|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
4.7.2011 7:56:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela nočem bit pametna sam sej veš kaj ti je storiti, da se ne bo na rokah uspaval.... mi smo benija to že pri 4 tednih pa mi ni žal in tud joka ni bilo....
jst tud norim pri nas oba mami mami mami..... vse morem jst in smo vsi 4v skupaj pa je vedno mami in pol sam rečem a atija ni?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj a veš kak jok je bil včeraj ko sem ga odložila v posteljouser posted image .......kar tresel se jeuser posted image ...nimam user posted image to poslušat...konec koncev je komaj 3 m star-pa ja ne more biti že razvajenuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.7.2011 8:01:14   
Katjusa
čebela verjemi da je lahko.... florjana smo mi pri treh mesecih takole uspaval in smo tud imel pol jok ampak na srečo samo 3 dni in je potem vedno sam zaspal.....
lej nobena panika ni če ga tako uspavaš sam tebe križ boli..... 

veš kaj jst pravim vsak starš ve kaj je zanj in za otročka najboljše in če vama je to všeč pač se cartajta... itak to prehitro mine......

sem pa jst ful srečna k je moj beni pravi cartek in se zelo rad pocarta in sva se vedno cartala ko je bedel in pred spanjem in še sedaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.7.2011 8:04:58   
Čebel@
sej se mi full paše cartat z njim,ker user posted image se nikoli ni(no zdej seuser posted image ),ampak uspavanje mi je pa mučenje...prej je zaspal s flaško v ustih,zdej je pa jojuser posted image ....pol se pa zbudi ves naspan in nasmejanuser posted image in mu vse oprostimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.7.2011 8:07:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sej se mi full paše cartat z njim,ker user posted image se nikoli ni(no zdej seuser posted image ),ampak uspavanje mi je pa mučenje...prej je zaspal s flaško v ustih,zdej je pa jojuser posted image ....pol se pa zbudi ves naspan in nasmejanuser posted image in mu vse oprostimuser posted image

tole pa obvladajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.7.2011 8:12:14   
Čebel@

tole pa obvladajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam resuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.7.2011 10:21:40   
Katjusa
kaj počnete.....? jst sem zdle mal pobarvanko barvalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.7.2011 10:32:53   
Katjusa
mojamoj kdo si? dej kej napiši če nas že tak veselo bereš:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.7.2011 11:21:55   
Čebel@

kaj počnete.....?

midva sva glihkar prišla s sprehodauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.7.2011 11:40:23   
Urša08
Uf
tole je pa pestro. Se mi zdi da sam od enga do druzga letam in neki pedenamuser posted image . Mah sej bo. Ne vem kaj je Žigu, upam da je sam skurjen poleg petke k vn leze.

Katjuša in čebela
hvala za pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ne sekiraj se glede Benjamina, sigurno uživa v vrtcu. Jaz sem mela prejšnji teden mal slabo vest ker je že pol vrtca praznega, pri Žigu jih je bilo samo 6 ampak sta jima pa tak lep teden nardile res enkratno. Sedaj sta pa itak na počitnicahuser posted image .

čebela hja vsako dete je drugačno. Mogoče pa Gal potrebuje več cartanja. Je pa tako da sej veš kakšno je moje mišljenje. Nam je bilo rečeno da če dojenček joka mu nekaj manjka in ni prav da ga kar pustimo jokat, sej se potolaži in neha jokat sam dobi pa tist v sebi da nobenemu ni do njega. Sem Žigca cartala do leta in pol v naročju potem je pa kar odrezal in lepo z Nejcem hodil spatuser posted image . Eva je pa itak en spešl otrok, njo pa morm dat v postelco brez uspavanja ker je edin tko veselauser posted image user posted image user posted image user posted image   ona v naročju prav sitna rata, jo daš v postelco je pa srečna. Sej ne vem kaj je boljše user posted image user posted image user posted image

Grem Nejcu palačinke narest, pa govejo juhico zakuhatuser posted image me priganja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
4.7.2011 11:41:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
   [Brisano sporočilo]
4.7.2011 11:42:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
4.7.2011 11:51:04   
Urša08
kolumbo ne govor mamo čisto bombo. Trenutno pečem palačinke ker je Nejc hudo lačen in me prov zanima kakšna je ta huda lakota. Evop sem v stolčka dala da bom vsaj kosilo nardila ker drugače je nosi miško user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.7.2011 11:56:30   
Katjusa
joj k vas berem kolk energije imate ob 3 otročkih si mislim, da jst to itak nebi zmogla.... z mojmu spet odločava al še enga al ne in po enis trani nebi po drugi pa se bojim da mi bo žal če ga ne bom imela... prav dolgo pa nebi čakala k sem že mal v letih....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.7.2011 12:09:01   
simonakr
Dan! Mala spančka - 5 min pavze!cuser posted image

