Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 8:50:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:16:31
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Je pa včeraj zvečer za spremembo on prebral pravljico juniorju in meni.... Moram rečt, da mu gre že zeloooo dobro , samo junior se ga je naveličal poslušat in je rekel, da ga nič ne razume Bravo Petardito! Jaka še ni včlanjen v svet črk, ampak v šolo pa zelo rad hodi, sploh ker v podaljšanem bivanju igrajo nogomet. In danes je vse narobe, ker ga prideta iskat babi in dedi-gredo v Atlantis in je takoj, ko je izvedel, rekel: Zakaj pa po kosilu? Potem pa ne bom mogel igrati nogometa!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:23:54
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* je pa danes zjutraj izjavil, da fajn, da sem mu nalepke z imenom povsod gor nalepila, ker imajo vsi iste delovne zvezke Ta je pa svetovna!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:35:38
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prejle me je šef klical...kako sem, pa naj se kaj oglasim, da uskladimo kdaj pridem delat, določimo plane... ...nisem ŠE v tem filmu ...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:38:06
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem že našla...Urša, če ti kaj prav pride. http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html Ne bo ji to prav prišlo, ker so v šolstvu drugačna pravila Res je. Pa meni se je pogodba iztekla 31.8.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:44:36
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupaj zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro. Joj, to je pa res . Nika tudi na polno kašlja že več kot en mesec, je dobila pumpico, Jaka AB-ima zabasan nos več kot en mesec (konec septembra ima operacijo in mora bit zdrav), Izak pa tudi ful kašlja, sva bila včeraj na inhalaciji, je jokal revček, da je bil čisto moker, na krvi pa ni nič za vidit. Ja, pestro s tremi , no!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 9:48:24
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupaj zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro. Joj, to je pa res . Nika tudi na polno kašlja že več kot en mesec, je dobila pumpico, Jaka AB-ima zabasan nos več kot en mesec (konec septembra ima operacijo in mora bit zdrav), Izak pa tudi ful kašlja, sva bila včeraj na inhalaciji, je jokal revček, da je bil čisto moker, na krvi pa ni nič za vidit. Ja, pestro s tremi , no!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 11:02:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Ljubi ati? ja Tole pa je luksuz! .... A je on tudi kdaj treniral?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 11:05:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: ada2 celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupaj zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro. Joj, to je pa res . Nika tudi na polno kašlja že več kot en mesec, je dobila pumpico, Jaka AB-ima zabasan nos več kot en mesec (konec septembra ima operacijo in mora bit zdrav), Izak pa tudi ful kašlja, sva bila včeraj na inhalaciji, je jokal revček, da je bil čisto moker, na krvi pa ni nič za vidit. Ja, pestro s tremi , no! Pa ne, no! Joj, grozno mi je tole brati, kako mora biti šele tebi ...upam, da se vsi kmalu pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 11:40:23
|
|
|
|
petarda
|
...nekaj šteka
< Sporočilo je popravil petarda -- 9.9.2011 11:42:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 11:44:12
|
|
|
|
ada2
|
še ena kašlasta noč... adama je zagrabilo okoli 1, pol ure sem poslušala in nikakor ni nehal, zato sva vstala, skuhala čaj, naredila inhalacije, gledala tv (btw na boomerangu so risanke tudi ponoči, pa na baby tudi, ampak za šolarje je boomerang bolj primeren ). no, okoli 3 je kašelj le ponehal. ob 6 zjutraj je pa miha začel . upam, da bo današnja noč čisto mirna, da se naspim in potem v soboto v službi še psihično odpočijem od nenehnega kašlanja.... ne morem vam povedat, kako hudo to deluje na moje razpoloženje, če mi otroci kašljajo .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 16:39:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Ada, upam, da se čim prej pocartate Šola... Sva z M pregledala zvezke in sem presenečena ugotovila, da so precej delali, glede na to, da berem tukaj, da imajo nekateri ob koncu leta samo par listov porisanih. V vsakem delovnem zvezku ima po 2-3 strani izpolnjene. Za domačo nalogo pa morajo ošiliti barvice, mama pa mora prebrati šolarčku pesmico Zlata ladja. Sva se zmenila, da bo vse naloge naredil v petek. Tudi mama, da ne bo dobila rdeče pike.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 19:42:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Ljubi ati? ja Tole pa je luksuz! .... A je on tudi kdaj treniral? Ja ko je bil mlajši.... ...no pa tud zdaj je rekreativno hodil na nogomet.... ...nima pa nobenega izpita za vaditelja.... samo sem pa ugotovila, da za birokracijo bo pa rabil pomoč, je čisto izgubljen (še to se ni domislil, da bi kontakte staršev pobral ) Glede naloge narejene v petek si jaz ne delam utvar Tino še čaka in enkrat med vikendom - verjetno v nedeljo popoldne bo narejena . Tudi Anžetu sem lani grozila z nalogo v petek takoj po šoli... ...pa letos pregledom naloge (naredi jo že v popoldanskem varstvu) in branjem takoj po šoli.... ...pa itak da vse delamo zvečer, ko uspemo domov pridet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 19:43:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 20:27:24
