črticaa
|
DOBRO JUTRO iz hotelske recepcije občudujem prelep razgled na koruzna polja,.. samo še rdeče čevlčke rabim,..pa grem lahko z levom iskati njegov pogum vse ironično mišljeno delam že od 6ih ,..tako da mi malo dogaja,...preveč dela -pomankanje družine sicer pa bo ta teden tak, kot bi si želela vse v moji delovni karieri. delam od 6-14(ali 12), moj tudi do 12 pride domov,...kosilo naredim, greva po dominika (PEŠ) potem pa cel dancrkljanja, igranja in norenja kaj hočeš boljšega Adrian je že 4 dni pri mamici, je kar čudno/prazno brez njega, ne vemo kdaj pride saj smo se zmenili da bo pri njej dokler hoče -ampak imamo spet probleme, Adrian ima občasno (še posebej ko pride od mamice) napade da hoče u avstrijo k mamici živeti,.... kaj si misliti, občutiti, narediti,..... kupiti je treba knjige za šolo, pa sploh ne veš ali bo takrat še v sloveniji,... stvar je v tem da če se tako odloči, da ne vem kako bom vse skupaj še držala,...Andreja bo to uničilo, sicer sebo delal ko da mu je vseeno, ampak zna se vse podreti kot vrsta z domin.večina časa provbam odmislit to, ampak sedaj je pri njej, našel je prijatelje, in bo vrjeetno ves navdušen nad avstrijo,...ampak ne moreš mu dopovedat da počitnice in ki imaš šolo/delo pač ni isto,..ni samo zabava nimam besed da bi opisala kaj vse se mi mota po glavi,..sploh pa da bi vam natipkala tako da bi razumele,...vse je nekako zmešano in prepleteno,.... sploh pa če niti ne veš komu bi to zaupal,... oz če veš kaj bodo vtvoji najboljši prijatelji o tem rekli
|