|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
16.2.2012 19:31:58   
Hov hov
Kaminek - e vidiš, mati narava vedno poskrbi, da je vse prav.

Nespečnost - kaj naj rečem - spim po 4 ure na noč in še to slabo. Berem najbolj dolgočasne knjige, pa me ne uspavajo. Gledam glupe TV programe, pa tudi ni nič. Sploh mi ni jasno, kako lahko funkcioniram in da čez dan nisem zaspana. user posted image Sem pa enkrat brala, da toliko malo spanca potrebujejo top geniji... vsaj to mi je v tolažbo.

Sirenetta - ne znam ti povedat zakaj, tisti teden gor ali dol user posted image - v vsakem primeru je otrok donošen, pa če se rodi 25. ali pa 30. marca. Je pa že od morfologije (se pravi od novembra, če se ne motim) malo prehiteval.

Predavanja za EA v porodnišnici v Ljubljani - so v ponedeljek ob 14:30, če katero zanima. Jaz bom šla, da vidim, ali je res to tako tvegano, kot nekateri razlagajo, ali pa je ves ta pomp pretiran.

Kendička - gazela user posted image , Tudi jaz se imam za gazelico, dokler se ne vidim v špeglu. In tlačim nase puloverčke in majčke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in mi vsi pokajo po šivih (dobesedno) ampak jaz mislim, da so mi še kar prav.

Še nekaj - Sovražim krofe! Ampak vsi mi jih nosijo in to še po dva, ker "nosečke morajo jesti za 2"....pa ne morem jih jest, ker mi zapacajo želodec za 3 dni....

Ful bi skoz korenje jedla user posted image , bohve kaj ima v sebi, da mi tako sede.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.2.2012 7:26:45   
ursonok
user posted image user posted image
Tamala me je zbudila pred šesto user posted image . In potem se hoče igrat in brat knjižice, jaz sem pa čisto anti. Pa ne morem ob šestih zjutraj počet nevem česa. No, pol, ko gre v vrtec, imam pa slabo vest ... Ampak ob malo bolj človeški uri bi se pa lahko zbujala - pred šesto je enostavno sredi noči! user posted image

Zunaj pada sneg, jaz moram pa čez uro in pol na pregled. Sploh ne vem točno, zakaj. Testov nisem nobenih delala. Samo pogledala me bo tam spodaj, povedala, da je vse zaprto in dolgo, za kar ji bom plačala, potem pa bom lahko šla. Brezveze.

Oh, se raje umikam s svojim jamranjem - puščam prostor za tiste, ki ste boljše volje user posted image

Aja, pa sanjala sem, da mi je odtekla voda - skozi popek. V močnem curku, potem pa se mi je ful zmanjšal trebuh. No, ampak nisem bila preveč navdušena, ker popadkov ni bilo od nikoder ... user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.2.2012 8:44:13   
Aleda
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Aja, pa sanjala sem, da mi je odtekla voda - skozi popek. V močnem curku, potem pa se mi je ful zmanjšal trebuh. No, ampak nisem bila preveč navdušena, ker popadkov ni bilo od nikoder ... user posted image

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra

No dobro jutro tudi od meneuser posted image
danes sem se pa tako lepo naspala, celo noč sem spala samo na wc sem šla enkrat, se stisnila nazaj k mojmu in smrčala naprej do pol sedmih. Je blo dovolj ker sem šla že ob pol desete spat in me je zmanjkalo v petih minutah. Upam da se take noči nadaljujejo.

Zdaj pa grem še malo v trgovino.
Ja pa še eno lepo presenečenje sem dobila danes zjutraj, naročila sem uhančke in ogrlico od swarovski in mi je danes poštar prinesel. To je še darilo za rojstni dan, ki sem ga imela v decembru. Sam ne morš verjet kakšna razlika, sem gledala iste izdelke v swarovski trgovini v CP v Lj, tam bi za vse skupi dala sigurno 150 eur al še več, tukaj je blo pa 40eur.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
17.2.2012 8:49:14   
Jada82
Jutro!!!

