpol pa full pomaga. pokalona1: tud jaz sm že slišala to, da sperma mehča maternični vrat.. upam, da je res kaj na tem aleda: kmetija in to.. meni je tudi všeč, ker si tako povezan z naravo, pa še tako, kar dosti odmaknjeni smo,mamo tudi bolj gričevnat svet za obdelovanje, ampak majo tukaj pri tastu take stroje, k jih prej v življenju še nisem videla.. gorski traktor pa take fore in se nič ne kosi na roke... mi je pa vsako leto za košnjo slabo in vedno jokam,, ko gledam moža, ko se vozi s tistim traktorjem po hribu me je full strah, ker nisem še čist "not padla" on je pa vajen in mu ni panike... sej grabit grem in vse, sam... obup res.. keri klanci, oni pa s traktorji.. že mali me včasih tolaži "mami, sej bo.. sej ati zna vozit" patella: joj, nič ti nisem fovš glede tašče... samo.. jaz sem mela res obupno situacijo od začetka in sva mele s taščo grdo gledanje ne dnevnem redu skoz... in potem smo meli enkrat "krizni sestanek", k ga je seveda sklicala ona... kako bo z vzgojo malega in take.... sej je FULL veliko naredila zanj, sam ni se mogla sprijaznit, da sva zdaj midva tista, ki skrbiva zanj, sploh jaz. težko ga je blo spustit... in sem se tak skričala nad njo tam za mizo, da me je tast samo gledal, ona je bla ČIST tiho, sestra mojega moža sama ni vedla kaj bi, moj mož (takrat še fant) mi je pa takrat tud rekel na koncu "dobra si, full te spoštujem, ker si ji to povedala". on je vedno z mano držal, sej smo se full prekregali res, sam zdej da pa mir. če kaj hoče kupit, vpraša preden to naredi, ne vsiljuje se več... prej je pa nonstop nekaj nosila, še mailce mu nisva mogla midva dat popoldne- je mela vedno ona s sabo in ga je prav klicala k sebi ker je pač veliko tu, ker je kmetija in se dosti dela okrog hiše.. k sreči mamo pa mi zdaj svojo hišo in se lahko vsaj notr zaklenem in si mislim svoje, če bi do česa prišlo. ampak, zdaj se super razumeva, res. sam meje je treba postavt. če ne gre zlepa, pa zgrda. je pa najbrž res tako, kot je rekla ursonok: najboljše je živet 800km stran od vse žlahte hov hov: ja, glede piščančje farme... ma nikol nam ni prov, ane jada82: nič ti ne zavidam.. boš vsa neprespana že preden pride dojenček... naš se je tudi začel izmikat spancu nekaj zadnje dni.. sicer samo podnevi on nebi več (je star že skoraj 5 let, mu je oproščeno) ponoči pa k sreči še spi. no, ampak, kadar v vrtcu ne spi po kosilu, je zvečer obupen... v ponedeljek je zaspal ob 6h zvečer v avtu, smo prišli domov, se je najedel in spet šel spat ob 8h in spal do jutra.. je malo trmica.. če se kao odloči, da v vrtcu ne spi, pač ne.. samo potem ga pa doma tkole obrača... pregledi.. mene je naročala od začetka na 6 tednov, zdaj me je naročla na 3, mam v petek pregled, za naprej bom pa videla.. sem mela pa vmes itak še enih 5 izrednih pregledov, ker je blo skoz kaj narobe nič, upam da bo zadj vse ok... grem zdaj cunje obesit pa pripravit za kosilo, ker potem grem pa v KR na predavanje o <Ultivi in EA lep dan!!
|