ada2
|
doma sva še dobro, ker danes je bilo za znoreti.... miha se je zbudil že pred 6, jokal, da je lačen, do 8, ko so končno zajtrk prinesli je tulul kako je lačen, potem pa, da ne bo jedel, ne bo kruha, ne bo čaja, on bi mleko, on bi gris.... ahhhh.... sem ga le pripričala, da je pojedel kruheca, potem bi šel domov, šel ven, gledal risanko, vse, samo ne bil tam. sva šla pogledat v bolniški vrtec...se je malo zamotil, potem ga je pa napadla neka trma in je začel metat igrače, knjige.... takega ga še nisem vidla, pa je verjemite zelo naporen.... so naju poslali vstran, ker je bil moteč.... v sobi je trmaril dalje, začel je tolčti po mizi in to z zgornjo stranjo roke, tam, ko je imel vstavljeno kanilo za infuzijo.... sprva ga v tistem navalu jeze ni bolelo, potem je pa jokal od bolečin v roki. končno sva se lahko zmenila, da morava počakati zdravnico, da pove, če lahko greva domov. in kot zakleto, ravno danes ni in ni bilo vizite.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! ampak ok, zdaj sva doma, čeprav...... včeraj zvečer je bruhati začel adam.... on je zdaj že vredu, ampak doma me je pričakala kopalnica polna pobruhanih cot, ker namreč moj gospod očitno ne ve, kje imamo lociran pralni stroj, glede na to, da je bil še poln cot, ki sem jih dala prav v soboto zvečer, tik predno smo šli v bolnico.... pa sušilec je tudi lavfal še od sobote.... ker so pri nas očitno vsi gluhi in niso slišali piskanja iz kleti .... zdaj se mi pereta 2 stroja hkrati - sem izkoristila odsotnost mame in naložila še v njenega. .... pa eno kavo sem si privoščila... ponoči pa upam, da se bom naspala, ker zdaj 2 noči nisem spala skoraj nič, oz na obroke po 20 minut. ostanite vsi zdravi in se izogibajte bolnic.