Evo, mi imamo spet krasen sonček in bova s tamalo šle malo na sprehod user posted image user posted image user posted image No, seveda sem jaz še v pižami, tamala se z legicami igra .... jaz sem ravno pozajtrkovala ... mah, sej mi ni nič hudega user posted image user posted image user posted image
Pa še tašča danes prinese kosilo .... Mam pa kar veliko posode za pospravit zdej .... se bom najprej oblekla, pol pa začnemo ...user posted image

Včer je bila tud naša tamala neki tečna, in sicer po popoldanskem spanju. user posted image user posted image user posted image Že doma se je kr neki drla, potem sva šli v Hoferja .... tam mi je cele scene delala, sem bila tooook jezna, pol pa še h našim .... pa sem bila še kar jezna nanjo. Ma sem ko en otrok, kar ne morem biti potem nekaj časa normalna, ko me zjezi user posted image Pa dobro .. danes je nov dan.

Smo pa fajn spali in to je ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer me je zjutraj mož zbudil, ko je šel v službo ob 6h - ima nov telefon in potem ni znal ugasnit budilke (no, saj bi me tako ali drugače zbudil, ker imam takoooo rahel spanec). Pa sem potem nazaj zaspala in ob 8h se tamala kar pojavi v moji spalnici. Pridna!!!! Sem kar ponosna, nič ni jokala, sama je zlezla iz žaklja in postelje in prišla!!! Ja, res je tudi že velika punca!!

Beli tok - mater, men se pa zadnje čase res kar uliva ... sam pomoje je beli tok no, da ni voda user posted image Je pa kar mal tečno, imam ornk mokre spodnje hlače ... tako da bomo začeli kar dnevne vložke nosit ........ kaj naj?!

Ena je spraševala glede starejših otrok, če bomo kupili kak nastavek - jaz sem kupila neki ala buggy board - v Baby centru - tako, da stopi gor, pa se pelje. Bomo videli. Je bila akcija in sem dala okol 30 €. Ena kolegica ga ima - Lascalovega (jaz imam drugega, Filikid, mislim, da), pa se tamala včasih pelje gor, včasih se pa noče ... Druga kolegica ima pa tist stolček za zraven, pa pravi, da se tamala kar rada vozi gor - najprej se ni. Sam dobro, ona je rodila novembra, tamala bo pa šele konec tega meseca 2 leti ... ma manjšo razliko. Ma, nastavek zadaj bo dovolj. Če se pač ne bo hotla vozit, bom pa prodala ....
Sem pa gledala na bolhi takrat ja, pa so tudi kar okol 30 € prodajali rabljene. Sem potem rajš kar novega vzela, ker ga pripeljejo domov, za bolho bi mogla pa skakat okol, da bi ga dobila ... Sem pač kamot user posted image user posted image user posted image

Punčkaste oblekice - meni so pa cute!!! Res, ful! Sem kupila za tamalo prvo oblekico pri cca. 2 mesecih - tak bodi je bil. Tud zdaj ima kakšne. Ampak ja, ni pa veliko priložnosti, da jih obleče .. doma je v trenerkah, zunaj v kakšnih debelejših hlačah, oblekico, pa če gremo kam na obisk, ali pa tako ... Večinoma jih zdaj jaz ne kupujem več, edino kar dobimo. So mi pa punčke luštne v oblekicah. Kar se jaz spomnim za nazaj, sem jih ful rada nosila, pa kiklice user posted image user posted image user posted image Enkrat se spomnim na morju, da je fotr lovil sipe, pa je potem ena tinto spustila in ravno na mojo krasno kiklco .... joj sem jokala ... user posted image user posted image user posted image user posted image Načeloma pa ja, sem tudi za komot oblačenje, itak!!! Sploh pri igri pa tako!

