|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
5.7.2011 17:50:44   
MIHAILO
Kolumbo no fajn ,da nismo ediniuser posted image ...Men je danes patronazna rekla ,da naj ne bi vec pil iz flaske,naj ne bi mel vec dude za spat pa naj ne bi vec ponoc ko se zbudi popil mlekouser posted image sem ga vprasal ce damo dudo bagerjom ,ko gre spat da jo nima pa ni sans je kr jokal...Ne vem kako to odvadis kr vrzes pa naj joka in neha al pustis otroku da je sam pripravljen na to in jo mogoce sam da stran???user posted image Sonja ne mara dudo in ji jo sploh ne dajem...Kaksno varusko imas ti,tapravo al pride tvoja mami? uzivaj v casu zaseuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.7.2011 17:51:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao mačke,

da se malo javim..da vidite da nisem pozabila na vasuser posted image ...mi smo ok...mulčka sta zlata, pridkana...jih moram provvvv pohvalit kok sta luštna...zdej že ful klepetata in imata resne debate tko da jest ahko sam od daleč na ušes vlečem...

sunny-ime je meni blazno všečuser posted image user posted image

urša-a dej ga srat no...najbrž jih je videl za 5 min po kosilu ali zajtku potem pa cel dan nič k so okoli letal...sploh pa kdo si želi otroke ki samo sedijo...morjo met malo življenja v sebi, ne sekiraj se...tvoji so čist luštni pa hvalabogu da so živi

mihailo..mi imamo dudo za spat flaše pa ni nikoli sploh imela

vse ostale imejte se lepo in poljubček za vsako

A res,kako je pa potem pila mleko si ji kr iz kozarca dajala ,ko si prenehala dojit?super ste

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.7.2011 17:57:20   
Čebel@
mihailo jaz ti priporočam  kozarček ki ga imam na FB straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

primeren je od 3. meseca,od 6. pa nekateri user posted image že znajo pit iz njega.naša user posted image ima 2 doma in se je res naučila sama pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.7.2011 17:59:07 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.7.2011 18:00:51   
tanci29
mihailo-dojila se je do 16 meseca...znala je pa takoj pit iz kozarca ali pa še prej po slamici...noben naš pa itak ne mara pit mleka tako da nimam teh problemovuser posted image ...zdaj pa sem pa tja popije kak kakav kar iz šalčke..ponoči pa se ne prebuja in nikoli po tistem ko se je nehala dojit ni iskala mleka ponoči

duda-pri eriku smo se odločili in jo dali stran ker on bi jo imel do šole če mene vprašaš...je bilo par dni krize potem je bilo pa ok...mu je duda prinesla eno fajn darilo tko da je bil vesel...nikoli pa ni bil ljubosumen na hano ko je mela dudo...samo pri njemu me je motilo ker se je že odvadil dude podnevi ko pa smo šli v avstralijo smo jo imeli za na avion in je blo konec spet jo je hotel met čez dan...star je bil pa dve leti in pol ko je šla papa...za spanje me pa niti ne moti duda

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 454
5.7.2011 18:19:49   
sunny24
Uf, sm se zdej napokala...Je tašča nardila za papcat in bom počla. Gaja je šla malo dol se znoret, jst pa na off.

birdy
, za ime vem ja, da je bibljisko, hebrejsko. Neki se pa še spomnem od takrat, ko sem recimo da hodila h nauku oz full mi je blo všeč brat sv. pismo (uno k so zgodbe not), pa mi je ostalo nekje v spominu to ime. user posted image  
Sej za japonke se mi je zdelo, da bojo mogoče premajhni, ker sicer so št 28, ampak očitno malo manjša. No, sam da boste ponosili čevelčke! user posted image

mihailo
, Gaja ma tudi dudo za spat oz gre spat tudi z dvemi ali tremi (ena v ustih, ostale v rokah), pa tudi kakav popije iz flaše tko zjutri kot zvečer. Jst sem iz flaše pila kakav do male šole...user posted image ...Za se pocrtat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.7.2011 18:28:59   
MIHAILO
CEBEL kje ga lahko kupim?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.7.2011 18:43:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

CEBEL kje ga lahko kupim?

http://www.facebook.com/pages/MAL%C4%8CKI-PAL%C4%8CKInove-in-rabljene-stvari-za-mamice-in-mal%C4%8Dke/153205854746780

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.7.2011 20:32:41   
petrušk_
babnce....mi u bohinju na počitnicah...dogaja na polno...cajta ni spljoh....ne vem kdaj bom kej brala....v glavnem uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 23:05:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
6.7.2011 7:41:37   
Urša08
jutro

user posted image

Naša nočka super, ko bi le tako ostalouser posted image . Kavico sem že popila z user posted image preden je šel v službo. user posted image user posted image user posted image že pokonci, Eva že sita in previta tako da trenutno uživa na igralni. Nejc in Žiga pa gledata vlakca tomažkauser posted image . Jaz mam pa mal časa za rr in čajček. Sem se tok navadla na ta čaj za dojenje da ne vem kaj bom pila ko bom nehala dojit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 460
6.7.2011 7:46:35   
Urša08
Tanci res so super tile naši mulčki ki se že ful med sabo zaigrajouser posted image Kako si se odločila glede vrtca?

