Jada82
|
Jutro!!! Evo, mi imamo spet krasen sonček in bova s tamalo šle malo na sprehod No, seveda sem jaz še v pižami, tamala se z legicami igra .... jaz sem ravno pozajtrkovala ... mah, sej mi ni nič hudega Pa še tašča danes prinese kosilo .... Mam pa kar veliko posode za pospravit zdej .... se bom najprej oblekla, pol pa začnemo ... Včer je bila tud naša tamala neki tečna, in sicer po popoldanskem spanju. Že doma se je kr neki drla, potem sva šli v Hoferja .... tam mi je cele scene delala, sem bila tooook jezna, pol pa še h našim .... pa sem bila še kar jezna nanjo. Ma sem ko en otrok, kar ne morem biti potem nekaj časa normalna, ko me zjezi Pa dobro .. danes je nov dan. Smo pa fajn spali in to je ogromno Sicer me je zjutraj mož zbudil, ko je šel v službo ob 6h - ima nov telefon in potem ni znal ugasnit budilke (no, saj bi me tako ali drugače zbudil, ker imam takoooo rahel spanec). Pa sem potem nazaj zaspala in ob 8h se tamala kar pojavi v moji spalnici. Pridna!!!! Sem kar ponosna, nič ni jokala, sama je zlezla iz žaklja in postelje in prišla!!! Ja, res je tudi že velika punca!! Beli tok - mater, men se pa zadnje čase res kar uliva ... sam pomoje je beli tok no, da ni voda Je pa kar mal tečno, imam ornk mokre spodnje hlače ... tako da bomo začeli kar dnevne vložke nosit ........ kaj naj?! Ena je spraševala glede starejših otrok, če bomo kupili kak nastavek - jaz sem kupila neki ala buggy board - v Baby centru - tako, da stopi gor, pa se pelje. Bomo videli. Je bila akcija in sem dala okol 30 €. Ena kolegica ga ima - Lascalovega (jaz imam drugega, Filikid, mislim, da), pa se tamala včasih pelje gor, včasih se pa noče ... Druga kolegica ima pa tist stolček za zraven, pa pravi, da se tamala kar rada vozi gor - najprej se ni. Sam dobro, ona je rodila novembra, tamala bo pa šele konec tega meseca 2 leti ... ma manjšo razliko. Ma, nastavek zadaj bo dovolj. Če se pač ne bo hotla vozit, bom pa prodala .... Sem pa gledala na bolhi takrat ja, pa so tudi kar okol 30 € prodajali rabljene. Sem potem rajš kar novega vzela, ker ga pripeljejo domov, za bolho bi mogla pa skakat okol, da bi ga dobila ... Sem pač kamot Punčkaste oblekice - meni so pa cute!!! Res, ful! Sem kupila za tamalo prvo oblekico pri cca. 2 mesecih - tak bodi je bil. Tud zdaj ima kakšne. Ampak ja, ni pa veliko priložnosti, da jih obleče .. doma je v trenerkah, zunaj v kakšnih debelejših hlačah, oblekico, pa če gremo kam na obisk, ali pa tako ... Večinoma jih zdaj jaz ne kupujem več, edino kar dobimo. So mi pa punčke luštne v oblekicah. Kar se jaz spomnim za nazaj, sem jih ful rada nosila, pa kiklice Enkrat se spomnim na morju, da je fotr lovil sipe, pa je potem ena tinto spustila in ravno na mojo krasno kiklco .... joj sem jokala ... Načeloma pa ja, sem tudi za komot oblačenje, itak!!! Sploh pri igri pa tako! Dolgi laski - moja jih ima nekje do ramen .... sem puščala ji dolge, odkar so ji rasli ... je pa res, da mi pusti delat frizure .... če bi se upirala temu, bi jo pa kar ustrigla, itak. Drugač imam pa rada da imajo punčke dolge laske, res. No ja, čeprav so tudi s kratkimi luštne, če je luštna frizurca. Tud to se spomnim, jaz sem imela dolge tam nekje pri 4 letih, potem pa se je mami nekaj zjezala in me peljala h frizerju, kjer so me čisto postrigli. Joj, sem jokala, prav zamerila sem ji. Od takrat dalje sem puščala dolge ... Ampak ja, vsak po svoje .... itak so okusi različni in prav je tako, so vsaj tudi otroci različnih stilov, bog var, da bi bili vsi enaki .... Evo, to bo to, grem na delo ..... prvo oblečt se
|