Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 9:00:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 je pa rekla, da ga bo še ta teden opozarjala, potem pa bosta pač šla in če ga bo pozabil, bosta hodila nazaj - pravi, da ga bo ona že naučila joj, joj, ko pa je bila sama ista jaz tudi bubija ne bom več za vse opozarjala. On v navdušenju pri babici vzame stvari iz torbe in so po celi hiši. Ta teden ga še opozarjam, da mora not nazaj zložit in tudi rutko not pospravit, potem pa ga ne bom več. Zadnjič je moral sam babico poklicat in jo prosit, če mu peresnico prinese, ker jo je tam pozabil. Pa te dni sem bila vedno jaz zraven in vem, kaj mora bit not.... ne vem, kako bo zdaj, ko gre kdo drug po njega in je cel popoldan od doma... naj jaz zvečer voham, če je vse v torbi Eh.... bogo malo dete bo moralo vso odgovornost prevzeti nase
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 9:15:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Očitno sindrom raztresenosti razsaja pri vseh prvošolcih (in da si ne boste kaj preveč obetale - drugošolcih tudi ). Naši šolarji imajo danes že športni dan . Gredo na kratek pohod, potem imajo pa še neke športne igre .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 9:38:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! Očitno sindrom raztresenosti razsaja pri vseh prvošolcih (in da si ne boste kaj preveč obetale - drugošolcih tudi ). Naši šolarji imajo danes že športni dan . Gredo na kratek pohod, potem imajo pa še neke športne igre . no, če lahko dodam... pri nuši je izginilo nekje sredi 4 razreda.... tolko, da si bomo neke realne cilje postavile priznam pa, je fajn imet še enega starejšega otroka, ki kao že obvlada zadevo in je potem nekaj odgovornosti prenešene nanj.... pa saj ne, da bi jo silila... se je čisto sama javila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 11:52:41
|
|
|
|
petarda
|
Petardito vse sam vzame iz torbe in da nazaj v torbo, ko konča , je pa res, da jo zjutraj zmeraj pozabi vzeti v šolo. Je pa v ponedeljek imel za DN narisat zajčka. In ga je narisal z oranžno (jaz nisem stala zraven njega)...ko je končal, sem mu rekla, da se je super, ampak se mogoče malo slabo vidi in da bi ga jaz mogoče s črno ali rjavo obrobila. On je rekel, da je njegov čisto OK in sem ga pač pustila (po načelu, otrok naj nalogo dela sam, riše naj tako kot on vidi...) Drugi dan je prišel iz šole in rekel, da je vzgojiteljici zajček sicer všeč, vendar mu je rekla, da bi bilo bolje, če bi ga obrobil s črno. Je bil kar malo nezadovoljen in potem takoj, ko je prišel domov samoiniciativno narisal še enega, tokrat ga je obrobil s črno in rekel, da ji bo jutri pokazal in ji povedal...da tisti prvi je tak, kot ga vidi on, tega drugega je pa narisal po njenih željah ..... Mene je skor na rit vrglo... Sem pa videla, da je pri drugem dodal še rožice in travico....saj je te stvari imela narisane sošolka, ki je po njegovi oceni najlepše narisala zajčka.... Drugače pa lepo pove kaj vse so delali v šoli...samo tako....govori čez cel dan, se spomni pa nekaj pove, pa potem čez pol ure spet nekaj...če bi bila v službi in ga ne bi imela časa spraševat in poslušat po kosih bi verjetno rekel samo...dobro, mal se igramo, mal jemo Včeraj je bil tudi naš junior v kinu. Smo šli gledat smrkce, ki so bili meni čisto brez veze...sem očitno preveč pričakovala. Je bil pa super občutek, ko smo vsi štirje sedeli v kinu in grickali kokice , čez dve leti pa bo pol vrste naše.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 12:25:56
|
|
|
|
petarda
|
Prejle me je šef klical...kako sem, pa naj se kaj oglasim, da uskladimo kdaj pridem delat, določimo plane... ...nisem ŠE v tem filmu ... Zdaj moram pa hitro izbrskat, koliko dopusta si lahko prenesem v naslednje leto...sem že vse pozabila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 15:07:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda mora bit zanimivo predavanje...škoda, ker je v MB Kaj je škoda? Je to ovira? Ne bi združila prijetno s koristnim? Jao, sem komentirala, preden sem sploh link pogledala V MB lahko vseeno pridete, na to predavanje pa ne grem s tabo
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.9.2011 15:11:14 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 20:25:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem že našla...Urša, če ti kaj prav pride. http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html Ne bo ji to prav prišlo, ker so v šolstvu drugačna pravila Spodaj je par vprašanj in komentarjev, par primerov tudi za šolstvo.
