|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
7.7.2011 9:39:58   
birdy
Me zanima ker Neli ma mal naglušnosti (minimalne) pa žrelnico načeto, sam so rekli da ni za operacijo. Pa da vidm kakšna je kej praksa na vašmu koncu, če kej prej nardijo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.7.2011 10:07:29   
Katjusa
birdy žal ti trenutno ne morem pomagat..... mamica se ne spomni moj je pa bojda dal izvide v bolnici pa jih nismo dobili nazajuser posted image če jih bodo slučajno poslali ti javim je pa bojda sestra rekla da ni tak hudo zdravnik je pa potem rekel da če bi šlo za njegovega otroka bi ga operiral ker lahko do 12 leta ogluši..... žel ti to kej dosti ne pomaga.... sam če se bodo vnetja ponavljala in če se ti bo zdelo da slabše sliši kr reči še zdravnici za napotnico in mogoče jo kdo drug pogleda, ki pa bo dal drugačno mnenje.... lahko pa tud vprašaš tle na netu med.over.net al neki takega in ti bodo zdravniki podali še drugo mnenje...... 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.7.2011 11:22:22   
Katjusa
kje ste vse? mi2 s florjanom sva bila že pridna sva nekaj oblačilc k so beniju premajha (2 škatli) in še nakaj druge otroške opreme nesla v klet in iz balkona 2 stola k ju redko uporabljamo bomo raje dal kake zložljive da bo več prostora za bezenček.....
včasih me kr drži da bi vse kar ne bomo rabli oddala sam kaj pa če se odločimo še za enegauser posted image pol bom mogla pa spet okol fehtat in kupovat, da si bom kej nabrala..... imamo pa tolk vsega da glava boliuser posted image razmišljam da bi prodala nahrbtnik za nošenje otročka in kak voziček k imam 4user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.7.2011 11:24:31   
Katjusa
aja sem pozabla povedat da jst sem ensla samo en stol in prenosno posteljco ostalo mi je vse florjan nesu.... priden moj močan fantuser posted image user posted image user posted image user posted image no sej sva večkrat šla jst 2x flori je pa kr ene parkratuser posted image user posted image user posted image ampak je kr boljše stanje po omarah k se je mal praznlo.... zdej rabim samo še eno ful veliko vrečko za otroški jogij k zdej ga imamo v otroški kr nad omaro pa bi ga rada v klet nesla....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.7.2011 11:35:30   
Čebel@
katjuša....sta bila pa pridnauser posted image user posted image user posted image

midva sva se navozičkalauser posted image ....ampak je že toook vroče.....user posted image aja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.7.2011 13:35:59   
Urša08
vročeee

Mi smo bili do pol enih na vrtu. Sta se tamaledva igrala, medve s prijateljico pa v miru en kapiučinček spile. Potem pa akcija. Kosilčka smo že pojedli, potem sem Žiga zrihtala za spat, zatem še Evo, Nejc se igra. Mene pa čaka razmetana kuhinja in še kup opravkovuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.7.2011 13:54:34   
Urša08
Sunny ja Eva je res moja mazika. Je tok name narejena da ne moreš verjet. Sedaj ima sploh eno obdobje k ne bi bila pri drugmu v naročju razen pri meni al pa mojmu. Če jo pa kdo ogovarja se pa tko nežno k men privije in pogleda če je še pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša sta bila pa pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.7.2011 14:43:29   
simonakr
Oj! Soparno! Komi diham! Hvala bogu je una kokica zaspala. Skorej 2 ure ni hotla zaspat, razmetala je celo postlo, na konc pa zaspala čist brez vsega še pleničko je dol dala. Tko da sm jo samo pokrila in upam da bo vsaj mal spala da bom kej naredla.

Jest grem spat user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.7.2011 16:10:02   
Katjusa
mala 2 na balkonu v bazenčku,jst sem pa imela en obisk pa je že šel in zdej mal relaxa zame sicer skos neki kričanje na balkonu večina od navdušenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim da sem se kr fino spomnila za tale bazenček k bodo malo lažji poletni vroči popoldneviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.7.2011 18:10:46   
MIHAILO
ojla punce,kako ste kaj?Mi smo bli mal pred blokom ,ko je sencka in se je Mihailo mal guncal zdaj pa risanka time,sonja pa v lezalniku...ati je sel danes ob 13h v sluzbo tko da pride zvecer okrog 21h...tako tesko je ,ce je dolgo v sluzbi,Mihailo ga skoz isce ...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.7.2011 18:29:29   
Čebel@
mi smo šli popoldan v Emporium na igralauser posted image ...z user posted image sva se glihkar načofotala,ati in user posted image sta pa še v kopalniciuser posted image ....še večerja in počasi v pančevouser posted image

a je kolumbo že šla na morje?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.7.2011 19:04:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi smo šli popoldan v Emporium na igralauser posted image ...z user posted image sva se glihkar načofotala,ati in user posted image sta pa še v kopalniciuser posted image ....še večerja in počasi v pančevouser posted image

a je kolumbo že šla na morje?

