Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 19:51:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ in sem zelo vesela, da se bo tud naša babnca mal zmigala Govoriš ti o isti Tini, ki kolesari, plava, hribolazi, rolka, pleza po drevesih?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 19:52:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala vsem za lepe želje bubiki. Ja, zdaj pa moram res slikice naložit, ne samo gledat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 20:12:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ in sem zelo vesela, da se bo tud naša babnca mal zmigala Govoriš ti o isti Tini, ki kolesari, plava, hribolazi, rolka, pleza po drevesih? noooo.... ....ja ampak to je večalimanj le med vikendi, tako se bo pa še med tednom mal zmigala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 20:44:22
|
|
|
|
ada2
|
tako, moj mini dopust je pri kraju... včeraj sva z bila še na enem izletu z mojimi gledališčniki, oz. s športno-kulturnim društvom, danes sem bila v SG - sem peljala ata na pregled v bolnico, pa izkoristila za kratek obisk prijateljice, ki sva se nazadnje videle ko se je adam rodil - je bila zraven pri porodu takrat... spoznale sva se pa na dan nušinega rojstva - je takrat tudi ona rodila svojo prvo punčko in sva bili cimri. ne morem vam povedat kako vesela sem danes, ko sem jo spet videla... pisker marmelade no, saj SG ni na drugem koncu sveta, pa vendar si nikoli ne vzamemo časa... HB vsaj za telefone no, kako kaj prvošolčki? naš je imel danes že nalogo. pa moram pohvalit nušo kako lepo skrbi za njega. zjutraj gresta lepo skupaj peš, pa potem domov. in jutri nuša začne 1 uro prej, pa se je adam odločil, da gre z njo in bo pri jutranjem varstvu počakal. ker on je že velik in gre s svojo sestro, ne rabi atija, da bi ga vozil v šolo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 21:01:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina je itak da ful ponosna šolarka Naloge bodo dobivali le v petek, tako da teh skrbi (še) nima . Jutranjega varstva pa tudi noče zamuditi , je tko fino se že zjutraj igrati s prijateljčki. Danes sem jo peljala v j.v. v vrtec (prvošolčki ga imajo načeloma tam), jutri pa pravi, da bo šla raje v j.v. v šolo (tam so otroci od 2. razreda naprej, slabost tega pa je, da se začne šele ob 7h10min), kjer je tudi njena prijateljica .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 22:08:58
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi je tudi imel danes nalogo - je imel v delovnem zvezku z rdečo označeno DN in * Moral pa se je izmerit in na tistem narisanem merilu označit, kako velik je Ja, je tudi on ponosen šolarček in zelo rad hodi zaenkrat. Bubika pa je imela danes prvi vrtčevski dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 8:24:53
|
|
|
|
petarda
|
Petardito rad hodi v šolo, zdaj da bi bil pa nekaj fuuuuuuuuuul navdušen...to pa ni . Drugi dan je celo rekel, da bi šel raje še malo v vrtec...no, potem spet včeraj je pa rekel, da je boljše v šoli, ker se mu zdi, da se še več igrajo, kot v vrtcu . Najbolj uživa v podaljšanem bivanju, ker takrat se združi še z ostalimi prijateljčki iz vrtca, ki jih kar malo pogreša . Naš je imel nalogo že v petek - podpisat vsak flomaster posebej in obleči zajca (no, prvo je bila naloga za mami ), včeraj pa je imel za DN narisat zajčka v brezčrtni zvezek. Je pa včeraj zvečer za spremembo on prebral pravljico juniorju in meni.... Moram rečt, da mu gre že zeloooo dobro , samo junior se ga je naveličal poslušat in je rekel, da ga nič ne razume
