|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
31.8.2011 12:51:05   
cukica
pupika83 špikanje pomeni,da se nekaj dogaja v jajčnikih se pravi folikelčki rastejo,....
Naj bodo čim bolj kvalitetni in naj bo ta postopek uspešen zate,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
31.8.2011 14:36:23   
Avonija
Živjo! Jaz začnem s prvim postopkom približno čez 2 tedna, dobila minimalno dozo Menopurja in Dipher....Ker imam rahlo povišan prolaktin, sem dobila še Bromergon. Je katera od vas jedla Bromergon?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
31.8.2011 15:36:59   
mala.
Ojla punce
malo sem vas zapustila...sem bila kar razočarana in sem se mogla čim bolj zaposlit z drugimi stvarmi, ampak smo še v akcijiuser posted image Nadaljujeva z zamrznjenčki, sem na estrofemu, v ponedeljek imam UZ in takrat se tudi dogovoriva z Rešem kdaj bo transfer.
Sem pa mislila na vas user posted image

Jagodka80 in pupa_b ful držim pesti, da jutri zagledata plusek in bravo, da sta zdržali do zadnjega dne. Datum je res pravi :)
Seveda tudi vsem ostali želim vse lepo in da nas čim več letos postane user posted image

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 278
31.8.2011 15:47:30   
latka
mala.user posted image user posted image , bova pa skupaj trepetali, namreč midva tudi greva po zamrznjenčke, sem namreč tudi na Estrofemu, UZ v ponedeljek in takrat bom tudi zvedela za ET!

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 279
31.8.2011 17:10:21   
Felidae
Ojla punce!
Tudi meni se je danes ko sem se obrisala pojavilo nekaj malo rdečega (sem 8. dan po transferu), upam da se ne razvije v user posted image ...

Jagodka80 in pupa_b držim pesti, da na ta lep datum zvesta tako lepo novičko :))

mala. pozdravljena nazaj :) in naj tokrat zamrznjenčki zmagajo :)

vrtnica.m upam da bo tvoj 5. postopek uspešen.

Držite se punce pa na čimveč lepih novičk jutriiii!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
31.8.2011 18:06:54   
sandra_sandra
aleda user posted image super da si se javila, prov pogrešam te tu gor, ne nas čist zapustit zdej ko si srečka nosečka! jst moram poklicat pri septembra ko dobimuser posted image začnem s postopkom! tebi se verjetn že trebušček pozna, kako prenašaš? kdaj zveš kaj bo?  ti boš verjetno vedela..kdaj začneš z dolgim postopkom in koliko časa se špikaš?
tle berem kakšne rekorderke so nekatere s celicami..a jst boga nobene nisem imelauser posted image .. tokrat mora ratat!
serena jst nisem nobenmu v službi nič govorila..edino kar je da sem vsakič zadnjo minuto prisopihala v službo..ko se sem drugač zmeraj 15 min prej..
pupika hvala za uvrstitev na seznam..lep je!
vsem ki ste v pričakovanju rezultata pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 281
31.8.2011 19:21:16   
Aleda
Ojla Sandrauser posted image Sej pridem še kar mal pogledat na ta forum, vas spremljamuser posted image Lih malček se mi pozna že, sam to sam ko nekaj pojem, zjutraj ko se zbudim se mi čisto  malo pozna. Drgač sm pa kar fajn, nisem imela nobenih velikih težav. V petek imam nuhalno svetlino in verjetno bom vprašala kaj bo, ker me že malo matra firbc.
No superca zate, da začneš že kmaluuser posted image Z dolgim postopkom pa začneš 22 dan ciklusa, ko boš poklicala tja ti bo povedala kdaj prideš po injekcije. Koliko časa se boš špikala je pa čist odvisno kako boš reagirala, lahko ti podaljšajo. Jest sm se 30 dni, ampak samo zarad tega ker sem imela cisto na jajčniku in so mi padaljšali suprefact, drugače  tam okol 23 dni. Ja nekatere imajo res veliko celic. Ne se sekirat, jaz sem tut imela prvič sam dve, naslednjič jih je blo pa več. A ko si bla na razgovoru pri svojem ginekologu so ti kaj rekli da boš imela kaj večjo dozo, če si prejšnjič slabo reagirala? Pa ne pozabi jej kuhana jajčka, kakšen pir popij... jest sm jedla še femibion tablete in matični mleček(sam to le proti koncu, ko sem  imela puregon,prej ne)user posted image en kup šare, sej nevem a je kaj pomagalo to al ne, sam celic je blo več.
Sigurno bo ratalo, bom jest tolk navijala zateuser posted image boš vidla.

