Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 20:07:22
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Sem zaj..... Moram še tri dni počakati jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat. Meni ne, Urši A to si se danes zmotila...si ji hotela rojstni dan čestitat? Kaj pa že ene dvakrat...ko si bila neki skrivnostna? Malo bo potrebno še počakati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 20:33:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje pa so kakšne slike od petarde oz petarditoja? Kje sem jih spregledala? sem jih poslala na mail...hmmm...mogoče slavekov? ....ti ga maš itak z vseh koncev pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 21:11:32
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka...kaj zdaj? Uživaš v romantični večerji v dvoje, ob soju sveč, mizi posuti z lističi vrtnic?....če ne, pridi na čvek, ker meni ni tle sama za p(b)it
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 21:37:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, vse naj naj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 21:53:33
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Paštetka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 21:56:36
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nikjer ne dobim belih čeveljčkov Ojoj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 22:02:19
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka Jaz tudi! Kako so se imeli fajn!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 22:08:57
|
|
|
|
Urša
|
Mene tudi zanima kaj nam ima Paštetka skrivnostnega za povedat! Mogoče bo odprla s.p. za otroška praznovanja?
< Sporočilo je popravil Urša -- 15.11.2011 22:09:49 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 22:12:29
|
|
|
|
Urša
|
Zdaj nam je pa konkurenca že tik za petami. Bi rabili še eno Petardo, da malo reklame naredi. Paštetka, ti imaš toliko vez in poznanstev, bi mogoče kaj zrihtala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 22:21:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zdaj nam je pa konkurenca že tik za petami. Bi rabili še eno Petardo, da malo reklame naredi. Paštetka, ti imaš toliko vez in poznanstev, bi mogoče kaj zrihtala? Ojoj...pa res...bomo še malo spodbujali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 7:59:09
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala vsem za čestitke . Sem imela prijatelje in starše včeraj popoldne na obisku, tako, da.... Petarda, lepe slikice. Sem zdaj v službi videla, kako ste uživali. Mene je najbolj fasciniralo, da ni bilo nič razmetanih igrač . Pri nas bi bilo verjetno vojno stanje . Glede misterioznosti, ....enkrat sem vam že namignila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 8:06:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hvala vsem za čestitke . Sem imela prijatelje in starše včeraj popoldne na obisku, tako, da.... Petarda, lepe slikice. Sem zdaj v službi videla, kako ste uživali. Mene je najbolj fasciniralo, da ni bilo nič razmetanih igrač . Pri nas bi bilo verjetno vojno stanje . Glede misterioznosti, ....enkrat sem vam že namignila Jutro Paštetka...če hočeš, ti lahko pošljem miljon slikc z razmetanimi igračami ....tukaj sem zbrala tiste "lepe". Pregledali so vsa darila in veliko njih tudi začeli sestavljati...lego kock in kockic je bilo malo morje, po celem stanovanju...sem morala imet minija skoz na očeh, da ni dal kaj v usta. Ko so odšli, sva s petarditom začela pospravljat sobico, pa je rekel....ful sem vesel, da so prišli...ampak razmetali so mi pa tudi fuuuuuuuuuuuuul
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 8:07:45
|
|
|
|
petarda
|
Tale tvoj namig....jaz sem ga verjetno zgrešila...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 9:00:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ful sem vesel, da so prišli...ampak razmetali so mi pa tudi fuuuuuuuuuuuuul kakšna ideja, kako naj ta zadnji del preprečim?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 9:01:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tale tvoj namig....jaz sem ga verjetno zgrešila... jaz sem enega vmes videla in razmišljam enako kot Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 10:52:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zdaj nam je pa konkurenca že tik za petami. Bi rabili še eno Petardo, da malo reklame naredi. Paštetka, ti imaš toliko vez in poznanstev, bi mogoče kaj zrihtala? urša, ne razumem. daja malo bolj razloži kaj si mislila.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 12:39:39
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zdaj nam je pa konkurenca že tik za petami. Bi rabili še eno Petardo, da malo reklame naredi. Paštetka, ti imaš toliko vez in poznanstev, bi mogoče kaj zrihtala? urša, ne razumem. daja malo bolj razloži kaj si mislila. Lahko narediš tako kot Petarda in Ada, da na svoj FB zid prilepiš link in napišeš zraven, če lahko tvoji prijatelji lajkajo slikico za sinkota tvoje prijateljice na tem linku. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2283004906854&set=o.164052660318373&type=3&theater No, če se ti da...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 12:41:44
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ful sem vesel, da so prišli...ampak razmetali so mi pa tudi fuuuuuuuuuuuuul kakšna ideja, kako naj ta zadnji del preprečim? Težko. Mi smo pospravljali pred RD, po fešti, pred in po naslednji fešti, pa še kar ni vse na svojem mestu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 12:42:58
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov Saj so res 7 eur, toliko smo mi dali za njih v Baby centru. Samo so imeli največjo številko 6-9 m in smo jih komaj gor spravili še na žabice.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 13:09:05
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zdaj nam je pa konkurenca že tik za petami. Bi rabili še eno Petardo, da malo reklame naredi. Paštetka, ti imaš toliko vez in poznanstev, bi mogoče kaj zrihtala? urša, ne razumem. daja malo bolj razloži kaj si mislila. Lahko narediš tako kot Petarda in Ada, da na svoj FB zid prilepiš link in napišeš zraven, če lahko tvoji prijatelji lajkajo slikico za sinkota tvoje prijateljice na tem linku. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2283004906854&set=o.164052660318373&type=3&theater No, če se ti da... aja, nimam FB profila . Ima sabo mož. sori jaz nima pojma kako se to naredi. Tu in tamo samo poškilim na njegovega, da pogledam, ko ve kaj zapišete tu, da moram iti tja pogledat. Joj, kak se to zdaj sliši
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 13:10:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov Saj so res 7 eur, toliko smo mi dali za njih v Baby centru. Samo so imeli največjo številko 6-9 m in smo jih komaj gor spravili še na žabice. jaz sem jih videla v Mura trgovini . joj, pa sploh ne hodim v to trgovino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.11.2011 13:31:12
|
|
|
|
Urša
|
Aha, Paštetka, nisem vedela, da nimaš profila. Potem sva že 2!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?