Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 14:08:00
|
|
|
|
jagodka80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felidae kako je zdej to pri Rešu? a ga kej pokličeš pa poveš da ni uspelo in kako potem naprej? najbrž nova napotnica in čez tri mesece lahko ponovno štartaš ane? medtem pa upaš da kkšn spermij zatava v pravo smer in oplodi nanj čakajoče jajčece ;) Joj, Felidae, kako mi je žal! Današnji dan nam očitno ni naklonjen! Upam, da ima vsaj pupa_b dobre novice. Jaz sem danes klicala Reša že ob pol sedmih, tako da tudi tebi priporočam, da ga pokličeš. Da ti ne bo treba ugibati - on ti bo dal točne napotke. Bodi močna!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 14:09:30
|
|
|
|
*sanela*
|
Felidea in Jagodka80 žal mi je, da postopek ni bil uspešen, pošiljam vam en velik in držim pesti, da bo naslednji postopek uspešen.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 14:28:58
|
|
|
|
Amelia
|
Punce, ne obupat, tud jaz sem bila včasih trepetalka, sedaj imam pa 3 letno hči, ki je uspela po drugem ICSI poleg tega sem trenutno v 28. tednu nosečnosti, ki je po dveh neuspelih postopkih z zamrznjenčkih in po dveh dodatnih neuspelih postopkih ICSI, ratala po naravni poti in mi še danes ni jasno kako je to možno, saj z možem ne paziva zihr ene 8 let, jaz imam skoraj posvem neprehodne jajcevode, PCO, mož slab spermiogram, skratka ni da ni... Skratka, poznam vaše strahove, vem kako je težko ko se prikaže in vsa živčna vojna povezana z njo, ampak enkrat bo uspelo, samo vprašanje časa je kdaj, mora se en mesec ali en postopek vse skupaj poklopiti. Držim pesti za vsako posebe od vas....
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 16:51:51
|
|
|
|
sandra_sandra
|
jagodka in felidae ne bit preveč žalostne..verjetno vse s svojim namenom..upanje umre zadnje.. in dokler je še možnosti smo lahko srečne..zdej pa plan narest kako v naslednji postopek! k... je to k je prvič samo tipanje kako bo katera odreagirala..nažalost! škoda ker nas na začetku bolj ne pripravijo do tega da je to zgolj tipanje..če pa le rata pa toliko bolje aleda ni mi moja nadomestna to rekla ampak une tete iz s3 naj povem naslednič za 3 ampule menopurja.. prej sem pa mela un puregon..ma tokrat ma da rata! a je tašča vesela? no pa le sporoč kako je blo na nuhalni!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 18:44:09
|
|
|
|
Felidae
|
Jagodka80 škoda nooo, res sem verjela da bo tvoj test pozitiven Moj je popoldne poklical Reša, ker sm bla jst čist sesuta in je Reš rekel da to še nič ne pomeni in da naj nadaljujem s Prometriumom in naj počakava do 6.9. da lahko več škode narediva če preneham s Prometriumom in da raje takrat narediva test, je reku da ga lahko že 4.9. sam bova najbrž kar počakala do 6.9. da se ne bova dvakrat mučla in upala ... Tako da se najino upanje podaljša do torka, še vedno upam da bo ... čeprou vem da je več možnosti za ne kot za ja ... Hvala vsem za vzpodbudne besede in objemčke, en objemček nazaj vsem
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 20:56:04
|
|
|
|
pupa_b
|
Punce moje, tudi pri nas ne bo tokrat nič! Test je bil negativen, tudi se kaže ... mah! Pa drugič Morda. še dobro, da v sosednji sobi spančka moj zakladek! Srečno vsem.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 1.9.2011 21:00:14
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Danes je 6 dan, odkar jemljem Estrofem, me pa rahlo boli glava(tudi med jemanjem Femodena) in spodnji del trebuha, pa meni se je včeraj pojavil gost izcedek, podobno kot pred O!Sem pa žal prebrala navodila že junija, ko sem jih prejela, samo se s tem ne ubadam preveč in se poskušam usmerit samo na to, da pikice preživijo!! Mene tud glava mantra po femodenu. Latka ti hodiš v MB?Kdaj maš punkcijo predvideno?
