|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
9.9.2011 8:50:05   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.9.2011 9:16:31   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Je pa včeraj zvečer za spremembo on prebral pravljico juniorju in meni.... Moram rečt, da mu gre že zeloooo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image , samo junior se ga je naveličal poslušat in je rekel, da ga nič ne razume user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Petardito! user posted image user posted image user posted image  Jaka še ni včlanjen v svet črk, ampak v šolo pa zelo rad hodi, sploh ker v podaljšanem bivanju igrajo nogomet. In danes je vse narobe, ker ga prideta iskat babi in dedi-gredo v Atlantis in je takoj, ko je izvedel, rekel: Zakaj pa po kosilu? Potem pa ne bom mogel igrati nogometa! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.9.2011 9:23:54   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

je pa danes zjutraj izjavil, da fajn, da sem mu nalepke z imenom povsod gor nalepila, ker imajo vsi iste delovne zvezke user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Ta je pa svetovna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.9.2011 9:35:38   
Urša

Prejle me je šef klical...kako sem, pa naj se kaj oglasim, da uskladimo kdaj pridem delat, določimo plane... user posted image ...nisem ŠE v tem filmu ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.9.2011 9:38:06   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem že našla...Urša, če ti kaj prav pride. user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html

Ne bo ji to prav prišlo, ker so v šolstvu drugačna pravila user posted image

Res je. user posted image  Pa meni se je pogodba iztekla 31.8. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.9.2011 9:44:36   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupajuser posted image
zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, user posted image  gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro.

Joj, to je pa res user posted image . Nika tudi na polno kašlja že več kot en mesec, je dobila pumpico, Jaka AB-ima zabasan nos več kot en mesec (konec septembra ima operacijo in mora bit zdrav), Izak pa tudi ful kašlja, sva bila včeraj na inhalaciji, je jokal revček, da je bil čisto moker, na krvi pa ni nič za vidit. Ja, pestro s tremi user posted image , no!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.9.2011 9:48:24   
Urša

user posted image  celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupajuser posted image
zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, user posted image  gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro.

Joj, to je pa res user posted image . Nika tudi na polno kašlja že več kot en mesec, je dobila pumpico, Jaka AB-ima zabasan nos več kot en mesec (konec septembra ima operacijo in mora bit zdrav), Izak pa tudi ful kašlja, sva bila včeraj na inhalaciji, je jokal revček, da je bil čisto moker, na krvi pa ni nič za vidit. Ja, pestro s tremi user posted image , no!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.9.2011 11:02:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ljubi ati?

ja user posted image

Tole pa je luksuz! user posted image .... A je on tudi kdaj treniral?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.9.2011 11:05:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pa ne, no! Joj, grozno mi je tole brati, kako mora biti šele tebi user posted image ...upam, da se vsi kmalu pozdravijo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.9.2011 11:40:23   
petarda
user posted image ...nekaj šteka user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 9.9.2011 11:42:04 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.9.2011 11:44:12   
ada2
še ena kašlasta noč... adama je zagrabilo okoli 1, pol ure sem poslušala in nikakor ni nehal, zato sva vstala, skuhala čaj, naredila inhalacije, gledala tv (btw na boomerangu so risanke tudi ponoči, pa na baby tudi, ampak za šolarje je boomerang bolj primerenuser posted image ). no, okoli 3 je kašelj le ponehal. ob 6 zjutraj je pa miha začeluser posted image . upam, da bo današnja noč čisto mirna, da se naspim in potem v soboto v službi še psihično odpočijem od nenehnega kašlanja.... ne morem vam povedat, kako hudo to deluje na moje razpoloženje, če mi otroci kašljajouser posted image .

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.9.2011 16:39:28   
Paštetka
Ada, upam, da se čim prej pocartate user posted image

Šola...
Sva z Muser posted image pregledala zvezke in sem presenečena ugotovila, da so precej delali, glede na to, da berem tukaj, da imajo nekateri ob koncu leta samo par listov porisanih. V vsakem delovnem zvezku ima po 2-3 strani izpolnjene.
Za domačo nalogo pa morajo ošiliti barvice, mama pa mora prebrati šolarčku pesmico Zlata ladja. Sva se zmenila, da bo vse naloge naredil v petek. Tudi mama, da ne bo dobila rdeče pike. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.9.2011 19:42:59   
NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ljubi ati?

ja user posted image

Tole pa je luksuz! user posted image .... A je on tudi kdaj treniral?

Ja ko je bil mlajši.... ...no pa tud zdaj je rekreativno hodil na nogomet.... ...nima pa nobenega izpita za vaditelja.... samo sem pa ugotovila, da za birokracijo bo pa rabil pomoč, je čisto izgubljen user posted image (še to se ni domislil, da bi kontakte staršev pobral user posted image user posted image user posted image user posted image )