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 8:28:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi je tudi imel danes nalogo - je imel v delovnem zvezku z rdečo označeno DN in * Moral pa se je izmerit in na tistem narisanem merilu označit, kako velik je Ja, je tudi on ponosen šolarček in zelo rad hodi zaenkrat. Bubika pa je imela danes prvi vrtčevski dan Me prav zanima kam bodo pri nas pisali kaj je za DN...tole, da mora narisat zajčka je namreč sam povedal. Čisto lahko pa bi se tudi zgodilo, da ne bi...je pa rekla učiteljica že na začetku, da bo kar njim naročala kaj imajo za narediti, saj so že tako veliki, da bi si morali to zapomnit in imeti na skrbi, da bo narejeno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 10:10:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Je pa včeraj zvečer za spremembo on prebral pravljico juniorju in meni.... pri nas zdaj Anže nekak za silo bere, a da bi prebral celo pravljico... ...ja saj bi hodili ob polnoči spat kje je še Tina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 11:29:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Je pa včeraj zvečer za spremembo on prebral pravljico juniorju in meni.... pri nas zdaj Anže nekak za silo bere, a da bi prebral celo pravljico... ...ja saj bi hodili ob polnoči spat kje je še Tina Joj, sem se narobe izrazila...ni jo PREbral...ampak jo je samo BRAL... ni pa to tako, da bere vse od prve...bere, pa se malo zatakne, pa kako besedo na hitro, površno in narobe, ker jo po svoje dokonča....ampak se trudi in mu je zanimivo..juniorju pa malo manj
< Sporočilo je popravil petarda -- 6.9.2011 11:32:25 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 11:57:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, ne posipaj se zdaj s pepelom Petarda vsa čast tvojemu sinu ....ampak se trudi in mu je zanimivo.. evo, s tem imaš že vsaj 3/4 rešenega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 12:42:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, ne posipaj se zdaj s pepelom Petarda vsa čast tvojemu sinu ....ampak se trudi in mu je zanimivo.. evo, s tem imaš že vsaj 3/4 rešenega Ja, se strinjam. Vseeno pa pričakujem težave, ker ravno zato, ker že veliko obvlada misli, da vse zna in je površen. Tudi, ko rešuje kake naloge, napačno in na hitro prebere navodila ali pa jih ne prebere do konca in potem ne reši prav... Bi pa - priznam - raje videla, da bi pri tej starosti obvladal kolo, rolerje, smučke.... in ne branje...če bi morala izbirat. Pa upam, da ne bo izpadlo, da nisem zadovoljna, ponosna...ker vse to sem... samo se mi zdi osvajanje športnih veščin enako pomembno, kot učenje. Če bi mene vprašali, bi bil fuuuul večji poudarek v šoli na športu, gibanju in zdravem življenju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 12:53:56
|
|
|
|
Paštetka
|
u mašinca je ta tvoj petardito. vsaka mu ćast. Naš prebere prvi dve črki potem pa pove kaj misli, da je beseda. Tak na pamet. Naši so tudi dobili nalogo. In sicer so morali prinesti svojo sliko, da jo bodo zalepili v zvezek. Evo, sem morala danes iti sliko razvit, ker nisem Že dve leti slik razvila. Hodiva pa zdaj vsak da po šoli na fizioterapijo. Ko ga vprašam kak je v šoli, mi reče samo, da fajn, drugače pa ni nič kaj zgovoren kaj delajo v šoli. Rekel je samo, da ga noge in rit bolijo. (ker toliko sedijo)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 14:09:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda je pa rekla učiteljica že na začetku, da bo kar njim naročala kaj imajo za narediti, saj so že tako veliki, da bi si morali to zapomnit in imeti na skrbi, da bo narejeno. s tem se zelo strinjam. Saj v vrtcu v bistvu je tako... zato pa so nalogo nosili samo eni se mi pa ne zdi narobe, če si označijo - na skrbi naj imajo res kar sami Bubi je že sredi slačilnice hotel ven vlečt iz torbe in kazat, pa mu nisem dovolila. je pa danes zjutraj izjavil, da fajn, da sem mu nalepke z imenom povsod gor nalepila, ker imajo vsi iste delovne zvezke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 14:12:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Že veste, kakšne dejavnosti bodo ponujali za prvošolčke? Mi smo včeraj dobili en seznam . Zraven pa še anketo, da bi še nemščino ponujali preko zunanjih izvajalcev, če bo interes. No, na nemščino ga jaz ne bom dala, bom ga pa na angleščino. Za ostalo pa moramo še malo naštudirat in se pogovorit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 15:31:21