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.9.2011 8:53:02
|
|
|
|
latka
|
pupa_b, jagodka ! Felidae, držim pesti, da še ni vse zgubljeno! Wannabemommy, ja, jaz sem v MB, jem pa Estrofem za debelitev endometrija, ker sem v postopku z zamrznjenčki, tako, da jaz ne bom imela punkcije, ampak v ponedeljek samo UZ, potem pa upam, da kmalu ET!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.9.2011 9:32:46
|
|
|
|
ne111
|
Ah prav škoda k ni nobenega pluska!!! Joj ko bi vsaj Felidae popravla malo povprečje. Jst še vedno pesti držim, da boš!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.9.2011 9:33:55
|
|
|
|
mia1
|
pozdravcek punce jagodka 80,pupa b- obema,zal mi je da se vama ni izteklo kot sta si zeleli felidae-kako si?upanje umre zadnje,mogoče pa ni taprava ,počakaj se malo ne111-me veseli da si na genetiki uredila pozitivno,še malo pa akcija pupika 83-super za tvoj pridelek,javi kako je bilo danes na UZ!meni so vstavili enega zaradi moje starosti(28)pa še 1.IVF je to. jaz sem zaenkrat ok,obcasno crvicenje po jajcnikih,malo napete in bolece prsi to je to-joj test je se dalec ,drzim pesti za vse ki ste v postopkih,lp
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.9.2011 10:29:08
|
|
|
|
ne111
|
OOO Mia, superca da je vse šlo ok. Zdaj pa lepo pazi nase! Upam, da ti bo obdobje čakanja hitro minilo. Punce, mi poveste kako ste ve kaj na bolniški po transferju? Ali kakšna normalno dela, a je potrebno biti na bolniški?
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 2.9.2011 17:57:43
|
|
|
|
pupika83
|
Jagodka82, pupa_b Pa tako sem bila prepričana, da vama rata. Ampak glavo gor in pogumno v nove boje, tudi vajin čas bo prišel!!! Felidae ne še obupat, mogoče pa ni še vsega konec. Upanje umre zadnje! Kam ste pa klicale dr. Reša, v ordinacijo ali na mobitel? Sej vem, neumno vprašanje, ampak ... Mia, držim pesti, da nas čim prej razveseliš z lepo novico. Pri meni pa danes pade stopka (me je že zdej mal strah ). So bili danes vodilni folikli na vsaki strani po 21 in še ogromno malo manjših. Najbrš me je zato tako špikalo zadnje dni . Endometrij je bil tudi lep, tako da v nedeljo punkcija. Držte pesti, da bo čim več celic. Ne111, sicer še nisem bila na transferju, ampak če bo vse ok, imam namen iti naslednji dan delat. Tudi po punkciji (prejšnjič) sem šla, je pa res, da je bila povsem neboleča. Punce, če zna katera urejati seznamček, bi prosila, če me zamenja. Ne vem, ali ne znam ali je kje drugje problem, ampak meni doma to ne gre, se ne da. V službi je zdej pa čist preveč ljudi, da bi mi to uspelo Držim pesti za vse, da bo čim prej spet kakšna oz. čim več
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.9.2011 14:02:41
|
|
|
|
Zaya
|
Ojla, punce... včeraj sem imela UZ in so mi spikanje podaljšal še za en teden, ker nisem dobila .. kot zanalašč sem jo dobila danes. Vglavnem zadeva se mi je zato zamaknila še za en teden . v petek naslednji teden spet UZ in še dodatna injekcija dnevno za 10 dni, potem stopka.. Pupuka a transer in punkcija je lahko tud med vikendom?? Ali samo pri rešu? Nekako si nismo enotni..zamrznjenčku pašejo pod isti IVF ali se štejejo za nov poskus? Kako hitro se odvija če so zamrznjenčki?
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.9.2011 15:52:51
|
|
|
|
mala.
|
Jagodka80 in pupa_b Lep vikend vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.9.2011 17:58:34
|
|
|
|
pupika83
|
Zaya, saj bo kmalu okoli tudi ta teden. Vem, da si želiš, da bi bilo čim hitreje potekalo, ampak prehitevat žal ne moremo. pa itak vedno pride ob nepravem času. Reš ne pozna dnevov v tednu, on dela vse dni tako UZ-je kot punkcije in transferje. Kako je drugod pa žal ne vem. Vsi zamrzjenčki se štejejo v tisti postopek, pri katerem so "nastali". Pogoj za postopek (da se šteje kot nov) je punkcija. Zamrzjenčkov pa sama še nisem imela, ampak kakor vem gre malce hitreje (predvsem če si sedaj v dolgem postopku). Srečno!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 3.9.2011 19:02:21
|
|
|
|
Zaya
|
pupika83 ja se strinjam. Žal ne gre hitreje, kot bi želele.. Sama sem v dolgem postopku in zadeve se res vlečejo.. Imam dneve, ko sem optimistična, spet drugič mi vse pade dol.. Ampak saj bo. Upam in držim pesti za vse nas!!! Na čimveč pluskov
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 4.9.2011 20:41:30
|
|
|
|
Aleda
|
