|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
9.11.2011 21:47:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kateri mesec pa ima RD naša večno 25 letna mamica? user posted image

a ni 26?user posted image

Aja...ti si mislila Nino. user posted image  Ta mesec nima...FB vse ve - 4.1. user posted image ...čeprav zate ni vedel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
9.11.2011 21:49:06   
ada2

na tickerju piše 25

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
9.11.2011 21:49:42   
petarda

ok, kaj je to geomag?
je bilo na izbiro v službi za miklavževa darila, pa sem za adama naročila, ker drugi paket pa je bil neki avto, ali pa 2 traktorčka (to bo dobil miha), pa nimam pojma kaj je to, pa če je ok, pa kaj se s tem dela.... user posted image  (ja, vem, 100 let za leseno žlico sem.... pa kajuser posted image )

google pokaže, da je nekaj za sestavljat...midve bi pa lahko iz enega krožnika jedli user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
9.11.2011 21:51:06   
ada2
katero si pa ti mislila, da je 26?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.11.2011 21:52:58   
ada2

Aja...ti si mislila Nino. user posted image  Ta mesec nima...FB vse ve - 4.1. user posted image ...čeprav zate ni vedel user posted image

no, to je pa v bližini RD od mojega atijauser posted image

ja, za mene je pa FB vedel še lani, letos je pa pozabil.... imam pa na isti dan kot tincci.
pa če me spomin ne vara imata urša in paštetka tudi na isti dan.... ne vemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.11.2011 21:53:52   
ada2

ok, kaj je to geomag?
je bilo na izbiro v službi za miklavževa darila, pa sem za adama naročila, ker drugi paket pa je bil neki avto, ali pa 2 traktorčka (to bo dobil miha), pa nimam pojma kaj je to, pa če je ok, pa kaj se s tem dela.... user posted image  (ja, vem, 100 let za leseno žlico sem.... pa kajuser posted image )

google pokaže, da je nekaj za sestavljat...midve bi pa lahko iz enega krožnika jedli user posted image

če je za sestavljat mu bo pa menda všeč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.11.2011 21:59:15   
petarda
Lahko noč user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.11.2011 22:00:48   
ada2

...življenje ni potica in ni vedno samo lepo

nekaj takega je danes meni rekla direktorica, ko sem bila dopoldne pri njej, ko sem bila na obisku pri teti in sem mimogrede šla še na pogovor v vzezi z eno malo mucko, ki se je zatekla v bližino doma in se že kak teden tam potika. se je strinjala, da ostane pri nas, vendar je pogoj, da jo v 2 mesecih socializiramo do te mere, da se bo pustila prijeti, da jo bomo lahko cepili in sterilizirali.... no, in jaz sem potožila, da to ne bo ravno lahko, ker ob kopici dela ni časa za to, da bo nekdo potrpežljivo čakal, da se bo malo mače opogumilo, od stanovalcev pa v tem mrzlem vremenu tudi ne moremo pričakovati, da bodo zunaj sedeli in čakali na mačka..... pa mi je rekla: "Danijela, nismo zato na svetu, da bi nam bilo lahko... potrudite se."

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.11.2011 22:02:51   
ada2

a že greš? jaz sem komaj iz službe prišla....pa se mi čveka.... moj pa gleda neki film....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.11.2011 22:03:12   
petarda

...življenje ni potica in ni vedno samo lepo

nekaj takega je danes meni rekla direktorica, ko sem bila dopoldne pri njej, ko sem bila na obisku pri teti in sem mimogrede šla še na pogovor v vzezi z eno malo mucko, ki se je zatekla v bližino doma in se že kak teden tam potika. se je strinjala, da ostane pri nas, vendar je pogoj, da jo v 2 mesecih socializiramo do te mere, da se bo pustila prijeti, da jo bomo lahko cepili in sterilizirali.... no, in jaz sem potožila, da to ne bo ravno lahko, ker ob kopici dela ni časa za to, da bo nekdo potrpežljivo čakal, da se bo malo mače opogumilo, od stanovalcev pa v tem mrzlem vremenu tudi ne moremo pričakovati, da bodo zunaj sedeli in čakali na mačka..... pa mi je rekla: "Danijela, nismo zato na svetu, da bi nam bilo lahko... potrudite se."