Petrušk super za uživanje v Bohinju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do kdaj pa stre na dopustu?

Kolumbo super za tako varuško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo pri nas ima Žiga še vedno dudo in mu je ne mislim vzet ker jo ima Eva tud. Flaške nima ker jo je sam že pri letu zavrnil. Ne sekiraj se glede besed patronažne, ma vsi tile gledajo strogo naravnost in če je vse ni tako kot oni mislijo že ni ok. Men so v bolnici težil ker sem Evo bolj pogost dojila kot na tri ure, so me čist napsihiral, da bo hujšala,... mah sej sem Nejca tud tko dojila pa se je lepo redil, Eva se pa tuduser posted image . Ne sekiraj se user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 461
6.7.2011 7:55:41   
Čebel@
jutrouser posted image

spali smo super....user posted image je ob polnoči še jedel,ker je kmalu zaspal(ob 20.00) in še vedno spiuser posted image ..user posted image že v vrtcuuser posted image ....user posted image mi je kavico naredil in mi jo pustil pri računalnikuuser posted image

no se že user posted image zbuja...danes imam par naročil in imam malo letanjauser posted image user posted image user posted image

16000 objavuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.7.2011 7:56:36 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 462
6.7.2011 8:03:42   
simonakr
Jutro! Pismo, na dopustu sm pa vstajam ob 6.30! user posted image Sm čist zombi dokler ne spijem kavice! user posted image  

Mihajlo - sej mi smo dudo šele zdele skenslal, do zdej je skoz spala z dudo! Se je glih ponudila priložnost za stran dat pa sm jo zgrabla. Glede pleničk sm si pa že prej zadala da ko bom na dopustu da bova začele odvajat, sej ponoč jo ima še vedno.
Aja ena ideja za pitje po kozarčku - nam je ratal tud za navadnim kozarčkom samo da sm vzela unga od fruktala k ima stesnjen dno in se fajn prime, pa mu daš ene par požerkov notr. 

No čez en teden bomo pa pakiral in jutr teden gremo na morje. user posted image   Komej čakam!
Papa šibam kofetkat pa zajtrk (če temu lahko take rečeš user posted image )  pojest!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 463
6.7.2011 8:05:19   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Klepetula! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 464
6.7.2011 8:10:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Klepetula! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

ujemi meuser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 465
6.7.2011 9:13:24   
birdy
Hoj, nočka danes celo dokaj ok, punce in dec so že uzun. Delajo škarfo. Lev spi jutranji spanecuser posted image  Jst pa mal pospravljam. Včer sem končno uspela vse speglat, pa ta poletne cunje sem si ven potegnila,  sem hitra a neuser posted image  Sem zdele folgala z ene petimi majcami, zdej jih bo pa več. Vedno za otroke zrihtam že mal prej, nase pa čist pozabimuser posted image
Nč, grem delat naprej... Lep dan in se beremo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
6.7.2011 9:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
6.7.2011 10:01:24   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

ujemi meuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čvekica malauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 468
6.7.2011 10:07:27   
Katjusa
jutro....

če bi katera imela kej od vlakeca tomežeka nej čim prej javi bomo naročal iz anglije se je moj zmenil da nam pošljejo v enem paketu da ne bo tolk poštnine tak da.....http://stores.ebay.at/toytrains4u

sem zjutra vstala ob pol 8 sem benija peljala v vrtec pol sem šla pa nazaj spat in sem se zbudla ene 10 do 10 k je sosedova punčka prišla (je cele dneve tuuser posted image in ko bi se vsaj s florjanom igrala tak pa barva tle v dnevniuser posted image , pa nimam srca da bi ji rekla da ne more....) florjan me je lepo pustil spat moj mali angeluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.7.2011 10:17:24   
sunny24
Jutro! Kako smo?
Mi2 smo ustale ob 9:30-sm danes kar budilko naštimala, da ne bo spet spanje skori do 11h...Učeri je spet šla spat ob 23:30...Ma jst ne vem, kaj jo trka...Leži v postli in gleda v prazno, zaspi pa ne...user posted image   Zdej smo popapcale zajtrk, jst sem tuki, Gaja pa malo risanke na TV čekira pa se jezi na reklame, naj končajo, da ona hoče risanke! user posted image user posted image user posted image

Bi žihr šle kaj ven, sam ne vem, če se mi lih neki da, k je že kar toplo zuni...Bom kar rodila tam sred Gorice...user posted image user posted image user posted image   Pol dobim obiske-pride naj frendica na en čvekič, pa še modrce za dojenje mi prnese-dela v DM pa sm ji rekla naj mi prnese vse cifre da provam doma v miru...Kaj delajo veze, a? user posted image user posted image user posted image

Naš user posted image v trebuhu ma akcijo. Včeri je moj še tašči reku za ime, pa je ženi kar slabo ratalo...Ja no, it's not my problem! user posted image

petrušk, a uživate na dopustu, a? Moja dva sta tudi bla zdej v Bohinju 10 dni, pa sta rekla, da so full neki pošlihtali kolesarske poti pa zunanji bazen.

simonakr, kaj pa ti ob takih zgodnjih urah???

katjusa, a ta mala soseda kar uleti h vam al kaj? Ja smotano no...Pol si še en malo zastojn varuška al kako?

