|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI
25.8.2011 21:19:17   
cukica
Serena jaz sem imela bolniško od špikanja dalje in vse do poroda,....Malo zaradi službe ostalo pa tudi zaradi toliko neuspelih postopkov,....Odvisno ali imaš kratek ali dolg postopek in kako napredujejo folikli,...Jaz sem povedala direktorju in sem mu takoj položila karte na mizo,zaradi tega imava super odnos,tokrat mu bom tudi povedala,da smo se odločili še za enega otročka pa čeprav imam doma 7 mesečnega sinčka,...
Za vse tiste,ki imate zamrznjenčke le pogumno naš je bil tudi zamrznjenček in je na naju čakal 3 leta na minusu,sedaj pa ga imava,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu serena1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.8.2011 21:19:34   
ninocka26
Jaz sem na bolniški od začetka dajanja injekcij. Imam stresno službo, previsok pritisk (ki se uredi, ko nisem v službi) ter težave z ledvicami. So mi zdravniki sami predlagali naj bom na bolniški ves čas.

(odgovor članu serena1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.8.2011 9:04:13   
ne111
Živjo punce,

Mia ti si pa rekorderka z celicami. Mene je tega tako strah, da ne bo nič celic. Vedno do zdaj sem imela probleme in z klomifenom in femaro, da je ratal samo en folikel pa še ta je počil preden je dovolj zrastel.

Bolečine me ni niti strah, bolj me je neuspeha da se postopek ne bo speljal niti do konca kot pri 2 iui-jih.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.8.2011 9:30:12   
špica84
Serena pri meni so vewdweli v službi,da se špikam.Kerkrat me je tut kera druga,dokler se nisem sama opogumila.
Potem me pa tko velč ni bilo na spregled v službo.

Jaz sem lani imela 24 celic :)

(odgovor članu serena1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.8.2011 9:37:10   
latka
Evo, moja M se je prikazala in sem začela s tabletami Estrofem!user posted image user posted image
Lahko me dodate na seznam, da imam UZ 5.9.!
Končno lahko grem po svoje eskimčke!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.8.2011 9:38:44   
cukica
Špica hvala za informacije,jaz sem ga tud naročila na spermiogram in ga ima 19.9. in sem bla tud presenečena,da tako hitro,...
Sem že pozabla,ker od mojega 2 postopka je že cele 4 leta,....med tem časom sem hodila pa po zamrznjenčke,...

Drugače sem imela pa jaz v 1.postopku 36 celic,....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.8.2011 10:45:20   
ne111
Vau punce, pa ve ste rekorderke. Jaz poznam ene par punc in ena je imela samo eno celico, druga 2 največ pa 4.

A je kakšna prej jemala klomifen ali femaro in kako je reagirala? Je možno, da je z inekcijami veliko bolj uspešno kar se tiče celic?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.8.2011 13:22:04   
pupika83
Serena1, verjetno moraš imeti kar dober razlog, da dobiš bolniško že na začetku špikanja. Je zelo odvisno od tvojega zdravnika. Špikanje pa ni nič posebnega, jaz sem imela strah pred inekcijami, pa sem ga hitro izgubila, sploh ni tako grozno. user posted image Tudi drugač je počutje OK, včasih se res pojavi malo špikanja, ampak vsaj veš, da so jajčniki dejavni. user posted image Če imaš zelo stresno službo, pa najbrš res ni ravno prednost pri postopku.
Število UZ-jev je odvisno tudi od tega, kakšen postopek imaš. Pri kratkem postopku greš na UZ 8. dan cikla, potem pa odvisno od tega, kako pridno rastejo tvoji folikli. Jaz sem bila potem na UZ samo še 1x. Ker sem pri Rešu, za UZ nisem rabila niti bolniške, saj sem bila vedno v službi že ob 7h (pa imam do LJ 70 km).
Glede tega če poveš v službi je pa težko svetovat. Jaz sem prvič povedala, saj sem bila s šefom v odličnih odnosih in sem vedela, da me bo podprl ter zadržal zase. Drugim pa nisem govorila. Sedaj v drugem postopku pa nisem nič razlagala (vmes sem menjala službo) in verjetno ne bom. Mi je to preveč osebna zadeva in še ne poznam dovolj dobr šefa, da bi mu lahko zaupala.

(odgovor članu serena1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.8.2011 17:15:17   
natke
Pozdravljene punce!

Minilo je dobrih 6 mesecev od zadnjega neuspelega poskusa in javljanja na forumu; in danes sem ponovno dobila prve šponticeuser posted image . S špikanjem začnem v nedeljo. Sem v dolgem postopku v Ljubljani. Po petih neuspelih postopkih v Postojni, je sedaj to prvi postopek v Ljubljani, nasploh pa prvi dolgi postopek. Prosila bi, da me date na seznamček in če bi katera vedela, kdaj približno bi jaz imela punkcijo v dolgem postopku, če začnem 28.8. s Superfactom. M imam redne.

