|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
7.9.2011 9:00:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

je pa rekla, da ga bo še ta teden opozarjala, potem pa bosta pač šla in če ga bo pozabil, bosta hodila nazaj - pravi, da ga bo ona že naučilauser posted image   joj, joj, ko pa je bila sama istauser posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz tudi bubija ne bom več za vse opozarjala. On v navdušenju pri babici vzame stvari iz torbe in so po celi hiši. Ta teden ga še opozarjam, da mora not nazaj zložit in tudi rutko not pospravit, potem pa ga ne bom več. Zadnjič je moral sam babico poklicat in jo prosit, če mu peresnico prinese, ker jo je tam pozabil.

Pa te dni sem bila vedno jaz zraven in vem, kaj mora bit not.... ne vem, kako bo zdaj, ko gre kdo drug po njega in je cel popoldan od doma... naj jaz zvečer voham, če je vse v torbi user posted image  Eh.... bogo malo dete bo moralo vso odgovornost prevzeti nase user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.9.2011 9:15:13   
NinaŠ
Dobro jutro!

Očitno sindrom raztresenosti razsaja pri vseh prvošolcih user posted image (in da si ne boste kaj preveč obetale - drugošolcih tudi user posted image ).
Naši šolarji imajo danes že športni dan user posted image . Gredo na kratek pohod, potem imajo pa še neke športne igre user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.9.2011 9:38:05   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Očitno sindrom raztresenosti razsaja pri vseh prvošolcih user posted image (in da si ne boste kaj preveč obetale - drugošolcih tudi user posted image ).
Naši šolarji imajo danes že športni dan user posted image . Gredo na kratek pohod, potem imajo pa še neke športne igre user posted image

no, če lahko dodam... pri nuši je izginilo nekje sredi 4 razreda.... tolko, da si bomo neke realne cilje postavileuser posted image

priznam pa, je fajn imet še enega starejšega otroka, ki kao že obvlada zadevo in je potem nekaj odgovornosti prenešene nanj.... user posted image  pa saj ne, da bi jo silila... se je čisto sama javilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.9.2011 11:52:41   
petarda
 user posted image

Petardito vse sam vzame iz torbe in da nazaj v torbo, ko konča user posted image , je pa res, da jo zjutraj zmeraj pozabi vzeti v šolo.

Je pa v ponedeljek imel za DN narisat zajčka. In ga je narisal z oranžno (jaz nisem stala zraven njega)...ko je končal, sem mu rekla, da se je super, ampak se mogoče malo slabo vidi in da bi ga jaz mogoče s črno ali rjavo obrobila. On je rekel, da je njegov čisto OK in sem ga pač pustila (po načelu, otrok naj nalogo dela sam, riše naj tako kot on vidi...) Drugi dan je prišel iz šole in rekel, da je vzgojiteljici zajček sicer všeč, vendar mu je rekla, da bi bilo bolje, če bi ga obrobil s črno. user posted image  Je bil kar malo nezadovoljen in potem takoj, ko je prišel domov samoiniciativno narisal še enega, tokrat ga je obrobil s črno in rekel, da ji bo jutri pokazal in ji povedal...da tisti prvi je tak, kot ga vidi on, tega drugega je pa narisal po njenih željah user posted image ..... Mene je skor na rit vrglo...user posted image  Sem pa videla, da je pri drugem dodal še rožice in travico....saj je te stvari imela narisane sošolka, ki je po njegovi oceni najlepše narisala zajčka....

Drugače pa lepo pove kaj vse so delali v šoli...samo tako....govori čez cel dan, se spomni pa nekaj pove, pa potem čez pol ure spet nekaj...če bi bila v službi in ga ne bi imela časa spraševat in poslušat po kosih bi verjetno rekel samo...dobro, mal se igramo, mal jemo user posted image

Včeraj je bil tudi naš junior v kinu. Smo šli gledat smrkce, ki so bili meni čisto brez veze...sem očitno preveč pričakovala. Je bil pa super občutek, ko smo vsi štirje sedeli v kinu in grickali kokice user posted image , čez dve leti pa bo pol vrste naše.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.9.2011 12:25:56   
petarda
Prejle me je šef klical...kako sem, pa naj se kaj oglasim, da uskladimo kdaj pridem delat, določimo plane... user posted image ...nisem ŠE v tem filmu ...user posted image

Zdaj moram pa hitro izbrskat, koliko dopusta si lahko prenesem v naslednje leto...sem že vse pozabila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.9.2011 12:36:02   
petarda
Sem že našla...Urša, če ti kaj prav pride. user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.9.2011 14:13:37   
petarda
Evo kaj mi je bratec pripopal na FB profil

http://www.vitafit.si/koticek-za-starse/recite-ne-pretiranemu-in-prezgodnjemu-ucenju/

mora bit zanimivo predavanje...škoda, ker je v MB

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.9.2011 15:07:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj je škoda? Je to ovira? Ne bi združila prijetno s koristnim? user posted image

