|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
15.11.2011 7:50:24   
ada2
dobro jutro!
kako lepo je bilo spati v svoji postelji....

včeraj zvečer so se moji škrati zaprli v nušino sobo in pisali pisma božičku.... so bili tako pridni, da si človek kar poželi take trenutke. potem so šli hitro spat, da bi božiček videl kako so pridniuser posted image  nuša je ful sodelovala... za knjigo, ki jo je napislala je pa rekla, da bo še meni pokazala kako zgleda, ker božiček pa itak ve, samo, da bom jaz videla, pa da ji ne bi po pomoti isto kupilauser posted image  zraven pa je mežikala, da me je bilo strah, da ji bodo oke otrpnileuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.11.2011 7:57:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!
kako lepo je bilo spati v svoji postelji....

včeraj zvečer so se moji škrati zaprli v nušino sobo in pisali pisma božičku.... so bili tako pridni, da si človek kar poželi take trenutke. potem so šli hitro spat, da bi božiček videl kako so pridniuser posted image  nuša je ful sodelovala... za knjigo, ki jo je napislala je pa rekla, da bo še meni pokazala kako zgleda, ker božiček pa itak ve, samo, da bom jaz videla, pa da ji ne bi po pomoti isto kupilauser posted image  zraven pa je mežikala, da me je bilo strah, da ji bodo oke otrpnileuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da ste bolje Ada.

Glede cunj....vprašanje, če ne bi mene tudi počakale user posted image

Glede Miha....sem že pisala dva dni nazaj, da je bil junior fuuuuuuul poreden...ampak tako, res ful, ful, ful...NIČ se mu ni dalo dopovedat...ga tudi še nismo takega videli, pa smo vsega hudega pri njemu že navajeni....očitno imajo marčki zdaj tako obdobje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.11.2011 7:59:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, kako si ti mislila, da je torta grozna?user posted image

A ne rabi bit grozna, če je okostnjakova glava gor? user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.11.2011 8:01:53   
petarda

A je pri vas doma tudi tako glasno? Se trudim, da bi se potiho pogovarjali, pa se mi zdi, da je en sam kraval v hiši. user posted image
Sploh se ne znamo potiho pogovarjati. user posted image evo, zdaj se kopata in ju slišim v dnevno. Eno samo kričanje, krohotanje, vsake toliko se zacvili.... Pa ne od bolečin ali iz jeze. Od veseljauser posted image

Enako se dogaja tudi pri nas...s tem, da je velikokrat cviljenje povezano z jemanjem igrač eden od drugega...tisto cviljenje in potem maaaaaamiiiiiiiiiiiii....tisto je šele težko poslušat user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.11.2011 8:09:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada user posted image

Ej, jaz priznam, da mi je včasih lažje, ker že v naprej vem, da sem/bom sama za vse in se mi ni treba še na nekoga jezit zaradi tega.

user posted image

Jaz si tudi včasih mislim, da bi mi bilo lažje, če bi vedela, da si sam za vse in potem na nikogar ne računaš user posted image .... Samo zdaj si že vnaprej rečem, da boljše, da nič ne računam, ker jaz sem pa itak taka, da zmeraj pričakujem 150% od človeka in ne samo 100 user posted image . Me je pa lubi tokrat prijetno presenetil....včeraj mi je fuuuuul pomagal pri rojstnem dnevu, čeprav on na prvo ni bil za, da praznujemo doma, ampak je bil za organizirano praznovanje. Pred šolo jih je pobral 6 komadov in jih naložil v kombi, ostali so prišli s svojim prevozom...tukaj mi je ful pomagal...že to, da je minija čuval, da ga ni kdo pohodil, je bilo dovolj user posted image ....potem sva jih odpeljala v delavnico....jim je vse razkazal...kako se gume menja, dvigalko, kako se lakira avto, sestavlja potem skup dele...jim je bilo ful zanimivo...tudi puncam user posted image , no potem jih je pa še vse razpeljal domov...je rabil it kar dve rundi s kombijem...pa ni čisto nič jamral ali kaj takega...se mi zdi, da se je ful navzel otroške energije user posted image ....