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 282
31.8.2011 19:51:46   
latka
mala., ti imaš kake stranske učinke pri jemanju Femodena?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 283
31.8.2011 19:52:35   
latka
Joj, oprosti, sem mislila Estrofema!!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
31.8.2011 20:09:55   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Avonija

Živjo! Jaz začnem s prvim postopkom približno čez 2 tedna, dobila minimalno dozo Menopurja in Dipher....Ker imam rahlo povišan prolaktin, sem dobila še Bromergon. Je katera od vas jedla Bromergon?

Pozdravljena!
Jaz sem pila bromergon pa ga nisem dobro prenašala, zdaj pa pijem dostinex. Jaz imam tumor na hipofizi in zaradi tega zelo povišan prolaktin. Upam, da ti uspe z bromergonom znižat prolaktin. Srečno!

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 285
31.8.2011 20:10:19   
latka
sanela, kako je potekal ET?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
31.8.2011 20:16:14   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: latka

mala.user posted image user posted image , bova pa skupaj trepetali, namreč midva tudi greva po zamrznjenčke, sem namreč tudi na Estrofemu, UZ v ponedeljek in takrat bom tudi zvedela za ET!

A imaš UZ v Lj.? Morda se bove pa vidle user posted image . Jaz imam transfer v ponedeljek ob 7.30. Danes sem bila na UZ-ju pa endometrij še ni bil zadosti zadebeljen. Imam novo dozo tabletk, zjutraj tri bele tabletke cycloproginove zvečer pa tri kapsule utrogestana. Upam, da se do ponedeljka lepo zadebeli, da mi vstavijo moja pingvinčka.

Lepo prosim, če popravite seznamček in vpišete ET 5.9. user posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
31.8.2011 20:19:32   
latka
Ne, jaz sem v MB!Koliko pa mora biti endometrij za ET?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
31.8.2011 20:28:40   
*sanela*
Nisem vprašala user posted image , moj je bil 8, očitno premalo!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
31.8.2011 20:34:04   
latka
Bo pa v ponedeljek ravno pravuser posted image , pa boš lepo grela pikici!Držim pesti!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
31.8.2011 20:41:59   
mala.
latka kakšnih posebnih stranskih učinkov nimam...včeraj se mi je pojavil beli tok, drugega pa nič takega. Malo večje prsi imam, ampak mislim da bo to zato, ker sem se malo zredila user posted image ful mam apetit, kar jedla bi! Kaj pa ti? Jih imaš? Če še nisi prebrala navodil za estrofem, ti priporočam da tega ne narediš!
Sem mislila, da bova v ponedeljek skupaj na UZju, ampak vidim da si v Mb...

Sem videla, da je eno punco zanimalo koliko postopkov nam krije zavarovalnica. Pravite, da 6 ne glede na število zarodkov. Meni je Reš rekel, da če vstaviva dva zarodka, da imava potem samo 4 postopke user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
31.8.2011 20:47:38   
latka
Danes je 6 dan, odkar jemljem Estrofem, me pa rahlo boli glava(tudi med jemanjem Femodena) in spodnji del trebuha, pa meni se je včeraj pojavil gost izcedek, podobno kot pred O!Sem pa žal prebrala navodila že junija, ko sem jih prejela, samo se s tem ne ubadam preveč in se poskušam usmerit samo na to, da pikice preživijo!!

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 292
31.8.2011 22:09:32   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mala.

latka kakšnih posebnih stranskih učinkov nimam...včeraj se mi je pojavil beli tok, drugega pa nič takega. Malo večje prsi imam, ampak mislim da bo to zato, ker sem se malo zredila user posted image ful mam apetit, kar jedla bi! Kaj pa ti? Jih imaš? Če še nisi prebrala navodil za estrofem, ti priporočam da tega ne narediš!
Sem mislila, da bova v ponedeljek skupaj na UZju, ampak vidim da si v Mb...

Sem videla, da je eno punco zanimalo koliko postopkov nam krije zavarovalnica. Pravite, da 6 ne glede na število zarodkov. Meni je Reš rekel, da če vstaviva dva zarodka, da imava potem samo 4 postopke user posted image

