|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
8.11.2011 21:27:16   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti to resno? user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa onadva bi ja z največjim ponosom lahko te pesmice zrecitirala u nulo...pa še očiju promocije delala...cccc.user posted image user posted image user posted image

Ja, resno! In ni smešno! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.11.2011 8:22:18   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.11.2011 9:11:36   
petarda
Jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image

Jaz sem že v polnem teku s kosilom, mini že spi svojo prvo rundo, upam, da se zbudi do 10., ko smo s svakinjo zmenjene za kavico. user posted image  

Zdaj se moram lotit pisat dopis, ki ga mora podpisat moj vodja....in sicer mi mora pisno dovoliti, da si lahko del porodniške prenesem v naslednje leto in tako rešim tistih 10 dni dopusta, ki bi mi sicer propadel. Nekaj imam filing, da ne bo ravno vesel user posted image , tudi v kadrovski niso ravno navdušeni nad tem dejstvom in so rekli, da se v praksi to sploh ne dogaja. Pa se mi poraja potem vprašanje ali naj sploh vztrajam ali pa jih enostavno pozabim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.11.2011 9:13:48   
petarda

Jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image

Jaz sem že v polnem teku s kosilom, mini že spi svojo prvo rundo, upam, da se zbudi do 10., ko smo s svakinjo zmenjene za kavico. user posted image  

Zdaj se moram lotit pisat dopis, ki ga mora podpisat moj vodja....in sicer mi mora pisno dovoliti, da si lahko del porodniške prenesem v naslednje leto in tako rešim tistih 10 dni dopusta, ki bi mi sicer propadel. Nekaj imam filing, da ne bo ravno vesel user posted image , tudi v kadrovski niso ravno navdušeni nad tem dejstvom in so rekli, da se v praksi to sploh ne dogaja. Pa se mi poraja potem vprašanje ali naj sploh vztrajam ali pa jih enostavno pozabim user posted image

Joj, kako sem sama nase jezna, ko se mi to dogaja user posted image . Saj v resnici smo zmenjene, ker pride še ena soseda...samo vseeno...midve sva zmenjeni! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.11.2011 9:41:43   
*bubi*

Zdaj, če je ta fantek na novo, mogoče tu tiči razlog. user posted image  .... pa še enkrat...ne zagovarjam...user posted image .

tudi če je na novo... pri 4+ in po dveh mesecih vrtca si on še vedno to nosi zraven. Pa ne samo to - on pride v slačilnico meni to kazat in se dobesedno hvalit, mi kaže, kje ima disk vstavljen in podobno. user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.11.2011 9:41:45   
*bubi*

Joj, kako sem sama nase jezna, ko se mi to dogaja user posted image . Saj v resnici smo zmenjene, ker pride še ena soseda...samo vseeno...midve sva zmenjeni! user posted image

user posted image user posted image user posted image  si me prehitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.11.2011 11:20:33   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  si me prehitela user posted image user posted image user posted image

Jaz si več nič ne upam pisati. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.11.2011 11:32:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Paštetka mene nič ne moti, če se kdo drug zmoti...pri govorjenju ali pisanju...v nekaterih primerih se mi zdi prav simpatično, ko gre za pogovorni jezik v dialektu...moja sodelavka pravi:"bova midve zdaj šle, pa še nekak, samo se ne morem spomnit zdaj ...sve šle? user posted image   user posted image ..." res me ne moti. Če pa dvojino napačno uporabim jaz, me pa grozno jezi že pri govoru, če pa napišem, pa potem preberem, sem pa res jezna nase..samo se mi velikokrat ne da it popravljat. user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.11.2011 11:37:58   
petarda

Zdaj, če je ta fantek na novo, mogoče tu tiči razlog. user posted image  .... pa še enkrat...ne zagovarjam...user posted image .

tudi če je na novo... pri 4+ in po dveh mesecih vrtca si on še vedno to nosi zraven. Pa ne samo to - on pride v slačilnico meni to kazat in se dobesedno hvalit, mi kaže, kje ima disk vstavljen in podobno. user posted image user posted image user posted image

Zanimivo....mene to ne bi motilo. user posted image  Bi me pa motilo, če svojega otroka ne bi mogla pripravit, da gre v vrtec brez nedovoljenih igrač....v bistvu me je motilo, ko se nam je to dogajalo. Pa pri nas je šlo za kakega zmaja z lučkami...ki pač ni primeren za v vrtec, ali pa kakšno brezveze igračko, recimo avto brez treh koles...in on bi ravno tistega neseluser posted image ...pri PSP-ju bi bila verjetno bolj vztrajna oz. bi mu ga vzela že v avtu, ne šele pri omarici. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.11.2011 12:01:18   
Paštetka
Pri nas imajo v vrtcu dan, ko lahko prinesejo igračo s sabo kakršno želijo.
Tudi v šolo lahko prinesejo, vendar ne tako, ko ropota ali kaj velikega, da ne motijo ostale sošolce, ki delajo še naloge.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.11.2011 12:20:46   
petarda

