|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
5.7.2011 10:45:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas Nejc tud ful smrči ampak res. Imamo pa oktobra pregled za žrelnico tko da mislim da bo treba vn dat. Ste pa ful hitro dobili datum, v Lj. je kar gužva tko da sigurno kake 4 mesece za čakat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.7.2011 11:01:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas Nejc tud ful smrči ampak res. Imamo pa oktobra pregled za žrelnico tko da mislim da bo treba vn dat. Ste pa ful hitro dobili datum, v Lj. je kar gužva tko da sigurno kake 4 mesece za čakat.

smo pa več mesecev čakal na pregled k nismo vedeli da imamo vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej mi bi tud čakal 6 mesecev pa sem v vrtcu povedala vzgojiteljici kaj imamo in je rekla da ena mamica tam dela in nam dala njeno štavilko pa smo jo poklicali in smo dobili takoj.... tak da dons brez vez pač čakaš....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.7.2011 11:02:11 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.7.2011 11:18:19   
Čebel@
user posted image spi....danes se mi pa ne da niččččuser posted image .....totalno sem brez energijeuser posted image .....sem pa čist poslovno razpoloženauser posted image ....se dogovarjam za full luštne črke za na vratauser posted image ...zdej moram samo še moža dobit da greva na ob.zbornico prijavit firmo,da lahko zalavfamo na polnouser posted image ...samo on nima nikoli časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.7.2011 11:31:31   
sunny24
Jutro! Kako smo?
Jst sem včeri šla spat ob 2h, ob 5h auf za antibiotik, pol smo pa z Gajo spale do 10:30...user posted image   Pol je padu zajtrk, kakav in cornfleksi, zdej se pa Gajči igra, jst pa malo tuki. Sicer bi mogla kej pospravit, ma se mi neki lih ne da...Kosilo mam na pol kuhano oz ga je včeri moja nona in mi je dala popotnico...user posted image

kolumbo, namen mam it rodit v Postojno...Sam da mi rata prit do gor pa bo! user posted image

ursa, kake izjave pa ma tvoj tast??? Kaj zdej, a otroci morjo sedet na miru kot da bi jih žeblji prbili na stol???  Ma za take izjave se niti ne sekiri, k tvoji mulčki so prov OK!!!

čebela, fajn zrihti na obrtni! Pa sej tej dedci so vsi isti, nikoli nimajo cajta k so fullllll busy!!!  Pa fajn za nov biznis!!! user posted image user posted image user posted image    Ej, lej, zaenkrat kontakta ne rabim, k sm rekla, da bom rajš sproti nabavla...Tko da ko bom rabla, bom počekirala! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 11:37:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 11:39:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
5.7.2011 12:48:59   
sunny24
A ta RR sam meni šteka al vsem???

Kje ste vse? Al ste vse prodne in kuhate in pospravljate in pakirate za na morje? user posted image  

Gaja se igra, moj je šou v lokalček delat (so včeri dvignli podest pod šankom in je blo ospodi full ene golazni...user posted image in morjo to rešit zdej)...Jst pa nč, počivam. Neki grozno grdo vreme je blo danes napovedano, ampak pr nas šajna ko zmešano.

birdy, a si vidla kiro ime smo zbrali za user posted image ?  Ej, sej sm te že enkrat vprašala, ma si vrjetno spregledala...A uni japonki srebrni so bli Neli premajhni?

Neposredna povezava do sporočila: 432
5.7.2011 12:50:32   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jurko ma že 2 dni čist vrtčevski ritemuser posted image ....zbudi se ob 7 00 akcija do 11 30...pade dol do 14 30 in spet akcija do 20h.....

Oooo, to je pa lep ritem...user posted image

Mene je pa komar piknu v trebuh in me srbi za pop.izdit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
5.7.2011 13:09:38   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A ta RR sam meni šteka al vsem???

Kje ste vse? Al ste vse prodne in kuhate in pospravljate in pakirate za na morje? user posted image  

meni nič ne štekauser posted image
no jaz ne pašem med te pridne,ker sem cel dopoldan za ekranom in brskam za robouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 434
5.7.2011 13:11:36   
Katjusa
sunny če imaš fenistil si mal namaži pa te ne bo srbelo.....
a ste kupli lokal? očitno nisem na tekočem.....

kolumbo hvala za info v ponedeljek pirde moj zdravnik iz dopusta pa če bom še imela to po prstih mu bom pokazala, zdej k je oparacija mimo mi gre počasi nazaj......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.7.2011 13:14:08   
sunny24
Ma čebela, ti si itak pridna, k si delaš biznis!!! user posted image user posted image user posted image

Ej pismu, mi je šlo z glave...Sm smotana...Še zdej ti nisem poslala denarja za bodije, ampak je bla taka ludnica zdej, da tudi do pošte nism pršla (moj prtisk, Gaja bolana)...Ta teden ti pa res pošlem, k sm že smotana...Ej, če ti pošlem Angel sounds v prodajo, ga vzameš? Sam nimam original škatle več...Se je zgubila. A bo vseeno OK al ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 436
5.7.2011 13:15:24   
Čebel@

Ma čebela, ti si itak pridna, k si delaš biznis!!! user posted image user posted image user posted image

Ej pismu, mi je šlo z glave...Sm smotana...Še zdej ti nisem poslala denarja za bodije, ampak je bla taka ludnica zdej, da tudi do pošte nism pršla (moj prtisk, Gaja bolana)...Ta teden ti pa res pošlem, k sm že smotana...Ej, če ti pošlem Angel sounds v prodajo, ga vzameš? Sam nimam original škatle več...Se je zgubila. A bo vseeno OK al ne?

ne skrb zarad kešauser posted image ...veš da ga vzamemuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.7.2011 13:16:58   
sunny24
(

sunny če imaš fenistil si mal namaži pa te ne bo srbelo.....
a ste kupli lokal? očitno nisem na tekočem.....

