Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 4.7.2011 23:58:07
|
|
|
|
sunny24
|
Uf, to je pa štala...Ma upam, da se ti bo to porihtalo in da končno ugotovijo, kaj ej na stvari!!! Jst sem bla pa tudi malo pridna zdej...sm eno žehto cot obesla...Več se mi pa ne da! Grem še malo TV gledat, pridem še kej okoli počekirat...Lih k je taka zgodnja ura!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 0:43:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 7:10:25
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pri nas že živahno, vsi trije pokonci. Kolumbo jaz na morčija vzamem kar precej stvari že skuhanih in zamrznjenih. Npr: - filane paprike ali čufti v omaki - omaka za testenine - golaž ali bograč - goveja juhica - obara s knedelčki - zrezki v smetanovi omaki - fižolova juihica - koščki piščančka v zelenjavno- smetanovi omaki zraven na morju skuham samo prilogo: krompir, riž, makarone Vzamem še kake torteline z gorgonzolino omako, al pa za špagetke s tuno. Priporočam ti da vzameš s sabo za pire krompir zmečkat, pa za lupit krompir, pa kako mini posodico če za Jureta posebej kuhaš. Upam da sem ti kej pomagala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 7:30:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali po starem urniku ... je zjutraj padla s postelje pa ima ograjo birdy.....šit tole s šihtom katjuša...namerno ne delamo,pazimo pa tudi ne kolumbo.....u madona ste meli pa pestro s praskanjem .....upam,da se ti roke kmalu zacelijo sunny....boš po moje tko mela doma kot jaz-čez čas je komaj pokazala ljubosumje-ampak ni panike .....ime mi je pa všeč ....lahko ti dam še od te ženske kontakt,če želiš urša.....jutro.....dej mi povej:ti vso to hrano daš doma v skrinjo,peljete v hladilni torbi in pol na morju spet v skrinjo ali le v hladilnik? ajvy....kako je Tarja? vreme je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:17:39
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Evo komentar moje male: "Mami tiho bodi, telebajski so!" Jest mam dost, jest grem na dieto! Včerej so mi hlače počle po šivu in moj vrlo pameten ene par pametnih pripomne in sm ga skor nekam poslala Eno ta kratko bom vdarla pred morjem, po morju pa najbrž eno daljšo ala ločevalno al pa kej podobnega. Urša kam pa na morju to spraviš? Ponavad hladilnik in zamrzovalnik nista glih velika. Birdy - , pa sej bo tud služba se najde, samo če se hoče! Držim pesti da se bo hitro vse uredilo. Aja še to morm pohvalit mojo miško, zjutrej ko sva ustale je rekla: Mami hitr lulat! In sva šibale in sva ujele lužico v kahljico! moja miška! Dude pa sploh ne omeni več Ji morm še nagrado kupit! No zdej pa šibam mal omaro pospravit!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 5.7.2011 8:18:34 >
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:32:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ja vse to vzamem iz skrinje in v hladilno na morju pa nazaj v skrinjo Simonakr te mobilne hiške majo kar super hladilnik in zamrzovalno omaro gor tko da lepo vse pospravim not
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:33:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja vse to vzamem iz skrinje in v hladilno na morju pa nazaj v skrinjo Simonakr te mobilne hiške majo kar super hladilnik in zamrzovalno omaro gor tko da lepo vse pospravim not
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:35:43
|
|
|
|
Urša08
|
Vsi siti in že preoblečeni. Eva je neki sitkana , jo bo treba spat nest, Nejc in Žiga pa čist v igri. Se tok lepo skup igrata. Že pol ure prevažata zamaške in jih dajeta v smetarski avto, pa z bagerjem na prikolico in potem odpeljeta s traktorjem Bo treba Evo poštimat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:36:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro Urša ti pa nakuhaš za dopust pridna:) IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo u bistvu mam po dlaneh in na blazinicah prstov, tko d vsaka malenkost k primem me boli k hudič...še tipkam mal težje .....naj bi bla alergija na Nikelj.......ma mam že ene 100 terij kaj bi loh blo....pomankanje spanja...hormoni...pucanje, previjanje....tko d ne vem več kolumbo a to so najprej kao neki mozolčki in pol popoka in tud do krvi? in je taka suha koža..... neki takega imam jst pa se ne morem znebit boli k ko pa poči pa še peče.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:46:18
