|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
13.2.2012 15:41:34   
cokolino
Evo še moj buši, 35t...

user posted image

user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
13.2.2012 17:30:29   
Caitlin
Še dobro, da oblubim, da bom priložila slikco, pol pa pozabim user posted image

user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
   [Brisano sporočilo]
13.2.2012 19:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Caitlin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
13.2.2012 19:34:16   
kendicka

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Kendicka
kje v tujini si pa študirala oziroma živela? Kako ti je bilo? Oh, ne bodite tako skrivnostni, madonca! Ne da se mi samo o plenicah in vložkih brat - totalen dolgčas! user posted image user posted image

na magistrski študij sem šla v budimpešto na central european university, ampak to je že kar nekaj let nazaj. izredno intenzivno obdobje študija in žuranja in spoznavanja sebe ... krasne cimre iz bivše juge, s katerimi imam še danes stike. res, super spomine imam. mikal me je doktorski študij tudi v tujini, samo se potem nisem odločila, ker nisem točno vedela v katero smer bi šla naprej, v budimpešti ni bilo dobre izbire, pa moj dragi je rekel, da se mu ne seli, skratka en kup enih stvari in še vrnila sem se lahko nazaj v organizacijo, kjer sem delala. tako da sem potem doktorirala v sloveniji in mi je na momente žal, ker so v tujini kakovostni programi, predvsem govorim to za svoje področje. ... in pa potovanja, se mi že kolca, ker lani nisem bila nikjer (ok, razen 150 km stran od doma, kar praktično ne šteje user posted image ) in verjetno zdaj še kakšno leto ne bo nič ... bomo pa potem v troje vandrali naokrog user posted image

imate pa vse tako lepe postavce s prekrasnimi trebuščki user posted image če se opogumim, pošljem fotko user posted image

sem totalno utrujena, ker sem cel dan laufala naokrog ... zdajle pa dragi peče pico, pa kak požirek piva zraven in popoln večer user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
13.2.2012 19:38:45   
kendicka
jaz sem za user posted image

aja, pa rodit imam namen v Lj. mogoče se srečamo v porodnišnici user posted image
in glede porodnega načrta, sestra ne je zadnjič na pregledu opozorila, da so babice kao ful alergične na to, da prideš tja ves pameten, da kao je treba imet zaupanje in bla bla bla. načeloma se s tem strinjam, ampak, mislim pa, da imaš vso pravico povedat, kaj si želiš oz. česa ne, saj gre konec koncev za naša telesa. tako, da ga bom vseeno sestavila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
13.2.2012 19:47:22   
pokalona1
Srečanje - jaz tudi za.

Sicer sem pa tud jaz danes čist crknjena...Upam, da mala hitro zaspi, da grem še jaz potem v miru pod tuš in spat

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
13.2.2012 19:50:11   
ursonok

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Trebuščki&postavce : vse ste take lepe suhice. Kako vam rata da se redite samo v trebušček ? Men se je prej rit povečala kot se mi je trebuh poznal.

user posted image user posted image Če že nimaš manekenske postave, imaš pa vsaj smisel za humor! user posted image

Ja, res dobro izgledate. Se mi zdi, da smo slovenske nosečke v primerjavi s poljskimi veliko bolj luštne. Mislim, Poljakinje so v povprečju debelejše. A tu je na žalost nosečnost večinoma še vedno čas, ko ješ, kar in kolikor hočeš, ležiš in se bašeš s tableti user posted image user posted image
Cokolino - kdaj imaš pa rok? Edino tvoj trebušček se po velikosti lahko kosa z mojim user posted image
Caitlin - super sta mi s tole tvojo psičko. Katera pasma pa? A pazi, psi znajo baje biti zelo ljubosumni!

