Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 17:50:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kolumbo no fajn ,da nismo edini ...Men je danes patronazna rekla ,da naj ne bi vec pil iz flaske,naj ne bi mel vec dude za spat pa naj ne bi vec ponoc ko se zbudi popil mleko sem ga vprasal ce damo dudo bagerjom ,ko gre spat da jo nima pa ni sans je kr jokal...Ne vem kako to odvadis kr vrzes pa naj joka in neha al pustis otroku da je sam pripravljen na to in jo mogoce sam da stran??? Sonja ne mara dudo in ji jo sploh ne dajem...Kaksno varusko imas ti,tapravo al pride tvoja mami? uzivaj v casu zase
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 17:51:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čao mačke, da se malo javim..da vidite da nisem pozabila na vas ...mi smo ok...mulčka sta zlata, pridkana...jih moram provvvv pohvalit kok sta luštna...zdej že ful klepetata in imata resne debate tko da jest ahko sam od daleč na ušes vlečem... sunny-ime je meni blazno všeč urša-a dej ga srat no...najbrž jih je videl za 5 min po kosilu ali zajtku potem pa cel dan nič k so okoli letal...sploh pa kdo si želi otroke ki samo sedijo...morjo met malo življenja v sebi, ne sekiraj se...tvoji so čist luštni pa hvalabogu da so živi mihailo..mi imamo dudo za spat flaše pa ni nikoli sploh imela vse ostale imejte se lepo in poljubček za vsako A res,kako je pa potem pila mleko si ji kr iz kozarca dajala ,ko si prenehala dojit?super ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 17:57:20
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo jaz ti priporočam kozarček ki ga imam na FB strani primeren je od 3. meseca,od 6. pa nekateri že znajo pit iz njega.naša ima 2 doma in se je res naučila sama pit
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.7.2011 17:59:07 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 18:00:51
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-dojila se je do 16 meseca...znala je pa takoj pit iz kozarca ali pa še prej po slamici...noben naš pa itak ne mara pit mleka tako da nimam teh problemov ...zdaj pa sem pa tja popije kak kakav kar iz šalčke..ponoči pa se ne prebuja in nikoli po tistem ko se je nehala dojit ni iskala mleka ponoči duda-pri eriku smo se odločili in jo dali stran ker on bi jo imel do šole če mene vprašaš...je bilo par dni krize potem je bilo pa ok...mu je duda prinesla eno fajn darilo tko da je bil vesel...nikoli pa ni bil ljubosumen na hano ko je mela dudo...samo pri njemu me je motilo ker se je že odvadil dude podnevi ko pa smo šli v avstralijo smo jo imeli za na avion in je blo konec spet jo je hotel met čez dan...star je bil pa dve leti in pol ko je šla papa...za spanje me pa niti ne moti duda
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 18:19:49
|
|
|
|
sunny24
|
Uf, sm se zdej napokala...Je tašča nardila za papcat in bom počla. Gaja je šla malo dol se znoret, jst pa na off. birdy, za ime vem ja, da je bibljisko, hebrejsko. Neki se pa še spomnem od takrat, ko sem recimo da hodila h nauku oz full mi je blo všeč brat sv. pismo (uno k so zgodbe not), pa mi je ostalo nekje v spominu to ime. Sej za japonke se mi je zdelo, da bojo mogoče premajhni, ker sicer so št 28, ampak očitno malo manjša. No, sam da boste ponosili čevelčke! mihailo, Gaja ma tudi dudo za spat oz gre spat tudi z dvemi ali tremi (ena v ustih, ostale v rokah), pa tudi kakav popije iz flaše tko zjutri kot zvečer. Jst sem iz flaše pila kakav do male šole... ...Za se pocrtat...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 18:28:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL kje ga lahko kupim?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 20:32:41
|
|
|
|
petrušk_
|
babnce....mi u bohinju na počitnicah...dogaja na polno...cajta ni spljoh....ne vem kdaj bom kej brala....v glavnem uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 23:05:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 7:41:37
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka super, ko bi le tako ostalo . Kavico sem že popila z preden je šel v službo. že pokonci, Eva že sita in previta tako da trenutno uživa na igralni. Nejc in Žiga pa gledata vlakca tomažka . Jaz mam pa mal časa za rr in čajček. Sem se tok navadla na ta čaj za dojenje da ne vem kaj bom pila ko bom nehala dojit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 7:46:35
