|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
10.11.2011 21:26:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

No, ker se glih vidi tak lepo sveča...
Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke user posted image user posted image user posted image user posted image
Jo bomo pa drugo leto porabili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ok, ti si še hujša kot jaz....me zjutraj kliče svakinja in čestita miniju za mesečnico...in nisem vedela ali je deset ali enajst....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.11.2011 21:27:13   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wooooo dooooo.....pravkar prikorakal....user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.11.2011 21:49:54   
*bubi*
Hvala za opis, petarda. Ja, ravno za krokodila je povedalo, ko sem v trgovini pritiskala. user posted image
Škoda, mi je bila všeč zadeva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.11.2011 21:55:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Hvala za opis, petarda. Ja, ravno za krokodila je povedalo, ko sem v trgovini pritiskala. user posted image
Škoda, mi je bila všeč zadeva.

Saj ni tako slaba, no vsaj mene ni razočarala...user posted image  Ko smo imeli tisto knjigico, ki je tudi govorila dejstva o živalih, si je petardito vse zapomnil...čisto tako, skozi igro...če mu še vsa ta dejstva ostanejo v glavci...mu ne bo nič škodilo user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.11.2011 22:20:28   
*bubi*
ja, vem, ampak se mi vseeno zdi, da je bubi že malo prerastel to. Bubika pa itak gre v korak z njim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.11.2011 22:41:44   
petarda

ja, vem, ampak se mi vseeno zdi, da je bubi že malo prerastel to. Bubika pa itak gre v korak z njim user posted image

Ja, možno da res user posted image

Ajdi...lepo spite...jaz se moram spet do enih naspat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.11.2011 22:42:38   
Urša
Paštetka, lepa tortica! user posted image user posted image user posted image  Ene ste pa res pridne, da toliko ustvarjalnosti in truda vložite v to. To mi je res všeč, ne pa jaz, ko sprintam in odnesem v slaščičarno. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.11.2011 22:45:06   
Urša

Urša...jaz sem tole napisala v komentar..

Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :)

Upam, da je v redu. user posted image

Ja, ful lepo! user posted image user posted image user posted image  Hvala! Saj kar dobiva glasove oseb, ki jih ne poznam, mi je prav zabavno! user posted image user posted image user posted image  Samo morajo lajkat na tisto povezavo, kjer je slikca, če na tvoj zid, nič ne pomaga se mi zdi.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.11.2011 22:47:46   
Urša

Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  očitno vas bom morala it za nazaj brat user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.11.2011 22:50:25   
Urša

Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaj me v dobro voljo spravljate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.11.2011 22:53:02   
Urša

Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sej se že počutim, kot da bi travco skadila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.11.2011 8:14:07   
Paštetka
NIka, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POšiljam paket Winxic user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.11.2011 8:48:11   
petarda

NIka, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POšiljam paket Winxic user posted image

A tega si mislila? user posted image

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image . Pošiljam smrketo user posted image

user posted image

Vse najboljše, Nika!

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.11.2011 8:49:58 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.11.2011 8:49:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Sej se že počutim, kot da bi travco skadila! user posted image user posted image user posted image

Hmmmm....kako pa veš kako to zgleda? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.11.2011 8:52:16   
petarda

Urša...jaz sem tole napisala v komentar..

Upam, da je v redu. user posted image

Ja, ful lepo! user posted image user posted image user posted image  Hvala! Saj kar dobiva glasove oseb, ki jih ne poznam, mi je prav zabavno! user posted image user posted image user posted image  Samo morajo lajkat na tisto povezavo, kjer je slikca, če na tvoj zid, nič ne pomaga se mi zdi.

Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen user posted image .... Si že dohitela konkurenco... user posted image  Do kdaj pa traja? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.11.2011 8:53:44   
petarda
Aja...kje pa ti vidiš stanje, če nisi na FB? user posted image ....samo preko povezave?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.11.2011 9:20:39   
Teni_
Hvala za čestitke. Bom Niki pokazala slikice. Pri smrkcih pa itak dol pade.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.11.2011 9:25:41   
Paštetka
Ja, petarda, ta peket sem mislila user posted image user posted image user posted image . Hvala user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.11.2011 9:46:02   
ada2
Vse najboljše Nikauser posted image , pa Max Luka (z zamudo) user posted image .... pa še vsi, ki so že praznovali....

tak lepo sonček sije zunaj, da šibam zdaj na eno šetnjo, potem pa na preventivni pregled.... so mi poslali vabilo za osebe po tridesetem.....ha, sem najprej mislila, da so se zmotiliuser posted image
potem pa prosto popoldneuser posted image  ajme, kako lep petek.... no, jutri bo pa cel dan spet delaven, ampak kaj bi to, zdaj je treba uživat, neuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.11.2011 11:16:34   
Urša
Nika, vse najboljše! 

user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 11.11.2011 11:25:55 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.11.2011 11:19:15   
Urša

Hmmmm....kako pa veš kako to zgleda? user posted image

Ja, recimo, da je bila to edina prepovedana substanca, ki sem jo sprobala in vse mi je bilo zelo smešno. user posted image  Pst, upam, da tega ne bere kakšen novemberček! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.11.2011 11:23:26   
Urša

Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen user posted image .... Si že dohitela konkurenco... user posted image  Do kdaj pa traja? user posted image

Bravo Petarda, zlata si! Sem kar debelo pogledala, koliko glasov! user posted image user posted image user posted image  Stanje vidim prek povezave. Res smo dohiteli konkurenco, ampak ta stvar traja še dooooolgo, do valentinovega. Hvala, ker si se tako potrudila! user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 11.11.2011 11:24:08 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.11.2011 12:10:51   
petarda

Bravo Petarda, zlata si! Sem kar debelo pogledala, koliko glasov! user posted image user posted image user posted image  Stanje vidim prek povezave. Res smo dohiteli konkurenco, ampak ta stvar traja še dooooolgo, do valentinovega. Hvala, ker si se tako potrudila! user posted image

Malenkost. user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.11.2011 12:15:40   
ada2

user posted image  sem zdaj vidla, da je tudi moj sošolec iz SŠ lajkaluser posted image   super, ampak mi je smešno.... eh, bi ga mogle poznat, pa bi vam bilo jasno.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.11.2011 12:30:43   
petarda
Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom user posted image . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez user posted image . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka user posted image ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?