Dolgi laski - moja jih ima nekje do ramen .... sem puščala ji dolge, odkar so ji rasli ... je pa res, da mi pusti delat frizure .... če bi se upirala temu, bi jo pa kar ustrigla, itak. Drugač imam pa rada da imajo punčke dolge laske, res. No ja, čeprav so tudi s kratkimi luštne, če je luštna frizurca. Tud to se spomnim, jaz sem imela dolge tam nekje pri 4 letih, potem pa se je mami nekaj zjezala in me peljala h frizerju, kjer so me čisto postrigli. Joj, sem jokala, prav zamerila sem ji. Od takrat dalje sem puščala dolge ... Ampak ja, vsak po svoje .... itak so okusi različni in prav je tako, so vsaj tudi otroci različnih stilov, bog var, da bi bili vsi enaki ....

Evo, to bo to, grem na delo ..... prvo oblečt se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.2.2012 11:21:12   
caelia
ojla, punce!

ste se spet razgovorile...user posted image

glede oblekic.. jaz načeloma nisem nekaj full za te kičaste stvari, mi roza barva kr dlake naježiuser posted image  no, saj sem za krilca in to, jih tud sama nosim, predvsem poleti.. pozimi malo manj, ampak- ne roza. pomoje mam v omari samo eno majčko, pa še ta je taka bolj pastelna- nekaj med oranžno in rozauser posted image

sem enkrat v službi previjala nekega otroka in se je full pokakal.. me je s tisto svojo drisko popackal po majčki, ker mu je vse steklo po nogicah in me je pobrcal. in jaz valda nisem mela s sabo rezerve, mi je sodelavka posodla svojo majčko-roza.
In, ko sem prišla domov, se nisem prvo sekundo preoblekla, sem pač skuhala kosilo do konca v uni roza majčki, pride mož domov, pa reče:
kaj pa je s tabo? ti si v roza???user posted image user posted image  in sva se full nasmejalauser posted image

in tudi, ko kupujem cunjice za kolegice, k so večinoma rodile punčke.. vedno kupim kakšno drugo barvo, samo je kar problem dobit.. H&M še ma nekaj v sivi al pa kakšno vijolično... pol pa samo še bela ostane.

no, drugače sem pa s pregleda..

mam znižan nivo železa.. 118 (prejšnjič sem mela 130). Je rekla G, da še ni kritično, samo mi je vseeno dala sirup, da nebi šla preveč slabokrvna rodit, je rekla..
je pa še ena stvar.. moj maternični vrat se vztrajno krajša.. še samo 15mm ga imam... user posted image  nič dviganja, prepogibanja, seksa- no to še pogojno lahkouser posted image  na naslednji pregled me je naročila  čez dva tedna, 2.3., pa je rekla, da upa, da do takrat še zdržim, ker ne bo več take panike.. ker bom že na koncu 35 tedna. no, še vseeno nebo ravno luštno, ampak izven najhujšega bomo...

katera od vas ma probleme s tem železom? kakšne vrednosti so vam "izmerili"..?
ker majo tud G svoja merila, vsak malo prej zapaničari.. da vidim, kok je res to kritično trenutno..

pa lep dan vsem, šibam kuhat kosilo in potem na faks!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
17.2.2012 11:45:47   
pokalona1
caelia jaz sem imela hemoglobina 98, pa sem dobila tablete. 118 ni kritično, če računaš, da je za odraslo žensko normalno 120-140. Jaz bi ga na tvojem mestu pila na 2 dni. Toliko, da ti res ne pade do poroda ful,ampak pretiravala pa nebi.Ali pa mogoče 3krat na teden.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
17.2.2012 13:01:35   
poldy
Mulc se mi je spet obrnil na rituser posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
17.2.2012 13:04:04   
patella
Caelia: Jaz sem tut slabokrvna - nazadnje sem mela hemoglobin 104 ob jemanju tablet. Bomo videli drug teden, ko mam pregled, a se je kej popravla kri al je moje dete taprav "krvoses"user posted image user posted image . Je blo pa že v prejšnji nosečnosti isto. Ko sem rodila, se v šusu mela spet hemoglobin v normalnih vrednostih.user posted image . Ti maš pa v bistvu za nosečnico kar vredu kri. Sicer ne vem točnih vrednosti, kok naj bi bla idealna vrednost v tvojem tednu, ker majo G za vsak teden nosečnosti referenčne vrednosti a Hb.

