|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
2.7.2011 21:17:54   
brkn83
čer.
kako ste kajj?

MI počasi pripravljamo stvari za na morje, je moj prej mal čoln rihtal..............................komaj čakam petek da spakiramo in se odpravimo na morje.

Tamika in sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image - uživajte na morju............ti pa se le spočij.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.7.2011 21:19:55   
Ajvy
brkn..uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 327
2.7.2011 21:35:30   
Katjusa
dober večer:)

končno doma, sicer smo šli iz bolnišnice že okol pol 10 in potem sem se komaj zmenla v ZD da so mi roko prevezal.... imam čist črno dlan (podplutbe) intud tle od zapestja gor proti komolcu..... prvič ni bilo tako hudo..... boli me še ful ampak sej vzamem kako tabletko in nekako guram....

Florjan se super drži bil je ful priden in korajžen in res vsaka mu čast kako je ta fant pogumen in potrpežljiv, upam, da bo sedaj konec s temi vnetji, najbolj pomembno pa je da ne bo uglošel

kak fino da že eni potujete na morje jst tud komi čakam ampak se bom še načakala gremo 21.8. in pridemo nazaj 1.9., ker ima 2.9. izpit, ki ga sedaj ni šel delat ker se ni mogel učit smo imel tak čustveno nabit teden s temi operacijami in organizacijo...... v glavnem komaj čakamo morje bomo pa šli konec julija za kak vikend v izolo na obiskeca k prijateljici:)

lep večer in hvala k ste mislile na nas in hvala vsem za sms-je in lepe želje, mi veliko pomeni k vidim, da mislite na nas in da ste tako dobre prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.7.2011 21:37:19 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
2.7.2011 21:56:57   
Urša08
čer

Jaz sem si uspela baterije spet nafilat in je prav super občutekuser posted image . Sem si pa danes vzela res na izi dan. Spanje do 7, jutranja kavica z user posted image in zajtrk, potem sem en film pogledala in se šele ob pol dvanajstih iz pidžame spravila. Mal smo šli potem vn na sončka z Evo, za kosilo je bila kar pizza , pa še umirjen večer. Jutri je plan it na Bled tako da komaj čakamuser posted image .

Katjuša super da sta doma user posted image user posted image user posted image

Ajvy j
utri vam želim lep izletek user posted image

Brkn vi tudi že odštevate user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo drug teden se lahko en dan dobimo da se mulčki mal skup igrajouser posted image

Sedaj grem pa počasi spat. Lahko nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.7.2011 21:57:00   
petrušk_
katjuša...super da se fino držite....
od svakinje tamala gre septembra na odstranitev žrelnice...dj prosim mal več povej kako to zgleda....
tenkju pa kos pikapok za vašo family....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.7.2011 8:15:50   
simonakr
Jutro! Se vid da je nedelje in ni še nobene čvekice tlele gor user posted image  

Od kar smo brez dude smo bolj zgodnji user posted image  zato za vse skupi user posted image user posted image user posted image  (trije so zato da bodo zalegli user posted image )

Zdele se že pakiramo in se gremo mal v Snovik namočit, sej samo za ene 2 urce, glih tolk da mal čofotamo pa da jest nogo mal razmigam.

No fajn se mejte pa uživejte nedeljo! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.7.2011 8:21:18   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo drug teden se lahko en dan dobimo da se mulčki mal skup igrajouser posted image

a se jaz tud lahko povabim???

i miss you user posted image  teli klepetki mi kar malo manjkajo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.7.2011 8:31:01   
črticaa
DOBRO JUTRO

iz hotelske recepcije občudujem prelep razgled na koruzna polja,..
samo še rdeče čevlčke rabim,..pa grem lahko z levom iskati njegov pogum
user posted image user posted image user posted image user posted image  vse ironično mišljeno

delam že od 6ih ,..tako da mi malo dogaja,...preveč dela -pomankanje družine user posted image

sicer pa bo ta teden tak, kot bi si želela vse v moji delovni karieri.
delam od 6-14(ali 12), moj tudi do 12 pride domov,...kosilo naredim, greva po dominika (PEŠ) potem pa cel dancrkljanja, igranja in norenja user posted image  
kaj  hočeš boljšega