Zdej nism več na bolniški in sm uradno na dopustu user posted image  

Pri nas okrog ta nove hiške smo pa travco zasadili in zdej imam nalogo oz. jo imava z Lariso da morva zjutrej vso travco zalit. JUHU kot da ni kej bolj pametnega dela. V hiši delajo še ta zadnje štoke, potem pa je na vrsti oprema. Pop pride najprej en tip (kolega od mojga) ki bo naredu kuhnjo, pa še en tip (drug kolega od mojga) k bo naredu večino ostalega pohištva. Mislm ni da ni, dogaja na polno.
Jest nej se pa odločm kakšno kuhno hočm met pa kakšna bo garderoba pa kakšna bo kopalnica (pohištvo) pa od male soba ... Da se ti sfuzla user posted image

No dost jamranja in počivanja, grem travco zalit user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.7.2011 12:13:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela h
ja vsako dete je drugačno. Mogoče pa Gal potrebuje več cartanja. Je pa tako da sej veš kakšno je moje mišljenje. Nam je bilo rečeno da če dojenček joka mu nekaj manjka in ni prav da ga kar pustimo jokat, sej se potolaži in neha jokat sam dobi pa tist v sebi da nobenemu ni do njega. Sem Žigca cartala do leta in pol v naročju potem je pa kar odrezal in lepo z Nejcem hodil spatuser posted image . Eva je pa itak en spešl otrok, njo pa morm dat v postelco brez uspavanja ker je edin tko veselauser posted image user posted image user posted image user posted image   ona v naročju prav sitna rata, jo daš v postelco je pa srečna. Sej ne vem kaj je boljše user posted image user posted image user posted image

Pod tole se pa kar podpišem! Naša miš je tud nekej časa lepo zaspala, pol se je nekej časa drla, pol je zaspala, se zbudila in se takrat sred noči drla čist v brez veze - v glavnem ni da ni, mel smo vse varjante. Trenutno lepo spančka in tud dudo je pozabila, samo takrat ko je fejst hudo se jo spomne!

Tko da ti ga kar mal popestvaj in pocrklaj! Sam je pa tud res kar je Katjuša napisala - otroci se neverjetno hitro razvadijo, ne glede na to koliko so stari! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.7.2011 12:15:20   
Urša08

joj k vas berem kolk energije imate ob 3 otročkih si mislim, da jst to itak nebi zmogla.... z mojmu spet odločava al še enga al ne in po enis trani nebi po drugi pa se bojim da mi bo žal če ga ne bom imela... prav dolgo pa nebi čakala k sem že mal v letih....

Katjuša si me nasmejala s tem da si v letih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ene v teh "letih " še prvega nimajo user posted image . Drugače ti pa povem da je super met tri. Tretje dete je za crklanje. Se mi zdi da si bolj čas vzameš za uživanje z otrokom in daš kake nepomembne stvari na stran. Vidva kar pogumno če je želja na obeh stranehuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.7.2011 12:16:31   
Urša08
Simonakr uživaj ob opremljanju vašega domeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.7.2011 12:30:59   
Katjusa

Katjuša si me nasmejala s tem da si v letih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ene v teh "letih " še prvega nimajo user posted image . Drugače ti pa povem da je super met tri. Tretje dete je za crklanje. Se mi zdi da si bolj čas vzameš za uživanje z otrokom in daš kake nepomembne stvari na stran. Vidva kar pogumno če je želja na obeh stranehuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej želja je to ni dvoma tud moj si želi in se res veliko meniva o tem ampak ko trezno razmišljava o tem da imajo otročki na razpolago eno sobo in da se lahko zgodi da se ne bomo mogli nikol selit potem bo tako ostalo do njihove poroke.... dokler so mali ni panike čeprav florjan bi že sedaj rabu celo stanovanje da bi si vse vlakece napeljaluser posted image user posted image user posted image user posted image pa tud k grejo v šolo je pomoje kr zalogaj pa izleti in letovanja..... pač finančno.... da pa je čustveno tretji v užitek pa ne dvomim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kr sline cedijo:)
jah to bo še odločitev da bomo švicali:) drugače pa ja men se zdi k sem si želela do 30. 3 da sme res v letih nekako zadnjo mejo za 3 otročka sem si dala do 34 leta ker nebi rada bila pr 60 še vedno šolarka in bi si rada kasneje še kako drugo željo izpolnila pač je treba imet otročke prej..... eni si pa prej dosti privoščijo in imajo prve otročke pri 36 ampak vsak po svoje in meni je bolje pač imet otroke dokler jih lahko imaš in dokler se ti še da kej za žogo tekatuser posted image user posted image user posted image user posted image in glede na to da ne zanosimo ko bi si to zaželeli pač je treba upoštevat da so 2 leti hitro mimo..... sej mi2 nikoli ne paziva