aleda ni mi moja nadomestna to rekla ampak une tete iz s3 naj povem naslednič za 3 ampule menopurja.. prej sem pa mela un puregon..ma tokrat ma da rata! a je tašča vesela? no pa le sporoč kako je blo na nuhalni! A res, da ni tvoja nadomestna g. nič rekla za povečanje doze, kaj je sploh komentirala? Kakšna je pa razlika med puregonom in menopurjem? Ma bo ratalo bo, mora le pozitivno naprej. A veš enkrat si pravla, da se v italiji dobi eno homeopatsko zdravilo za moške, če ma slabe semenčice. A mogoče še veš, kako se imenuje? Na nuhalni je blo pa super, sem vidla mojga pa , rezultati so bli vredu, vse je izmerla, pregledala, slikce sem dobila. Prestavila mi je tudi rok na 11.3. Vsi so veseli, mama, tašča, sestre... čeprav bi bla bolj vesela, da ne bi vedli za vse skupi, ta postopek in nosečnost od začetka, ker potem moraš vsem razlagat...mi je šlo kar malo na živce občasno. Samo na žalost nisva mogla lih skrivat, ker sva tako pogosto hodila v lj. Tašča pa še rada vse preuči na internetu, bere forume in je vedla skoraj več kot jaz, ki sem bla v postopku, to se mi zdi malo pretirano Punce vsem skupaj želim čim uspešnejše postopke tistim, ki pa vam sedaj ni uspelo pa in veliko močne volje za naprej.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 9:00:00
|
|
|
|
pupika83
|
[ AKTUALNO *sanela* - ET zamrzjenčka 5.9. latka - UZ 5.9. mala. - UZ 5.9. športnica - UZ 7.9. pupika83 - ET 9.9. Zaya - UZ 9.9. cukica - razgovor 13. 9. mia1 greje (test 9.9.) KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika športnica - uz 29.8 Zaya Tallulah *sanela* Pupika83 mia1 latka natke mala. KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 berb71 andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija Luna* OBJEMČKI elarab mala. jagodka80 pupa_b Nosečke:
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 9:04:05
|
|
|
|
pupika83
|
Avonija, jaz jemljem Bromeron že pol leta (imam rahlo povišan prolaktin), polovičko vsak dan. Stranskih učinkov nimam, prolaktin se mi pa tudi ni znižal. Včeraj sem imale punkcijo. Je bila bolj boleča kot prvič, ampak se je dalo zdržat. Sem potem cel dan počivala, danes sem pa že v službi. Pridelala sem 9 celic, sem bila kar zadovoljna, upam, da se jih čim več oplodi ET imam v petek, držte pesti, da me čakajo lepi zarodki Felidae, kako ti? Si že delala test? DRžim pesti.
< Sporočilo je popravil pupika83 -- 5.9.2011 9:05:45 >
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 9:07:35
|
|
|
|
ne111
|
UUU pupika super!!! Punce eno vprašanje, a je kdaj katera pred postopkom jemala kakšne tablete za . Namreč jaz se bojim da jo ne bom dobila vsaj 50 dni? A mislite, da grem do ginekologinje, če mi lahko kakšna zdravila da za ? A je to sploh ok, ali mora biti spontana ?
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 9:26:33
|
|
|
|
Felidae
|
Ojla punce Čez vikend sva šla na morje ... mal odmislit vse skupaj ... testa še nisem delala, ga greva danes kupiti in jutri zjutri ga delava. Občutek imam da ne bo nič, ker je bla tole čisto prava menstra, in nimam nobenih znakov, ki bi nakazovali da bi mogoče lahko bila nosečka :( ... Upam še vedno da bi bil test pozitiven, ampak realno gledano najbrž ne bo... Bomo vidli... se vam oglasim jutri in držite pesti mogoče se pa dogajajo čudeži ;) Vidim da bo september kar živahen in upam da bolj uspešen kakor avgust!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 9:33:00
|
|
|
|
Felidae
|
Pupika83 super :) čestitke za 9 celic, in držim pesti da te jih čimveč pričaka v petek :)) Midva sva Reša klicala kar na mobitel in je bil ful prijazen, tako da če boš imela kakšno vprašanje ga kar pokliči.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 10:28:34
|
|
|
|
Tallulah
|
. Ojla punce Danes sem bila na ultrazvoku in sem dobila Puregon, naslednji ultrazvok pa imam 14.9. Felidae mogoče ni bila pravam. ne obupaj, saj veš upanje umre zadnje, upam da jutri zagledaš Žal mi je za punce, ki jim ni uspelo elarab, mala., jagodka 80[/b], pupa_b , tudi za vas bo enkrat posijalo sonce, samo ne obupajte. Pupika83 tebi pa čestitke za 9 celic .
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 14:29:25
|
|
|
|
*sanela*
|
Pozdravljene! Danes sem bila na transferu. Dobila dva pingvinčka, oba sta se lepo odtalila , krvni test imam 20.9.. Upam, da vsaj ena pikica ostane pri meni naslednjih 9 mescev. pupika lepo število celic. Držim pesti, da se bodo vse lepo oplodile. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 5.9.2011 15:16:32
|
|
|
|
latka
|
sanela, !Držim pesti, da oba ostaneta pri tebi! Jaz sem imela danes na UZ že dovolj zadebeljen endometrij, tako, da me v ponedeljek, to je 12.9. čaka ET zamrznjenčka!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?