Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 16:03:36
|
|
|
|
mala06
|
Se strinjam. Tudi jaz se bom upam, da pridružla v ta termin. Bom vidla, kdaj bom dobila pošto za začetek postopka. Uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 16:30:57
|
|
|
|
*sanela*
|
Jaz upam, da bom julija ali avgusta šla po zmrznjenčka
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 18:14:23
|
|
|
|
ananaska78
|
Jaz sem imela SS. Počakati moram 2 menstruaciji, potem grem po (edinega) pingvinčka. Sem pa že 1 teden po končani kvavitvi dobila po SS že dobila novo menstrucijo. Očitno so hormončki ponoreli. Druga mestruacija bo torej junija, julija pa grem po svojo srečo .
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 18:50:21
|
|
|
|
mala06
|
Jaz sem dobila dva dni pred krvnim testom, sedaj pa čakam na drugo, o kateri pa ni ne duha ne sluha. Upam, da me ne bo preveč zafrkavala in bom lahko šla v avgustu v nov postopek. navijam, da bom naslednji postopek za vse uspešen!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 19:04:59
|
|
|
|
ninocka26
|
Mala nočem te razočarati, samo po mojem bova midve na vrsti za punkcijo septembra. Sem govorila s punco, ki je imela test v začetku aprila, pa je zdaj dobila pošto in ima predvideno punkcijo v avgustu. Tudi v MB so mi rekli naj računam september/oktober. Drugače sem pa jaz ravnokar zaključila z mojo drugo M. Je bila točna, kar me je res navdušilo, ker v prvem postopku se mi je vse skupaj porušilo in mi je ta druga zamujala 20 dni, vse ostale so pa prišle enkrat prej drugič kasneje.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 19:23:10
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Mala nočem te razočarati, samo po mojem bova midve na vrsti za punkcijo septembra. Sem govorila s punco, ki je imela test v začetku aprila, pa je zdaj dobila pošto in ima predvideno punkcijo v avgustu. Tudi v MB so mi rekli naj računam september/oktober. Drugače sem pa jaz ravnokar zaključila z mojo drugo M. Je bila točna, kar me je res navdušilo, ker v prvem postopku se mi je vse skupaj porušilo in mi je ta druga zamujala 20 dni, vse ostale so pa prišle enkrat prej drugič kasneje. Hvala za pojasnilo. Saj men je v bistvu vseeno kdaj bom začela z novim postopkom. Pač, ko bom na vrsti pač bom in zdaj sam čakam poletje in dopust, ki ga bom maksimalno izkoristla . Glede pa jaz že tako nisem imela rednih, zdaj pa tud ne vem, kdaj jo lahko pričakujem. Sem misla, da ker so hormoni še prisotni, bo točna, a nič ne zgleda na to.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 20:22:27
|
|
|
|
ninocka26
|
Meni v bistvu tudi kar paše, da bo čez poletje mir. Si bomo malo poletja privoščili (čeprav dopust planirava ravno septembra, tako, da sedaj čakava datume, potem se bova pa odločila), pa še hujšati sem začela. To v bistvu pri meni pomeni, da sem zmanjšala obroke, povečala količino sadja čez dan, ter dodala, rednim sprehodom s psi, še tek in kolesarjenje v službo. Moram priznati, da se počutim veliko bolje. Kar se pa M tiče, sem pa jaz tokrat res presenečena, da je bila točna. Meni je pred postopkom, ko mi je zamujala, pomagal kozarec rdečega vina in vroče kopeli. Poskusiti ni greh (kar oboje skupaj ob svečkah).
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.5.2011 21:49:25
|
|
|
|
julija30
|
Pozdravljene Tudi jaz se vam pridružim. Po neuspelem postoku v aprilu, imamo v petek razgovor, tako da bom videla, kdaj se vse spet lepo začne.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.5.2011 9:15:40
|
|
|
|
*sanela*
|
Nič ne čvekate, a čakate julij Eko datum za pregled 12.7. ( dr. Šalamun), če bo slučajno katera delala seznamček Lp!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.5.2011 13:49:24
|
|
|
|
mala06
|
Jaz še pa kar čakam, da priteče. Res pa je, da niti ne vem, kdaj jo naj pričakujem . Res je mir na tej strani, verjetno res vse čakamo na julij oz. avgust, da se akcije pričnejo. Uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.5.2011 14:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
no se bom pa še jaz pridružila - bom pa zaenkrat anonimna, ker mi ni do tega da okolica ve kaj se (bo) dogajalo če se ne motim je po mojem listu sodeč punkcija predvidena po 20.8. sva pa MB... upajmo da bo tokrat uspelo, kajti razočaranj imam dovolj, več kot dovolj...