Kendicka,
ja, fino si se imela. Mi smo prvi dve leti v Krakovu SAMO žurirali. Res je bilo noro. Čez dan predavanja (a malo - za dr-je samo en na dan), zvečer pa kavarne, bari, koncerti, literarni večeri. In hektolitri piva. Tako da sem se poljščine kar hitro naučila, sploh ko se ti ob pivu jezik razveže in ti ni več "bad" zaradi napak itd.
Škoda, da nista šla kam v tujino na dr. To je bila ena najboljših odločitev v mojem lajfu (seveda bi bil pa problem, če bil bil mož - takrat še fant - proti. Je pa samo malo čudno gledal in rekel, no, ok, saj bo samo eno leto, največ dve user posted image . Potem se je pa izkazalo, da je tu že bolonja, nobenih magisterijev, ampak direkt doktorati, tj. 4-5 let. A ko sva bila tukaj, sva videla, da je kar žur in sva bila celo vesela, da bo dlje trajalo. No, zdaj se nam pa ne gre domov user posted image .

Jaz sem pa danes zvečer začuda kar ok, tako da grem še malo arbeitat. Za k delu sem si pa prinesla eno skodelicoo Roiboosa, eno hjudž skodelo malinovih listov ter krožnik nakrhljanih pomaranč in jabolk. Da bom lahko jutri spet tožila, kako me boli želodec in ubija kislina, jea! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.2.2012 19:53:40   
ursonok
Driskice, jaz tudi hočem na srečanje! To ne velja! user posted image Nujno prinesti laptopa, kjer imate Skype - da vsaj virtualno vskočim user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
13.2.2012 22:12:44   
zmajcy_
srečanje- jaz sem tudi za user posted image  mi smo to soboto imeli skupno praznovanje 1. rojstnega dne naših januarčkov 2011 in je bilo res super user posted image  imeli smo v plesnem mestu v lj-šiška.. sicer jih je na začetku ful rekl da jih bo prišlo, ampak nazadnje nas je bilo 13.. je bilo pa res nepozabno user posted image  vam pokažem eno slikco sam na drug comp grem user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
13.2.2012 22:17:28   
zmajcy_
http://www.mojalbum.com/jurc11/isa/foto/19429554

skupinska slikca

http://www.mojalbum.com/jurc11/isa/foto/19429553

samo punčke user posted image  naša je čisto desna, ki stoji

slikala pa je Petra Nuzdorfer

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 13.2.2012 22:19:28 >

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
13.2.2012 22:55:32   
caelia
Čer! ste pa naklofale, res user posted image

čist narobe...user posted image user posted image
mi je kr fajn slabo, jem same neumnosti...

prej smo prišli domov, ker smo bili po opravkih, sem bla tko lačna, ampak sem mela polno dela... sem morala zrezat 10kg mesa... piščanca... smo bli v Pivki in kupli zalogeuser posted image  amapk sem morala še vse sfilirat in zrezat.. mi je možek sicer pomagal vse spakirat ampak meni se poglef na surovo meso kar..user posted image user posted image

in potem sem pojedla eno jabolko in pol hruške, ker mi je blo slabo za znoret.. in zdaj ne morem spat.. taka ura je zame že sredi noči... sem že bla v postelji,pa ni šlo.. in sem šla spet jest... piščančjo pašteto in sir, pa kumarce.. valda... full dobra kombinacija s kruško pol ure prej in me zdaj vse tišči.. obup.user posted image user posted image

ursonok:
bom zdj zaščitla moj "quote"user posted image user posted image  avtorske pravice, pa touser posted image user posted image

patella:
midva sva se tudi odločila za shranitev matičnih celic v javni banki.. je zastonj, pa nič nimaš za zgubit ubistvu. Če lahko s tem nekomu pomagaš, zakaj pa ne.
če bi vsi mislili na to, kaj vse se lahko zgodi našim otrokom, pol jih sploh meli nebi.. tko kt je rekla ursonok.
tu pa ubistvu dobiš ta komplet zastonj, v porodnišnici vzamejo celice, jih dajo shranit in to je to. isto kot krvodajalska. nimaš kaj zgubit. drugače pač tisto popkovnico itak uničijo.. zakaj nekdo nebi mel nekaj od tega, če pride prav. če potrebuje celice kdo od tvojih, maš eno leto dostop, po enem letu pa te ne obveščajo več, kaj se z njimi dogaja.. če pride do situacije, da ti rabiš, pač vzamejo iz banke... ne vem... se mi zdi čist ena lepa gesta.. ki me nič ne stane.