Jao, sem komentirala, preden sem sploh link pogledala user posted image  V MB lahko vseeno pridete, na to predavanje pa ne grem s tabo user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.9.2011 15:11:14 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.9.2011 15:10:29   
*bubi*

Ne bo ji to prav prišlo, ker so v šolstvu drugačna pravila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.9.2011 20:25:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne bo ji to prav prišlo, ker so v šolstvu drugačna pravila user posted image

Spodaj je par vprašanj in komentarjev, par primerov tudi za šolstvo. user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 7.9.2011 20:26:37 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.9.2011 20:26:07   
petarda

Kaj je škoda? Je to ovira? Ne bi združila prijetno s koristnim? user posted image

Jao, sem komentirala, preden sem sploh link pogledala user posted image  V MB lahko vseeno pridete, na to predavanje pa ne grem s tabo user posted image

Ja...saj verjetno ne bi nič novega zvedela...saj v bistvu vse že vemo, samo v prakso treba spravit user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.9.2011 21:08:45   
Paštetka
http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dvedei3dXPGA%26feature%3Dplayer_embedded&feature=player_embedded&v=vedei3dXPGA&gl=US
user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.9.2011 10:49:13   
petarda
A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot user posted image . Bo tam njihova stojnica menda....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.9.2011 11:13:22   
Paštetka

A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot user posted image . Bo tam njihova stojnica menda....

jaz bi jih rabila 5 kom user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.9.2011 11:15:07   
ada2
user posted image  celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupajuser posted image
zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, user posted image  gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.9.2011 11:29:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupajuser posted image
zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, user posted image  gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te POPOLNOMA razumem... Jaz se ravno bolniških najbolj bojim ob vrnitvi v službo user posted image .... če je zdaj kateri bolan, je pač doma, tudi k zdravniku ni treba...potem bodo pa spet cela procesije, pa slaba vest, slaba volja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vsekakor upam, da bosta čimprej zdrava user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.9.2011 11:29:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz bi jih rabila 5 kom user posted image

No...saj jaz tudi...pa še kakšnega več, če se odločim slike za nazaj poštimat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.9.2011 15:29:04   
*bubi*

iiiiiii, kak veš??? Kaj pa če bi se mi zmenili in bi se v LJ dobili, pa gremo skupaj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.9.2011 15:30:41   
*bubi*
Ada, za tvoja dva user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa spet user posted image , tokrat bubi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.9.2011 19:58:42   
petarda

iiiiiii, kak veš??? Kaj pa če bi se mi zmenili in bi se v LJ dobili, pa gremo skupaj? user posted image

No, sem kar vesela, da enkrat za razliko jaz kaj vem, ti pa ne user posted image   user posted image ....sem njihova fanica na FB user posted image

Jaz bi šla z veseljem...samo gremo na morje....pogledat če še znamo plavat user posted image ....mogoče enkrat drug teden...samo imamo vse tako na knap, da nam verjetno ne bo zneslo...user posted image

Pri nas tudi user posted image ....samo čez zadnjo luknjo user posted image ....je naša babi čisto boga user posted image ....pa en delavec je tudi bruhal danes, njegova žena dva dni nazaj....user posted image ....kaj so to za eni virusi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.9.2011 20:07:36   
NinaŠ
O joj, se je že začelo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.9.2011 20:09:40   
NinaŠ
Tina se je pa vseeno odločila, da bo trenirala nogomet, vsaj dokler jih bo imel user posted image ati user posted image user posted image user posted image . Danes je trenirala v kiklci (dobro, da je imela vsaj ene napolsuperge obute) user posted image , ker je bila planirana za k mami, pa potem ni hotela iti z njo user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.9.2011 20:33:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina se je pa vseeno odločila, da bo trenirala nogomet, vsaj dokler jih bo imel user posted image ati user posted image user posted image user posted image . Danes je trenirala v kiklci (dobro, da je imela vsaj ene napolsuperge obute) user posted image , ker je bila planirana za k mami, pa potem ni hotela iti z njo user posted image .

OK..kdo jih bo imel? Ljubi ati? Od njenega lubija ati? Od tvojega lubija ati? user posted image

Druagače pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino. Pridemo navijat potem na kako tekmo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.9.2011 22:10:09   
*bubi*

No, sem kar vesela, da enkrat za razliko jaz kaj vem, ti pa ne user posted image   user posted image ....sem njihova fanica na FB user posted image

saj jaz tudi, ampak se mi je zgleda objava izgubila med vsemi... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.9.2011 8:06:43   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ljubi ati?

ja user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?