|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
5.9.2011 20:54:35   
športnica

punce tema za sept-okt se nadaljuje tukaj http://www.ringaraja.net/forum/sep--okt-2011-ivf--icsi/m_5781352/tm.htm

upam da je nisem za brezveze naredila ... user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.9.2011 8:58:05   
Felidae
Ojla punce

žal prihajam s slabimi novicami user posted image tudi pri nama ni bilo pluska user posted image user posted image
sej sm se nekak pripravljala na to da ne bo, sam sm še vseeno žalostna :(
ampak sej bo, je treba gledat optimistično ;)
Punce, ki grejete in ste v postopku...želim vam čimveč pluskov!!! da popravite tole julij/avgustovsko povprečje ;)

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.9.2011 9:10:30   
latka
felidaeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.9.2011 12:35:05   
Avonija
Pupika 83 držim pesti! In vsem ostalim! :)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.9.2011 20:02:33   
jagodka80
felidae user posted image user posted image user posted image upala sem, da ti bo uspelo, da bi vsaj malo popravila naše povprečje user posted image

Punce, hvala vsem za vzpodbudne besede, v trenutkih žalosti so me res bodrile. Lažje je, če veš, da nisi sam v tem in da je še precej parov, ki gredo skozi trnje do zvezd ... Tudi me se bomo lahko slej ko prej hvalile s user posted image .
Vse, ki ste v postopkih, ki trepetate, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image in se vidimo na septembrski temi.

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.9.2011 17:49:56   
mia1
POZDRAVCEK PUNCE
Danes je 10 dan od ET(ET 5.dan)krvni test imam v petek,pa mi user posted image ni dal mira in si grem kupit test in na veliko presenecenje zagledam 2 mocniuser posted image v sekundi,prejle sem naredila se enega in istouser posted image
se sedaj ne morem verjeti,znake imam tako izrazite kot da bo M  prisla ze 3 dni(bolecine v jajcnikih,bolec kriz)izcedka nobenega-no razen izcedek od Utrogestana.Kaj mislite je se prehitro ali je to to in sem user posted image ?
transfer sem imela 5 dan po punkciji,stopka je bila 2dni prej,torej je ze danes 17dan od stopke-verjetno tega hormona ni vec v telesu da bi pokazalo napacno zaradi stopke kajne?joj,upam da bo v petek pokazalo se na krvi da semuser posted image
vam javim v petek kaj bodo povedali v MB
drzite se,navijam za vasuser posted image user posted image za cimvecuser posted image user posted image v jeseni,papa

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.9.2011 19:07:50   
sandra_sandra

A res, da ni tvoja nadomestna g. nič rekla za povečanje doze, kaj je sploh komentirala? Kakšna je pa razlika med puregonom in menopurjem? Ma bo ratalo bo, morauser posted image le pozitivno naprej. A veš enkrat si pravla, da se v italiji dobi eno homeopatsko zdravilo za moške, če ma slabe semenčice. A mogoče še veš, kako se imenuje?
Na nuhalni je blo pa super, sem vidla mojgauser posted image pa user posted image , rezultati so bli vredu, vse je izmerla, pregledala, slikce sem dobila. Prestavila mi je tudi rok na 11.3. Vsi so veseli, mama, tašča, sestre...user posted image čeprav bi bla bolj vesela, da ne bi vedli za vse skupi, ta postopek in nosečnost od začetka, ker potem moraš vsem razlagat...mi je šlo kar malo na živce občasno. Samo na žalost nisva mogla lih skrivat, ker sva tako pogosto hodila v lj. Tašča pa še rada vse preuči na internetu, bere forume in je vedla skoraj več kot jaz, ki sem bla v postopku, to se mi zdi malo pretiranouser posted image

Punce vsem skupaj želim čim uspešnejše postopkeuser posted image tistim, ki pa vam sedaj ni uspelo pa user posted image in veliko močne volje za naprej.

aleda
mislim, da si me za to homeopatsko zdr. že enkrat spraševala, pa ti nisem odgovorila..mislim, da ti je verjetn kera druga to napisala ker jst nič ne vem o tem..sem pa pred leti hodila s kolegico v Italijo po neka zdravila sam so bila zanjo! sicer pa mislim da nekaj le mora obstajat tudi za to..vem, da mi je kolegica pravla,da sta onavda oba s partnerjem pila macin čaj..in tud vse ostalo kar je jemala ona tudi on..( razen zdravil) treba se je mal pozanimat..sej tvoj kokr se jst spomnem je meltvoj vse ok razen, da so bli zlimani, če se ne motim?!
moja nadomestna mi ni nič povedala razen k sem jo vprašala, da kako to, da ni bilo nobene celice in zakaj pride do tega in, če to pomen,i da jih tud pri naravnem ciklusu ni..pa mi je rekla, da je v vsakem foliklu celica..le da se nekatere primejo ob "steno" in jim ne rata jih dobit..ne vem več kaj naj si mislim..najbolje ničuser posted image ..
super, da je vse tko k mora biti!  pa sej sestram, pa bi lahk zaupala kakšna težka pot je za tabo..jst jim ponavad povem takrat, ko je ze vse zamano..
lp javljaj se nam!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.9.2011 19:20:53   
Čili 1

IZVIRNO SPOROČILO: mia1

POZDRAVCEK PUNCE
Danes je 10 dan od ET(ET 5.dan)krvni test imam v petek,pa mi user posted image ni dal mira in si grem kupit test in na veliko presenecenje zagledam 2 mocniuser posted image v sekundi,prejle sem naredila se enega in istouser posted image
se sedaj ne morem verjeti,znake imam tako izrazite kot da bo M  prisla ze 3 dni(bolecine v jajcnikih,bolec kriz)izcedka nobenega-no razen izcedek od Utrogestana.Kaj mislite je se prehitro ali je to to in sem user posted image ?
transfer sem imela 5 dan po punkciji,stopka je bila 2dni prej,torej je ze danes 17dan od stopke-verjetno tega hormona ni vec v telesu da bi pokazalo napacno zaradi stopke kajne?joj,upam da bo v petek pokazalo se na krvi da semuser posted image
drzite se,navijam za vasuser posted image user posted image za cimvecuser posted image user posted image v jeseni,papa

mia1 čestitke za plus.