Tudi ko nisem aktivna na forumu mislim na vse vas sotrpinke in želim vam da čimprej zagledate user posted image in user posted image !

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.8.2011 9:40:35   
serena1
Natke,

tudi sama začnem v začetku septembra s 1. dolgim protokolom. V kolikor začneš 28.8., boš po mojih izračunih imela punkcijo nekje v tednu po 19. septembru. Drugače pa si lahko opis dolgega protokola prebereš na www.reprodukcija .si.

držim pesti, da ti tokrat uspe.

(odgovor članu natke)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.8.2011 12:01:44   
jagodka80
Punce, pa ve ste prave kokoške! 24, 36 celic. Bravo! No, jaz sem ponosna tudi na svojih 7. user posted image
No, je pa danes moj 10. dan po ET. Počutje je temu primerno (beri: živčno). Test delam v četrtek, hvala bogu, da imam ta teden v službi polno dela, tako da bom vsaj malo manj mislila na to.
Sem pa včeraj popoldan in danes zjutraj, ko sem se obrisala, opazila res čisto čisto malo nekaj krvavega. Ena mala nitka/pikica. Sem zato seveda še malo panična. Je tudi katera druga imela kaj podobnega? Tudi v trebuhu me je prejšnje dni malo špikalo, danes pa je bolečina takšna, kot da bom dobila user posted image .

(odgovor članu serena1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.8.2011 17:40:32   
mia1
Pozdravljene punce
No pa je transfer za mano,pridno grejemuser posted image pikico
Pridelek je bil super,od 17 se jih je 11 oplodilo-5 blatocist,1 so mi vstavili,4 zamrznili,ostale bodo pa videli- ce se bo katera lepo razvila dalje, gre zraven za zamrznitevuser posted image
Pocutje je super,2 dni bom malo bolj pazila,potem pa delati da se zamotim do testa.

Nee111-ne obremenjuj se s tem ce bos reagirala-ker 100%bos,tudi jaz sem imela prekinjen postopek IUI 3X,na Klomifen sploh ne reagiram,niti enega samega folikla ni bilo,pa poglej sedaj z Gonal-f inekcijamuser posted image
Kake ste ostale punce?ze nestrpno cakate na test?
Kaksno je vase pocutje po transferju?mene ze danes malo crvici kot pred M..
Test imam 9.9.
Navijam za vse ki ste in sele boste zacele s postopkomuser posted image ter za sameuser posted image user posted image !!!
papauser posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.8.2011 19:23:28   
latka
sanela, močno držim pesti, da bo transfer z zamrznjenčkom uspešen!user posted image user posted image user posted image

Sama sem tudi v postopku z zamrznjenčki, že 3 dni jemljem Estrofem, 5.9. (11 dan cikla) imam UZ, potem pa upam, da kmalu transfer!user posted image

Koliko je meril tvoj endometrij na UZ in na kateri dan cikla imaš transfer?

(odgovor članu mia1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.8.2011 19:25:36   
latka
mia1, bravo za super rezultat!user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo 9.9. test user posted image user posted image !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.8.2011 21:16:05   
Zaya
Mi prosim katera lahko razloži kako je z zamrznjenčki?? Ali to pomeni, da ti takoj po neuspelem IVFju lahko v naslednjem mesecu vstavijo zamrznjenčka ali je potrebno spet čakat tri mesece in se špikat..user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.8.2011 22:59:17   
ninocka26
Odvisno kje si v postopku. Pri Rešu vem, da greš lahko takoj po zamrznjenčke. V MB in mislim, da tudi LJ pa čakaš tri M. Takrat se tudi nič ne špikaš (pri spontanem sploh nimaš nič, pri stimuliranem dobiš pa tablete Estrofem).

< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 28.8.2011 23:00:12 >

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.8.2011 7:18:03   
serena1
glede na moj prvi postopek, ki bo v septembru, se mi po glavi rojijo ves čas nova in nova vprašanja. Sedaj pa razmišljam, kako je z zanositvijo pred samim IVF, glede na to, da sem v dolgem postopku in pričnem z injekcijami 22 dan ciklusa, kjer bi seveda teoretično že lahko bila prisotna zanositev, me zanima ali to na GK preverjajo oz. ali lahko injekcije Suprefacta kakorkoli vplivajo na zarodek, v kolikor bi se evntuelno kasneje pokazalo, da je v ciklusu pred postopkom prišlo do spontane zanositve - ker kolikor berem forum so lahko spolni odnosi do same punkcije.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.8.2011 8:28:47   
pupika83

user posted image

AKTUALNO

Pupika83 - UZ 30.8.
vrtnica.m - razgovor 30.8.
*sanela* - ET zamrzjenčka 31.8.
Zaya - UZ 2.9.
latka - UZ 5.9.
mala06 - uz 29.9.
špica84 - posvet 5.10.

