|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
6.7.2011 14:07:41   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

16000 objavuser posted image user posted image

Klepetula! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

ujemi meuser posted image user posted image

Mal težje glede na to da jih imam 1600 pa še nekej ti pa 16 000! Razen če nehaš postat za ene 2 let potem pa morebit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.7.2011 14:17:03   
simonakr
Mal noge gor! Paše! Sam še en sladoled bi se prilegu - no pol bi pa šla moja dieta papa user posted image

Sunny - od kar smo mali skenslal dudo je zmerej tko zgodna še čez vikend! Grozljivka! user posted image  Upam da bo vsaj na morju mal dalj spala!

No se že oglaša! pa gremo delat! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.7.2011 14:38:08   
Katjusa
simona poleti mora bit če že je dieta s sladoledomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.7.2011 14:39:11   
Katjusa
čebela boš rabla program za račune tiskat? 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.7.2011 15:41:24   
sunny24
Ola, prej so pršli moji, pa smo šli en giro po Gorici, pa kofi je padu-jst sem si kar ledeno kavo prvoščla-full pasala! user posted image   Pol je pa frendica pršla in smo vrgle en fajn babji čvek po dolgem času...Ku je blo fajn! S to punco se praktično poznamo že cel lajf in mi je kot sestra...Sam če pomislim, da se res poznamo že 30 let, pa smo skozi kot rit in srajca...To je neki full lepega!!!

Gajči zdej spi, meni se neki ni dalo počivat pa sm malo tle na netu. Pa zdej pride sodelavc mimo in mi košek za user posted image prnese...

katjusa, ja sej itak da je mal smotano tko rečt otroku, da se ne more prit igrat h vam...Sej OK, za kako urco, pol pa...
Ja glede imena pa klinc, kaj jim čem, če jim ni všeč...Pa sej tudi moji noni ni, pa je rekla da tudi za moje ime se ni strinjala (k je pa res čudno) , pa je lih tko preživela. user posted image user posted image user posted image

simonakr, sam to so res nečloveške ure...user posted image user posted image user posted image Gaja pa meni ko smo na dopustu vsaja full zgodi za moje pojme (7:30), pol ko smo pa doma, pa spi ko polh. Ja ni kej, na dopustu je treba skoristit vsako minuto in naši malčki palčki to že vejo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.7.2011 20:07:21   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela boš rabla program za račune tiskat? 

več povej o temuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.7.2011 21:18:28   
Čebel@
user posted image user posted image spita...user posted image se je zbudil za 15 minut,pojedel in padel nazaj v spanecuser posted image ....user posted image sem pa laske umila,ona pa meniuser posted image user posted image

lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.7.2011 7:03:16   
Čebel@
jutro

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.7.2011 7:04:16 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.7.2011 7:40:43   
sunny24
In jutro tudi od mene...Čebela, hvala za kofi in sadje! user posted image
Smo z Gajo že 1 uro zbujene, ker se je madam zbudkala...user posted image Mislim, en dan spi do 11h, pol je pa že pred 7h auf...Baba smotana moja, k ne ve kaj bi rada...user posted image user posted image user posted image

Danes me čaka še malo šopinga-malo v Šparu, DM, pa še dojenčkov album grem kupit...Pol pa mislim, da mam vse.
Včeri mi je pol sodelavc prnesu košek, pa postelnino, jogi...Se že suši postelnina. Pa pr mojih smo ble z Gajo in smo spet zabluzile skori do 21h...user posted image user posted image user posted image

Kdo tuki?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.7.2011 7:44:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Smo z Gajo že 1 uro zbujene, ker se je madam zbudkala...user posted image Mislim, en dan spi do 11h, pol je pa že pred 7h auf...Baba smotana moja, k ne ve kaj bi rada...user posted image user posted image user posted image

Danes me čaka še malo šopinga-malo v Šparu, DM, pa še dojenčkov album grem kupit...Pol pa mislim, da mam vse.
Včeri mi je pol sodelavc prnesu košek, pa postelnino, jogi...Se že suši postelnina. Pa pr mojih smo ble z Gajo in smo spet zabluzile skori do 21h...user posted image user posted image user posted image

Kdo tuki?