jada82:
jaz mam (sm mela) kremo dalacin, mi jo je napisala na recept, ker kolkor vem, je antibiotik to... tko da se probej pozanimat...
glede tega, kaj počnemo z otroci v tem mrazu... ma, midva dosti pečeva, sicer ej kuhinja potem vedno v razsuluuser posted image , ampak ok... greva kaj ven, na sprehod, kakšen dan greva kupit kakšno malenkost za dojenčka (enkrat palčke za ušesa, enkrat ene robčke za ritko... tak, nič kaj dosti, samo da se počuti vključenega in full sodeluje) en dan sva označevala cunjice, ki smo jih dobili od moje sestre.. je označil vse listke (ki so na oblekah z navodili za pranje) s pikicami različnih barv, prejšnji dan sva šla kupit take flomastre, s katerimi lahko rišeš na tekstil, pa se ne spere (majo v DZS).. rad sestavlja sestavljanke.. to ga full zamoti zadnje čase, ..k moji mami greva na obisk, ob četrtkih hodiva na uro pravljic.. vedno eno knjigo preberejo tam, potem pa še nekaj narediji/narišejo/lepijo).. ma kr najdeva kajuser posted image  sej včasih pa samo leživa na kavču pa se certava, se nobenemu od naju nič ne dauser posted image user posted image

tko, .. jst upam, da se bom naspala kaj vseeno... ker se mi čisto nič ne spi, zjutraj bom pa čist fuč. še dobro da ta teden vozim malega v vrtec. ker bo drug teden spet doma, ko so šolske počitnice. ma v skupini same take otroke, ki majo starejše bratce in sestrice v šoli in potem jih v času počitnic ni v vrtcu, ker jih starši ne vozijo.. in so od 21 otrok v skupini v vrtcu samo po trije, štirje.. in mi bi bilo kar malo čudno, da ga peljem, pa že tako mi je kar ok, če je kakšen dan doma... razen za maškarce, so se zmenli,da bojo meli nek "žur" v vrtcuuser posted image

nič, lep večer vsem, oziroma lahko nočuser posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.2.2012 8:04:11   
Lešnica
Pozdravljene čveke! Nekaj dni nič ne berem, potem se pa komaj prebijem skoz vseuser posted image ...
Sem gledala slikce trebuščkov pa se mi zdi, da je samo moj tako velikuser posted image ! Imamo že dobrih 105 cmuser posted image , upam da dete ne bo tako veliko kakor kaže. Bom pa šele naslednji teden zvedla kako je obrnjen, koliko tehta in vse ostalo, smo pa že v 34  tednuuser posted image .
Imam pa ful probleme z rokami, so mi že pred nosečnostjo sumil na sindrom karpalnega kanala, zdej je pa še hujeuser posted image ! Baje, da zaradi hormonovuser posted image ...  Včasih jih tudi v pest ne morem stisnituser posted image !
Ampak bo že!
Včeraj sem se ful sladkarij najedla, danes sem si pa zapovedala samo zelenjavno juhico pa kakšen kompotek iz suhih slivuser posted image !

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
14.2.2012 9:12:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lešnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.2.2012 9:30:02   
ursonok
Jutro driskice!