< Sporočilo je popravil petarda -- 7.9.2011 20:26:37 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.9.2011 20:26:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda mora bit zanimivo predavanje...škoda, ker je v MB Kaj je škoda? Je to ovira? Ne bi združila prijetno s koristnim? Jao, sem komentirala, preden sem sploh link pogledala V MB lahko vseeno pridete, na to predavanje pa ne grem s tabo Ja...saj verjetno ne bi nič novega zvedela...saj v bistvu vse že vemo, samo v prakso treba spravit .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 10:49:13
|
|
|
|
petarda
|
A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot . Bo tam njihova stojnica menda....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 11:13:22
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot . Bo tam njihova stojnica menda.... jaz bi jih rabila 5 kom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 11:15:07
|
|
|
|
ada2
|
celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupaj zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 11:29:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 celo noč sta kašljala...od pol 12 do 5 .... enkrat eden, drugič drugi, potem oba skupaj zjutraj smo šli k zdravnici. je rekla, da je samo močan prehlad, pa 2 dni ne smeta v vrtec/šolo. sem jezna ko hudič, v službi gužva, gužvo, aaaaa, najrajši bi kričala, ampak kaj hočemo, ne? upam samo, da bo do ponedeljka res že dobro. te POPOLNOMA razumem... Jaz se ravno bolniških najbolj bojim ob vrnitvi v službo .... če je zdaj kateri bolan, je pač doma, tudi k zdravniku ni treba...potem bodo pa spet cela procesije, pa slaba vest, slaba volja... No, vsekakor upam, da bosta čimprej zdrava
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 11:29:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot . Bo tam njihova stojnica menda.... jaz bi jih rabila 5 kom No...saj jaz tudi...pa še kakšnega več, če se odločim slike za nazaj poštimat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 15:29:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot . Bo tam njihova stojnica menda.... iiiiiii, kak veš??? Kaj pa če bi se mi zmenili in bi se v LJ dobili, pa gremo skupaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 15:30:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, za tvoja dva Pri nas pa spet , tokrat bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 19:58:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A gre katera na otroški bazar? Rabila bi kuponček za -50% za naročilo fotoknjige pri Digifot . Bo tam njihova stojnica menda.... iiiiiii, kak veš??? Kaj pa če bi se mi zmenili in bi se v LJ dobili, pa gremo skupaj? No, sem kar vesela, da enkrat za razliko jaz kaj vem, ti pa ne ....sem njihova fanica na FB Jaz bi šla z veseljem...samo gremo na morje....pogledat če še znamo plavat ....mogoče enkrat drug teden...samo imamo vse tako na knap, da nam verjetno ne bo zneslo... Pri nas tudi ....samo čez zadnjo luknjo ....je naša babi čisto boga ....pa en delavec je tudi bruhal danes, njegova žena dva dni nazaj.... ....kaj so to za eni virusi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 20:07:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
O joj, se je že začelo? za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 20:09:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina se je pa vseeno odločila, da bo trenirala nogomet, vsaj dokler jih bo imel ati . Danes je trenirala v kiklci (dobro, da je imela vsaj ene napolsuperge obute) , ker je bila planirana za k mami, pa potem ni hotela iti z njo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 20:33:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina se je pa vseeno odločila, da bo trenirala nogomet, vsaj dokler jih bo imel ati . Danes je trenirala v kiklci (dobro, da je imela vsaj ene napolsuperge obute) , ker je bila planirana za k mami, pa potem ni hotela iti z njo . OK..kdo jih bo imel? Ljubi ati? Od njenega lubija ati? Od tvojega lubija ati? Druagače pa za Tino. Pridemo navijat potem na kako tekmo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.9.2011 22:10:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, sem kar vesela, da enkrat za razliko jaz kaj vem, ti pa ne ....sem njihova fanica na FB saj jaz tudi, ampak se mi je zgleda objava izgubila med vsemi...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.9.2011 8:06:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Ljubi ati? ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?