caelia
|
Čer! ste pa naklofale, res čist narobe... mi je kr fajn slabo, jem same neumnosti... prej smo prišli domov, ker smo bili po opravkih, sem bla tko lačna, ampak sem mela polno dela... sem morala zrezat 10kg mesa... piščanca... smo bli v Pivki in kupli zaloge amapk sem morala še vse sfilirat in zrezat.. mi je možek sicer pomagal vse spakirat ampak meni se poglef na surovo meso kar.. in potem sem pojedla eno jabolko in pol hruške, ker mi je blo slabo za znoret.. in zdaj ne morem spat.. taka ura je zame že sredi noči... sem že bla v postelji,pa ni šlo.. in sem šla spet jest... piščančjo pašteto in sir, pa kumarce.. valda... full dobra kombinacija s kruško pol ure prej in me zdaj vse tišči.. obup. ursonok: bom zdj zaščitla moj "quote" avtorske pravice, pa to patella: midva sva se tudi odločila za shranitev matičnih celic v javni banki.. je zastonj, pa nič nimaš za zgubit ubistvu. Če lahko s tem nekomu pomagaš, zakaj pa ne. če bi vsi mislili na to, kaj vse se lahko zgodi našim otrokom, pol jih sploh meli nebi.. tko kt je rekla ursonok. tu pa ubistvu dobiš ta komplet zastonj, v porodnišnici vzamejo celice, jih dajo shranit in to je to. isto kot krvodajalska. nimaš kaj zgubit. drugače pač tisto popkovnico itak uničijo.. zakaj nekdo nebi mel nekaj od tega, če pride prav. če potrebuje celice kdo od tvojih, maš eno leto dostop, po enem letu pa te ne obveščajo več, kaj se z njimi dogaja.. če pride do situacije, da ti rabiš, pač vzamejo iz banke... ne vem... se mi zdi čist ena lepa gesta.. ki me nič ne stane. jada82: jaz mam (sm mela) kremo dalacin, mi jo je napisala na recept, ker kolkor vem, je antibiotik to... tko da se probej pozanimat... glede tega, kaj počnemo z otroci v tem mrazu... ma, midva dosti pečeva, sicer ej kuhinja potem vedno v razsulu , ampak ok... greva kaj ven, na sprehod, kakšen dan greva kupit kakšno malenkost za dojenčka (enkrat palčke za ušesa, enkrat ene robčke za ritko... tak, nič kaj dosti, samo da se počuti vključenega in full sodeluje) en dan sva označevala cunjice, ki smo jih dobili od moje sestre.. je označil vse listke (ki so na oblekah z navodili za pranje) s pikicami različnih barv, prejšnji dan sva šla kupit take flomastre, s katerimi lahko rišeš na tekstil, pa se ne spere (majo v DZS).. rad sestavlja sestavljanke.. to ga full zamoti zadnje čase, ..k moji mami greva na obisk, ob četrtkih hodiva na uro pravljic.. vedno eno knjigo preberejo tam, potem pa še nekaj narediji/narišejo/lepijo).. ma kr najdeva kaj sej včasih pa samo leživa na kavču pa se certava, se nobenemu od naju nič ne da tko, .. jst upam, da se bom naspala kaj vseeno... ker se mi čisto nič ne spi, zjutraj bom pa čist fuč. še dobro da ta teden vozim malega v vrtec. ker bo drug teden spet doma, ko so šolske počitnice. ma v skupini same take otroke, ki majo starejše bratce in sestrice v šoli in potem jih v času počitnic ni v vrtcu, ker jih starši ne vozijo.. in so od 21 otrok v skupini v vrtcu samo po trije, štirje.. in mi bi bilo kar malo čudno, da ga peljem, pa že tako mi je kar ok, če je kakšen dan doma... razen za maškarce, so se zmenli,da bojo meli nek "žur" v vrtcu nič, lep večer vsem, oziroma lahko noč
|