A se boste kej našemile za pusta oz. boste šli na kak karneval? Mi jo bomo letos verjetno mahnili mal v Cerknico, majo jutr neko otroško maškarado. Bomo vidl, no.

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.2.2012 13:11:02   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

čist jeznauser posted image

ne, sej upam, da se ti obrne nazaj, lepo na glavico... sam si tok smešno napisalauser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
17.2.2012 13:14:11   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: patella

Caelia: Jaz sem tut slabokrvna - nazadnje sem mela hemoglobin 104 ob jemanju tablet. Bomo videli drug teden, ko mam pregled, a se je kej popravla kri al je moje dete taprav "krvoses"user posted image user posted image . Je blo pa že v prejšnji nosečnosti isto. Ko sem rodila, se v šusu mela spet hemoglobin v normalnih vrednostih.user posted image . Ti maš pa v bistvu za nosečnico kar vredu kri. Sicer ne vem točnih vrednosti, kok naj bi bla idealna vrednost v tvojem tednu, ker majo G za vsak teden nosečnosti referenčne vrednosti a Hb.

A se boste kej našemile za pusta oz. boste šli na kak karneval? Mi jo bomo letos verjetno mahnili mal v Cerknico, majo jutr neko otroško maškarado. Bomo vidl, no.

no, sej je rekla, da ni kritično.. sam jst se res nebi rada nalivala s tem sirupom, k sem slišala, prebrala... da povzroča zaprtost..
jst pa že tko moram full pazit, da jem dosti teh kosmičev pa jogurte pa zelenjavo (kar mam sicer full rada) da me ne zapre.. pojem kšno neumnost in sem dobra za dva dni.. počasna prebava pač...

mi bi tudi šli v cerknico, sam ne vem še kdaj.. v nedeljo baje dež napovedujejo, jutri mam še faks dopoldan... sem si pa naredla full en specialn kostum... bom pripela slikco :).. enkrat v prihodnjih dnehuser posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.2.2012 13:22:39   
ursonok
Zdravo,

Poldy,
precej slaba novica, a ne? user posted image V katerem tednu pa si? Morda je še šansa, da si premisli in se obrne nazaj na glavo?

Tudi jaz nimam preveč dobrih novic ... MV itak še vedno kar dolg, zaprt, morda malo zmehčan. Skratka, popolnoma enako kot pred dvema tednoma user posted image user posted image
Pretoki ok, posteljica tudi, je pa rekla, da imam premalo plodovnice (ATI - 56mm). Najprej je zapaničarila in mi dala napotnico za v P, potem je pa rekla, da je pač pod normo in da ga bo treba samo pogosteje spremljati na CTGju. Ne vem, kaj naj si mislim. V ponedeljek imam prvi CTG, baje se tam vidi, ali se mali slabo počuti.
Upam, da je samo narobe merila (je bil FUL živahen), ker vse ostalo je ok, tudi posteljica se ne stara in ne popušča, čutim ga pa itak non stop, od jutra do večera in še ponoči.
Skratka, bedno vse skupaj. Prav slutila sem, da me bodo na koncu zapsihirali z nečim, težili, da moram hodit na pogostejše nevem kaj, me morda hoteli celo tam zadržat. Jaz imam filing, da je vse ok in da je panika popolnoma neutemeljena. Bomo videli, kaj bo v ponedeljek.
Sicer smo pa donošeni in ne vem, kaj naj naredim, da se kaj začne samo od sebe!!! Rekla je tudi, da je mali še precej visoko in da še več kot en teden skoraj ziher ne bo nič! user posted image user posted image Sprožati pa po predhodnje CR kao ne smejo. ma ne vem.
Edini + novica je ta, da sem se v dveh tednih zredila samo za 0,3kg. No, to se je verjetno on, tako da sem jaz na istem ali pa sem celo shujšala user posted image

Pa sneži ful in piha in sploh. Aaaaaa.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.2.2012 13:26:07   
listek
Jaz sem imela nazadnje hemoglobin 117, pa mi je dala tablete, samo priznam, da jih ne vzamem glih vsak dan, pozabim user posted image .