Jst sem mela ET 5. dan. Vstavili so mi, po njihovih besedah, optimalno blastocisto. Tretji dan po ET, mi je doma test pokazal minus, torej ni bilo več vpliva stopke. 5. dan po ET pa je test (baby check- jutranji urin) pokazal rahel, vendar že lepo viden plus. Tudi jst sem v začetku imela tak občutek, kot da bom vsak čas dobila M, vendar ni prišla :-)

Lp, Čili

(odgovor članu mia1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.9.2011 21:32:40   
Felidae
Hej punce!

Hvala za vzpodbudne besede in se pridružujem Jagodki80 - enkrat nam bo uspelo in vas bomo razveselile z lepimi novicami :) ene prej, druge kasnej ampak enkrat že ! :)

Mia1 čestitam za plusek :)

Midva prideva v poštev za 2. ICSI šele decembra ali januarja, bom pa mislila na vas in držala pesti za vaše pikice in da bo čimveč pluskov!!

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.9.2011 8:16:56   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čili 1

POZDRAVCEK PUNCE

mia1 čestitke za plus.

Jst sem mela ET 5. dan. Vstavili so mi, po njihovih besedah, optimalno blastocisto. Tretji dan po ET, mi je doma test pokazal minus, torej ni bilo več vpliva stopke. 5. dan po ET pa je test (baby check- jutranji urin) pokazal rahel, vendar že lepo viden plus. Tudi jst sem v začetku imela tak občutek, kot da bom vsak čas dobila M, vendar ni prišla :-)

Lp, Čili

Čili 1 a že 5. dan po ET ti je pokazal test +????  Uf, zdaj so me pa začeli prsti srbet user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mislila delat test 10. dan.  Upam, da bom zdražala 10 dni, da me nebo preveč firbec matru user posted image

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.9.2011 8:18:45   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Felidae

Hej punce!

Hvala za vzpodbudne besede in se pridružujem Jagodki80 - enkrat nam bo uspelo in vas bomo razveselile z lepimi novicami :) ene prej, druge kasnej ampak enkrat že ! :)

Mia1 čestitam za plusek :)

Midva prideva v poštev za 2. ICSI šele decembra ali januarja, bom pa mislila na vas in držala pesti za vaše pikice in da bo čimveč pluskov!!

Žal mi je user posted image user posted image user posted image
Močno držim pesti, da bo naslednji postopek uspešen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.9.2011 8:48:13   
ne111
Mia čestitke, čestitke. Superca.

Zdaj nam pa malo svetuj, če si veliko počivala. A si kaj posebnega počela?!!!

Punce rabim eno pomoč, meni je bilo rečeno ko dobim v oktobru user posted image pokličem prvi dan, kolikor vem se moraš začeti špikati drugi dan. Kaj če dobim v soboto, kako potem prideš do zdravil???

hvala za pomoč

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.9.2011 9:55:56   
Čili 1

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čili 1

POZDRAVCEK PUNCE

mia1 čestitke za plus.

Lp, Čili

Čili 1 a že 5. dan po ET ti je pokazal test +????  Uf, zdaj so me pa začeli prsti srbet user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mislila delat test 10. dan.  Upam, da bom zdražala 10 dni, da me nebo preveč firbec matru user posted image

Vem, da je zlo zgodi, sam tisto jutro sem imela urin čist oranžne barve, ker sem zgleda premalo pila (me je tut peklo, ko sem šla na vodo) in je bla druga črtica rahla, ampak jst sem jo komot vidla in moj tudi. Pol sem pa mal več pila in je bla 6. dan po ET črtica še zmer zlo rahla, šele par dni pozneje je postala bolj vidna, čeprav še vedno ne enako močna, kot kontrolna. Pol pa nisem več testkov delala. Krvni v Mb pa je potrdil nosečnost.

*sanela* jst nisem zdržala :-) No upam, da ti bo ratal :-)

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.9.2011 9:47:00   
mateja1985
živjo punce!
jz sm prvič na tem forumu tako da ne vem kako naj začnem.
u glavnem zdj sm bila prvič v IVF postopku. mela sem punkcijo, morala bi meti transfer ampak pridm dol in mi je rekla sestra (zelo prijazno) da pač ne bo transferja ker se jajčeca niso oplodila. mela sem 4 celice in je rekla da jih je premalo. zato bom zdj mogla it na dolgi protokol in ne vem kako to zgleda.rada bi vedela še koliko M mora it mimo da se lahko začne naprej. me pa ful zanima kakšne so vaše izkušnje pri dolgem protokolu in kakšne rezultate se lahko pričakuje.
hvala za odgovor!

veliko sreče vsem skupaj!!!!!!!!!

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 339
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.