|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
17.11.2011 13:26:05   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link user posted image

Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. user posted image Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenjauser posted image ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagatiuser posted image ), pa da si link itak sama delila tu z nami. user posted image ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav user posted image

cccccc... user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
17.11.2011 14:26:33   
Urša

Bom. user posted image  Mogoče kasneje, ko se konkurenci malo ustavi. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
17.11.2011 14:29:44   
Urša

Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi! Ti, ti, Paštetka! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
17.11.2011 14:31:22   
Urša

Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. user posted image Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenjauser posted image ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagatiuser posted image ), pa da si link itak sama delila tu z nami. user posted image ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav user posted image

Ne, daj nehaj, super, hvala ti! Nič nisem jezna, nasprotno! Ful vesela, da se tako angažiraš! user posted image user posted image user posted image  Madoniš, zdej pa mormo zmagat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
17.11.2011 14:33:53   
Urša
Petarda, ful si simpatično napisala! user posted image user posted image user posted image  Hvala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
17.11.2011 14:41:38   
Urša
Mi je bolj všeč, da si dala objavo ti, ker se ne ve za čigavega user posted image  gre. Resno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
17.11.2011 19:53:22   
petarda
Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR user posted image ...ja, lahko bi reagirala tako ali drugače...jaz bi bila tudi vesela, marsikdo pa ne...samo mislim, da tisti niti nebi delil linka user posted image ....No....v glavnem....samo še malo, pa jih dohitimo user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo potem pa res moramo z novimi načrti user posted image . Ti bi si lahko dala link v podpis...je to dovoljeno? No...pa jaz in ostale novembrke tudi user posted image ....

Sem pa ugotovila, da je najbolj uspešna metoda, da link popaš direktno na prijateljev zid...takrat vzame stvar bolj osebno in velika večina jih potem tudi klikne gor...sploh, če daš ob tistem času gor, ko je tudi on gor. user posted image .... Če boš še komu razlagala...daš samo deli z ostalimi in potem tam izbereš "na prijateljev zid"....napišeš komentar, ki ga itak lahko samo copy/paste in to je vse....uspešnost vsaj 30%

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
17.11.2011 20:30:09   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image

Urša, upam, da ti razumeš bolj kot jaz, kaj piše petarda user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
17.11.2011 20:40:24   
ada2
evo, blaže mir v hiši.... (beri: deca spijo)

sem pa jaz prej tudi po petardini metodi delila uršinega malčka, pa upam, da bo kaj haskauser posted image

nuša me je prej vprašala, če si lahko da naredit prameneuser posted image   sem rekla, da ne, pa je vrtala dalje, da vsaj en pramen.... nekak nisem popustila in je povedala, da ena sošolka jih pa ima, pa ji je mama dovolila.... ok, a sem jaz res za luno ali kaj, ali se mi upravičeno zdi, da je v 6 razredu OŠ (12 let) to le prezgodajuser posted image

ok, res, da sem jaz totalni butl na modnem področju, nikoli v življenju še nisem bila našminkana ali namazana po očeh, lase sem si prvič pobarvala pri 31 letih, pa še to le zato, ker so začeli zelo siveti in sem se svetila kot novoletna jelka.... cote pa imam še vedno iste kot v srednji šoli...

jao kaj nas še čaka z najstnikiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
17.11.2011 20:47:04   
ada2
ok, zdaj mi pa nekaj razložite.....
a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupilauser posted image

jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila.....
ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talaliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
17.11.2011 20:47:55   
ada2
aja, za tisto s prazno torbo in zvezki sem pa čula včeraj pri šparovi reklamiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
17.11.2011 20:51:18   
ada2
pa še big news.... adamu se maje zob

upam samo, da ostane do ponedeljka notri, ko bo rd praznoval, da ne bo na slikah škrbastuser posted image

v petek smo mu pa obljubili zabavo za prijatelje

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
17.11.2011 20:56:31   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a je paštetka kupila bele čeveljčke za minija ali se ji je sanjalo, da jih je kupilauser posted image

jaz sem po paštetkinem postu razumela, da je sanjala, da jih je kupila, potem po petardinem pa, da jih je res kupila.....
ok, poleg tega, da sem anti za modo sem še očitno zgrešila ko so pamet talaliuser posted image

No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo user posted image . Ker potem jih res grem nekam iskatuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
17.11.2011 21:04:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, zdaj si pa še mene zmedla. Da ni slučajno petarda razumela, da sem jih res kupila. Ker ti si dobro razumela, da se mi je sanjalo user posted image . Ker potem jih res grem nekam iskatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj mate tu neko zmedo z belimi čevlji? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
17.11.2011 21:04:50   
Paštetka
Pri nas je blažen mir že od pol osmih. Deca so šla takrat spat, Možek pa je na koncertu Lenny Kravitza

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
17.11.2011 21:07:48   
Urša

Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR user posted image

Ah, daj, daj, saj me poznaš, čeprav sao virtualno! user posted image user posted image user posted image

Mi je danes kolegica naredila reklamo po Mozirju in je kar odziv, še Nikina učiteljica je lajkala! user posted image user posted image user posted image  Je pa ta kolegica tud čist not padla, mi je prej sms poslala, da vodimo! user posted image user posted image user posted image  Do konca je še dolga in bum je treba naredit čim kasneje. Je pa seveda zdaj vsak glas dobrodošel! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
17.11.2011 21:08:52   
Urša

Urša, upam, da ti razumeš bolj kot jaz, kaj piše petarda user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
17.11.2011 21:09:43   
Urša

sem pa jaz prej tudi po petardini metodi delila uršinega malčka, pa upam, da bo kaj haskauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
17.11.2011 21:11:07   
Urša

user posted image user posted image user posted image  Dvomim, da jih imajo v Murini trgovini!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.11.2011 21:13:00   
Urša

upam samo, da ostane do ponedeljka notri, ko bo rd praznoval, da ne bo na slikah škrbastuser posted image

Jaka je pa že dvojna škrbica. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.11.2011 21:38:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Dvomim, da jih imajo v Murini trgovini!user posted image user posted image user posted image

Pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!

Očitno sem jaz takrat manjkala, ko so pamet talali user posted image user posted image user posted image ...jaz sem res razumela, da je paštetka sanjala o belih čevljih, potem pa šla v trgovino in jih slučajno videla in jih kupila...danes sem že pošto čakala! user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa nič...in sem mislila...OK, mogoče bo pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj sem skoz govorila, da mi zdaj ne bo treba po čevlje, ko jih je paštetka našla, pa da očitno so v vsaki drugi trgovini, samo jaz jih ne najdem....user posted image user posted image user posted image ...še mojemu sem rekla, da jih je našla v Murini trgovini, pa je rekel, da pol so ziher fensi šmensi...pa za 7 EUR!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image .....jao.....sem pa včeraj vseeno pogledala v BC tu pri nas, ker je Urša rekla, da jih je tam kupila, pa jih nimajo user posted image user posted image user posted image user posted image .........jooooooooooj, zdaj pa res moram jutri nujno v trgovino user posted image .....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.11.2011 21:38:56   
petarda

Jaka je pa že dvojna škrbica. user posted image

Petardito tudi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.11.2011 21:46:47   
Paštetka
user posted image Petarda, kaj ti resno?user posted image
O moj Bog. Pa saj v Murinoh trgovinah ni otroških čevljev. Pa saj sem napisala, da sem sanjala, da sem jih tam našla in sem jih kar kupila. V sanjah,petarda, v sanjah.

No, meni je pa bilo čudno, ko me objemaš in srčke talaš. Sem si mislila, ok, rada me ima, ko še v sanjah mislim nanjo.
Saj ne vem kakšnega smeška naj prilepim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
17.11.2011 21:48:53   
petarda

Uh...Urša ti povem, da me je bilo kar malo strah...sem bila celo popoldne živčna, ker nisem mogla poškilit na RR user posted image

Ah, daj, daj, saj me poznaš, čeprav sao virtualno! user posted image user posted image user posted image

Mi je danes kolegica naredila reklamo po Mozirju in je kar odziv, še Nikina učiteljica je lajkala! user posted image user posted image user posted image  Je pa ta kolegica tud čist not padla, mi je prej sms poslala, da vodimo! user posted image user posted image user posted image  Do konca je še dolga in bum je treba naredit čim kasneje. Je pa seveda zdaj vsak glas dobrodošel! user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj smo na 200....sem pa izčrpala svoje resurse user posted image user posted image user posted image ....za zadnji bum ne bo ostalo kaj dosti. user posted image  Se mi pa zdi, da se že poznajo adini učinki, ker številka hitro raste user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajde bejbe.....lahko noč...upam, da bo mirna user posted image user posted image ....paštetka....če boš spet sanjala čevlje, jih kar v trgovini pusti, po pošti bi že prepozno prišli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.11.2011 21:51:47   
petarda

user posted image Petarda, kaj ti resno?user posted image
O moj Bog. Pa saj v Murinoh trgovinah ni otroških čevljev. Pa saj sem napisala, da sem sanjala, da sem jih tam našla in sem jih kar kupila. V sanjah,petarda, v sanjah.

No, meni je pa bilo čudno, ko me objemaš in srčke talaš. Sem si mislila, ok, rada me ima, ko še v sanjah mislim nanjo.
Saj ne vem kakšnega smeška naj prilepim. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada te imam, ker misliš name, paštetka moja. user posted image

In vem, da me imaš tudi ti rada, ker se mi ni zdelo čisto nič nenavadno, ko si napisala, da si jih sanjala in šla v trgovino in jih kupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?