Slikice vam pa kar po mailu pošljem....jih imam že prištimane, ker sem jih tudi staršem poslala...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.11.2011 8:13:30   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

aha, ker pri nas pomeni, da je grda, če nekdo napiše grozna user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.11.2011 14:04:38   
petarda
Nikjer ne dobim belih čeveljčkov user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
15.11.2011 14:12:20   
petarda

aha, ker pri nas pomeni, da je grda, če nekdo napiše grozna user posted image

Sem popravila, da me bo SV del razumel user posted image . Mislila sem prava gusarsko grozna tortica user posted image ...bi se jo bala pojest user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
15.11.2011 15:14:57   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.11.2011 15:17:47   
Paštetka
Uf... Sem zaj..... Moram še tri dni počakatiuser posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.11.2011 15:27:02 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.11.2011 15:34:33   
ada2
čaki malo, a ne praznuješ danes ti paštetka?

vse najboljše!!!!user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.11.2011 15:36:57   
Paštetka
user posted image Hvala ada.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.11.2011 15:37:37 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.11.2011 16:05:56   
ada2
petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.11.2011 19:14:55   
Paštetka

Nikjer ne dobim belih čeveljčkov user posted image  user posted image  user posted image

Koliko ima številko?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.11.2011 19:25:32   
petarda
Paštetka!!! Si bila tiho, da ne bi za pijačo dala, ne???? user posted image user posted image user posted image ....

Vse najboljše, STARA user posted image ....danes zvečer bom spila en likerček zate user posted image ...ok, bom enega zame, pa enega zate user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.11.2011 19:26:11   
petarda

Koliko ima številko?

19-20user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.11.2011 19:26:48   
petarda

petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka user posted image user posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.11.2011 19:28:08   
petarda

jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.11.2011 19:28:47   
Paštetka
Sem mislila, da mu bodo prav, ko sta jih imela M in petardito. Vendar bodoremajhni tisri satenasti, ne?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.11.2011 19:29:43   
Paštetka

jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat. user posted image

Meni ne, Urši user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.11.2011 19:30:43   
Paštetka

Paštetka!!! Si bila tiho, da ne bi za pijačo dala, ne???? user posted image user posted image user posted image ....

Vse najboljše, STARA user posted image ....danes zvečer bom spila en likerček zate user posted image ...ok, bom enega zame, pa enega zate user posted image

Zmenjenouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.11.2011 19:31:50   
petarda

aja....ti je kakšen sošolček všeč? user posted image ....moram povedat, da je ena punčka iz skupine fuuuul zaljubljena v enega fantka iz skupine in je skoz hotela bit z njim, pa prosila me je, naj rečem, da morata onadva v vrsti skup stat, ko smo šli pogledat v delavnico....ampak on je pa sploh ne šljivi user posted image ....joj, se mi je reva kar smilila, pa tako se trudi okoli njega....pa še fantek je tak...poreden...sem ji kar hotela rečt, naj si raje drugega prijateljčka ogleda user posted image ....jaoooo kaj jih to še vse čaka v življenju, prve zaljubljenosti, simpatije, ljubezni....sem jim kar malo fouš...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.11.2011 19:33:33   
petarda

Meni ne, Urši user posted image

A to si se danes zmotila...si ji hotela rojstni dan čestitat? Kaj pa že ene dvakrat...ko si bila neki skrivnostna?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.11.2011 19:35:10   
petarda

Sem mislila, da mu bodo prav, ko sta jih imela M in petardito. Vendar bodoremajhni tisri satenasti, ne?

Ja, tisti bodo premajhni....pa naši copatki beli verjetno tudi, pa čisto sprani so že...edino, če bi jih dala v varikino? Potem bi bili za silo...itak je odejica čez...jih bom probala jutri oprat, zaj*** itak nimam kaj, ko so že čist hin.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.11.2011 20:06:15   
Paštetka
Kje pa so kakšne slike od petarde oz petarditoja? Kje sem jih spregledala?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?