Jaz sem tudi slabo spala - pa sva se že ob 22h zvekla v posteljo! No, najprej nisem takoj zaspala, potem seveda wc, zjutraj sem se pa zbudila in bulila v steno.
Pa križ me boli in hrbet, pa spodaj imam tak občutek, kot da bom menstro dobila. Mislim, da se vse nekaj rahlja in razteguje. Kar je načeloma dober znak user posted image . Je pa rahlo utrudljivo.

Zmajcy, ful srčkane slikce. Pa tamala je res dobra - vsi se derejo, ona pa samo čudno gleda user posted image

Ne jejte sladkarij! To vam govori sladkosnedna old-timerka, ki je do svojega tridesetega požrla toliko sladkarij, da bo še njeno posmrtno življenje sladko user posted image . Zdaj pa že dve leti abstinira in vam polaga na srce, da je to res fino, tako rekoč povsem novo življenje, čistejše misli, bistrejša glava, bolj zdravo telo. Če boste jedle sladkarije, boste debele in bolane, gnile zobe boste imele, slabo vam bo, pa še slab vzor svojim otrokom boste. Da veste! user posted image (user posted image )

Še pivo moram nehat pit, pa bom tako rekoč idealna user posted image user posted image user posted image . Morda v naslednjem življenju, če mi bo dano user posted image

Pri nas pa postaja topleje. Je že samo -5. Pa mi spet ni všeč - predvsem zato ne, ker se bodo spet zbudili virusi in razna golazen, pa bo tamala kaj prinesla iz vrtca in bova midva spet po vseh štirih lezla ... user posted image
No, bo že.

Danes grem končno spet plavat (upam, če ne bom po zajtrku zakomirala user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3589
14.2.2012 9:38:22   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: populis

caelia: pa se splača direkt v Pivki kupovati, je kaj ceneje ?

jutro!

jaz čist pomečkana..user posted image

populis: ne vem, če se splača.. če ujameš kakšno akcijo v merkatorju, šparu.. al pa pač kjerkoli, je dostikrat ceneje.. (meli so ceneje salame poli, skor pol ceneje kot merkator, sam to ne kupujem,pa neke paštetke otroške-to sem kupla, une Njami mami al kaj so že, prsa so bla nekaj cenejša..) jaz sem šla samo zato tja, ker sem moža peljala na en pregled v postojno, pa sva z malim mela full časa vmes in smo že dalj časa govoril, da bomo šli tja kupit. zato, da ne kupujem vsakič po dva zrezka- tako prišparamuser posted image  ker če grem desetkrat v trgovino po samo eno stvar, pol kupim še kaj drugega zraven in.. saj vešuser posted image user posted image

no, je pa res, da je dol večinoma vse sveže, razen kar nimajo zamrznjeno že, tako da veš, da ni staro al pa že kaj obdelano.... zrežeš sam in zapakiraš.. naenkrat zrihtaš delo za več dni... sploh meni, k se ne da po trgovinah skakat non stop..pa ker mamo drugače vse meso, mleko, skuto, salame, govedino in svinjino domače,kruh pečem doma, zelenjave mam v skrinji res veliko, eno celo skrinjouser posted image  smo morali jeseni kupit še eno, ker sem tok "pridelala" na vrtuuser posted image , svežo zelenjavo-solate in pa perutnino pa pač kupim. da vsaj kaj od mesa jemuser posted image  pa tud moj je naveličan same svinjine... škoda ker nimamo še kakšne piščančje farme doma..user posted image user posted image

sam pomoje se nam zmeša.. že zdaj je dosti živali... mamo 43 krav in bikov... pa 30 kokošk za jajca, 4 mačke za certanje in enega psa za zganjanje lenobeuser posted image user posted image  pujske (3) s(m)o pa že zaklali.. no, mesar jih jeuser posted image

se mi je blo full težko navadit na "kmetijo".. sej nisem iz mesta, sem z vasi bla tud prej, ampak smo meli samo svojo hišo, nekaj sveta okrog (ati se je hecal, da toliko, da lahko cunje na svojem sušimouser posted image ) in to je blo to...

