Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 7:50:24
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! kako lepo je bilo spati v svoji postelji.... včeraj zvečer so se moji škrati zaprli v nušino sobo in pisali pisma božičku.... so bili tako pridni, da si človek kar poželi take trenutke. potem so šli hitro spat, da bi božiček videl kako so pridni nuša je ful sodelovala... za knjigo, ki jo je napislala je pa rekla, da bo še meni pokazala kako zgleda, ker božiček pa itak ve, samo, da bom jaz videla, pa da ji ne bi po pomoti isto kupila zraven pa je mežikala, da me je bilo strah, da ji bodo oke otrpnile
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 7:57:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! kako lepo je bilo spati v svoji postelji.... včeraj zvečer so se moji škrati zaprli v nušino sobo in pisali pisma božičku.... so bili tako pridni, da si človek kar poželi take trenutke. potem so šli hitro spat, da bi božiček videl kako so pridni nuša je ful sodelovala... za knjigo, ki jo je napislala je pa rekla, da bo še meni pokazala kako zgleda, ker božiček pa itak ve, samo, da bom jaz videla, pa da ji ne bi po pomoti isto kupila zraven pa je mežikala, da me je bilo strah, da ji bodo oke otrpnile Me veseli, da ste bolje Ada. Glede cunj....vprašanje, če ne bi mene tudi počakale Glede Miha....sem že pisala dva dni nazaj, da je bil junior fuuuuuuul poreden...ampak tako, res ful, ful, ful...NIČ se mu ni dalo dopovedat...ga tudi še nismo takega videli, pa smo vsega hudega pri njemu že navajeni....očitno imajo marčki zdaj tako obdobje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 7:59:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, kako si ti mislila, da je torta grozna? A ne rabi bit grozna, če je okostnjakova glava gor?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 8:01:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A je pri vas doma tudi tako glasno? Se trudim, da bi se potiho pogovarjali, pa se mi zdi, da je en sam kraval v hiši. Sploh se ne znamo potiho pogovarjati. evo, zdaj se kopata in ju slišim v dnevno. Eno samo kričanje, krohotanje, vsake toliko se zacvili.... Pa ne od bolečin ali iz jeze. Od veselja Enako se dogaja tudi pri nas...s tem, da je velikokrat cviljenje povezano z jemanjem igrač eden od drugega...tisto cviljenje in potem maaaaaamiiiiiiiiiiiii....tisto je šele težko poslušat ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 8:09:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Ej, jaz priznam, da mi je včasih lažje, ker že v naprej vem, da sem/bom sama za vse in se mi ni treba še na nekoga jezit zaradi tega. Jaz si tudi včasih mislim, da bi mi bilo lažje, če bi vedela, da si sam za vse in potem na nikogar ne računaš .... Samo zdaj si že vnaprej rečem, da boljše, da nič ne računam, ker jaz sem pa itak taka, da zmeraj pričakujem 150% od človeka in ne samo 100 . Me je pa lubi tokrat prijetno presenetil....včeraj mi je fuuuuul pomagal pri rojstnem dnevu, čeprav on na prvo ni bil za, da praznujemo doma, ampak je bil za organizirano praznovanje. Pred šolo jih je pobral 6 komadov in jih naložil v kombi, ostali so prišli s svojim prevozom...tukaj mi je ful pomagal...že to, da je minija čuval, da ga ni kdo pohodil, je bilo dovolj ....potem sva jih odpeljala v delavnico....jim je vse razkazal...kako se gume menja, dvigalko, kako se lakira avto, sestavlja potem skup dele...jim je bilo ful zanimivo...tudi puncam , no potem jih je pa še vse razpeljal domov...je rabil it kar dve rundi s kombijem...pa ni čisto nič jamral ali kaj takega...se mi zdi, da se je ful navzel otroške energije .... Slikice vam pa kar po mailu pošljem....jih imam že prištimane, ker sem jih tudi staršem poslala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 8:13:30
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, kako si ti mislila, da je torta grozna? A ne rabi bit grozna, če je okostnjakova glava gor? aha, ker pri nas pomeni, da je grda, če nekdo napiše grozna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 14:04:38
|
|
|
|
petarda
|
Nikjer ne dobim belih čeveljčkov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 14:12:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, kako si ti mislila, da je torta grozna? A ne rabi bit grozna, če je okostnjakova glava gor? aha, ker pri nas pomeni, da je grda, če nekdo napiše grozna Sem popravila, da me bo SV del razumel . Mislila sem prava gusarsko grozna tortica ...bi se jo bala pojest
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 15:34:33
|
|
|
|
ada2
|
čaki malo, a ne praznuješ danes ti paštetka? vse najboljše!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 16:05:56
|
|
|
|
ada2
|
petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:25:32
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka!!! Si bila tiho, da ne bi za pijačo dala, ne???? .... Vse najboljše, STARA ....danes zvečer bom spila en likerček zate ...ok, bom enega zame, pa enega zate
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:26:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nikjer ne dobim belih čeveljčkov Koliko ima številko? 19-20
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:26:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:28:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Sem zaj..... Moram še tri dni počakati jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:29:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Sem zaj..... Moram še tri dni počakati jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat. Meni ne, Urši
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:30:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka!!! Si bila tiho, da ne bi za pijačo dala, ne???? .... Vse najboljše, STARA ....danes zvečer bom spila en likerček zate ...ok, bom enega zame, pa enega zate Zmenjeno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:31:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda jaz bi tudi bila petarditova sošolka aja....ti je kakšen sošolček všeč? ....moram povedat, da je ena punčka iz skupine fuuuul zaljubljena v enega fantka iz skupine in je skoz hotela bit z njim, pa prosila me je, naj rečem, da morata onadva v vrsti skup stat, ko smo šli pogledat v delavnico....ampak on je pa sploh ne šljivi ....joj, se mi je reva kar smilila, pa tako se trudi okoli njega....pa še fantek je tak...poreden...sem ji kar hotela rečt, naj si raje drugega prijateljčka ogleda ....jaoooo kaj jih to še vse čaka v življenju, prve zaljubljenosti, simpatije, ljubezni....sem jim kar malo fouš...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:33:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Sem zaj..... Moram še tri dni počakati jao, paštetka me rajcaš!!! Kaj zdaj? Si noseča al kaj lepega se ti je/bo zgodilo??? Nič čakat...lepe stvari se morajo takoj povedat. Meni ne, Urši A to si se danes zmotila...si ji hotela rojstni dan čestitat? Kaj pa že ene dvakrat...ko si bila neki skrivnostna?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.11.2011 19:35:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem mislila, da mu bodo prav, ko sta jih imela M in petardito. Vendar bodoremajhni tisri satenasti, ne? Ja, tisti bodo premajhni....pa naši copatki beli verjetno tudi, pa čisto sprani so že...edino, če bi jih dala v varikino? Potem bi bili za silo...itak je odejica čez...jih bom probala jutri oprat, zaj*** itak nimam kaj, ko so že čist hin.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?