|
RE: Za vse, ki ste jih pustile jokati 4.8.2007 14:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Veš, Patricova mami, če smo zate ničvredne in če nas ne spoštuješ vsaj toliko, da bi spoštovala to, da ima vsak svoje mnenje, enako tudi pri joku otrok, potem spošutuj vsaj sama sebe in se ne oglašaj na RR, med nami, ki smo ti ničvredne. Duc20, po tem, kar sem prebrala o tebi, te spoštujem. Ampak zame je velika razlika med tvojimi posti in pa med posti nekoga drugega, ki javno oznani, da smo nič vredne. Pa ne zaradi tvoje mladosti, če prav razumem, si star 22let in je med nama 2leti razlike. Se pravi, da nisem toliko starejša in ja, tudi jaz sem mlada mamica. In tudi ti veš, da je ogromna razlika med uspavanjem 6mesečnega, 8mesečnega in 14dnevnega otroka. Za določene zadeve pač potrebuješ izkušnje, kajne? Drugače jaz nisem pristaš tega, da se otroka kar pusti jokat. Priznam pa, da mi je ljubše, da ga pustim jokat tistih par minut, da grem v drug prostor, se skulirat in pomirit, da sem lahko zopet ob njem, umirjena in nama nekako uspe zaspat. prav imaš, res je razlika v uspavanja kolk je otrok star, Tyra je stara 8 mesecev pa jo je včasih kar težko pripravt do tega da bi ona zaspala, pri Nike je pa čist drugač, čeprav je stara že skoraj dva meseca še kar večino časa spi, njo samo položiš v posteljico, malo pobožaš pa že spi... citiram: "Nima smisla, ker vas ne poznam in takorekoč zame niste nič vredne.. " a si se tuki zatipkala ali si tako mislila Ker to pomeni da zanjo ste nekaj vredne, ne da niste vredne. je pa res tut to, da se ene kr nalaš spravljajo na nas ki smo mlajši, ne vem zakaj ampak sem to tut sam tu občutu. Patrickova, te razumem da si jezna te tut do neke mere podpiram ko ti kdo pametuje pa tko, tut vem da nisi v zavidljivi situaciji, samo ženske tle na forumu niso krive da je tako. Mal strpnosti tut tebi ne bi škodovalo.
|
|
|