Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 9:39:58
|
|
|
|
birdy
|
Me zanima ker Neli ma mal naglušnosti (minimalne) pa žrelnico načeto, sam so rekli da ni za operacijo. Pa da vidm kakšna je kej praksa na vašmu koncu, če kej prej nardijo...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 10:07:29
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy žal ti trenutno ne morem pomagat..... mamica se ne spomni moj je pa bojda dal izvide v bolnici pa jih nismo dobili nazaj če jih bodo slučajno poslali ti javim je pa bojda sestra rekla da ni tak hudo zdravnik je pa potem rekel da če bi šlo za njegovega otroka bi ga operiral ker lahko do 12 leta ogluši..... žel ti to kej dosti ne pomaga.... sam če se bodo vnetja ponavljala in če se ti bo zdelo da slabše sliši kr reči še zdravnici za napotnico in mogoče jo kdo drug pogleda, ki pa bo dal drugačno mnenje.... lahko pa tud vprašaš tle na netu med.over.net al neki takega in ti bodo zdravniki podali še drugo mnenje......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 11:22:22
|
|
|
|
Katjusa
|
kje ste vse? mi2 s florjanom sva bila že pridna sva nekaj oblačilc k so beniju premajha (2 škatli) in še nakaj druge otroške opreme nesla v klet in iz balkona 2 stola k ju redko uporabljamo bomo raje dal kake zložljive da bo več prostora za bezenček..... včasih me kr drži da bi vse kar ne bomo rabli oddala sam kaj pa če se odločimo še za enega pol bom mogla pa spet okol fehtat in kupovat, da si bom kej nabrala..... imamo pa tolk vsega da glava boli razmišljam da bi prodala nahrbtnik za nošenje otročka in kak voziček k imam 4
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 11:24:31
|
|
|
|
Katjusa
|
aja sem pozabla povedat da jst sem ensla samo en stol in prenosno posteljco ostalo mi je vse florjan nesu.... priden moj močan fant no sej sva večkrat šla jst 2x flori je pa kr ene parkrat ampak je kr boljše stanje po omarah k se je mal praznlo.... zdej rabim samo še eno ful veliko vrečko za otroški jogij k zdej ga imamo v otroški kr nad omaro pa bi ga rada v klet nesla....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 11:35:30
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....sta bila pa pridna midva sva se navozičkala ....ampak je že toook vroče..... aja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 13:35:59
|
|
|
|
Urša08
|
vročeee Mi smo bili do pol enih na vrtu. Sta se tamaledva igrala, medve s prijateljico pa v miru en kapiučinček spile. Potem pa akcija. Kosilčka smo že pojedli, potem sem Žiga zrihtala za spat, zatem še Evo, Nejc se igra. Mene pa čaka razmetana kuhinja in še kup opravkov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 13:54:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny ja Eva je res moja mazika. Je tok name narejena da ne moreš verjet. Sedaj ima sploh eno obdobje k ne bi bila pri drugmu v naročju razen pri meni al pa mojmu. Če jo pa kdo ogovarja se pa tko nežno k men privije in pogleda če je še pri meni Katjuša sta bila pa pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 14:43:29
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! Soparno! Komi diham! Hvala bogu je una kokica zaspala. Skorej 2 ure ni hotla zaspat, razmetala je celo postlo, na konc pa zaspala čist brez vsega še pleničko je dol dala. Tko da sm jo samo pokrila in upam da bo vsaj mal spala da bom kej naredla. Jest grem spat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 16:10:02
|
|
|
|
Katjusa
|
mala 2 na balkonu v bazenčku,jst sem pa imela en obisk pa je že šel in zdej mal relaxa zame sicer skos neki kričanje na balkonu večina od navdušenja vidim da sem se kr fino spomnila za tale bazenček k bodo malo lažji poletni vroči popoldnevi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 18:10:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce,kako ste kaj?Mi smo bli mal pred blokom ,ko je sencka in se je Mihailo mal guncal zdaj pa risanka time,sonja pa v lezalniku...ati je sel danes ob 13h v sluzbo tko da pride zvecer okrog 21h...tako tesko je ,ce je dolgo v sluzbi,Mihailo ga skoz isce ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 18:29:29
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo šli popoldan v Emporium na igrala ...z sva se glihkar načofotala,ati in sta pa še v kopalnici ....še večerja in počasi v pančevo a je kolumbo že šla na morje?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 7.7.2011 19:04:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo šli popoldan v Emporium na igrala ...z sva se glihkar načofotala,ati in sta pa še v kopalnici ....še večerja in počasi v pančevo a je kolumbo že šla na morje? jaz sem vceraj sonjo kopala v banjici na stojalu in jo ne smem vec tako,ker je bila kopalnica cist mokraaaaaaaa,kr luze so ble zdaj bo sla banjica v tus kabino
