|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
4.7.2011 23:58:07   
sunny24
Uf, to je pa štala...Ma upam, da se ti bo to porihtalo in da končno ugotovijo, kaj ej na stvari!!!

Jst sem bla pa tudi malo pridna zdej...sm eno žehto cot obesla...Več se mi pa ne da! user posted image user posted image user posted image

Grem še malo TV gledat, pridem še kej okoli počekirat...Lih k je taka zgodnja ura! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 0:43:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
5.7.2011 7:10:25   
Urša08
jutro

Pri nas že živahno, vsi trije pokonci.

Kolumbo jaz na morčija vzamem kar precej stvari že skuhanih in zamrznjenih. Npr:
- filane paprike ali čufti v omaki
- omaka za testenine
- golaž ali bograč
- goveja juhica
- obara s knedelčki
- zrezki v smetanovi omaki
- fižolova juihica
- koščki piščančka v zelenjavno- smetanovi omaki
zraven na morju skuham samo prilogo: krompir, riž, makarone
Vzamem še kake torteline z gorgonzolino omako, al pa za špagetke s tuno.
Priporočam ti da vzameš s sabo za pire krompir zmečkat, pa za lupit krompir, pa kako mini posodico če za Jureta posebej kuhaš.

Upam da sem ti kej pomagalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
5.7.2011 7:30:41   
Čebel@
jutrouser posted image

spali po starem urnikuuser posted image ...user posted image je zjutraj padla s posteljeuser posted image pa ima ograjouser posted image

birdy.....šit tole s šihtomuser posted image

katjuša...namerno ne delamo,pazimo pa tudi neuser posted image

kolumbo.....u madona ste meli pa pestro s praskanjemuser posted image .....upam,da se ti roke kmalu zacelijouser posted image user posted image user posted image

sunny....boš po moje tko mela doma kot jaz-čez čas je user posted image komaj pokazala ljubosumje-ampak ni panikeuser posted image .....ime mi je pa všečuser posted image ....lahko ti dam še od te ženske kontakt,če želišuser posted image

urša
.....jutro.....dej mi povej:ti vso to hrano daš doma v skrinjo,peljete v hladilni torbi in pol na morju spet v skrinjo ali le v hladilnik?

ajvy....kako je Tarja?

vreme je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
5.7.2011 8:17:39   
simonakr
Jutro!
Evo komentar moje male: "Mami tiho bodi, telebajski so!" user posted image  user posted image  user posted image  

Jest mam dost, jest grem na dieto! Včerej so mi hlače počle po šivu in moj vrlo pameten ene par pametnih pripomne in sm ga skor nekam poslala user posted image  Eno ta kratko bom vdarla pred morjem, po morju pa najbrž eno daljšo ala ločevalno al pa kej podobnega.

Urša kam pa na morju to spraviš? Ponavad hladilnik in zamrzovalnik nista glih velika.

Birdy - user posted image  , pa sej bo tud služba se najde, samo če se hoče! Držim pesti da se bo hitro vse uredilo. user posted image  

Aja še to morm pohvalit mojo miško, zjutrej ko sva ustale je rekla: Mami hitr lulat! In sva šibale in sva ujele lužico v kahljico! user posted image  user posted image moja miška! Dude pa sploh ne omeni več  user posted image  user posted image Ji morm še nagrado kupit! 

No zdej pa šibam mal omaro pospravit! 

< Sporočilo je popravil simonakr -- 5.7.2011 8:18:34 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.7.2011 8:32:49   
Urša08
čebela ja vse to vzamem iz skrinje in v hladilno na morju pa nazaj v skrinjouser posted image

Simonakr te mobilne hiške majo kar super hladilnik in zamrzovalno omaro gor tko da lepo vse pospravim notuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.7.2011 8:33:27   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ja vse to vzamem iz skrinje in v hladilno na morju pa nazaj v skrinjouser posted image

Simonakr te mobilne hiške majo kar super hladilnik in zamrzovalno omaro gor tko da lepo vse pospravim notuser posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.7.2011 8:35:43   
Urša08
Vsi user posted image user posted image user posted image siti in že preoblečeni. Eva je neki sitkana , jo bo treba spat nest, Nejc in Žiga pa čist v igri. Se tok lepo skup igrata. Že pol ure prevažata zamaške in jih dajeta v smetarski avto, pa z bagerjem na prikolico in potem odpeljeta s traktorjemuser posted image user posted image user posted image

Bo treba Evo poštimatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.7.2011 8:36:12   
Katjusa
Dobro jutro

Urša ti pa nakuhaš za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna:)

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

u bistvu mam po  dlaneh in na blazinicah prstov, tko d vsaka malenkost k primem me boli k hudič...še tipkam mal težjeuser posted image .....naj bi bla alergija na Nikelj.......ma mam že ene 100 terij kaj bi loh blo....pomankanje spanja...hormoni...pucanje, previjanje....tko d ne vem več

kolumbo a to so najprej kao neki mozolčki in pol popoka in tud do krvi? in je taka suha koža..... neki takega imam jst pa se ne morem znebituser posted image boli k user posted image ko pa poči pa še peče.....