|
|
|
|
Urša08
|
sta šla z babi dol, Eva se pa carta. Danes pripeljejo Nejcu kolo in upam da ga prepričamo da je tud s pedali zabavno vozit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 8:46:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 8:48:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:52:25
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo mi smo v Straškotu zmer mel hišico brez nadstreška, lepo plošče zabetonirane, gor pa miza, stoli in klopca, zraven pa še marela (je nikol nismo rabili) . Je bila pa hišica v senčki in je bilo luštno. Okol pa pesek in mal gredic s cvetjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 8:57:25
|
|
|
|
Urša08
|
Včer sta prišla tast in tašča domov z morja in prvo kar sem spet slišala od tasta je bilo A veš kok so bli vsi otroc pridni, samo sedel so pa risal mislim jaz ne vem kaj mi hoče povedat - da mam divjake doma al da moji otroc niso normalni se mi je tok neumno zdel. Sedaj grem pa hitro kosilo na pol narest, pa kuhinjo pospravt, stroje spraznit dokler sta ta velikedva z babi, Eva pa v svetu sanj . Vas pa itak na vsake kvatre pridem mal pokukat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 9:15:46
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo če boš kej izvedala za kaj gre prosim da mi javiš.... k bom znorela vse prste imam s flajštri polimane da me mal manj boli in mal manj poka.... urša eno uho not drugo ven, sicer že dolgo nisem videla tvojh sončkov sam sploh ne dvomim da so pridni k mami tak da.... tast se naj v rit brcne s takimi izjavami...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 9:17:52
|
|
|
|
Katjusa
|
aja kolumbo od pucanja ziher ni k jst ne pucam veliko , previjanje tud dvomim k ne previjam veliko ..... lahko da je stres
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 9:18:08
|
|
|
|
birdy
|
Hej, tamalidve je dragi mal ven vzel, Lev se prebuja, pospravla sem speglane cote v omaro, spucala kopalnico in wc. Nočka spet katastrofa, ne vem kaj Levčka pere. Ta bi se kr na jošk preselu. Kristi je tud že pred polnočjo pribremzala k nama, smo se pol tko fino stiskal. Nč, nam več nakladala k ma Lev žur v spalnici
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 9:22:46
|
|
|
|
Čebel@
|
če bo katera rabila:PO NOVEM IMAM V PONUDBI PRTIČKE ZA SV. KRST....PRIPOROČITE ME
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 9:30:06
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz sem šla naročit prtiček za ....zraven še posel sklenila ....ven se mi ne da
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 10:22:33
|
|
|
|
Urša08
|
Kok se da velik narest če nimaš otrok nekje za ritjo skoz . Kuhinja pospravljena, zrezki v omaki se že kuhajo, cote obešene, pa en kupček cunj je že zlikanih . Sedaj mam pa en kapučinček pa upam da ga v taki tišini in miru uspem popit.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 10:27:01
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy z veseljem se en dan pripeljemo, mogoče drug teden. Pa zarad nas res ni treba pospravljat, itak mam občutek da mate vse pospravljeno.Držim pesti za tvojga da najde boljšo službico in da dobi za nedoločen čas. Pa bravo Levček je že ful mobilen Glede nočke se pa lahko samo podpišem pod tabo smo mel isto sranje sam ne vse zarad Eva. Katjuša a je Florjan prej smrčal? A sedaj ne več , seveda če sploh je? čebela superca za sklenjen posel? Aja sem pozabla povedat da Žiga nima več vročine, je že zvečer ni mel. Nimam pojma kaj se mu kuha mal sumim da je bil skurjen od turbo vikenda in še zadnja petka ga ful matra k vn rine.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 5.7.2011 10:29:16
|
|
|
|
Katjusa
|
urša florjan je ful smrčal..... zdej ga še nisem slišala....že v bolnici ni smrčal zdej pa tud kadar ga grem pokrit predno grem spat ga nisem slišala k sem ga prej vedno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 10:30:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 10:33:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2011 10:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?