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci res so super tile naši mulčki ki se že ful med sabo zaigrajo Kako si se odločila glede vrtca? Petrušk super za uživanje v Bohinju Do kdaj pa stre na dopustu? Kolumbo super za tako varuško Mihailo pri nas ima Žiga še vedno dudo in mu je ne mislim vzet ker jo ima Eva tud. Flaške nima ker jo je sam že pri letu zavrnil. Ne sekiraj se glede besed patronažne, ma vsi tile gledajo strogo naravnost in če je vse ni tako kot oni mislijo že ni ok. Men so v bolnici težil ker sem Evo bolj pogost dojila kot na tri ure, so me čist napsihiral, da bo hujšala,... mah sej sem Nejca tud tko dojila pa se je lepo redil, Eva se pa tud . Ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 7:55:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali smo super.... je ob polnoči še jedel,ker je kmalu zaspal(ob 20.00) in še vedno spi .. že v vrtcu .... mi je kavico naredil in mi jo pustil pri računalniku no se že zbuja...danes imam par naročil in imam malo letanja 16000 objav
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 6.7.2011 7:56:36 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 8:03:42
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Pismo, na dopustu sm pa vstajam ob 6.30! Sm čist zombi dokler ne spijem kavice! Mihajlo - sej mi smo dudo šele zdele skenslal, do zdej je skoz spala z dudo! Se je glih ponudila priložnost za stran dat pa sm jo zgrabla. Glede pleničk sm si pa že prej zadala da ko bom na dopustu da bova začele odvajat, sej ponoč jo ima še vedno. Aja ena ideja za pitje po kozarčku - nam je ratal tud za navadnim kozarčkom samo da sm vzela unga od fruktala k ima stesnjen dno in se fajn prime, pa mu daš ene par požerkov notr. No čez en teden bomo pa pakiral in jutr teden gremo na morje. Komej čakam! Papa šibam kofetkat pa zajtrk (če temu lahko take rečeš ) pojest!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 8:05:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 16000 objav Klepetula!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 8:10:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 16000 objav Klepetula! ujemi me
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 9:13:24
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, nočka danes celo dokaj ok, punce in dec so že uzun. Delajo škarfo. Lev spi jutranji spanec Jst pa mal pospravljam. Včer sem končno uspela vse speglat, pa ta poletne cunje sem si ven potegnila, sem hitra a ne Sem zdele folgala z ene petimi majcami, zdej jih bo pa več. Vedno za otroke zrihtam že mal prej, nase pa čist pozabim Nč, grem delat naprej... Lep dan in se beremo.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2011 9:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 10:01:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 16000 objav Klepetula! ujemi me čvekica mala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 10:07:27
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... če bi katera imela kej od vlakeca tomežeka nej čim prej javi bomo naročal iz anglije se je moj zmenil da nam pošljejo v enem paketu da ne bo tolk poštnine tak da.....http://stores.ebay.at/toytrains4u sem zjutra vstala ob pol 8 sem benija peljala v vrtec pol sem šla pa nazaj spat in sem se zbudla ene 10 do 10 k je sosedova punčka prišla (je cele dneve tu in ko bi se vsaj s florjanom igrala tak pa barva tle v dnevni , pa nimam srca da bi ji rekla da ne more....) florjan me je lepo pustil spat moj mali angel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 10:17:24