potem pa kar naenkrat.. kmetija, košnja, siliranje, mehanizacija okrog hiše, moj ma še s.p. žago, predelavo lesa, zbijanje palet... in ojoj... sem mela prve mesece kar težave...da sem se navadila.. ne na delo ampak na način življenja...je kar "zanimiv" preskok...

sem zafilozofirala, ane.. user posted image

nič, grem zdaj tipkat spet, sem včeraj čist zabluzila dopoldne.. user posted image  me je klicala prjatlca, k smo tud sodelavke in je rodila 2 meseca in pol nazaj, da prideta z malo na kavo.. potem sva šli pa še v Logatec na obisk k sodelavkam, k majo od pol 1h do 1h pavzo.. pa smo se načvekale in nakofetkale...  tak da nisem kaj dosti naredila dopoldan, moram danes nadoknadit..

samo, če delam na računalniku kaj, potem mam vmes še dostop do foruma, fb-ja... in delam "po obrokih"user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
14.2.2012 10:00:19   
kaminek
same lepe bušije imate in ne velike. prou fletne ste. jst svoje slike ne bom prlepla, ker me objektiv nebi mogu celo "zaobjet"user posted image user posted image

matične celice: pri prvi user posted image sem dala, ampak zdej pa ne bom, ker sm vidla, da nimajo nobenga spoštovanja do tvoje odločitve. kao bi mogl čimprej pridt iskat kri v P, ne pa šele 2 dan popoldne. po moje je blo že vse skisano. bljak.

men pa tko otrdeva trebuh, kot do zdej še ne. se je včeraj začel bolj pogosto, potem pa čez celo noč, da sm se tko premetavala po postli, in še zdej zjutrej. pa noge mi fuuuul zatekajo. grozn.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
14.2.2012 11:02:24   
cokolino
o user posted image

jst sem dns kar lepo spala, sem šla sam 2krat na wc, sem šla žejna spat, ker če ne, ponavadi pred spanjam stankam pol litre vode...jah žejna sem non stop, pol poslednično non stop na wc-ju...sem se pa zbudila ob 7.30, ko je moj prišel iz službe in na mizi me je čakalo user posted image  (se moram pohvalt user posted image ) Mi je moj za Valentinovo kupil parfum. Jst pa njemu nič, baba smotana, ma ponavadi se ne obdarujeva...priden možek user posted image

Drugače pa že tri dni čutim glavico fuuuul nizko, občutek je tak, kot da mi želi prebit skozi, bomo videli kaj bo reku g. v petek, upam, da nisem že kej odprta, ker bi bla rada še vsaj 2tedna v enem paketu...

Ursonok moj buši na tej sliki deluje res ogromen, sem mogla prav še enkrat pogledat, ker v živo ni tolk user posted image , mi vsi neki težijo, da je majhen...rok mam tam okoli 15.3. (oz bolj 20.3).

Tosja v nedeljo se pričnejo ribice, a je to dan D????Čeprav si mislim, da bo ponedeljek 20.3.

A se boste kej šemale??? Moj si je že kupil kostum prek e-baya, jst pa mislim da se ne bom, oz odvisno kašne volje bom v soboto, no nekako si ne predstavljam, da moram bit ošemana in pa še trezna user posted image  
Drugače pa bo to leto pestro, 2 dojenčka, torej naš marca, od bratranca aprila, maja ena poroka, junija abraham, julija druga poroka, avgusta mamo spet nevem kolk fešt,...če ne drugo, bom bankrotirala

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
14.2.2012 11:14:06   
Caitlin
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Caitlin - super sta mi s tole tvojo psičko. Katera pasma pa? A pazi, psi znajo baje biti zelo ljubosumni!