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.7.2011 12:32:08   
Katjusa

Simonakr uživaj ob opremljanju vašega domeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to imaš pa najboljše delo kar jih lahko imaš jst uživam v tem in bi to lahko vsak dan počela.... pomoje sem zgrešila poklicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj dopust in o beljenju glave kaj in kam postavituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.7.2011 12:36:00   
Katjusa

kaj počnete.....?

jst bom pa kr not k florjan ne sem prav ven in že tak popoldne grem na prevez me moj pelje in bomo šli vsi 4-je (moj zdravnik je na dopustu tak da morem v konjice k nadomestnemu).....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.7.2011 12:45:08   
Čebel@
user posted image pančka-miruser posted image user posted image

urša....sej se popolnoma zavedam,da je 200% drugačen kot user posted image in mi ga res ni težko cartat....ampak priznam,da sem se pri user posted image navadila,da sama zaspi,samo da jo dam v posteljo....on se pa že od rojstva rad stiska in carta...ah bomo že...še prehitro se ne bo več hotel več cartat,ker bo "prevelik"user posted image

kolumbo....na dvorišče jih spusti(mulčke mislim)user posted image ....še vedno čakam ime oštarijeuser posted image

katjuša.....a dej nehi,tole z letiuser posted image ...ko sem bila user posted image z user posted image je bilo ogromno nosečk okrog mene starih okoli 40,tko da imaš še malo foreuser posted image user posted image ....midva sva rekla,če user posted image in user posted image nebi mogla spat v isti sobi in bi se motila,bi user posted image odstopila najino spalnico in se midva enostavno preselila v dnevno-in tudi vi bi lahko tko narediliuser posted image user posted image

simona....bravo Larisa za dudouser posted image user posted image user posted image .....ti bom na FB poslala en mesičuser posted image ...sem ti pa fovš da že izbiraš kuhinjo in opremouser posted image user posted image user posted image user posted image

3je user posted image user posted image user posted image .....se strinjam z uršo da tretji je za dušo....in da se malo bolj skuleraš....zato jaz rabim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.7.2011 12:46:34   
Čebel@

kaj počnete.....?

jst bom pa kr not k florjan ne sem prav ven in že tak popoldne grem na prevez me moj pelje in bomo šli vsi 4-je (moj zdravnik je na dopustu tak da morem v konjice k nadomestnemu).....

a ga kej boli?govori pa lahko?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.7.2011 12:50:43   
Katjusa
čebela mi2 sva tud razmišljala da bi dala spalnico in spala v dnevni sam problem je da jst na sedežni ne mislim spat če daš not posteljo pol pa dnevne nimaš.... razmišljala sva da bi tud  kupla posteljo k je v omari in jo sma dol spustiš ko jo rabi.... no ampak vi bi to imeli za kratkoročno rešitev itak si ustvarjate večji domek in boste imeli vsi dovolj prostora pri nas pa lahko da bomo tu obtičali..... in otročki rastejo..... no sej še vedno bi lahko garažo nekako prerihtali ko bodo mulčki večji in če bi bila dol še ena mala kopalnica bi tud šlo če se kak otrok al pa mi2 dol prestaviva za spanje..... sam to je res skrajna rešitev......
ja sej vem da je veliko nosečnic pr 40 sam jst to ne mislim.....:) bi raje bila pri 45 babi:)user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud rabim 3user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.7.2011 12:52:15   
Katjusa

kaj počnete.....?

a ga kej boli?govori pa lahko?

odsvetoval so nam da smo zunaj par dni, sploh k je takole frišno..... drugače normalno govori in vse tud jedu bi rad že vse sam ne sme svežega sadja in zelenjave in samo pasirano in mehko hrano....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.7.2011 12:56:32   
Čebel@
katjuša....mi bomo tukaj še ziher 2,3 leta....ubistvu jaz kavča niti nebi menjala za posteljo,ampak bi kupila tak postelji nadvložek,ki zgleda ko ena pena in si samo zvečer to dava gor....ne vem razmišljam...ker tukaj tudi jaz nebi imela user posted image user posted image user posted image v 1 sobiuser posted image ....ma Florjan se mi pa smili-ampak je pogumen fantuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?