Adrian je že 4 dni pri mamici, je kar čudno/prazno brez njega,
ne vemo kdaj pride saj smo se zmenili da bo pri njej dokler hoče
-ampak imamo spet probleme, Adrian ima občasno (še posebej ko pride od mamice) napade da hoče u avstrijo k mamici živeti,.... kaj si misliti, občutiti, narediti,..... kupiti je treba knjige za šolo, pa sploh ne veš ali bo takrat še v sloveniji,...
stvar je v tem da če se tako odloči, da ne vem kako bom vse skupaj še držala,...Andreja bo to uničilo, sicer sebo delal ko da mu je vseeno, ampak zna  se vse podreti kot vrsta z domin.večina časa provbam odmislit to, ampak user posted image
sedaj je pri njej, našel je prijatelje, in bo vrjeetno ves navdušen nad avstrijo,...ampak ne moreš mu dopovedat da počitnice in ki imaš šolo/delo pač ni isto,..ni samo zabava
nimam besed da bi opisala kaj vse se mi mota po glavi,..sploh pa da bi vam natipkala tako da bi razumele,...vse je nekako zmešano in prepleteno,....
sploh pa če niti ne veš komu bi to zaupal,... oz če veš kaj bodo vtvoji najboljši prijatelji o tem rekli

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.7.2011 19:06:59   
Urša08
čer

Mi smo danes naredili izlet na Bled. Smo najprej račke nahranli, se malce sprehodili, občudovali lokvanje potem smo šli s pletno na otoček, pa na kremšnito in še na kosilce. Res čudovit izletekuser posted image . Sedaj Eva že spi, ta velikedva sta že v pidžamicah tko da upam da kmalu odideta v svet sanjuser posted image .

Se zvečer še kaj javim če ne pa jutri zjutraj.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.7.2011 20:34:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

katjuša...super da se fino držite....
od svakinje tamala gre septembra na odstranitev žrelnice...dj prosim mal več povej kako to zgleda....
tenkju pa kos pikapok za vašo family....

živjo....
v bolnišnico smo bili sprejeti en dan prej bolj zaradi tega da smo se malo prilagodili in od pol noči dalje je bilo treba bit tešč..... zjutraj so mu prinesli nek sirup tak de je bil pol zadet in potem so ga odpeljali, ko so ga pripeljali nazaj se je že prebujal rahlo je krvavel iz nosu in grozno jokal komaj smo ga potolažli (najbolj je jokal zaradi krvi ker se je ustrašil malo pa ga je tudi bolelo)  večina jih potem malo zaspi ampak naš s eni dal in nikakor ni hotel mal zaspat je bilo pa po kake pol ure že ful boljše in smo se že igrali in večina brali..... ta dan ko je oparacija otrok ne dobi nič za jest 2 uri po operaciji lahko začne pit vodo ali čaj ampak mora bit hladen...... do večera je že bil kot da se ni nič zgodilo ampak je bil grozno lačen tak da sem mu komaj dopovedala da mora lačen spat in tud v igralnico ni smel tak da ga je bilo težko držat v sobi no zvečer ob 21 je končno zaspal (aja vmes ga je tud malo zmanjkalo okol 14:30 sem mu rekla, če greva tekmovat kdo bo imel dlje zaprte učke in ga je zmanjkalo) drugi dan je bil najbolj vsel zajtrka, ki ga pa potem ni jedel tak da je dobro imet s sabo kake jogurte, pudinge..... v glavnem 1 teden po operaciji lahko jejo samo pasirano hrano tak da je kr težko pri takih k to nočejo jest..... proti bolečinam je pvri dan dobil svečko kasneje pa sirup..... otročke ki sem jih jst videla tam in so imeli isto operacijo so se v večini že naslednji dan igrali in počutili kot da ni nič edino s hranjenjem je mal problemov ampak bolj zaradi pasirane hrane..... dobili so pa tudi malo sladoleda pri kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image nam ga je še ati malo prinesel ko je prišel na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je bilo ful strah ampak je šlo super vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.7.2011 20:34:40   
Katjusa

čer

Mi smo danes naredili izlet na Bled. Smo najprej račke nahranli, se malce sprehodili, občudovali lokvanje potem smo šli s pletno na otoček, pa na kremšnito in še na kosilce. Res čudovit izletekuser posted image . Sedaj Eva že spi, ta velikedva sta že v pidžamicah tko da upam da kmalu odideta v svet sanjuser posted image .