Hvala. Mava pa beaglico, staro dobro leto. Res full prijazen kuža, tko scertan da včasih kar ne moreš verjeti. Je pa tudi to res glede ljubosumnosti. Me kar malo skrbi kako bo. Ampak mislim (no, bolj upam), da ne bo preveč ljubosumna na dojenčka. Seveda se bo lih tko treba veliko še z njo ukvarjat in je ne postavit povsem na stran. Bomo nekak zmogli, saj bodo zdaj tudi dnevi daljši in lepši, kar pomeni da se bo tudi na sprehod lahko šlo bolj popoldne, ko pa pride že moj s službe (zdaj je namreč bolj kot ne že tema).
Evo, še nekaj slikic naše beaglica:
user posted image
Ko je bla še čisto majhna

user posted image
Spanje na tisoč in en način user posted image

user posted image
Zdaj je pa že odrasle velikosti.

Nič, zdaj pa šibam na sprehod, sonček kliče! user posted image

< Sporočilo je popravil Caitlin -- 14.2.2012 11:15:10 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
14.2.2012 11:58:08   
listek
Živjo!

Caitlin, kok je luštna koža. Ne spominja na našo, samo je bila posavska gonička, samo podobe barve in malo večje postave. Glede na to, da ima eno leto, je najbrž zelo igriva in nagajiva user posted image .

Po dolgem času sem spet dobro spala, če odštejem tavanje na wc.

Super ste s trebuščki. No, moj je kar velik, obseg že 115 cm. pa še več kot mesec do roka. Pa še bolj majhna sem, tako da sem kot ena žogica.

Danes ta Valentinovo peljem mojega gledat predstavo Fotr, ker si jo je žele videti. Da bo videl, kaj ga čaka user posted image .

Sicer pa danes poštarji skrbijo za mojo rekreacijo. Najprej paket, potem nov potni list, jaz pa sopiham gor in dol iz 4 nadstropja. Zdaj bom šla pa še malo na sprehod, da vidim, če je bajer spet poln drsalcev.

Uživajte user posted image !

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
14.2.2012 12:52:29   
cmokica*
mene pa nekaj zanimauser posted image v 32t sem imela uz in je moj g videl da je že mali user posted image obrjen na glavico.je možno da prej rodim, če je že dete pripravljeno ali lahko tudi tak počaka do 40t.?user posted image zdaj se pa v 34t

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
14.2.2012 13:26:52   
caelia
IZVIRNO SPOROČILO: cmokica*

mene pa nekaj zanimauser posted image v 32t sem imela uz in je moj g videl da je že mali user posted image obrjen na glavico.je možno da prej rodim, če je že dete pripravljeno ali lahko tudi tak počaka do 40t.?user posted image zdaj se pa v 34t

možno je vse user posted image
ne, resno... baje naj bi se do 35. tedna obrnili vsi na glavico... eni se prej, eni pa kasneje. je pa seveda tudi možnost, da se ti še enkrat obrne nazaj na ritko, ampak baje je manj možnosti, da bi se še obračal, ko je enkrat obrnjen dol. razen pri kakšnih izjemnih primerih.
tok jaz vem o tem, nisem pa noben stručkouser posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
14.2.2012 13:34:15   
patella
hej!

Morm najprej pokomentirat fotke - joj, sej ste res same manekenkeuser posted image user posted image . No, sej v bližnji prihodnosti bom tut jaz prilepla kako fotko - se morm mal lepš oblečtuser posted image .

Srečanje: Jaz sem tut za.user posted image . Mi smo se z majčicami 2010 kar redno dobivale pred porodom, pol pa z vozički. No, zdej se nam uspe videt vsake 3 mesce mogoče, pa še to vsaka za svojim otročkom leta in se komaj kej pomenmo.user posted image