Sem pa včeraj po dolgem času parkirala avto doma v garažo, pa sem se zagozdila - nisem mogla ven it avta, kerje tok ozka al pa je moj trebuh res tok velik, hm. Sem zapeljala nazaj ven. Še dobro, da je bil moj zraven, da je dal pol on avto noter. Ok, do poroda ne dajem več avta v garažo, razen če bi želela kar tam prespati user posted image .

Pa še pečica nekaj nagaja, grrruser posted image . Ko gre čez 200 se zaklene in vklopi pirolizo. Bo treba servis poklicat. Bi skoraj kremirala štrudelj. Pa še za mojo rekreacijo skrbi, ker sem plezala po lestvi do varovalk šestkrat, da sem našla pravo, da sem vse skupaj izklopila.
Saj bo bolje user posted image

Uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
17.2.2012 14:07:49   
zmajcy_
Glede oblekic.. jaz naši nisem kupila nobene roza stvari pa ima večinoma vse rozauser posted image  vsak, ki kaj kupi ji za oblečt seveda prinese roza user posted image  oblekic sicer nekaj ima ampak jih ne nosi kej dosti.. samo za kakšno posebno priložnost user posted image

A vs tut tako nizko boksajo? naš mali mene res zelo nizko boksa.. včeraj se je fejst čutil in vidl da boksa lihk tm nekje kjer naj bi se začele sramne dlake.. men se zdi to zelo nizko... je pa tak kot tamala bolj boksa kot brca user posted image  v rebra me je mogoče do zdej 2x v medenico pa vsak dan.. jst upam, da je še zmeraj na glavo obrnjen user posted image

Drugače se mi je pa popek ven obrnil.. v prvi nosečnosti se mi ni.. linea negra je vidna, ampak komaj.. že komi čakam, da bo konc te nosečnosti mam pa še took časa user posted image

kaminek se še ni javila, da bi rodila user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
17.2.2012 14:20:17   
Jada82

Ojej user posted image user posted image user posted image
Kako pa veš, si imela UZ ali čutiš?

Prav tečno, kaj pa zdaj? Pa kako da ima mali mulc še prostor?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
17.2.2012 14:24:10   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Drugače se mi je pa popek ven obrnil.. v prvi nosečnosti se mi ni.. linea negra je vidna, ampak komaj.. že komi čakam, da bo konc te nosečnosti mam pa še took časa user posted image

kaminek se še ni javila, da bi rodila user posted image

Ja, jaz ga imam tudi na ven, v 1. user posted image
se mi pa tudi ni ven obrnil. Lineo negro imam tudi, ampak tako bolj švoh, pa čez cel trebuh .... V 1. user posted image sem jo imela samo po spodnjem delu ...

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.2.2012 14:26:37   
Jada82

Sicer smo pa donošeni in ne vem, kaj naj naredim, da se kaj začne samo od sebe!!! Rekla je tudi, da je mali še precej visoko in da še več kot en teden skoraj ziher ne bo nič! user posted image user posted image Sprožati pa po predhodnje CR kao ne smejo. ma ne vem.

Hehehe, user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoč bo pomagal ... malinov čaj piješ, ane? Pa neke granule imaš ..... Poskusi še ful hodit po stopnicah pa takle .. Ampak čist tko ti bom rekla ... pomoje nič ne pomaga, ko se odloči, pride ven in to je to .... Zate upam, da bo čim prej!!!!

Aja, btw, pri nas je pa danes prav krasno spomladansko vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva bili s tamalo in še eno kolegico zunaj na sprehodu, pa na kavici in potem še malo zunaj pred hišo .... ja super toplo, jaz sem uživala, tamala pa tud!!! Jupiiiiiiiii, upam, da je to to!

