Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 21:26:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, ker se glih vidi tak lepo sveča... Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke Jo bomo pa drugo leto porabili ....ok, ti si še hujša kot jaz....me zjutraj kliče svakinja in čestita miniju za mesečnico...in nisem vedela ali je deset ali enajst....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 21:27:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. wooooo dooooo.....pravkar prikorakal....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 21:49:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za opis, petarda. Ja, ravno za krokodila je povedalo, ko sem v trgovini pritiskala. Škoda, mi je bila všeč zadeva.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 21:55:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hvala za opis, petarda. Ja, ravno za krokodila je povedalo, ko sem v trgovini pritiskala. Škoda, mi je bila všeč zadeva. Saj ni tako slaba, no vsaj mene ni razočarala... Ko smo imeli tisto knjigico, ki je tudi govorila dejstva o živalih, si je petardito vse zapomnil...čisto tako, skozi igro...če mu še vsa ta dejstva ostanejo v glavci...mu ne bo nič škodilo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:20:28
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, vem, ampak se mi vseeno zdi, da je bubi že malo prerastel to. Bubika pa itak gre v korak z njim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:41:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, vem, ampak se mi vseeno zdi, da je bubi že malo prerastel to. Bubika pa itak gre v korak z njim Ja, možno da res Ajdi...lepo spite...jaz se moram spet do enih naspat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:42:38
|
|
|
|
Urša
|
Paštetka, lepa tortica! Ene ste pa res pridne, da toliko ustvarjalnosti in truda vložite v to. To mi je res všeč, ne pa jaz, ko sprintam in odnesem v slaščičarno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:45:06
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...jaz sem tole napisala v komentar.. Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :) Upam, da je v redu. Ja, ful lepo! Hvala! Saj kar dobiva glasove oseb, ki jih ne poznam, mi je prav zabavno! Samo morajo lajkat na tisto povezavo, kjer je slikca, če na tvoj zid, nič ne pomaga se mi zdi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:47:46
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :) očitno vas bom morala it za nazaj brat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:50:25
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Moj se je šel pa danes za martinovanje menit, pa se mi zdi, da bo kar do martinovega tam počakal. Kaj me v dobro voljo spravljate!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 10.11.2011 22:53:02
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, ker se glih vidi tak lepo sveča... Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke Jo bomo pa drugo leto porabili Sej se že počutim, kot da bi travco skadila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 8:48:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka NIka, vse najboljše za rojstni dan! POšiljam paket Winxic A tega si mislila? Se pridružujem čestitkam . Pošiljam smrketo Vse najboljše, Nika!
< Sporočilo je popravil petarda -- 11.11.2011 8:49:58 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 8:49:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, ker se glih vidi tak lepo sveča... Sem kupila dve sveči za torto. Pa me kolegica, ko pogleda svečo vpraša: pa, koliko bo M star? Jaz koza sem kupila petke Jo bomo pa drugo leto porabili Sej se že počutim, kot da bi travco skadila! Hmmmm....kako pa veš kako to zgleda?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 8:52:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...jaz sem tole napisala v komentar.. Nastal je na vodni postelji, sedaj spi na njej, ampak ga starša motita in se poteguje za novo, čisto svojo.... :) Sinček moje prijateljice bo vesel vsakega vašega glasu :) Upam, da je v redu. Ja, ful lepo! Hvala! Saj kar dobiva glasove oseb, ki jih ne poznam, mi je prav zabavno! Samo morajo lajkat na tisto povezavo, kjer je slikca, če na tvoj zid, nič ne pomaga se mi zdi. Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen .... Si že dohitela konkurenco... Do kdaj pa traja?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 8:53:44
|
|
|
|
petarda
|
Aja...kje pa ti vidiš stanje, če nisi na FB? ....samo preko povezave?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 9:20:39
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala za čestitke. Bom Niki pokazala slikice. Pri smrkcih pa itak dol pade.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 9:46:02
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Nika , pa Max Luka (z zamudo) .... pa še vsi, ki so že praznovali.... tak lepo sonček sije zunaj, da šibam zdaj na eno šetnjo, potem pa na preventivni pregled.... so mi poslali vabilo za osebe po tridesetem.....ha, sem najprej mislila, da so se zmotili potem pa prosto popoldne ajme, kako lep petek.... no, jutri bo pa cel dan spet delaven, ampak kaj bi to, zdaj je treba uživat, ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 11:16:34
|
|
|
|
Urša
|
Nika, vse najboljše!
< Sporočilo je popravil Urša -- 11.11.2011 11:25:55 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 11:19:15
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hmmmm....kako pa veš kako to zgleda? Ja, recimo, da je bila to edina prepovedana substanca, ki sem jo sprobala in vse mi je bilo zelo smešno. Pst, upam, da tega ne bere kakšen novemberček!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 11:23:26
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen .... Si že dohitela konkurenco... Do kdaj pa traja? Bravo Petarda, zlata si! Sem kar debelo pogledala, koliko glasov! Stanje vidim prek povezave. Res smo dohiteli konkurenco, ampak ta stvar traja še dooooolgo, do valentinovega. Hvala, ker si se tako potrudila!
< Sporočilo je popravil Urša -- 11.11.2011 11:24:08 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 12:10:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen .... Si že dohitela konkurenco... Do kdaj pa traja? Bravo Petarda, zlata si! Sem kar debelo pogledala, koliko glasov! Stanje vidim prek povezave. Res smo dohiteli konkurenco, ampak ta stvar traja še dooooolgo, do valentinovega. Hvala, ker si se tako potrudila! Malenkost.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 12:15:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, sem obvestila samo tiste, ki so lajkali samo tako, da morajo slikico povečat in potem lajkat...sem pa pogruntala, da ni bilo dosti odziva, če sem samo na zid nalepila, ker to marsikdo spregleda. Zato sem delila na njihovem zidu...res, da je malo bolj zamudno, samo približno itak veš kdo bo stisnil like in kdo ne in pošlješ samo tistim za katere veš, da jim to ne bo težko. In odziv je fenomenalen .... Si že dohitela konkurenco... Do kdaj pa traja? Bravo Petarda, zlata si! Sem kar debelo pogledala, koliko glasov! Stanje vidim prek povezave. Res smo dohiteli konkurenco, ampak ta stvar traja še dooooolgo, do valentinovega. Hvala, ker si se tako potrudila! sem zdaj vidla, da je tudi moj sošolec iz SŠ lajkal super, ampak mi je smešno.... eh, bi ga mogle poznat, pa bi vam bilo jasno.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 12:30:43
|
|
|
|
petarda
|
Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?