|
|
|
|
ada2
|
adam si je izbral lutkovni in planinski krožek. planinskega sta si v bistvuizbrala oba, ker sta se včeraj, ko sta bila že od jutra sama, zmenila, da bosta nekam skupaj hodila in to je bila varianta za vse razrede... ali pa eko krožek, ampak so ju planine bolj pritegnile, sploh to, da bosta potem oba šla drugo leto v tabor. hodil pa bo tudi k angleščini, kot je hodil že v vrtcu. nemnščino tako potem v 7 razredu dobijo kot predmet zraven, tako, da tiste osnove (za šoping v gradcu ) se bodo naučili. čeprav je meni ful žal, da ne vem več nemščine... bi zdaj lahko delala kje v sosednji državi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 20:00:41
|
|
|
|
Paštetka
|
Naša dva bosta hodila h gimnastiki in atletiki. Nina, kaj ti si kaj mail menjala? Danes sem ti nekaj pošiljala in mi je zavračalo. Imam nov mail, nov računalnik (kateri mi je španska vas) in sem se danes cel dan matrala s slikami, ko sem vam jih hotela poslati. Nina tvoj mail imam, ker sem si ga preposlala, ker so tam noter naslovi še ostalih novemberk, ampak mi žal ne grata. Kaj mi lahko pošljete kakšen mail, toliko, da vas zazna na pisarna@odvetnik-mojpriimek.si
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 20:30:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že veste, kakšne dejavnosti bodo ponujali za prvošolčke? Mi smo včeraj dobili en seznam . Zraven pa še anketo, da bi še nemščino ponujali preko zunanjih izvajalcev, če bo interes. No, na nemščino ga jaz ne bom dala, bom ga pa na angleščino. Za ostalo pa moramo še malo naštudirat in se pogovorit Mi še nimamo seznama, nekaj sem gledala na internetu in se mi zdi, da ni bilo tujega jezika. Bi ga pa dala na angleščino v kolikor bi bila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 20:34:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naša dva bosta hodila h gimnastiki in atletiki. Nina, kaj ti si kaj mail menjala? Danes sem ti nekaj pošiljala in mi je zavračalo. Imam nov mail, nov računalnik (kateri mi je španska vas) in sem se danes cel dan matrala s slikami, ko sem vam jih hotela poslati. Nina tvoj mail imam, ker sem si ga preposlala, ker so tam noter naslovi še ostalih novemberk, ampak mi žal ne grata. Kaj mi lahko pošljete kakšen mail, toliko, da vas zazna na pisarna@odvetnik-mojpriimek.si A to bosta hodila mimo šole?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 20:52:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hodiva pa zdaj vsak da po šoli na fizioterapijo. zakaj še zaradi roke? Ne Paštetka maila nisem nič menjala (nina.solar@gmail.com) je še vedno delujoč Tina se za dejavnosti še ni odločila, le to je rekla, da na nogomet ne bo več hodila , ji danes ni bilo všeč. No hodila bo na nadaljevalni tečaj nemščine, k pevskemu zboru, v pravljični krožek in v planinski krožek. Angleščino imajo naši otroci od 2. razreda naprej (sicer fakultativno, a ker je zastonj se zanjo vsi odločijo in jo imajo v okviru pouka). Zdaj ko je nogomet padel v vodo si bo "morala" izbrati še en šport ali ples
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 21:31:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hodiva pa zdaj vsak da po šoli na fizioterapijo. zakaj še zaradi roke? Ne Paštetka maila nisem nič menjala (nina.solar@gmail.com) je še vedno delujoč Tina se za dejavnosti še ni odločila, le to je rekla, da na nogomet ne bo več hodila , ji danes ni bilo všeč. No hodila bo na nadaljevalni tečaj nemščine, k pevskemu zboru, v pravljični krožek in v planinski krožek. Angleščino imajo naši otroci od 2. razreda naprej (sicer fakultativno, a ker je zastonj se zanjo vsi odločijo in jo imajo v okviru pouka). Zdaj ko je nogomet padel v vodo si bo "morala" izbrati še en šport ali ples Jaz sem pa ravno hotela komentirat, da jaz sem tudi hotela trenirat nogomet ....sem pa bila strastna navijačica bratovega moštva in sem hodila na vse njihove tekme.