|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
9.11.2011 22:47:19   
ada2
evo, še novo stran odprem, pa grem še jaz spat...
lahko noč

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.11.2011 23:18:41   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem še na moj profil delila... pa držim pesti, da zmagateuser posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.11.2011 23:26:58   
Urša
Tale konzola se mi zdi OK:
http://www.ebay.co.uk/itm/3-5-16-BIT-HANDHELD-GAMES-CONSOLE-50-BUILT-GAMES-AV-OUTPUT-/140619013603?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item20bd8bdde3

Je filmček spodaj. Samo mislim, da ne pošiljajo v SLO.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.11.2011 7:27:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, zelooooooooooooo sem vesela zate, same super stvari! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj sonček sije še naprej!

Hvala Urša user posted image ....ja, naj sije user posted image

Dobro jutro user posted image

Noč je bila po pričakovanjih....hvala bogu sem se do enih že skoraj naspala user posted image

Urša....izak je fuuul luškan na slikici, pa ful ma dobro majico! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.11.2011 7:32:42   
petarda
Vse najboljše, Muser posted image ! Upam, da je tortica uspela. user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.11.2011 8:44:30   
NinaŠ
Najprej: Jaka vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  

Potem takoj, da ne bo spet za nazaj user posted image : Max Luka vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  

Paštetka upam, da je torta uspela? user posted image  Je težko delat s tičino maso?

No, v glavnem....jaz bi jih rada vzgojila tako, da ne bodo nesrečni zaradi tistega, česar nimajo, temveč, da bodo srečni s tistim, kar imajo.

aha user posted image

kaj je to geomag?

magnetki user posted image  user posted image user posted image  magnetne paličice in kroglice iz katerih sestavljaš predmete. Dobra zadeva za najmlajše in tudi malo starejše, še meni so zanimivi user posted image

...nadaljujem kasneje, stranke čakajo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.11.2011 9:39:41   
Urša
VSE NAJBOLJŠE MAX LUKA!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.11.2011 9:41:36   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Noč je bila po pričakovanjih....hvala bogu sem se do enih že skoraj naspala user posted image

Jaz sem šla takrat šele spat! user posted image user posted image user posted image  Dobro, da lahko zjutraj še malo podremljeva, čeprav bi jaz še malo nadaljevala! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.11.2011 9:44:19   
Urša

Urša....izak je fuuul luškan na slikici, pa ful ma dobro majico! user posted image

Hvala. To je bodi. Ga bomo imeli za spomin. user posted image

Hvala tudi ostalim za glasove. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.11.2011 11:15:11   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a ne hodi paštetka ob 22.00 spat?

Paštetka je torto delala user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, danes sem jo pa še okrasila. Slik ne morem prilepiti, ker se mi z Ipadom ne ljubi igračkati. user posted image . Sem pa poslala petardi ja mail, pa lahko ona mojo umetnino prilepi.
Gusar se ga je malo nacukal user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 10.11.2011 11:21:31 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.11.2011 11:20:53   
Paštetka
Če je torta uspela, boste ve povedale, ko bo petarda sliko prilepila. Še dve me čakata. Ena jutri, in druga naslednjo soboto.
Je pa ful lahko delari s tem fondatom od marchmellow bonbonov. user posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke.
Pismo sem že utrujena. Danes so mi še jedilnico pripelali, itak je počena deska in jo bomo reklamirali. Malo sem pospravljala, torto dokončala, lasagno pećem pa potem me še dva pišeka čakata. Bodo danes prišli dedki in babice,pa botrice... V soboto bo pa praznoval v NC v igralnici s sošolci, drugo soboto, bomopa za prijatelje naredili dvojno proslavo user posted image . Ko bom pa pospravila, se ga bom pa šla s kolegicami napit user posted image user posted image user posted image .
Petarda lahko teran prineseš. Uf... 35 user posted image x 2 user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.11.2011 16:04:51   
petarda
Evo na hitro...

user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.11.2011 20:04:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

aja, kaj pa tole pozna katera:
http://soncek.si/si/zemljevid-zivalskega-sveta-govori-slovensko-i26743.shtml

Se grejo povsod neke hude akcije, Leclerc pa ima že osnovno ceno takšno user posted image

Evo sem šla danes v Mullerja po globus in so imeli samo navadnega brez lučke...pogledala še drugod po Qlandii, če imajo tistega z lučko, ga nisem našla in sem potem videla v katalogu od Interspara tole stvar v akciji. In kupila. In že dala petarditu user posted image . V ponedeljek, ko ima rojstni dan ima povabljene prijateljčke iz šole/vrtca in itak ne bi imel časa za naše darilo. Sem ga vprašala ali ima kaj proti, če mu ga dava danes, pa so mu kar očke zažarele. user posted image  Je kar vesel darila, junior pa tudi user posted image . Ne rabim razlagat, da sta najprej oba pritiskala, ko nora...no, potem smo se zmenili, da vsak enkrat in se junior lepo drži pravil, ker smo mu v nasprotnem obljubili, da se ne bo smel igrat, ker je le od petardita darilo za rojstni dan. user posted image  

