Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 10:45:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vedno Pri nas Nejc tud ful smrči ampak res. Imamo pa oktobra pregled za žrelnico tko da mislim da bo treba vn dat. Ste pa ful hitro dobili datum, v Lj. je kar gužva tko da sigurno kake 4 mesece za čakat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 11:01:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vedno Pri nas Nejc tud ful smrči ampak res. Imamo pa oktobra pregled za žrelnico tko da mislim da bo treba vn dat. Ste pa ful hitro dobili datum, v Lj. je kar gužva tko da sigurno kake 4 mesece za čakat. smo pa več mesecev čakal na pregled k nismo vedeli da imamo veze ja sej mi bi tud čakal 6 mesecev pa sem v vrtcu povedala vzgojiteljici kaj imamo in je rekla da ena mamica tam dela in nam dala njeno štavilko pa smo jo poklicali in smo dobili takoj.... tak da dons brez vez pač čakaš....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.7.2011 11:02:11 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 11:18:19
|
|
|
|
Čebel@
|
spi....danes se mi pa ne da ničččč .....totalno sem brez energije .....sem pa čist poslovno razpoložena ....se dogovarjam za full luštne črke za na vrata ...zdej moram samo še moža dobit da greva na ob.zbornico prijavit firmo,da lahko zalavfamo na polno ...samo on nima nikoli časa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 11:31:31
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Jst sem včeri šla spat ob 2h, ob 5h auf za antibiotik, pol smo pa z Gajo spale do 10:30... Pol je padu zajtrk, kakav in cornfleksi, zdej se pa Gajči igra, jst pa malo tuki. Sicer bi mogla kej pospravit, ma se mi neki lih ne da...Kosilo mam na pol kuhano oz ga je včeri moja nona in mi je dala popotnico... kolumbo, namen mam it rodit v Postojno...Sam da mi rata prit do gor pa bo! ursa, kake izjave pa ma tvoj tast??? Kaj zdej, a otroci morjo sedet na miru kot da bi jih žeblji prbili na stol??? Ma za take izjave se niti ne sekiri, k tvoji mulčki so prov OK!!! čebela, fajn zrihti na obrtni! Pa sej tej dedci so vsi isti, nikoli nimajo cajta k so fullllll busy!!! Pa fajn za nov biznis!!! Ej, lej, zaenkrat kontakta ne rabim, k sm rekla, da bom rajš sproti nabavla...Tko da ko bom rabla, bom počekirala!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 11:37:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 11:39:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 12:48:59
|
|
|
|
sunny24
|
A ta RR sam meni šteka al vsem??? Kje ste vse? Al ste vse prodne in kuhate in pospravljate in pakirate za na morje? Gaja se igra, moj je šou v lokalček delat (so včeri dvignli podest pod šankom in je blo ospodi full ene golazni... in morjo to rešit zdej)...Jst pa nč, počivam. Neki grozno grdo vreme je blo danes napovedano, ampak pr nas šajna ko zmešano. birdy, a si vidla kiro ime smo zbrali za ? Ej, sej sm te že enkrat vprašala, ma si vrjetno spregledala...A uni japonki srebrni so bli Neli premajhni?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 12:50:32
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jurko ma že 2 dni čist vrtčevski ritem ....zbudi se ob 7 00 akcija do 11 30...pade dol do 14 30 in spet akcija do 20h..... Oooo, to je pa lep ritem... Mene je pa komar piknu v trebuh in me srbi za pop.izdit....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:09:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A ta RR sam meni šteka al vsem??? Kje ste vse? Al ste vse prodne in kuhate in pospravljate in pakirate za na morje? meni nič ne šteka no jaz ne pašem med te pridne,ker sem cel dopoldan za ekranom in brskam za robo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:11:36
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny če imaš fenistil si mal namaži pa te ne bo srbelo..... a ste kupli lokal? očitno nisem na tekočem..... kolumbo hvala za info v ponedeljek pirde moj zdravnik iz dopusta pa če bom še imela to po prstih mu bom pokazala, zdej k je oparacija mimo mi gre počasi nazaj......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:14:08
|
|
|
|
sunny24
|
Ma čebela, ti si itak pridna, k si delaš biznis!!! Ej pismu, mi je šlo z glave...Sm smotana...Še zdej ti nisem poslala denarja za bodije, ampak je bla taka ludnica zdej, da tudi do pošte nism pršla (moj prtisk, Gaja bolana)...Ta teden ti pa res pošlem, k sm že smotana...Ej, če ti pošlem Angel sounds v prodajo, ga vzameš? Sam nimam original škatle več...Se je zgubila. A bo vseeno OK al ne?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:15:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ma čebela, ti si itak pridna, k si delaš biznis!!! Ej pismu, mi je šlo z glave...Sm smotana...Še zdej ti nisem poslala denarja za bodije, ampak je bla taka ludnica zdej, da tudi do pošte nism pršla (moj prtisk, Gaja bolana)...Ta teden ti pa res pošlem, k sm že smotana...Ej, če ti pošlem Angel sounds v prodajo, ga vzameš? Sam nimam original škatle več...Se je zgubila. A bo vseeno OK al ne? ne skrb zarad keša ...veš da ga vzamem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:16:58
|
|
|
|
sunny24
|
( IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sunny če imaš fenistil si mal namaži pa te ne bo srbelo..... a ste kupli lokal? očitno nisem na tekočem..... Nimam...pa sej bo šlo mimo! Ne, lokalček smo vzeli v najem, konc avgusta odpremo...Je treba mal renovirat, pa balkon odpret, k je zdej zaprt (plac za kadilce pač more bit) in tko...Malo za zravn. kpolkjhnbvcsdfnv... Pozdravčki od Gaje!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:19:49
|
|
|
|
sunny24
|
No čebela, pol ti ga pa pošlem skupi z dnarjem! Pol ob priliki pa ti še grelec za stekleničke od Aventa pošlem, pa eno nosečniško jeans krilo iz Prenatala imam če želiš...Jst ga sploh ne nosim... Pa ena frendica je tudi rekla, da bo voziček prodajala, pa sm ji rekla za tebe, pa je rekla da če ga prej ne proda sama, bi ga preko tebe...Sam biznis ti delam!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:22:33
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny sem te že parkrat hotla vprašat pa zmer pozabim a si dobla paketek?Ime Izak je pa meni osebno zelo všeč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:24:11
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc in Žiga sta uživala z babi na terasi in na vrtu . Sedaj Nejc že spi, Žiga bom pa počasi tud nesla spat. Potem bo pa že Eva na vrsti sam itak se mi menjavajo tko da ne rata vseh treh naenkrat spat dat. Skrbijo da je mami ves čas v pogonu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:28:26
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny sem te že parkrat hotla vprašat pa zmer pozabim a si dobla paketek?Ime Izak je pa meni osebno zelo všeč Ja ja, sem dobila. Sicer so očitno na pošti neki zamutili, ker je bil pildek v kaslcu šele v začetku prejšnega tedna, iskat ga je šou pa moj včeri...Tko da res, full ti hvala!!! Mi trije se tudi strinjamo z imenom, kaj si drugi v familiji mislijo pa nas ne briga... Mojim dvem je full všeč, ostalim pa ne, ker kot sem včeri napisala, je kao ime od tam dol...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 13:29:44
|
|
|
|
sunny24
|
Joj, ta moj Gajči...Zdej ej pršla iz kuhne s krožnikom, gor pa naštiman kruh, sirček in nož za mazat...Ja cukr moj, vse si je sama naštimala!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 14:06:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, ta moj Gajči...Zdej ej pršla iz kuhne s krožnikom, gor pa naštiman kruh, sirček in nož za mazat...Ja cukr moj, vse si je sama naštimala! meni je tud Izak čist všeč..... sej ni važno od kje je važno da je vam trem všeč in da je bo Izak zdrav
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 15:30:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce moje...Kkako ste kaj?Jaz sploh ne folgam na rr pridit,skoz okvarjanja z otroci ,ko pa spijo pa rihtam cote,stanovanje in se ze spet zbudijo...Smo vredu,zdravi kar je najbolj pomembno.Danes je bila patronazna na obisku da nam pove ,da lhko zacnemo z gosto hrano.... Koliko vasoh frebruarckov ima se dudo za spat in flasko za pit mleko na cucelj????? Mi imamo dudo se za spat in flasko za mleko,bi morali ze stran dat??? tu se mi zdi da sem napako naredila,Sonji bom kr stran dudo dala ,ker jo nemara in jo ne bom navajal ,ce jo ze noce pa flasko bom tudi prej zamenjala z kozarckom,na napak se ucimo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 15:31:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, ta moj Gajči...Zdej ej pršla iz kuhne s krožnikom, gor pa naštiman kruh, sirček in nož za mazat...Ja cukr moj, vse si je sama naštimala! Kak je dobra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 16:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 16:30:11
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, ja, uni srebrni so ji premajhni. Sandalčki so pa glih za zdele. Za ime pa ne vem od kje so pobral da je ta spodn Sicer verjetno te to ne zanima ampak Izak je tud en človek v Svetmu pismu stare zaveze. Mogoče to že veš, pa vseen povem Je pa lepo ime, pa še tok pogosto ni...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 16:34:02
|
|
|
|
birdy
|
Urša, mi drugač res nimamo pospravljen, kr Kolumbo vpraši Sej če prideš napovedan še neki zgleda, če pa nenapovedan, no, pol pa raj ne bom govorila Mogoče tko izpade k napišem kaj sem pospravla ampak pri nas se to pozna glih 5 minut. Pol je pa tak kot je blo. Pa se tok matram ampak ne gre. Pa še našarjenost sovražim, moj pa hrček
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 16:57:31
|
|
|
|
tanci29
|
čao mačke, da se malo javim..da vidite da nisem pozabila na vas ...mi smo ok...mulčka sta zlata, pridkana...jih moram provvvv pohvalit kok sta luštna...zdej že ful klepetata in imata resne debate tko da jest ahko sam od daleč na ušes vlečem... sunny-ime je meni blazno všeč urša-a dej ga srat no...najbrž jih je videl za 5 min po kosilu ali zajtku potem pa cel dan nič k so okoli letal...sploh pa kdo si želi otroke ki samo sedijo...morjo met malo življenja v sebi, ne sekiraj se...tvoji so čist luštni pa hvalabogu da so živi mihailo..mi imamo dudo za spat flaše pa ni nikoli sploh imela vse ostale imejte se lepo in poljubček za vsako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?