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 21:36:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Moja dva sta danes začela z gimnastiko, letos bosta hodila 2x tedensko. To je najboljše, kar imajo za otroke v MB. Gužva taka, vsi termini zasedeni... jaz sem ju prijavila že poleti, ko smo končali lansko sezono. In predvsem je važno to, da je bubika že v samostojni skupini in ne več varianta s starši Kar pomeni 2x tedensko ena urca fraj za šetanje po mestu.... in zapravljanje uh, bo draga prišla ta gimnastika Ostalo bomo pa vse znotraj vrtca/šole izbrali med brezplačnimi dejavnostmi, ker več ne bo zneslo. Saj sem razmišljala, da bi bubiko dala 1x tedensko + še v kako plesno varianto, ampak je to potem finančno zelo stresno + organizacijsko, če voziš skoz enega nekam, z drugim pa moraš čakat. Tak da gresta kar v paketu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.9.2011 21:58:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja dva sta danes začela z gimnastiko, letos bosta hodila 2x tedensko. To je najboljše, kar imajo za otroke v MB. Gužva taka, vsi termini zasedeni... jaz sem ju prijavila že poleti, ko smo končali lansko sezono. In predvsem je važno to, da je bubika že v samostojni skupini in ne več varianta s starši Kar pomeni 2x tedensko ena urca fraj za šetanje po mestu.... in zapravljanje uh, bo draga prišla ta gimnastika Ostalo bomo pa vse znotraj vrtca/šole izbrali med brezplačnimi dejavnostmi, ker več ne bo zneslo. Saj sem razmišljala, da bi bubiko dala 1x tedensko + še v kako plesno varianto, ampak je to potem finančno zelo stresno + organizacijsko, če voziš skoz enega nekam, z drugim pa moraš čakat. Tak da gresta kar v paketu. Ma ja...organizacija ...jaz si ne predstavljam kako bomo s tremi . Že sedaj si ne predstavljam kako bo, ko ima samo petardito "obveznosti"...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 7:45:16
|
|
|
|
ada2
|
no, ok, adam se je vpisal še v glasbeno šolo... včeraj smo bili na predstavitvi in je bil čisto navdušen. spoznavali bodo orfove instrumente in obljubljeno je bilo, da bodo veliko ropotali šolnine ni, plačati je potrebno samo delovni zvezek. za dalje je pa rekel, da bo igral bobne ... miha je pa takoj pripomnil, da on pa harmoniko zdaj sta šolarja odšla v šolo, miha je pa čisto žalosten, kar naprej sprašuje kam sta adam in nuša šla, pa če je še pred 5 minutami bil čisto divji zdaj sedi kot kup nesreče s tako žalostnimi očkami, da bi se še ledena gora stopila... aja, adam konstantno pozablja nahrbtnik... najprej zjutraj doma, potem ga mora nuša v šoli 3x spomniti - najprej, da ga vzame iz razreda, potem, da ga vzame v garderobi in nese do klopce kjer se preobuvajo (razlike 2 metra) in potem, da ga vzame ko odhajata ... ah razrešenost mala je pa rekla, da ga bo še ta teden opozarjala, potem pa bosta pač šla in če ga bo pozabil, bosta hodila nazaj - pravi, da ga bo ona že naučila joj, joj, ko pa je bila sama ista
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 8:57:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zdaj sta šolarja odšla v šolo, miha je pa čisto žalosten, kar naprej sprašuje kam sta adam in nuša šla, pa če je še pred 5 minutami bil čisto divji zdaj sedi kot kup nesreče s tako žalostnimi očkami, da bi se še ledena gora stopila... tudi bubika je govorila, da ona ne bo šla v vrtec brez bubija. Potem sta ji prva dva dneva itak v vodo padla, tako da je bila v ponedeljek kriza... saj ne da bi tam jokala, ampak je skoz govorila, da noče bit brez njega. No, ga je pa v šolo pospremila in je zdaj ok. Pa vzgojiteljici je spoznala in sta naredili krasen prvi vtis. Pa RD je včeraj praznovala v vrtcu, tak da je v dveh dneh že čisto not
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?