6 ti jih placajo, ne glede, koliko zarodkov ti vstavijo. V primeru, da imas zamrzjencke, se ti steje v isti postopek.
Se pravi, celoten postopek od A do Z se steje enega. Ce je neuspesen in nimas zamrzjenckov gres v drugega ...
upam, da sem napisala jasno user posted image

drugace pa drzim pesti za vse, ki grejete, se spikate, cakate, se odlocate user posted image user posted image user posted image user posted image zame sem mislila, da bova sla v avgustu, pa se se nisem odlocila. Vidim, pa da vas je kar nekaj novih ... vrtnica.m, vidim, da gres zopet v boj, porocaj kaj na ZS, bolj slabo berem RR zadnje case user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.9.2011 8:13:30   
Ga_ga
Latka, jaz sem bila tudi že enkrat na poti na prenos zamrznjenih zarodkov, pa nisem dobivala nobene terapije. Drugi dan M UZ, tam so mi dali teste ovulacije, ko je bil pozitiven sem poklicala in so mi povedali datum ET. Kaj pa je s tem Estrofemom? Zakaj to jemljete?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.9.2011 8:36:20   
ne111
Pozdravljene punce,

vidim da je pestro. To je super bo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da sta veseli Felidae in še ena puca danes.

Jaz sem imela včeraj genetski posvet in smo zvedeli, da je bila kromosomska napaka, ki naj bi bila naključna in naj se ne bi ponavljala. Ne bojo nič preiskav delali, ker ni treba kao!!!

Zvedela sem, da je bil fantek tukaj me je pa spet malo streslo. No skratka imava zeleno luč da greva lahko po 2 user posted image v postopek.

Punce imate kakšen nasvet kaj naresti, da dobim čimprejuser posted image ?

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.9.2011 9:01:29   
Luna*
Punce pozdravljene.
Držim pesti za vse ki danes delate teste. Naj vam bo rezultat naklonjen.
Najini dokumenti so na poti na konzilij. Ali katera ve kdaj približno se stvari potem začnejo odvijati? Ali lahko računava na postopek še letos?
Na branju izvidov ni bilo nič kaj prijetno. Najprej so 1h iskali izvide. Potem smo končno uspeli priklicati v laboratorij,…hvala zdravnici da mi ni ušla in bi mogla še enkrat hodit. Jo je pa minil optimizeml, ko je vidila moje rezultate hormonov. Imam namreč FSH hormon na zgornji meji, kar v kombinaciji z izredno malo (oz. skoraj nič) spermiji ni ravno dobra popotnica. Sem pa izvedela, da pri tako slabem spermiogramu, sploh ni možnosti za IMSI (v vseh literaturah sem namreč brala, da je IMSI rešitev za pare s slabim spermiogramom). Tako, da še ta pozitiva odpade. Trenutno spet preživljava slabe dni. Ne veva katerega upanja se opreti…recimo, da se "nobena juha ne poje tako topla kot se skuha" user posted image  

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.9.2011 12:56:25   
Felidae
Ojla punce!

mah ... tisto moje malo rdeče se je razvilo v pravo user posted image user posted image user posted image tako da očitno ne bom niti čakala na 6.9. da bi naredila test :((

Imam eno vprašanje; prometriuma potem zdaj ne jemljem več, ane? ali morda še vedno obstaja kakšna možnost da se je eden prijel, sam najbrž da ne ane?? joooj tok sm žalostnauser posted image user posted image

Jagodka80 in pupa_b upam da mata vidve kakšne lepše novičke ...

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.9.2011 13:28:08   
ne111
A joj felidae, jst sem pa tko upala!!!!

ma upajmo na naslednjič, sej veš ne smemo odnehat!

Prometrium lahko nehaš uporabljat

A je bil to tvoj prvi postopek?

(odgovor članu Felidae)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.9.2011 13:46:28   
Felidae
ne111, ja to je bil najin prvi postopek, in itak da ne smemo odnehat, pa tko sva se že pogovarjala z najinima pikicama ;) ah ja ... bo že

kako je zdej to pri Rešu? a ga kej pokličeš pa poveš da ni uspelo in kako potem naprej? najbrž nova napotnica in čez tri mesece lahko ponovno štartaš ane? medtem pa upaš da kkšn spermij zatava v pravo smer in oplodi nanj čakajoče jajčece ;)

Hvala punce za odgovore

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.9.2011 14:02:13   
jagodka80
Končno sem prišla do doma in končno sem lahko pustila solzam, da se ulijejo. Kako težko se je navzven smejati, ko imaš oči skoraj polne solz.  user posted image
Torej ... test je bil negativen. Še toliko bolj sem žalostna, ker sem bila prej ful optimistična in prepričana, da nama bo uspelo.
Sem bila pa prejle že pri Rešu in sva se kar dogovorila, da gremo v novo borbo s tem edinim zamrznjenčkom, ki ga imava. UZ imam 14. septembra. Upanja nimam sicer veliko, ker je baje manjša verjetnost kot pri svežih zarodkih. Kakšne izkušnje imate pa druge? Kakšna je verjetnost, da se ne odmrzne dobro?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?