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.7.2011 7:46:41   
Čebel@
iz posteljice en smradek voham  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.7.2011 7:51:49   
sunny24

Kdo tuki?

user posted image

Hello čebelca!!! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.7.2011 7:52:54   
sunny24

iz posteljice en smradek voham  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne na vse zgodi no...Pa ša ne prazen želodec...user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.7.2011 7:54:07   
Katjusa
jutrouser posted image user posted image user posted image
benjamin v vrtcu florjan pa teži da bi makarončke jedeluser posted image jst pa zaspana noč je bila katastrofa sem včeraj verjetno mal preveč delala in me je roka bolela in me še kr boli pol me je še benjamin prej nehote udaril v roko.....:(

čebela
moj je napisal program za račune pisat v exelu in sicer lahko not vneseš artikle, stranke,..... pač čist tak račun bi ti mogu moj kej več povedat kak in kej deluje.... ga že 2 firmi uporabljata tak da je dobro preizkušen in da se dobit tud v linux, da ti noben nič ne more če nimaš licenčniega offica..... kej več pa boljše na zs al pa kr direkt z mojmu.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.7.2011 7:54:57   
Katjusa

mi smo zadnjič imeli benjamina in je verjetno že ponoči kakal in je imel vse zasušenouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.7.2011 7:55:13   
Urša08
jutro

Mi že vsi pokonc, ma sej standarduser posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj user posted image user posted image jesta umešana jajčka pa mleko zraven, jaz mam pa svoj čajček. Eva se carta v naročju. Danes bi blo pa fino da bi se spravla mal nad stanovanje ampak pri treh je to kar misija nemogoče, popoldneve smo pa skoz zunaj do večera tko da spet nč ne nardimuser posted image .

Sunny in čebela jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.7.2011 8:00:58   
Katjusa
včeraj smo si na balkonu naredili kopališčeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sosedje so nekaj čudno gledali še posebej k se je iz balkona voda na tla ulila (benjamin je stopil na rob bazenčka in je teklo) jim ni blo nič jasn..... ampak drugače sta pa super uživala.... morem dobit sam mičkano večji bazenček mislim da ga imam v prikoliciuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol se bosta lahko mal kopalauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.7.2011 8:03:41   
Katjusa
urša jutro;)

že pri 2 je včasih težko kej pospravit kaj šele pri trehuser posted image user posted image user posted image sicer pa itak vse počaka lej mene perilo zlagam z eno roko in to tak dolgo traja da me mine vse..... in pol pustimuser posted image user posted image no pa je počakalo da lahko danes nadaljujemuser posted image user posted image
se pa pozna k sem doma imamo kuj več dela kot pa ko sem v službiuser posted image .....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.7.2011 8:06:56   
sunny24
ursa in katjusa, jutro! user posted image

ursa, a tko pridna sta tvoja dva za jest zjutri...Gaja hoče zjutri sam flašo kakava, šele po kaki urci ji zalaufa druga hrana. Evica je pa crtek mamin, a? user posted image

katjusa, fajn i pošlihtala za ta male na balkonu! Pa kaj te briga, če je teklo dol...user posted image   Jst tudi Gaji včasih naštimam bazenček al pa banco na balkon in pol uživa! user posted image
Ja za roko pa pazi še malo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.7.2011 8:23:43   
Katjusa

katjusa, fajn i pošlihtala za ta male na balkonu! Pa kaj te briga, če je teklo dol...user posted image   Jst tudi Gaji včasih naštimam bazenček al pa banco na balkon in pol uživa! user posted image
Ja za roko pa pazi še malo...

sej mi je vseeeno itak je naša garaža spodaj..... sam pogledi so bili res hecni.... prav strmeli souser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno je bila samo zavistuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.7.2011 8:27:48   
Čebel@
im backuser posted image

user posted image pojedel jutranjo dozouser posted image še preoblečeva se in greva na sprehodek

lep danuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.7.2011 8:28:29   
Katjusa

im backuser posted image

user posted image pojedel jutranjo dozouser posted image še preoblečeva se in greva na sprehodek

lep danuser posted image

uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.7.2011 9:31:12   
birdy

ursa
, a tko pridna sta tvoja dva za jest zjutri...Gaja hoče zjutri sam flašo kakava, šele po kaki urci ji zalaufa druga hrana. Evica je pa crtek mamin, a? user posted image

A tvoja tud rab da se k seb sprav... Pri nas obe bejbe zjutri najprej kakav spijeta, hrana pride pa kasnej na vrsto, mora vsaj ena ura vmes minit.user posted image  sploh Kristi, joj, ona pa rab čas da se zbudiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.7.2011 9:32:23   
birdy
Katjuša, a se za Florjana točnih vrednosti naglušnosti slučajno spomniš? Kok decibelov? 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.7.2011 9:35:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, a se za Florjana točnih vrednosti naglušnosti slučajno spomniš? Kok decibelov? 

žal ne vem k je šla takrat babi z njim.... Jo bom poklicala pa vprašala, sam dvomim da se bo spomnila...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?