beti 1
|
Pozdravljene! Evo prvo predavanje šole za starše je za mano. Predavateljica je še ista kot pred 8 leti, samo govori še 1x hitreje kot takrat . Me pa malo moti, ker so zame najbolj zanimiva predavanja samo 1x in to skupna za vse 3 skupine ob 14.30 (pediater, anesteziolog,...). Ronja a ti si bila? Jutri je spet, jaz grem, po koncu smo pa tudi že za oz. malico zmenjene. IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Me pa tale ta tretja mal zaj... V prvih dneh sem bila kot rožica, zdja sem pa zadnje čase bolj tako, nekaj srednjega. Sem kar velikokrat slabe volje, pa brez energije, pa vsa nataknjena , pa to sploh ne gre, ker imam enega malo večjega, enega pa še čisto micenega (čeprav je že velik ) otročka, pa še me hitro okarakterizira za zmaja . Kaj čmo, najbrž hormoni . Prej sva s tamalim skoraj vsak dan prehodila ene 8 km (glih en tak lep sprehod do koseškega bajerja in nazaj), zdaj greva pa mogoče enkrat na teden na orng sprehod in še to po možnosti čez vikend, ko gremo vsi skupaj. Upam, da me tole vzdušje mine . Mi je bilo pa tudi že ene parkrat slabo in sem bruhala, pa zadnje čase fuuuul malo pojem (količinsko glede na prej oz. moje povprečje polovico manj ), ker mi je drugače čist slabo in se mi velikokrat zdi, da me bo kar razneslo - prov zoprno . Iz lastnih izkušenj, pa tudi sicer vedenja, ki ga imam o tem, ena od stvari, ki najbolj pomaga je ravno redna telesna aktivnost. Če le lahko bi blo fino, da greš večkrat na sprehod, pa čeprav ne ravno vseh 8 km. Kje pa stanuješ, da maš do bajerja in nazaj 8km? Sama sem zelo utrujena že celo nosečnost in zaradi tega zelo malo naredim, pa sem bla potem še slabe volje. Odkar sem doma pa si, če mi le vreme in ostale obveznosti dopuščajo vsak dan privoščim sprehod, ki traja okol tri četrt ure in imam po tem celo več energije, kot sem je imela prej, pa tudi malo boljše sem razpoložena, saj vem da sem nekaj naredila zase in za . Grem pa ponavadi direktno na sprehod po tem ko malega oddam v vrtcu, ker sem že ravno pod Belvijem. A ma katera izkušnje z isofix avtosedeži na sredini zadnje klopi, pri avtomobilih, ki nimajo v celoti ravnega dna? Mi mamo Turana, mala 2 sedita vsak na svoji strani, bi pa dala nosilec za lupinico (Maxi-cosi) na sredino, ampak na spletni strani piše, da ga tam kljub isofixu lahko pripneš samo s pasom, ker je spodaj dvignjeno dno. Pa me zanima, če kdo ve, zakaj je to tako? Darila za : se pridružujem, tudi pri nas je bilo veliko več telegramov in obiskov pri 1., kot pri drugem. Vsaj pri nas je večina mislila, da za drugega praktično vse že mamo, ker sta oba in samo 2 leti narazen. Me prav zanima, kako bo zdaj, ker je razlika večja, pa menda bo . So mi pa razne gospe po Tivolju ipd., pri drugem veliko bolj "v voziček lezle" kot pri prvem. Sem mislila, da jaz tako "grdo" gledam, da si ne upajo, po tem ko je bilo pri drugem tako drugače, sem pa začela razmišljati, da je malo tudi od otročka odvisno. Starejši je bil le redko videti miren in sproščen, mali je bil pa skoz tak. lep dan vsem
< Sporočilo je popravil beti 1 -- 7.11.2011 13:57:11 >
|