Meni je tvoja direktorica všeč user posted image . Pozdravi jo user posted image  Če upaš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.11.2011 22:07:16   
petarda

a že greš? jaz sem komaj iz službe prišla....pa se mi čveka.... moj pa gleda neki film....

Ja....v bistvu sem že skoraj šla... user posted image  ...danes si ne morem privoščit čveka, pričakujem nemirno noč, glede na to, da je luna. user posted image  Zjutraj pa bi rada bila toliko spočita, da bom šla v šoping in na par že dolgo obljubljenih kavic. user posted image

Kam pa je paštetka izginila??? Upam, da ne rabi že drugo torto pečt. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.11.2011 22:08:35   
ada2
psssst, tudi meni je všeč, ampak zavoljo miru v hiši takih mnenj ne obešam na veliki zvon v službi, ker enim pa ni in potem imam težave.... se vzdržim vsakih komentarjev..... mi je pa zelo všeč, ker si je v zelo hitrem času zapomnila kako mi je ime in da imam 3 otroke in psa, po katerih me vedno, ko me vidi vprašauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.11.2011 22:09:45   
ada2
jaz grem tudi jutri dopoldne na kavico s prijateljico, ki se že od začetka poletja nisva videli, pa čeprav živiva le nekaj ulic narazen

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.11.2011 22:10:21   
ada2
a ne hodi paštetka ob 22.00 spat?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.11.2011 22:14:02   
Urša
Najprej hvala za čestitke! user posted image  
Jaka si želi harmoniko-zaenkrat igračo, drugo leto pa naj bi v glasbeni začel s pravo-na srečo se jo da izposodit. Saj vem, da so te igrače čisto nekvalitetne in precej drage-okrog 40 eur, ampak naj mu bo. Mama je zrasla z Metallico, sinko bo pa v narodno-zabavnih vodah izgleda. user posted image user posted image user posted image
Bakugani in Beybladi pa pri nas res niso aktualni. Ampak, Paštetka, vseeno hvala za darilo. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.11.2011 22:15:04   
Urša
Petarda, zelooooooooooooo sem vesela zate, same super stvari! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj sonček sije še naprej!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.11.2011 22:18:53   
Urša
Se strinjam, da življenje ni potica.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.11.2011 22:19:51   
Urša
Paštetka ima 15., jest pa takrat kot Bubi. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.11.2011 22:22:05   
Urša
A ni 26-letnica naša Amy? Nič drugega ne vem, samo to, da se je razširila-je poslovno zelo uspešna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.11.2011 22:22:59   
Urša

a ne hodi paštetka ob 22.00 spat?

A ne še prej? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.11.2011 22:23:05   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Paštetka ima 15., jest pa takrat kot Bubi. user posted image   

sem mislila, da imata obe na isti dan

< Sporočilo je popravil ada2 -- 9.11.2011 22:24:24 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.11.2011 22:30:07   
Urša
Ko imate glih vse FB (jest ga pa še vedno nimam), bi prosim dale en všečko (al kako se temu reče) našemu Izaku. Mi2 imava namreč vodno posteljo in je zdaj natečaj za najbolj simpatičnega otročka, ki je nastal na njej, hehe:))

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2283004906854&set=o.164052660318373&type=3&theater

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.11.2011 22:33:27   
Urša
Hvala Ada! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.11.2011 22:37:37   
Urša
Aja, nagrada je pa vodna postelja 90x200, se jo vgradi v navadno ohišje in glede na to, da naš dojenko spi pri nama, bo kar navajen nanjo, če seveda zmaga. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.11.2011 22:46:26   
ada2
sem še na moj profil delila... pa držim pesti, da zmagateuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!