No, meni je tudi všeč, za 35 EUR itak nimaš kaj dobit, glas je prijeten, manjka mi edino kakšna tipka za nastavitev glasnosti user posted image . Je pa kviz dokaj preprost, ko greš parkat skozi, že vse obvladaš....se mi zdi, da petarditu ne bo dolgo zanimiv...sta pa še dva za njim user posted image  Bomo videli v ponedeljek kako bo všeč še petarditovim prijateljčkom. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.11.2011 20:05:46   
petarda
Paštetka...za prvič je torta super lepa. user posted image

Zakaj pa ste naročili jedilnico? A nismo še pred kratkim ugotavljali, da je ne rabiš? user posted image ...sem ravno par dni nazaj brala tisti del debate, ker sem iskala nekaj za nazaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.11.2011 20:08:33   
petarda
Aja...pa v Intersparu imajo v katalogu akcijo za tisto vašo kepico...če je to tista. user posted image  Pa ugotovila sem, da ima Interspar večinoma cenejše igrače, kot Muller...zdaj, ko v slednjem ni več 20% akcije. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.11.2011 20:46:03   
petarda
Kaj zdaj? Vse spite?

Urša...jaz sem tole napisala v komentar..

Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :)

Upam, da je v redu. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.11.2011 21:04:27   
*bubi*

Je pa kviz dokaj preprost, ko greš parkat skozi, že vse obvladaš....se mi zdi, da petarditu ne bo dolgo zanimiv...sta pa še dva za njim user posted image  Bomo videli v ponedeljek kako bo všeč še petarditovim prijateljčkom. user posted image

sem si zadevo ogledala in se odločila, da je nudi premalo za toliko denarja. Se mi zdi, da so res najbolj osnovne informacije o živalih in bubiju ne bi bilo dolgo zanimivo. Bomo ostali pri kakšni živalski enciklopediji user posted image  Pa pazi to: Intersparov kuponček je reklamiral, da uči tudi o zastavah, sosednjih državah,... kar pa na embalaži ne piše (piše samo, da je ena tipka za vsak kontinent in ena za vsak ocean), tako da dvomim user posted image  Če pa bi bil tak zemljevid, ki bi nas učil o državah, potem pa bi z veseljem. Petarda, kaj pravzaprav pove o svetu/državah?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.11.2011 21:05:40   
Paštetka
Res je niso rabili. Smo pa dobili nov krog prijateljev, pa nimamo vsi placa za pultom. user posted image
Pa tisti kot je bil tak prazen user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.11.2011 21:06:44   
*bubi*
Lepa torta, paštetka user posted image

Za nazaj pa vas nisem uspela prebrat.... 2 dni cel dan v službi user posted image , ve pa tipkate kot navite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.11.2011 21:08:10   
*bubi*

Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  očitno vas bom morala it za nazaj brat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.11.2011 21:18:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Je pa kviz dokaj preprost, ko greš parkat skozi, že vse obvladaš....se mi zdi, da petarditu ne bo dolgo zanimiv...sta pa še dva za njim user posted image  Bomo videli v ponedeljek kako bo všeč še petarditovim prijateljčkom. user posted image

sem si zadevo ogledala in se odločila, da je nudi premalo za toliko denarja. Se mi zdi, da so res najbolj osnovne informacije o živalih in bubiju ne bi bilo dolgo zanimivo. Bomo ostali pri kakšni živalski enciklopediji user posted image  Pa pazi to: Intersparov kuponček je reklamiral, da uči tudi o zastavah, sosednjih državah,... kar pa na embalaži ne piše (piše samo, da je ena tipka za vsak kontinent in ena za vsak ocean), tako da dvomim user posted image  Če pa bi bil tak zemljevid, ki bi nas učil o državah, potem pa bi z veseljem. Petarda, kaj pravzaprav pove o svetu/državah?

Nič user posted image  Samo pritisneš in pove kateri kontinent/morje je...torej samo kako se imenuje, pa značilna inštrumentalna glasba je za podlago.

O živalih pa pove v katero družino spada (sesalec...), kako se oglaša (posnet pri pravih živalih...kao), eno zanimivost o vsaki živali (krokodil poje žival, večjo od sebe..) in s čim se ta žival prehranjuje. user posted image  

Potem imaš pa eno varianto kviza...pokaži medveda...in ga moraš pokazat....pokaži kraljevskega pingvina...pokaži klopotačo.... (to je bolj za juniorja)...

Super kviz...katra žival je sesalec? Medved ali riba?...in moraš pokazat...če pokažeš napačno imaš še en ali dva, tri (ne vem točno) poskuse, potem ti ono pove pravilni odgovor.

Podobno je tistim knjigicam, ki so jih imeli enkrat v Šparu...o živalih, pa o pravljicah.. mi smo imeli o živalih, pa jo je junior uničil user posted image ...zdaj ta zemljevid pa moram podložit s kakim kartonom, ker če ga bomo skoz zvijalo, bi se tudi znal pokvarit... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.11.2011 21:20:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Res je niso rabili. Smo pa dobili nov krog prijateljev, pa nimamo vsi placa za pultom. user posted image
Pa tisti kot je bil tak prazen user posted image

Meni je bilo všeč, ker je bilo tako prostorno. user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.11.2011 21:21:48   
petarda
Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.11.2011 21:23:21   
Paštetka
No, ker se glih vidi tak lepo sveča...
Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke user posted image user posted image user posted image user posted image
Jo bomo pa drugo leto porabili user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.11.2011 21:24:16   
Paštetka

Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?