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.2.2012 14:31:37   
poldy
Ja dons sem imela pregled, pa mi je blo že na ctg-ju čudno, ker ni koj najdla srčka. Itak pa že celo nosečnost leži ful čudno postrani, poj na glavo, poj sedi enkrat, prejšnjič je bil lepo na glavo obrnjen, dans pa spet glavo nekje desno zgoraj...user posted image

Drugače vse ok, težek 3140, stegnenica 72mm(zgleda da bo bolj velik pa suh) za antibiotike zaradi streptokoka sva se zmenila čimkasneje oz. ob porodu, ker vsakič fašem glivice in jih ne bi rada imela med porodom. Naslednji pregled čez 10 dni(sem sama tko hotla, ker petki mi ne pašejo preveč, mam rajši ponedeljke popoldan)user posted image

Drugače pa pravi, da zgleda da ima še veliko prostora in da je čist možno, da se še obrne, če ne pa bodo pomagal,  al pa bomo tko rodil....sem pa na koncu 37 tedna, tko da bogsigavedi kaj bouser posted image

Mah bo že, samo da bo s čimmanj komplikacijami, in da bo čimprej za mano, ker sem že sita.....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.2.2012 14:31:38   
Hov hov

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ojej user posted image user posted image user posted image
Kako pa veš, si imela UZ ali čutiš?

Prav tečno, kaj pa zdaj? Pa kako da ima mali mulc še prostor?

Če se je sedaj obrnil, ima ziher plac, da se še na glavo obrne.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.2.2012 14:34:09   
Hov hov

Mah bo že, samo da bo s čimmanj komplikacijami, in da bo čimprej za mano, ker sem že sita.....

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.2.2012 14:35:30   
Hov hov

Skratka, bedno vse skupaj. Prav slutila sem, da me bodo na koncu zapsihirali z nečim, težili, da moram hodit na pogostejše nevem kaj, me morda hoteli celo tam zadržat. Jaz imam filing, da je vse ok in da je panika popolnoma neutemeljena.

To, da ti čutiš, da je ok je pomoje bolj pomembno kot tisti predpotopni ultrazvok.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.2.2012 14:37:43   
Jada82

Ja dons sem imela pregled, pa mi je blo že na ctg-ju čudno, ker ni koj najdla srčka. Itak pa že celo nosečnost leži ful čudno postrani, poj na glavo, poj sedi enkrat, prejšnjič je bil lepo na glavo obrnjen, dans pa spet glavo nekje desno zgoraj...user posted image

Drugače vse ok, težek 3140, stegnenica 72mm(zgleda da bo bolj velik pa suh) za antibiotike zaradi streptokoka sva se zmenila čimkasneje oz. ob porodu, ker vsakič fašem glivice in jih ne bi rada imela med porodom. Naslednji pregled čez 10 dni(sem sama tko hotla, ker petki mi ne pašejo preveč, mam rajši ponedeljke popoldan)user posted image

Drugače pa pravi, da zgleda da ima še veliko prostora in da je čist možno, da se še obrne, če ne pa bodo pomagal,  al pa bomo tko rodil....sem pa na koncu 37 tedna, tko da bogsigavedi kaj bouser posted image

Ja, tud men je zadnjič kar iskala srček na CTG - sam sej veš, mene noben več z UZ ne pogleda user posted image Se tud ne bom obremenjevala ... Ja, jaz imam tudi naslednji pregled naslednji ponedeljek popoldne ... čist ok, se mi ne da ves čas na unem CTG-ju viset. Čim manj, tolk boljš ..

Sem pa jaz tudi že sita .... aaaaa, naveličaš se, res, tkole na koncu res samo čakaš, kdaj bo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.2.2012 15:21:37   
alpinistka
mam znižan nivo železa.. 118 (prejšnjič sem mela 130). Je rekla G, da še ni kritično, samo mi je vseeno dala sirup, da nebi šla preveč slabokrvna rodit, je rekla..