čebela, u mater, kolko postov si načvekala? Faca klepetuljasta!!! user posted image user posted image user posted image

Jst mam še 11 dni do konca, pa nimam še torbe za v P naštimane, pa tudi za ta malega morem naštimat da bo moj prnesu...Recimo da bi to lahko danes nardila...Bi bil že cajt! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.7.2011 10:30:19   
Urša08
eto mojih pet minut user posted image user posted image user posted image

Eva spi, Nejc in Žiga z babi na vrtuuser posted image .

Mi prov paše ker smo mel od 7 do 10 akcijoooo, pa še Žiga mal odvajam in ga vsakih 15 minut peljem na wc , pa enkrat je en žejem, pa drug, pa lakota,... pestro jauser posted image

Za kosilo bom kar včerejšnje zrezke v omaki porabila, sam rezance zraven skuham, juho mamo tud še tko da bo vsaj s tem minimalno dela. Se morm pa nad stanovanje spravt pa sploh nimam volje.

Nejc je včeraj dobil kolo in se lepo vozi sem bla tok happpy da je začel poganjat user posted image . Sedaj bi pa Žiga tud kolo, ma tale je k ena papiga, vse kar ma Nejc bi on user posted image .

Si grem en kapučin narest pa vas mal prebrat ker mi prav paše tale tišinauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.7.2011 10:36:00   
Urša08
Katjuša in Sunny jaz vama kar zavidam tole spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz med tednom vstanem med 6.15 in 6.30 , no se vid da grem pa zvečer mal prej spat k mi energije zmanjka user posted image user posted image user posted image

Katjuša kako je Florjan? Kolk časa naj bi bil doma - kako priporočajo?

Sunny a samo še 11 dni user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti čim hitrejši, čim manj boleč in lep porod, seveda brez rezanja. Navijam za 16.7 user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.7.2011 11:04:15   
Katjusa
Urša kaj mi zavidaš ti ti tiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... nisem takole spala že od 22. novembra inše to ponoči slabo spim k ne vem kam nej roko dam....drugače se vstajam ob 5:55 če morem perilo obesit pa še 10 minut prejuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa florjan naj bi 1 teden od izpusta bil doma in naj bi jedel bol redko hrano tak da v ponedeljek gre spet v vrtec pol si bom pa privoščla spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny ne sej pozvoni sam ne morem ji rečt da ne sme sej sem sama krivauser posted image user posted image pač nisem taka da bi rekla ne.... se sam bojim da me bo vprašala če lahko pride na počitnice, čeprav doma je pa tle sam 3 metre stran ima vhod, sam je med šolskim letom sanjala kako bi pri nas spalauser posted image

zdle sem šla na balkon in so vrata od naših igral odprtauser posted image user posted image user posted image kak me jezi pa dej če že pelješ otroka na privat igrala vsaj vrata zapri da ne  hodijo kužki not kakat.... to je zdej v 1 tednu že drugičuser posted image zdej bomo dal pa rigl gor če ne bo pomagalo pa ključ ne bo drugeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.7.2011 11:06:36   
Katjusa
sunnya pol tašči tud ni všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boste pa ornk vse razjeziliuser posted image user posted image user posted image user posted image
kar se torbe tiče jst sem jo delala v drugo 3 dni pred pdp ker smo šli v avstrijo pa sem za ziher zraven vzela... čeprav kop sem dobila popadke sem pa še hitro nekajs tvari dodalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
6.7.2011 12:10:12   
MIHAILO
Oj punce mi smo tudi lepo spali do 7h ,sonja pa do 8:30h...Potem smo sli ven in Ko smo prisli nazaj je mihailo zaspanckal ob 11:30h...Vceraj sem dala pit iz njegovega malega kozarcka in je pil ne da bi kaj polivaluser posted image user posted image user posted image tak da mu bom zdaj dajala iz kozarcka ,za spat bo pa se imel dudiko in flasko se nekaj casa pol bomo pa videli kako bo...za kosilo sem vzela iz skrinje sarmo tko da samo se pire krompir user posted image nardim in bo...imam se 8 zmrznjenih kosil,ko mi je ostajalo iz vrtca,kosem se mela tko da bom to zdaj porabila in bom lazje otroke ven peljala in se jim posvetila...Plenicko smo pa mi dali stran konec maja ,ko smo bili v bosniuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?