Neposredna povezava do sporočila: 409
5.7.2011 8:46:18   
Urša08
user posted image user posted image sta šla z babi dol, Eva se pa carta.

Danes pripeljejo Nejcu kolo in upam da ga prepričamo da je tud s pedali zabavno vozituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 8:46:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 8:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
5.7.2011 8:52:25   
Urša08
Kolumbo mi smo v Straškotu zmer mel hišico brez nadstreška, lepo plošče zabetonirane, gor pa miza, stoli in klopca, zraven pa še marela (je nikol nismo rabili) . Je bila pa hišica v senčki in je bilo luštno. Okol pa pesek in mal gredic s cvetjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
5.7.2011 8:57:25   
Urša08
Včer sta prišla tast in tašča domov z morja in prvo kar sem spet slišala od tasta je bilo A veš kok so bli vsi otroc pridni, samo sedel so pa risaluser posted image mislim jaz ne vem kaj mi hoče povedat - da mam divjake doma al da moji otroc niso normalni user posted image se mi je tok neumno zdel.

Sedaj grem pa hitro kosilo na pol narest, pa kuhinjo pospravt, stroje spraznit dokler sta ta velikedva z babi, Eva pa v svetu sanjuser posted image . Vas pa itak na vsake kvatre pridem mal pokukatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.7.2011 9:15:46   
Katjusa
kolumbo če boš kej izvedala za kaj gre prosim da mi javiš.... k bom znorela vse prste imam s flajštri polimane da me mal manj boli in mal manj poka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša eno uho not drugo ven, sicer že dolgo nisem videla tvojh sončkov sam sploh ne dvomim da so pridni k mami tak da.... tast se naj v rit brcne s takimi izjavami...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.7.2011 9:17:52   
Katjusa
aja kolumbo od pucanja ziher ni k jst ne pucam velikouser posted image user posted image , previjanje tud dvomim k ne previjam velikouser posted image user posted image user posted image ..... lahko da je stresuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.7.2011 9:18:08   
birdy
Hej,
tamalidve je dragi mal ven vzel, Lev se prebuja, pospravla sem speglane cote v omaro, spucala kopalnico in wc. Nočka spet katastrofa, ne vem kaj Levčka pere. Ta bi se kr na jošk preselu. Kristi je tud že pred polnočjo pribremzala k nama, smo se pol tko fino stiskal. Nč, nam več nakladala k ma Lev žur v spalniciuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.7.2011 9:22:46   
Čebel@
če bo katera rabila:PO NOVEM IMAM V PONUDBI PRTIČKE ZA SV. KRST....PRIPOROČITE MEuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.7.2011 9:30:06   
Čebel@
no jaz sem šla naročit prtiček za user posted image ....zraven še posel sklenilauser posted image user posted image ....ven se mi ne dauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.7.2011 10:22:33   
Urša08
Kok se da velik narest če nimaš otrok nekje za ritjo skozuser posted image user posted image user posted image . Kuhinja pospravljena, zrezki v omaki se že kuhajo, cote obešene, pa en kupček cunj je že zlikanih user posted image . Sedaj mam pa en kapučinček pa upam da ga v taki tišini in miru uspem popit. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.7.2011 10:27:01   
Urša08
Birdy z veseljem se en dan pripeljemo, mogoče drug teden. Pa zarad nas res ni treba pospravljat, itak mam občutek da mate vse pospravljeno.Držim pesti za tvojga da najde boljšo službico in da dobi za nedoločen čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bravo Levčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že ful mobilen user posted image user posted image user posted image user posted image   Glede nočke se pa lahko samo podpišem pod tabo smo mel isto sranje sam ne vse zarad Eva.

Katjuša a je Florjan prej smrčal? A sedaj ne več , seveda če sploh je?

čebela superca za sklenjen posel?

Aja sem pozabla povedat da Žiga nima več vročine, je že zvečer ni mel. Nimam pojma kaj se mu kuha mal sumim da je bil skurjen od turbo vikenda in še zadnja petka ga ful matra k vn rine.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
5.7.2011 10:29:16   
Katjusa
urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 10:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 10:33:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
5.7.2011 10:35:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?