Zanimivo....mene to ne bi motilo. user posted image  Bi me pa motilo, če svojega otroka ne bi mogla pripravit, da gre v vrtec brez nedovoljenih igrač....v bistvu me je motilo, ko se nam je to dogajalo. Pa pri nas je šlo za kakega zmaja z lučkami...ki pač ni primeren za v vrtec, ali pa kakšno brezveze igračko, recimo avto brez treh koles...in on bi ravno tistega neseluser posted image ...pri PSP-ju bi bila verjetno bolj vztrajna oz. bi mu ga vzela že v avtu, ne šele pri omarici. user posted image

Ok, sem se zatipkala...mislila sem neprimerne igrače user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.11.2011 15:43:14   
*bubi*

Zanimivo....mene to ne bi motilo. user posted image   

Jaz mogoče gledam (tudi) z vidika svojega poklica. Take igrače enostavno ne sodijo ne v vrtec ne v šolo. In v isto kategorijo uvrščam mobilne telefone. Ja, naj jih imajo, ampak ko so pod mojim nadzorom jih ne smem videt user posted image

In verjemi, to blazno moti tudi vzgojiteljici... saj mu vzameta in pospravita, ampak zakaj morata oni dve biti tisti "grdi". Zakaj ne bi starši prevzeli vzgoje in otroku povedali, kaj se sme in kaj ne?

In če se bo tej igrački kaj zgodilo - kdo bo kriv? Ja seveda, vzgojiteljici user posted image

Pa ne bi temu dajala toliko pozornosti, ampak lani se je nekaj podobnega zgodilo pri bubiju. En otrok je nosil take igrce v vrtec, potem pa je skupinica fantov sedela v enem kotu in buljila v ekran. Ker igral je itak samo eden. Vzgojiteljica pa je imela mir, seveda. Smo starši zaropotali. Sicer nisem prepričana, da je to res (ali take stvari res obstajajo user posted image ), ampak govorilo se je že tako daleč, da se s tako zadevo povezujejo tudi na internet in gledajo neprimerne vsebine. Pojma nimam, kaj točno so imeli in ali je to možno, pa me sploh ne zanima. Že to, da je moj otrok sedel nekje v kotu in buljil v tako igrco, me moti.

In ja, mene moti, da nekdo nosi v vrtec (po mojem mnenju) neprimerne igrače in se z njimi hvalisa. Ker sem prepričana, da ima tak pristop tudi do drugih otrok v skupini, če je že meni, ki me sploh ne pozna, prinesel kazat in se hvalit.

Pol pa ti mene vprašaš, kje moji otroci vidijo vse take stvari, da si jih potem želijo user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.11.2011 15:45:42   
*bubi*

ti kar piši.... saj ne bom več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.11.2011 19:39:38   
Paštetka
Hvala, prijazna teta. user posted image
Pečem torto user posted image . Nekak mi ne uspeva. Ne vem, bomo videli user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.11.2011 19:44:08   
Paštetka
Jaka, vse najboljše, dragi prijatelj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V enem darilu je bakugan, v drugem bayblade - Pegaz, pa ...
Naj ti da mama eno veliko pusouser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.11.2011 19:48:28   
petarda

Jaka, vse najboljše, dragi prijatelj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V enem darilu je bakugan, v drugem bayblade - Pegaz, pa ...
Naj ti da mama eno veliko pusouser posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image ....darila bodo pa bolj za bubija user posted image , čerpav se jih verjetno tudi Jaka ne bi braniluser posted image ....Jaka...jaz ti podarjam Miško Suhokrižko user posted image

Ej...paštetka....ti tudi praznuješ te dni, ne????

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.11.2011 19:54:43   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes sem bila v službi in mi je vodja rekel, da naj kar sestavim in bo podpisal. user posted image user posted image user posted image  Tako se mi odhod v službo obeta konec januarja user posted image user posted image user posted image ... Mini je pa dobil prosto mesto v vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image ... Jeeej vse se postavlja na svoje mesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če se bo vse izteklo, kot zdaj zgleda, bom minija v miru in počasi uvajala v vrtec, pred odhodom v službo pa naredila še generalko stanovanja in telesa user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.11.2011 20:05:35   
*bubi*

Če se bo vse izteklo, kot zdaj zgleda, bom minija v miru in počasi uvajala v vrtec, pred odhodom v službo pa naredila še generalko stanovanja in telesa user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.11.2011 20:12:01   
Paštetka
Bravo Petarda. user posted image
Jap, pa še ena Novemberka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.11.2011 21:39:18   
ada2

jaa, urša user posted image    samo ne vem točnega datumauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.11.2011 21:41:03   
ada2
kateri mesec pa ima RD naša večno 25 letna mamica? user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.11.2011 21:41:42   
petarda

Zanimivo....mene to ne bi motilo. user posted image   

Jaz mogoče gledam (tudi) z vidika svojega poklica. Take igrače enostavno ne sodijo ne v vrtec ne v šolo. In v isto kategorijo uvrščam mobilne telefone. Ja, naj jih imajo, ampak ko so pod mojim nadzorom jih ne smem videt user posted image

In verjemi, to blazno moti tudi vzgojiteljici... saj mu vzameta in pospravita, ampak zakaj morata oni dve biti tisti "grdi". Zakaj ne bi starši prevzeli vzgoje in otroku povedali, kaj se sme in kaj ne?