Nimam...pa sej bo šlo mimo! user posted image

Ne, lokalček smo vzeli v najem, konc avgusta odpremo...Je treba mal renovirat, pa balkon odpret, k je zdej zaprt (plac za kadilce pač more bit) in tko...Malo za zravn. user posted image

kpolkjhnbvcsdfnv... Pozdravčki od Gaje! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.7.2011 13:19:49   
sunny24
No čebela, pol ti ga pa pošlem skupi z dnarjem! user posted image   Pol ob priliki pa ti še grelec za stekleničke od Aventa pošlem, pa eno nosečniško jeans krilo iz Prenatala imam če želiš...Jst ga sploh ne nosim...

Pa ena frendica je tudi rekla, da bo voziček prodajala, pa sm ji rekla za tebe, pa je rekla da če ga prej ne proda sama, bi ga preko tebe...Sam biznis ti delam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.7.2011 13:22:33   
Urša08
Sunny sem te že parkrat hotla vprašat pa zmer pozabim a si dobla paketek?Ime Izak je pa meni osebno zelo všeč user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.7.2011 13:24:11   
Urša08
Nejc in Žiga sta uživala z babi na terasi in na vrtuuser posted image . Sedaj Nejc že spi, Žiga bom pa počasi tud nesla spat. Potem bo pa že Eva na vrsti sam itak se mi menjavajo tko da ne rata vseh treh naenkrat spat dat. Skrbijo da je mami ves čas v pogonu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.7.2011 13:28:26   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sunny sem te že parkrat hotla vprašat pa zmer pozabim a si dobla paketek?Ime Izak je pa meni osebno zelo všeč user posted image

Ja ja, sem dobila. Sicer so očitno na pošti neki zamutili, ker je bil pildek v kaslcu šele v začetku prejšnega tedna, iskat ga je šou pa moj včeri...Tko da res, full ti hvala!!! user posted image

Mi trije se tudi strinjamo z imenom, kaj si drugi v familiji mislijo pa nas ne briga...user posted image Mojim dvem je full všeč, ostalim pa ne, ker kot sem včeri napisala, je kao ime od tam dol...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.7.2011 13:29:44   
sunny24
Joj, ta moj Gajči...Zdej ej pršla iz kuhne s krožnikom, gor pa naštiman kruh, sirček in nož za mazat...Ja cukr moj, vse si je sama naštimala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.7.2011 14:06:21   
Katjusa

Joj, ta moj Gajči...Zdej ej pršla iz kuhne s krožnikom, gor pa naštiman kruh, sirček in nož za mazat...Ja cukr moj, vse si je sama naštimala! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni je tud Izak čist všeč..... sej ni važno od kje je važno da je vam trem všeč in da je bo Izak zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.7.2011 15:30:24   
MIHAILO
Ojla punce moje...Kkako ste kaj?Jaz sploh ne folgam na rr pridit,skoz okvarjanja z otroci ,ko pa spijo pa rihtam cote,stanovanje in se ze spet zbudijo...Smo vredu,zdravi kar je najbolj pomembno.Danes je bila patronazna na obisku da nam pove ,da lhko zacnemo z gosto hrano....

Koliko vasoh frebruarckov ima se dudo za spat in flasko za pit mleko na cucelj?????

Mi imamo dudo se za spat in flasko za mleko,bi morali ze stran dat???user posted image tu se mi zdi da sem napako naredila,Sonji bom kr stran dudo dala ,ker jo nemara in jo ne bom navajal ,ce jo ze noce pa flasko bom tudi prej zamenjala z kozarckom,na napak se ucimo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.7.2011 15:31:18   
MIHAILO

user posted image user posted image Kak je dobra

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 16:09:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
5.7.2011 16:30:11   
birdy
Sunny, ja, uni srebrni so ji premajhni. Sandalčki so pa glih za zdele. 
Za ime pa ne vem od kje so pobral da je ta spodnuser posted image  Sicer verjetno te to ne zanima ampak Izak je tud en človek v Svetmu pismu stare zaveze. Mogoče to že veš, pa vseen povemuser posted image  Je pa lepo ime, pa še tok pogosto ni...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 448
5.7.2011 16:34:02   
birdy
Urša, mi drugač res nimamo pospravljen, kr Kolumbo vprašiuser posted image  Sej če prideš napovedan še neki zgleda, če pa nenapovedan, no, pol pa raj ne bom govorilauser posted image  Mogoče tko izpade k napišem kaj sem pospravla ampak pri nas se to pozna glih 5 minut. Pol je pa tak kot je blo. Pa se tok matram ampak ne gre. Pa še našarjenost sovražim, moj pa hrčekuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.7.2011 16:57:31   
tanci29
čao mačke,

da se malo javim..da vidite da nisem pozabila na vasuser posted image ...mi smo ok...mulčka sta zlata, pridkana...jih moram provvvv pohvalit kok sta luštna...zdej že ful klepetata in imata resne debate tko da jest ahko sam od daleč na ušes vlečem...

sunny-ime je meni blazno všečuser posted image user posted image

urša-a dej ga srat no...najbrž jih je videl za 5 min po kosilu ali zajtku potem pa cel dan nič k so okoli letal...sploh pa kdo si želi otroke ki samo sedijo...morjo met malo življenja v sebi, ne sekiraj se...tvoji so čist luštni pa hvalabogu da so živi

mihailo..mi imamo dudo za spat flaše pa ni nikoli sploh imela

vse ostale imejte se lepo in poljubček za vsako

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?