jaz sem vceraj sonjo kopala v banjici na stojalu in jo ne smem vec tako,ker je bila kopalnica cist mokraaaaaaaa,kr luze so bleuser posted image zdaj bo sla banjica v tus kabinouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
7.7.2011 23:28:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
7.7.2011 23:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
8.7.2011 6:42:29   
Čebel@
jutrouser posted image

user posted image zaspala ob 20.00 in še vedno spi,user posted image zaspal ob 21.00 in spal do 6.00 ,pojedel in že spiuser posted image user posted image user posted image ....poslala sem vabila na krst-tamala me je skenslala(no sej nisem pričakovala da bo prišla),od mati odgovor pa še čakamuser posted image

kolumbo....a ta Marabela ima zunaj igrala?moram it prečikeratuser posted image

mihailo....midva z user posted image sva včeraj kar vodo v tuš kabini nalila,se notr zicnila in "plavala"user posted image user posted image

kolumbo.....o šit nouser posted image ....samo da je vse ok,šipa se bo že zamenjalauser posted image user posted image user posted image ....trkam da spet lepo sam zaspiuser posted image ....je pa njemu tudi tako vročeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.7.2011 6:43:02 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.7.2011 7:37:48   
Urša08
jutro

Danes sem pa šele pri kavici user posted image . user posted image user posted image user posted image že v pogonu. Bomo pa danes ves dan sami user posted image .

Kolumbo ojoj me je kr stisnilo, hb da se je srečno končalo. Postelnino imaš tam , pa brisače tudi. Jaz sicer vedno za vsak slučaj dam eno rjuho še not , pa kako brisačo.

čebela
kdaj imate krst?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.7.2011 7:39:24   
Čebel@
urša...jutro....jaz tudi že uživam v kofijuuser posted image ....krst je 17.7.user posted image in jaz sem še vedno bosauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.7.2011 7:43:31   
birdy
Jutro, tud mi smo zdele sami. Oči je šel na un seminar za brezposelne. Levček mi tle v naročju skače, bejbe pa gledata risanko. Nč, dost za zdele, me bo Lev pojeduuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.7.2011 7:43:49   
Urša08
čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj boš našla kej za obut. A vas bo velik na krstu? Koga sta pa za botra/botrco izbrala? predvidevam da sestre ne.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.7.2011 7:46:17   
Urša08
birdy potem mave isti luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se poštimajta z Levčkomuser posted image A ma Levček že tri goste obroke? Jaz študiram da bi še enga dodala sam ne vem a je prezgodiuser posted image ma se mi zdi da sem tokrat pri hrani najbolj zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 520
8.7.2011 7:48:30   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj boš našla kej za obut. A vas bo velik na krstu? Koga sta pa za botra/botrco izbrala? predvidevam da sestre ne.

na krstu bosta tašča/tast,mi in svakinja z družino.....za moje še ne vem-dvomim da prideta....botra bosta pa svakinja(se mi je prav ponujalauser posted image ) in pa tast(je bil pa totalno ganjen,ko smo mu rekli)user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.7.2011 8:19:49   
Katjusa
dobro jutro

jst naspana tko do pol:))) benjamin v vrtcu, florjan pa kraljuje med igračami, danes zvečer jih peljeva na vikend počitnice tamal k babiki, taveč pa k bivšim sosedom oz. prjatluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 pa gfrej vikend juhuuuu:) sej pol jih bom pogrešala kot vedno ampak čist enmal bo pa pasaluser posted image user posted image user posted image

komumbo ufff samo, da se je dobro končal. mene je vedno strah k kdo kosi in vedno se izogibam takim ludekom s kosilnicouser posted image user posted image user posted image tak da drugič se raje kje na drugi strani igrajte

čebela kak je lepo brat da imate take lepa odnose z borutovo(user posted image )familijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tvoji pa itak so se že vsemu lepemu odpovedal, tak da me nebi presenetl če jih ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image v vsakem primeru naj ti ne bo prehudo ker niso vredni tvoje srčne bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image , če ti bo folka manjkalo pa tu povej se nas bo kuj nabralo za kak avtobususer posted image user posted image user posted image user posted image

birdy in urša vama zavidam jutrajne cartanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.7.2011 8:36:46   
Čebel@
katjuša....ma tole z mojo familijo je itak no commentuser posted image user posted image ...sem dala jim pa zadnjo priložnost-tamala jo je zamudila in mi je popolnoma vseeno če se nikoli več ne vidivauser posted image ...mami in fotr pa če sta pametna bosta zgrabila priložnost in prišla na krst,drugače tudi njiju odpikamuser posted image ...kdaj se kej vidimo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.7.2011 8:49:08   
Čebel@
user posted image na sprehod...in v lekarno....ampak ne povem po kaj,ker me berejouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.7.2011 8:55:34   
birdy
Urša, jst že dajem tretji obrok. Ma zajtrk, skutko, dons je pojedu eno pa pol. Vidm da mu mleko ni zadost, ker mlek mam, sam on rabi konkretno hrano. Pa sej je dost logično, težek je precej, miga pa tud ful velik, pomoje res rab mal več k sam mleko.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!