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 23:28:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 23:34:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 6:42:29
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro zaspala ob 20.00 in še vedno spi, zaspal ob 21.00 in spal do 6.00 ,pojedel in že spi ....poslala sem vabila na krst-tamala me je skenslala(no sej nisem pričakovala da bo prišla),od mati odgovor pa še čakam kolumbo....a ta Marabela ima zunaj igrala?moram it prečikerat mihailo....midva z sva včeraj kar vodo v tuš kabini nalila,se notr zicnila in "plavala" kolumbo.....o šit no ....samo da je vse ok,šipa se bo že zamenjala ....trkam da spet lepo sam zaspi ....je pa njemu tudi tako vroče
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.7.2011 6:43:02 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:37:48
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Danes sem pa šele pri kavici . že v pogonu. Bomo pa danes ves dan sami . Kolumbo ojoj me je kr stisnilo, hb da se je srečno končalo. Postelnino imaš tam , pa brisače tudi. Jaz sicer vedno za vsak slučaj dam eno rjuho še not , pa kako brisačo. čebela kdaj imate krst?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:39:24
|
|
|
|
Čebel@
|
urša...jutro....jaz tudi že uživam v kofiju ....krst je 17.7. in jaz sem še vedno bosa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:43:31
|
|
|
|
birdy
|
Jutro, tud mi smo zdele sami. Oči je šel na un seminar za brezposelne. Levček mi tle v naročju skače, bejbe pa gledata risanko. Nč, dost za zdele, me bo Lev pojedu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:43:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela saj boš našla kej za obut. A vas bo velik na krstu? Koga sta pa za botra/botrco izbrala? predvidevam da sestre ne.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:46:17
|
|
|
|
Urša08
|
birdy potem mave isti luksuz lepo se poštimajta z Levčkom A ma Levček že tri goste obroke? Jaz študiram da bi še enga dodala sam ne vem a je prezgodi ma se mi zdi da sem tokrat pri hrani najbolj zmedena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 7:48:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela saj boš našla kej za obut. A vas bo velik na krstu? Koga sta pa za botra/botrco izbrala? predvidevam da sestre ne. na krstu bosta tašča/tast,mi in svakinja z družino.....za moje še ne vem-dvomim da prideta....botra bosta pa svakinja(se mi je prav ponujala ) in pa tast(je bil pa totalno ganjen,ko smo mu rekli)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 8:19:49
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro jst naspana tko do pol:))) benjamin v vrtcu, florjan pa kraljuje med igračami, danes zvečer jih peljeva na vikend počitnice tamal k babiki, taveč pa k bivšim sosedom oz. prjatlu mi2 pa gfrej vikend juhuuuu:) sej pol jih bom pogrešala kot vedno ampak čist enmal bo pa pasal komumbo ufff samo, da se je dobro končal. mene je vedno strah k kdo kosi in vedno se izogibam takim ludekom s kosilnico tak da drugič se raje kje na drugi strani igrajte čebela kak je lepo brat da imate take lepa odnose z borutovo( )familijo , tvoji pa itak so se že vsemu lepemu odpovedal, tak da me nebi presenetl če jih ne bo v vsakem primeru naj ti ne bo prehudo ker niso vredni tvoje srčne bolečine , če ti bo folka manjkalo pa tu povej se nas bo kuj nabralo za kak avtobus birdy in urša vama zavidam jutrajne cartanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 8:36:46
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....ma tole z mojo familijo je itak no comment ...sem dala jim pa zadnjo priložnost-tamala jo je zamudila in mi je popolnoma vseeno če se nikoli več ne vidiva ...mami in fotr pa če sta pametna bosta zgrabila priložnost in prišla na krst,drugače tudi njiju odpikam ...kdaj se kej vidimo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 8:49:08
|
|
|
|
Čebel@
|
na sprehod...in v lekarno....ampak ne povem po kaj,ker me berejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 8.7.2011 8:55:34
|
|
|
|
birdy
|
Urša, jst že dajem tretji obrok. Ma zajtrk, skutko, dons je pojedu eno pa pol. Vidm da mu mleko ni zadost, ker mlek mam, sam on rabi konkretno hrano. Pa sej je dost logično, težek je precej, miga pa tud ful velik, pomoje res rab mal več k sam mleko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Koliko otrok?Jaka RRZa koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?1 (
2%)
2 (
22%)
3 (
55%)
4 (
11%)
5 ali več (
10%)
Število vseh glasov: 492Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!