Se zvečer še kaj javim če ne pa jutri zjutraj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za izletekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.7.2011 20:35:37   
Katjusa
črticaa upam da se zmenite tako da bo za adriana najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugeče pa super za dolge popoldneve

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.7.2011 20:38:20   
Katjusa
ajvy kako gre sem pozabla katera je bolančka upam da gre na boljše. za kaj točno gre pri tej 6 bolezni?  a si v bolniški?

kolumbo vi ste tud skos leteči vsaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn vi pa že priprave za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super... se nismo uspele nič videt:(

simona ste se nakopali?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.7.2011 20:39:39   
Katjusa
čebela kako? ste se že strigli? a mi  lahko pošlješ kej slikic iz srečanja zadnjič? jst še vedno nisem nobenih videla sama pa nisem nič slikala:(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   [Brisano sporočilo]
3.7.2011 22:19:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
   [Brisano sporočilo]
3.7.2011 22:31:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
4.7.2011 6:57:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela kako? ste se že strigli? a mi  lahko pošlješ kej slikic iz srečanja zadnjič? jst še vedno nisem nobenih videla sama pa nisem nič slikala:(

smo uredu kar se tiče zdravjauser posted image ..se je pa user posted image odločil da bi se uspaval le na rokah in sem že precej utrujenauser posted image ....veraj zvečer je komaj nekaj pred polnočjo zaspaluser posted image nimam pojma kako touser posted image ....user posted image je pa user posted image ....ampak so se začeli izpadi ljubosumjauser posted image ....vse mami mami...pa v naročje sili,ko imam user posted image user posted image
strigla ga (še) nisem
nimam nič slikic s srečanja(edino tebe v avtuuser posted image )-petrušk vem da je neki slikalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.7.2011 6:57:29   
Čebel@
kolumbo....katera oštarija je to????????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.7.2011 7:33:22   
Katjusa
dobro jutro:)

mami na bolniški, florjan na bolniški, benjamin pa s krokodilovimi solzami v vrtecuser posted image , sej bi ga imela doma sam ne morem roka me boli in on nonstop neki potrebuje...... pa sej v vrtcu mu nič ne manjka in itak je bil zdej na počitnicah in je bil že od srede doma.....

čebela upam, da se ne boš pustila temu uspavanju te čist razumem amapk bo vedno težje k je tud gal vedno težji..... upam, da je to pozno uspalavnje samo kratkotrajna muha in da bo danes že prej zaspal.... kar se pa tiče hane in mami mami pa mogoče ni samo plod lubusumja k naš beni tud nonstop mami mami.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.7.2011 7:35:06   
Katjusa
kolumbo kar se tiče obiskov in straha pred kako virozo te čist štekam, tak da kaj te briga ti si se tak odločla ostali pa itak nimajo besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno da boste uspel dopust speljat.....
hvala za posredovanje sjmmnovega sporočila, naj uživajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.7.2011 7:41:51   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela upam, da se ne boš pustila temu uspavanju te čist razumem amapk bo vedno težje k je tud gal vedno težji..... upam, da je to pozno uspalavnje samo kratkotrajna muha in da bo danes že prej zaspal.... kar se pa tiče hane in mami mami pa mogoče ni samo plod lubusumja k naš beni tud nonstop mami mami.....

user posted image ima zdele par dni to foro z nošenjemuser posted image ...mene pa tko hrbet boliuser posted image ...ima že več kot 6 kil....pri user posted image pa ne da bi skos kej hotla,ampak vse moram jaz in ne ati-jo dat spat,ji dati za jest,se hoče cartat pri meni,ko user posted image hranim....HB za flaško,da ga ati nahrani in da se ne počuti preveč odrinjeno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.7.2011 7:46:54   
Urša08
jutro

Žiga je zakuhaluser posted image user posted image user posted image . Se oglasim ko spravim Evo spat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.7.2011 7:52:39   
Čebel@

jutro

Žiga je zakuhaluser posted image user posted image user posted image . Se oglasim ko spravim Evo spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.7.2011 7:54:04   
Katjusa
čebela nočem bit pametna sam sej veš kaj ti je storiti, da se ne bo na rokah uspaval.... mi smo benija to že pri 4 tednih pa mi ni žal in tud joka ni bilo....
jst tud norim pri nas oba mami mami mami..... vse morem jst in smo vsi 4v skupaj pa je vedno mami in pol sam rečem a atija ni?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.7.2011 7:54:44   
Katjusa

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj mine tako hitro kot je prišlo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?