Oj!
Nam je rekla babica na materinski šoli, da je zelo fino če prideš rodit s prib.120 železja. Ker si drugače res švoh po porodu, itak še tm izgubiš nekej krvi, tko da so veseli da maš čimveč.
Men je tud padel na 120, na začetku nosečnosti sem ga mela 145, zdej sm ga pa s prehrano dvignila na 130.
Ker teli preparati , ki majo železo tud mene zapirajo pa pol ne pomaga noben donat pa nč.
Tko da ti priporočam, da ješ rozine, suhe slive pa rdeče meso.
lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.2.2012 16:29:28   
Evita78
Caelia, meni je izmeril 92 hemoglobina, tako da sem na tabletkah Retafer in to 2x na dan. Baje je velikim po njih slabo, jaz pa z njimi nimam težav, pa tud z zaprtostjo hvala bogu ne... user posted image . Je blo v prvi nosečnosti isto, ampak je bilo vse ok, tudi po porodu. Jst bi na tvojem mestu "jedla" čim manj kemije...

(odgovor članu alpinistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.2.2012 18:09:23   
cokolino
Tudi jst sem mela dns pregled, uf sem se načakala, pa še na predavanju za EA sva bila.

Uglavnem sem v 36t 4dni, user posted image ima cca 2800g, obrnjen je z glavo dol, tako je že dolgo časa, upam, da ostane tako. Je pa glavica kar nizko. Recimo ko je bila moja mama noseča zame, je rekla, da sem bla obrnjena do enega 38t z ritko dol, pol pa da sem se obrnila z glavico dol in je rekla, da jo je to tako zabolelo, je šla v Po, ker je mislila, da so popadki...
Sem pa tudi jst dobila sirup za železo, moja vrednost je 111, je reku da ni kritično, ma da je dobro, da pač to porihtam zaradi poroda...moram pa pit 2krat na dan.
Naslednji pregled imam čez en teden, oz CTG. Aja pa dala sem bris za streptokok, 15€...a se meni zdi, ali so cene tega zelo različne??Ker moja kolegica je dala pri svoji ginekologinji mislim da nekaj manj kot 30€.
No drugače je rekel, da sem zaprta, MV je sicer zmehčan, ampak tako je že od 24t.
Pa glede oblekic; no že jst pa moj sva rada lepo oblečena in jst priznam, se rada rihtam. Sicer v moji omari najdeš samo rjavo, črno, belo in sivo barvo. Za dojenčka pa sva kupila večinoma vse bolj na bež, belo, zeleno...ker ne veva spola. Če bo pupka, bo sigurno oblečena tudi v kitlicah user posted image ...pa lepi so mi dolgi laski. Mene je mama pri 4letih ostrigla na kratko, sem bla kot fantek in je rekla, da sem tako jokala, da nisem hotela ven iz avta in en teden nisem hotela v vrtec user posted image Za doma pa se mi zdi brez veze, da je otroček zrihtan, važno je, da je komot oblečem in da ga ne ovira pri igri.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.2.2012 18:14:37   
čebela1
Jaz sem imela hemoglobina nekej cez 100 pa sem dobila retafae 2x na dan..tko da a jem zdj ze 1 mesc pa tut po porodu je rekla naj nadaljujem...dokler bom mela te 2 skatlce.sploh jaz sem slabokrvna ze itk prej bla dost..tko da mislm da nima kej user posted image skodit.

Drugace pa moja nespecnost je dans dozivela vrhunec ko nism spala niti 2 ureuser posted image juhu-pa nism celo nic zaspa a!?!? To je dobra "popotnica" za neprespane noci z dojenckom a?user posted image ahhh kriz moj se vednouser posted image ampak..nekako gre. Sem imela namem hodit vsak dan na sprehode pred porodom ampak kako ce ne zmorem tudi par metrov ne?! Ahhhhuser posted image torej ja..sem pa danes v 39 tednu ze!!user posted image juhu!
V ponedeljek imam spet pregled + ctg ..

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!