user posted image TREPETALKEuser posted image

jagodka80 greje user posted image user posted image   (test 1. 9.)
Felidae greje user posted image user posted image  (test 6.9.)
mia1 greje user posted image   (test 9.9.)

user posted image

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKU user posted image

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
športnica -
uz 29.8
Zaya
Tallulah
*sanela*
Pupika83
mia1
latka
natke

user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111
berb71
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1

OBJEMČKI

elarab user posted image
mala. user posted image

user posted image     user posted image               

Nosečke:
       user posted image       user posted image         
    user posted image NAVIJAČICEuser posted image

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.8.2011 8:35:54   
pupika83
Mia1, čestitam za user posted image  in zamrzjenčke. Si imela možnost izbire, koliko ti jih vstavijo ali so se sami odločili za enega? Kje pa si v postopku?

Serena1, vem, kako je pred prvim postopkom, muči te 1000 vprašanj, sem bila ista user posted image  Meni so rekli, da Dipherelin (oz. ti imaš Superfact, kar mislim, da je zelo podobno) ne škoduje zarodku, tako da brez panike user posted image

Držim pesti za vse, ki ste/smo v postopku. user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo seznam nosečk čim prej začel polniti user posted image

Jaz imam jutri prvi UZ. Komaj čakam, da vidim, če kaj bolje reagiram, kot sem prvič.

(odgovor članu mia1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.8.2011 8:56:36   
ne111
Mia to so pa super novice, držim pesti pa vse kar je možno, da uspe!!

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.8.2011 9:02:03   
ne111
Punce imam eno vprašanje,če slučajno katera ve?

Na kliniki v lj so mi rekli, da pokličem ko dobim v 9 mesecu menstruacijo vendar jaz ko računam jo nikakor ne bom dobila v septembru ampak šele v oktobru.

A mislite da moram poklicat in to povedat, da se ne bo zgodilo, da pokličem v oktobru in bo  rekla npr. ni prostora kar drugi ciklus????

Prosim, če katera ve?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.8.2011 11:16:28   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: latka

sanela, močno držim pesti, da bo transfer z zamrznjenčkom uspešen!user posted image user posted image user posted image

Sama sem tudi v postopku z zamrznjenčki, že 3 dni jemljem Estrofem, 5.9. (11 dan cikla) imam UZ, potem pa upam, da kmalu transfer!user posted image

Koliko je meril tvoj endometrij na UZ in na kateri dan cikla imaš transfer?

Ma pri meni je vse čudno. Klicala sem prvi dan M pa mi sestra ni znala kaj dosti povedat, sem klicala sestro Sonjo, ta pa mi je rekla naj pijem dve beli tabletki cyclo proginove do transfera in ni mi treba hodit na UZ.  Transfer pa imam na 18. dan cikla. Na kateri dan pa imaš ti transfer?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.8.2011 13:05:08   
latka
Jaz sem že junija dobila recept za Estrofem 3x1(sem v MB), ker nimam rednih M in O(PCO),katere sem začela jemati sedaj na 1 dan M,pa tudi list s vsemi navodili.
Meni je bilo tako rečeno, da pri avgustovski M, ko začnem s tabletami, moram poklicat za UZ, ki je ponavadi na 10 cikla, no pri meni bo 11 dan, za transfer pa še ne vem točno.
Koliko je meni znano, se transferi delajo okrog 18 dneva cikla.user posted image

Res upam, da bo/bodo zamrznjenček/ zamrznjenčki preživel/preživeli in se bodo lepo segrevali na toplem pri mamici!user posted image
Ne vem, če bodo vstavili enega ali dva, odvisno, kako so zamrznjeni(imamo jih 4)!

Naš mali, ki gre v četrtek že v 2 razred, se ne more učakati, saj si zelo želi bratca/sestrico!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.8.2011 19:23:23   
Wannabemommy
Heloo punce eno vprašanje za vse ki ste že šle skozi postopke, in sicer me zanima kolko prej izveš kdaj bo punkcija, a tist dan al kak dan prej. Zanima me nareč zarad mojega kr ne more zmeraj ko bom jaz imela UZ z mano,....upam da vsaj kak dan prej povejo. Kaj pa pri transfrrju mora bit partner zravn al lahk grem samauser posted image  Joj moj je menjal službo pa zaj dela v tujini in ne dobi takoj fraj,.....user posted image upam da bomo vseeno nekako zvozliuser posted image
Za vse ki grejete user posted image  ali user posted image user posted image  pod srčki pauser posted image user posted image user posted image user posted image in vse lepo vseh 9 mesecev, tiste ki pa čakate pa da pridelate čim več celic.

Lp

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.8.2011 20:03:48   
coala
Wannabeymommy kdaj bo punkcija izveš na zadnjem UZ potem dobiš še stop injekcijo in nato sledi punkcija,tako da to veš prej.Tudi jaz sem hodila sama na UZ moj partner je bil prisoten pri punkciji in kasneje pri transferju,tak da ni panike če hodiš na UZ sama.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!