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.6.2011 20:49:34
|
|
|
|
ananaska78
|
Sanela jaz nimam pojma kako naredit seznam . Bom to npr. tebi prepustila . Anonimna, pa kdo bi zvedel da si to ti? Saj nikjer ni imena in priimka?!? Ti si kar pogumno izberi en nickname . Ja očitno bo do julija zatišje , bo pa potem bolj pestro... Uživajte!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.6.2011 8:37:10
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Sanela jaz nimam pojma kako naredit seznam . Bom to npr. tebi prepustila . Anonimna, pa kdo bi zvedel da si to ti? Saj nikjer ni imena in priimka?!? Ti si kar pogumno izberi en nickname . Ja očitno bo do julija zatišje , bo pa potem bolj pestro... Uživajte! Tudi jaz neznam narediti seznama , se bo že javila katera, ki bo vedela Ja julija bomo čvekale na velko
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.6.2011 11:16:25
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz bom pa vaša navijačica
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.6.2011 12:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Anonimna, pa kdo bi zvedel da si to ti? Saj nikjer ni imena in priimka?!? Ti si kar pogumno izberi en nickname . ma veš preveč jih je tukaj iz naše službe in res mi ni do tega, da me na hodniku sprašujejo kako gre, pa kako se počutim, pa kolikokrat bova še poskusla...eh nima veze, bom bla anonimna*
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.6.2011 12:38:37
|
|
|
|
ananaska78
|
ok, tudi anonimna bo ok . Srečica, super da boš navijala in malo tvoje sreče na nas prenesla... papa
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 7.6.2011 15:25:20
|
|
|
|
jagodka80
|
Tudi jaz se pridružujem tej temi. Po 1. neuspelem ICSI v marcu in po histeroskopiji prejšnji mesec imam naslednji teden pregled pri dr. Rešu in upam, da bo avgust uspešen mesec.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 8.6.2011 18:34:03
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Jer pa res zatišje tuki gor sicer, pa ni nič čudnega, saj še ni julij Povejte mi a je že katera dobila pošto, ki ji imela na začetku maja neuspeli postopek? Sem firbec Uživajte kolikor se da in se tipkamo še kaj!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 11.6.2011 23:20:14
|
|
|
|
ninocka26
|
Mala jaz sem danes dobila pošto. Razgovor imava 16.06.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 12.6.2011 13:47:05
|
|
|
|
mala06
|
O hvala in za pošto in razgovor. Mogoče pa mene naslednji teden tudi preseneti kakšno pismo iz Mb. To je blo pa hitro. Super!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 13.6.2011 11:52:00
|
|
|
|
marjetacveta
|
Tut jest dobila pošto za začetek 1. IVF postopka v avgustu
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 15.6.2011 17:46:23
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Nekam tiho je tuki gor. Nič čudnega, če pa še ni julij ninocka26 poročaj kaj boš jutri izvedela lepega. Jaz še pa nisem dobla pošte Pa bo že enkrat. Punce lep sončen pozdrav!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 16.6.2011 11:41:20
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Evo tudi jaz sem dočakala pošto in 23.6. imava razgovor v Mb-u.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 16.6.2011 13:08:23
|
|
|
|
latka
|
mala06 in ostale, ki ste prejele pošto, čestitam , no zdaj pa gre spet vse hitreje, tak da avg/sept spet začnete s postopkom , tak je bilo pri nama lansko leto, junija razgovor, avg./sept. Femoden, oktobra planirana punkcija! Ja, midva pa po 16.8. šibava po zamrznjenčka! Tak, da prej lepo na morje, potem pa po !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.