In če se bo tej igrački kaj zgodilo - kdo bo kriv? Ja seveda, vzgojiteljici user posted image

Pa ne bi temu dajala toliko pozornosti, ampak lani se je nekaj podobnega zgodilo pri bubiju. En otrok je nosil take igrce v vrtec, potem pa je skupinica fantov sedela v enem kotu in buljila v ekran. Ker igral je itak samo eden. Vzgojiteljica pa je imela mir, seveda. Smo starši zaropotali. Sicer nisem prepričana, da je to res (ali take stvari res obstajajo user posted image ), ampak govorilo se je že tako daleč, da se s tako zadevo povezujejo tudi na internet in gledajo neprimerne vsebine. Pojma nimam, kaj točno so imeli in ali je to možno, pa me sploh ne zanima. Že to, da je moj otrok sedel nekje v kotu in buljil v tako igrco, me moti.

In ja, mene moti, da nekdo nosi v vrtec (po mojem mnenju) neprimerne igrače in se z njimi hvalisa. Ker sem prepričana, da ima tak pristop tudi do drugih otrok v skupini, če je že meni, ki me sploh ne pozna, prinesel kazat in se hvalit.

Pol pa ti mene vprašaš, kje moji otroci vidijo vse take stvari, da si jih potem želijo user posted image user posted image user posted image user posted image  

Glede tistega z internetom...ne verjamem, da bi bilo kaj takega res. user posted image  

Glede nošenja takih stvari v vrtec (PSP, telefon...) je pa bilo pri nas vedno jasno, da se takih stvari v vrtec ne nosi in sem prepričana, da bi petarditovi vzgojiteljici urgirali pri starših, ki otrokom to dovolijo. user posted image  

Mene osebno pa res ne gane, če ima en otroček neko igračko (tudi neprimerno npr. mobitel, PSP) s sabo in jo potem razkazuje mojim otrokom...ali meni. To bi vzela, kot znak, da je čas za par pogovorov s petarditom v stilu..ni vse zlato, kar se sveti...ni pomembno kaj imamo, temveč kako se imamo...in ja...življenje ni potica in ni vedno samo lepo in ne moremo imeti vse kar si želimo, pa vseeno smo lahko zelo, zelo srečni, da smo zdravi in da se imamo radi...ipd :)

En tak pogovor smo nazadnje imeli, ko je njegova sestrična, ki je stara toliko kot junior dobila otroški štirikolesnik. Ampak tisti čisto pravi, na bencin. Itak, da sta moja dva škrata izrazila željo, da bi to imela, pa sem jima povedala, da se meni zdi brezvezno in neprimerno, da veliko raje vidim, da se vozita s kolesi, da je to tudi bolj zdravo in varno...nista niti malo komplicirala in takoj dojela. Zdaj sem se že itak navadila, da bi onadva vsako stvar "imela", če pa je ne moreta imeti, pa ju tudi dosti ne gane. Evo ravno danes sem ga vprašala kaj si želi za rojstni dan. Nima posebne želje, rad bi morda samo par čokoladic z dinozavri. user posted image  Torej mu bom kupila globus, po moje bo navdušen. user posted image  Aja...pa čokoladice...itak user posted image

No, v glavnem....jaz bi jih rada vzgojila tako, da ne bodo nesrečni zaradi tistega, česar nimajo, temveč, da bodo srečni s tistim, kar imajo. Saj vem, da bi jih ti tudi user posted image ...imava pač drugačne načine, poglede, nauke, tajming...sva si različni, čeprav se imava radi, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.11.2011 21:43:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaa, urša user posted image    samo ne vem točnega datumauser posted image

hmmmm...torej sta že dve user posted image .... datumi pa...jaz samo vem, da ima paštetka blizu RD od mojega očija...in to je jutri. Zdaj blizu je pa danes, jutri ali pa pojutrišnjemuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.11.2011 21:45:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kateri mesec pa ima RD naša večno 25 letna mamica? user posted image

a ni 26?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.11.2011 21:45:23   
ada2
ok, kaj je to geomag?
je bilo na izbiro v službi za miklavževa darila, pa sem za adama naročila, ker drugi paket pa je bil neki avto, ali pa 2 traktorčka (to bo dobil miha), pa nimam pojma kaj je to, pa če je ok, pa kaj se s tem dela.... user posted image  (ja, vem, 100 let za leseno žlico sem.... pa kajuser posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Nakup igrač
Admin

Kako pogosto kupujete igrače svojim otrokom?

Le ob posebnih priložnostih (rd, božiček...) (52%)

Vsak mesec nekaj novega (11%)

Vsakič, ko opazim igračo, ki bo otroku verjetno všeč (16%)

Ne kupujem igrač (20%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!