birdy
|
evo, še mal moje javljanje... Mi se mamo fino, smo cela familija doma ker je moj ostal brez službe. Pa bomo že, sej zdej mamo že prakso (a bi se smejala al jokala, ne vem).Levči priden, neverjetno nasmejan otrok, zdej plazi tud že na dolge razdalje, sedi celo minuto če ga uspeš motivirat za sedenje, mal mu še manjka da se sam posede, mal mu manjka do kobacanja, ne mara več čičat v stolčku ampak samo še tla in gasa Spanje pa obup, vidim pa zgornjo enko kako se prebija, pa še par drugih, upam sam da bo hitro. Čebela, glede spanja. Men je včer ponoč plafo ven vrglo k je hotu na joški spat. In sem se ulegla in ga pustila v pojseljici, seveda je tulu, no po 2 minutah nisem mela več srca da bi ga pustila jokat, sem ga vzela, mal ponosila in je zaspal. Lahko si misliš da je v momentu k sem ga dala v pojsteljico začel nazaj tulit. Pol sem ga pa mal po ritki trepljala, mal mu pela pa je lepo zaspal. Skrtka, hočem rečt da men neko izjokavanje do spanja pač ni glih všeč, da pa ni nujno da ga ravno nosim ampak da sem vsaj zraven, da me sliši, da me vidi, da ga tolažim, mal pobožam. Ne pustim da bi me preveč "izkoriščal" pri čemer bi trpela jaz (nošenje ene 10kilskega otroka pač po ene 15ih minutah ni več užitek), vsen pa sem ob njem. Urša, ko boste zdravi si vabljena k nam, sej pot že skor poznaš, mal naprej od kolumbo. Kadar kol, mi smo doma. Sam kak dan prej poklič da mal našo štalo v red spravim Petrušk, a veš kaj se mi je zgodil? En dan po tistem k sem ti dala cunce sem odprla omaro in zagledala škatlo na katerem z velikimi črkami piše premajhno od Leva. Ma se mi je zdel da bi nek moglo še neki bit sam... Ne vem, očitno sem slepa Se mi je zdel da nimam sam pliša Ajvy, vse najboljše vašmu kužiju... Naj vas razveseljuje še mnogo let Sunny, čimhitrejši porod če se slučajno več ne beremo preden greš rodit. Naj bo hitro in neboleče Pa seveda zdravega fantiča (za katerega še ne vem imena ) J, nč, zdej pa likat, bljek