Glede naloge narejene v petek si jaz ne delam utvar user posted image Tino še čaka in enkrat med vikendom - verjetno v nedeljo popoldne bo narejena user posted image . Tudi Anžetu sem lani grozila z nalogo v petek takoj po šoli... ...pa letos pregledom naloge (naredi jo že v popoldanskem varstvu) in branjem takoj po šoli.... ...pa itak da vse delamo zvečer, ko uspemo domov pridet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.9.2011 19:43:47   
NinaŠ
Ada, mirno noč vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
9.9.2011 20:27:24   
Urša
Saj ni tako hudo, Petarda. Izak je malo bogi, se težko izkašlja, Nika je ful boljša, ne kašlja več toliko, hodi normalno v šolo, Jaka tudi, nima več tako smrkastega nosa. Konec meseca ima operacijo-hipaspadijo ima od rojstva, to pomeni, da ima na luliju luknjico prenizko in je treba novo naredit. user posted image  Čakamo na to stvar že par let. Enkrat je bil bolan, enkrat smo prišli in so rekli, da ni tako nujno, da nimajo prostora in naj kar kličemo, kdaj bo kdo odpovedal. user posted image  Takrat sem se odločila,da sploh ne bo šel, samo me je potem zdravnica na sistematskem prepričala, da je fajn, da gre kot otrok, je lažje operirat. Mi je rekla, da lahko vpliva na spolno funkcijo, da semenčeca ne grejo pod pravilnim kotom do jajčeca. No, vnučke pa le želim imet! user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat mu nismo še nič povedali, mene pa že matra psiha. Mah, samo da damo to skoz...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
9.9.2011 20:28:57   
Urša
Tudi jaz imam željo, da se naloga naredi takoj, ampak ne uspe vedno.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
9.9.2011 20:50:25   
*bubi*
naloga ja... trenutno upam, da zadnja dva dni niso v šoli preveč risali, ker bova morala vse nadoknadit. Torbica pa je še pri sosedi, jo grem jutri zjutraj iskat user posted image

No, bubi je hb hitro prišel k sebi, bubiko je prejšnji teden bolj zdelalo. Zdaj pa res držim pesti, da sta končala za nekaj časa user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.9.2011 12:32:34   
ada2
mi imamo pa novo družinsko članico - psičko pasme kavalir po imenu alja. slikica spodaj, pa še dolg od prvega šolskega dneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 1418
11.9.2011 16:00:05   
*bubi*
Taka psička pa mi je znana user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.9.2011 8:13:19   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Uh, naporen vikend user posted image  - v soboto cel dan v službi, včeraj cel dan na terenu, pa še spala sem ponoči slabo user posted image  ...bi se prilegel še kak fraj dan user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.9.2011 9:57:11   
petarda
Jutro user posted image

Hvala za kavico, Nina...danes jo preskočim...sem zalaufala sokovnik user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.9.2011 9:58:12   
NinaŠ
Petarda iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  sem gledala fotke na fb user posted image . Res si prava mojstrica s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image  Daj mi zaupaj s katerim programom obdelaš fotko tako, da je del ostane barven ostala je črnobela user posted image  (npr. tista z balončkom)? Sama sem se že poskušala igrati, pa mi je Photoshop pretežak user posted image , v Gimpu in ostalih pa se očitno tudi ne znajdem, edino če nimajo te funkcije user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 12.9.2011 10:04:48 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.9.2011 11:14:32   
petarda
Hvala, ker si vprašala, da se mi ni treba sami hvalit... user posted image user posted image user posted image user posted image ...imam nov, dva tedna star fotoaparat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in je ta funkcija že v njem...lahko si že pred slikanjem nastaviš tiste barve, ki jih želiš, ostalo je črnobelo...lahko pa slikaš normalno in potem izvlečeš tisto barvo, ki ti je všeč....pri prvem so bolj natančne barve, pri drugem pa je bolj enostavno, saj urejaš takrat, ko imaš čas....sploh, če slikaš male otroke, je težko že prej nastavljati barve... Mi je pa všeč funkcija za kak umetniški vtis in sem mislila, da jo bom več uporabljala, potem pa pogruntala, da so barve vseeno (vsaj pri slikanju otrok) zakon. user posted image  Sem pa dodala še nekaj takih fotk v album.... user posted image

Fotošopa se pa tudi meni ne da študirat....sploh, ker imam švoh internetno povezavo in mi filmčkov tutorialčkov sploh ne odpira user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.9.2011 11:31:58   
NinaŠ
Uuuuuu jaz bi (mogoče bom, če ne presega mojega budgeta user posted image ) tud tacga fotkiča user posted image . Daj mi zaupaj katerega imaš???? Pa ali ima funkcijo "šport" - se pravi, da slike posnete v gibanju niso spacane? In možnost zaporednih posnetkov? In da je hiter? user posted image user posted image user posted image  firbec kaj morš, sicer pa če mi zaupaš model bom do teh podatkov verjetno že prišla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.9.2011 11:58:32   
petarda

Uuuuuu jaz bi (mogoče bom, če ne presega mojega budgeta user posted image ) tud tacga fotkiča user posted image . Daj mi zaupaj katerega imaš???? Pa ali ima funkcijo "šport" - se pravi, da slike posnete v gibanju niso spacane? In možnost zaporednih posnetkov? In da je hiter? user posted image user posted image user posted image  firbec kaj morš, sicer pa če mi zaupaš model bom do teh podatkov verjetno že prišla user posted image

Vse to kar rabiš ima. user posted image

Nikon D5100, objektiv 18-105 mm. Kupila sem novega še zapakiranega od ene deklce, ki ga je dobila za 2. nagrado, na tistem natečaju ABanke, ko si moraš sam skreirat kartico.... Prišel me je 670 EUR user posted image , za starega sem dobila 200 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image ....dobra kupčija, sem ga pa iskala ziher pol leta user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?