sandra_sandra
|
A res, da ni tvoja nadomestna g. nič rekla za povečanje doze, kaj je sploh komentirala? Kakšna je pa razlika med puregonom in menopurjem? Ma bo ratalo bo, morauser posted image le pozitivno naprej. A veš enkrat si pravla, da se v italiji dobi eno homeopatsko zdravilo za moške, če ma slabe semenčice. A mogoče še veš, kako se imenuje? Na nuhalni je blo pa super, sem vidla mojgauser posted image pa user posted image , rezultati so bli vredu, vse je izmerla, pregledala, slikce sem dobila. Prestavila mi je tudi rok na 11.3. Vsi so veseli, mama, tašča, sestre...user posted image čeprav bi bla bolj vesela, da ne bi vedli za vse skupi, ta postopek in nosečnost od začetka, ker potem moraš vsem razlagat...mi je šlo kar malo na živce občasno. Samo na žalost nisva mogla lih skrivat, ker sva tako pogosto hodila v lj. Tašča pa še rada vse preuči na internetu, bere forume in je vedla skoraj več kot jaz, ki sem bla v postopku, to se mi zdi malo pretiranouser posted image Punce vsem skupaj želim čim uspešnejše postopkeuser posted image tistim, ki pa vam sedaj ni uspelo pa user posted image in veliko močne volje za naprej. aleda mislim, da si me za to homeopatsko zdr. že enkrat spraševala, pa ti nisem odgovorila..mislim, da ti je verjetn kera druga to napisala ker jst nič ne vem o tem..sem pa pred leti hodila s kolegico v Italijo po neka zdravila sam so bila zanjo! sicer pa mislim da nekaj le mora obstajat tudi za to..vem, da mi je kolegica pravla,da sta onavda oba s partnerjem pila macin čaj..in tud vse ostalo kar je jemala ona tudi on..( razen zdravil) treba se je mal pozanimat..sej tvoj kokr se jst spomnem je meltvoj vse ok razen, da so bli zlimani, če se ne motim?! moja nadomestna mi ni nič povedala razen k sem jo vprašala, da kako to, da ni bilo nobene celice in zakaj pride do tega in, če to pomen,i da jih tud pri naravnem ciklusu ni..pa mi je rekla, da je v vsakem foliklu celica..le da se nekatere primejo ob "steno" in jim ne rata jih dobit..ne vem več kaj naj si mislim..najbolje nič .. super, da je vse tko k mora biti! pa sej sestram, pa bi lahk zaupala kakšna težka pot je za tabo..jst jim ponavad povem takrat, ko je ze vse zamano.. lp javljaj se nam!
|