Jaz mam pa danes tamalo doma - sva se šle prej mal sankat. Kljub minus 10 stopinjam, je na sončku prav prijetno.user posted image REs pa je, da človeku zmanjka idej, kako zamotit tele male hudičke, ki se brž naveličajo početi določeno stvar. Midve tut kej spečeva (sam pol vlačmo moko še tri dni po stanovanjuuser posted image ), pa tamal ful rada riše (sm ji kar omare polimala s praznimi listi in ona zdej na veliko ustvarja na svoje "platno"), pa knjigice rada gleda pa ful se zamot pri igri s punčkami (jih pokriva in odkriva lohk tut pol ure skupi), pa kake prstne barve obožuje - no, večinoma vse, kar lahko packa.user posted image

Nič, grem zdej mal pospravt, ker glih spi, hrošček mali, ker če ne mi tolk "pomaga" pospravljat, da je pol še večja štala k prej.user posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
14.2.2012 15:47:35   
čebela1

IZVIRNO SPOROČILO: listek

Danes ta Valentinovo peljem mojega gledat predstavo Fotr, ker si jo je žele videti. Da bo videl, kaj ga čaka .

jaz sem ga tut pelala... men je blo noro dobr. sam je kar kriza it gledat nekaj tko smešnga v zadnjem mescu nosečnosti, k se tko režiš da ti lahk še uideuser posted image user posted image user posted image user posted image sam je pa 3/4 stvari tkooo resničnih- sej dobivala poglede "aha taka si" al pa "se najdeš v čem" ...user posted image nebo ti žal nouser posted image

drugače ma-vse po starem- dol tišči ful, trebuh otrdeva skus, križ boli noro... ooo kako je lušnouser posted image jaz nebi mela nič proti tudi če grem danes.. čeprav bi imeliuser posted image .. v nedeljo se začnejo? nooo bomo počakaluser posted image hahah optimistka - K VEEEEEM DA BOM ČEZ ROK! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
14.2.2012 16:21:34   
Caitlin

IZVIRNO SPOROČILO: cmokica*

Ja, je možno. Meni je delal UZ v 27. tednu in je bil že takrat obrnjen z glavico navzdol. Pa tud sedaj v 34. tednu je bil še vedno isto obrnjen. Sem vprašala G koliko je kaj možnosti, da se nazaj obrne, pa je rekel, da je za to zelo malo možnosti. Pa tudi da bi kaj prej rodila zaradi tega, mi ni nič omenil. Tako da kar brez panike user posted image

Psička je pa res zelo razigrana in živahna. Še bolj pa pocukrana ob večerih, ko grem jaz pred tv, ona pa se čist k meni zvije in potem ponavadi kar skupaj zaspivauser posted image Ko pa pride še moj v posteljo, jo pa spraviva v njeno posteljo in zjutraj, ko mojemu prvič zazvoni ura, lahko spet pride na najino posteljico, kjer ima svojo dekco. user posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.2.2012 17:59:06   
patella
Heej!

JOj, men gre pa tašča skos bolj na jetra!!!! AAAAAaaaaaaaauser posted image user posted image . Skos hod gor in rine ke v tamalo. MEn gre to blazno na živce, nimam pa jajc, da bi to reklauser posted image . Sej je ful fajn ženska, prijazna in vse, sam ko pa skos kontrolira, kam gremo, kaj delamo itd. Še na dvorišče ne morva s tamalo, da ne bi prletela za nama in nama dihala za ovratnik. Saj vem, da ma ful rada tamalo, sam včasih bi bil pa človek tut mal sam z njo, ne pa da ta user posted image skos visi za vratom. Septembra gre pa še v penzijo, pol pa ima, da se mi zmeša.user posted image
Jooj, sm se mogla mal "izpraznit", ker je zdej glih spet tuki in se igra s tamalo in mi gre kar na user posted image , k se ji slini pa ji skos hoče neke lupčke dajat. yuk!

Mah, sej vem, da sem sitna, ampak komaj čakam, da se kam preselimo in to čim dalj od tle. Ampak kaj, ko bo to izvedljivo šele če par let, ko začnem tut jaz delat. Ajoj!

No, zdej pa grem! RIt sitna!user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.