|
|
|
|
Urša
|
Saj ni tako hudo, Petarda. Izak je malo bogi, se težko izkašlja, Nika je ful boljša, ne kašlja več toliko, hodi normalno v šolo, Jaka tudi, nima več tako smrkastega nosa. Konec meseca ima operacijo-hipaspadijo ima od rojstva, to pomeni, da ima na luliju luknjico prenizko in je treba novo naredit. Čakamo na to stvar že par let. Enkrat je bil bolan, enkrat smo prišli in so rekli, da ni tako nujno, da nimajo prostora in naj kar kličemo, kdaj bo kdo odpovedal. Takrat sem se odločila,da sploh ne bo šel, samo me je potem zdravnica na sistematskem prepričala, da je fajn, da gre kot otrok, je lažje operirat. Mi je rekla, da lahko vpliva na spolno funkcijo, da semenčeca ne grejo pod pravilnim kotom do jajčeca. No, vnučke pa le želim imet! Zaenkrat mu nismo še nič povedali, mene pa že matra psiha. Mah, samo da damo to skoz...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 20:28:57
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jaz imam željo, da se naloga naredi takoj, ampak ne uspe vedno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 20:50:25
|
|
|
|
*bubi*
|
naloga ja... trenutno upam, da zadnja dva dni niso v šoli preveč risali, ker bova morala vse nadoknadit. Torbica pa je še pri sosedi, jo grem jutri zjutraj iskat No, bubi je hb hitro prišel k sebi, bubiko je prejšnji teden bolj zdelalo. Zdaj pa res držim pesti, da sta končala za nekaj časa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.9.2011 12:32:34
|
|
|
|
ada2
|
mi imamo pa novo družinsko članico - psičko pasme kavalir po imenu alja. slikica spodaj, pa še dolg od prvega šolskega dne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.9.2011 16:00:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Taka psička pa mi je znana
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 8:13:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Uh, naporen vikend - v soboto cel dan v službi, včeraj cel dan na terenu, pa še spala sem ponoči slabo ...bi se prilegel še kak fraj dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 9:57:11
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Hvala za kavico, Nina...danes jo preskočim...sem zalaufala sokovnik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 9:58:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem gledala fotke na fb . Res si prava mojstrica s fotoaparatom Daj mi zaupaj s katerim programom obdelaš fotko tako, da je del ostane barven ostala je črnobela (npr. tista z balončkom)? Sama sem se že poskušala igrati, pa mi je Photoshop pretežak , v Gimpu in ostalih pa se očitno tudi ne znajdem, edino če nimajo te funkcije .
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 12.9.2011 10:04:48 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 11:14:32
|
|
|
|
petarda
|
Hvala, ker si vprašala, da se mi ni treba sami hvalit... ...imam nov, dva tedna star fotoaparat ....in je ta funkcija že v njem...lahko si že pred slikanjem nastaviš tiste barve, ki jih želiš, ostalo je črnobelo...lahko pa slikaš normalno in potem izvlečeš tisto barvo, ki ti je všeč....pri prvem so bolj natančne barve, pri drugem pa je bolj enostavno, saj urejaš takrat, ko imaš čas....sploh, če slikaš male otroke, je težko že prej nastavljati barve... Mi je pa všeč funkcija za kak umetniški vtis in sem mislila, da jo bom več uporabljala, potem pa pogruntala, da so barve vseeno (vsaj pri slikanju otrok) zakon. Sem pa dodala še nekaj takih fotk v album.... Fotošopa se pa tudi meni ne da študirat....sploh, ker imam švoh internetno povezavo in mi filmčkov tutorialčkov sploh ne odpira
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 11:31:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uuuuuu jaz bi (mogoče bom, če ne presega mojega budgeta ) tud tacga fotkiča . Daj mi zaupaj katerega imaš???? Pa ali ima funkcijo "šport" - se pravi, da slike posnete v gibanju niso spacane? In možnost zaporednih posnetkov? In da je hiter? firbec kaj morš, sicer pa če mi zaupaš model bom do teh podatkov verjetno že prišla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.9.2011 11:58:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uuuuuu jaz bi (mogoče bom, če ne presega mojega budgeta ) tud tacga fotkiča . Daj mi zaupaj katerega imaš???? Pa ali ima funkcijo "šport" - se pravi, da slike posnete v gibanju niso spacane? In možnost zaporednih posnetkov? In da je hiter? firbec kaj morš, sicer pa če mi zaupaš model bom do teh podatkov verjetno že prišla Vse to kar rabiš ima. Nikon D5100, objektiv 18-105 mm. Kupila sem novega še zapakiranega od ene deklce, ki ga je dobila za 2. nagrado, na tistem natečaju ABanke, ko si moraš sam skreirat kartico.... Prišel me je 670 EUR , za starega sem dobila 200 EUR ....dobra kupčija, sem ga pa iskala ziher pol leta .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?