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Mi2 smo ustale ob 9:30-sm danes kar budilko naštimala, da ne bo spet spanje skori do 11h...Učeri je spet šla spat ob 23:30...Ma jst ne vem, kaj jo trka...Leži v postli in gleda v prazno, zaspi pa ne... Zdej smo popapcale zajtrk, jst sem tuki, Gaja pa malo risanke na TV čekira pa se jezi na reklame, naj končajo, da ona hoče risanke! Bi žihr šle kaj ven, sam ne vem, če se mi lih neki da, k je že kar toplo zuni...Bom kar rodila tam sred Gorice... Pol dobim obiske-pride naj frendica na en čvekič, pa še modrce za dojenje mi prnese-dela v DM pa sm ji rekla naj mi prnese vse cifre da provam doma v miru...Kaj delajo veze, a? Naš v trebuhu ma akcijo. Včeri je moj še tašči reku za ime, pa je ženi kar slabo ratalo...Ja no, it's not my problem! petrušk, a uživate na dopustu, a? Moja dva sta tudi bla zdej v Bohinju 10 dni, pa sta rekla, da so full neki pošlihtali kolesarske poti pa zunanji bazen. simonakr, kaj pa ti ob takih zgodnjih urah??? katjusa, a ta mala soseda kar uleti h vam al kaj? Ja smotano no...Pol si še en malo zastojn varuška al kako? čebela, u mater, kolko postov si načvekala? Faca klepetuljasta!!! Jst mam še 11 dni do konca, pa nimam še torbe za v P naštimane, pa tudi za ta malega morem naštimat da bo moj prnesu...Recimo da bi to lahko danes nardila...Bi bil že cajt!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 10:30:19
|
|
|
|
Urša08
|
eto mojih pet minut Eva spi, Nejc in Žiga z babi na vrtu . Mi prov paše ker smo mel od 7 do 10 akcijoooo, pa še Žiga mal odvajam in ga vsakih 15 minut peljem na wc , pa enkrat je en žejem, pa drug, pa lakota,... pestro ja Za kosilo bom kar včerejšnje zrezke v omaki porabila, sam rezance zraven skuham, juho mamo tud še tko da bo vsaj s tem minimalno dela. Se morm pa nad stanovanje spravt pa sploh nimam volje. Nejc je včeraj dobil kolo in se lepo vozi sem bla tok happpy da je začel poganjat . Sedaj bi pa Žiga tud kolo, ma tale je k ena papiga, vse kar ma Nejc bi on . Si grem en kapučin narest pa vas mal prebrat ker mi prav paše tale tišina
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 10:36:00
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Sunny jaz vama kar zavidam tole spanje Jaz med tednom vstanem med 6.15 in 6.30 , no se vid da grem pa zvečer mal prej spat k mi energije zmanjka Katjuša kako je Florjan? Kolk časa naj bi bil doma - kako priporočajo? Sunny a samo še 11 dni Želim ti čim hitrejši, čim manj boleč in lep porod, seveda brez rezanja. Navijam za 16.7
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 11:04:15
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša kaj mi zavidaš ti ti ti .... nisem takole spala že od 22. novembra inše to ponoči slabo spim k ne vem kam nej roko dam....drugače se vstajam ob 5:55 če morem perilo obesit pa še 10 minut prej drugače pa florjan naj bi 1 teden od izpusta bil doma in naj bi jedel bol redko hrano tak da v ponedeljek gre spet v vrtec pol si bom pa privoščla spanje sunny ne sej pozvoni sam ne morem ji rečt da ne sme sej sem sama kriva pač nisem taka da bi rekla ne.... se sam bojim da me bo vprašala če lahko pride na počitnice, čeprav doma je pa tle sam 3 metre stran ima vhod, sam je med šolskim letom sanjala kako bi pri nas spala zdle sem šla na balkon in so vrata od naših igral odprta kak me jezi pa dej če že pelješ otroka na privat igrala vsaj vrata zapri da ne hodijo kužki not kakat.... to je zdej v 1 tednu že drugič zdej bomo dal pa rigl gor če ne bo pomagalo pa ključ ne bo druge
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 11:06:36
|
|
|
|
Katjusa
|
sunnya pol tašči tud ni všeč boste pa ornk vse razjezili kar se torbe tiče jst sem jo delala v drugo 3 dni pred pdp ker smo šli v avstrijo pa sem za ziher zraven vzela... čeprav kop sem dobila popadke sem pa še hitro nekajs tvari dodala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 6.7.2011 12:10:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
Oj punce mi smo tudi lepo spali do 7h ,sonja pa do 8:30h...Potem smo sli ven in Ko smo prisli nazaj je mihailo zaspanckal ob 11:30h...Vceraj sem dala pit iz njegovega malega kozarcka in je pil ne da bi kaj polival tak da mu bom zdaj dajala iz kozarcka ,za spat bo pa se imel dudiko in flasko se nekaj casa pol bomo pa videli kako bo...za kosilo sem vzela iz skrinje sarmo tko da samo se pire krompir nardim in bo...imam se 8 zmrznjenih kosil,ko mi je ostajalo iz vrtca,kosem se mela tko da bom to zdaj porabila in bom lazje otroke ven peljala in se jim posvetila...Plenicko smo pa mi dali stran konec maja ,ko smo bili v bosni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?